مشاهده نسخه کامل
: پایتون , آره یا نه ؟
سلام دوستان ! :31:
من دانشجوم ( لول . اولین بازه می گم ! :31:) رشته آی تی .
استادمون توی درس مبانی برنامه نویسی دارهPython رو درس می ده ! می خواستم بدونم به درد می خوره ؟
سطحش چه طوریه ؟ در حد سی اینا هست ؟ اصلا سطحی داره ؟ :31: ( اخه من اسمش رو قبلا جایی نشنیده بودم ! :دي )
سلام دوستان ! :31:
من دانشجوم ( لول . اولین بازه می گم ! :31:) رشته آی تی .
استادمون توی درس مبانی برنامه نویسی دارهPython رو درس می ده ! می خواستم بدونم به درد می خوره ؟
سطحش چه طوریه ؟ در حد سی اینا هست ؟ اصلا سطحی داره ؟ :31: ( اخه من اسمش رو قبلا جایی نشنیده بودم ! :دي )
سلام... :20:
استادتون داره کار خوبی می کنه...!؟! پایتون زبان خوبی هست... ولی... نمیشه با C مقایسه ش کرد...!؟! بذار قضیه رو برات روشن کنم...!؟! :31: :
پایتون یه زبان برنامه نویسی شی گراء ست... سطحش هم بالاست... بیشتر تو سیستم عامل های لینوکس و BSD و کلا سیستم عامل های متن باز به کار میره... (تو ویندوز هم استفاده میشه...!؟! ولی خیلی کم...!؟!)
برنامه های پایتون نیاز به کامپایل شدن ندارن... و شما برنامه رو همون طور که نوشتید... می تونید در دسترس دیگران قرار بدید... یعنی سورس برنامه = خود برنامه...!؟!
همین طور که دیدید برنامه های پایتون از پایه به صورت متن باز و Open Source هستن... و همین باعث شده که بین طرفداران GNU و نرم افزار های متن باز... اهمیت خاصی پیدا کنه...!؟! (یکی از دلایلی که پایتون تو ویندوز زیاد کاربرد نداره... همین ه...!؟! ماکروسافت دشمن تفکر متن باز ه...!؟!)
شما وقتی یه برنامه پایتون رو می نویسید... می تونید بدون هیچ تغییری... اون رو روی انواع سیستم عامل ها و دستگاه ها اجرا کنید...!؟! این یعنی پایتون قابلیت انتقال ذیری بالایی داره...!؟!
پایتون رو نمیشه با C مقایسه کرد... C یه زبان برنامه نویسی سطح پایین ه... که دسترسی کاملی از سیستم رو به شما میده... ولی در عوض برنامه نویسی با سی سخت تره... و مشکلاتی که تو برنامه نویسی با سی به وجود میاد بیشتره...!؟! (و سی به اندازه پایتون قابل انتقال نیست...!؟!) برنامه نویسی با پایتون خیلی ساده و لذت بخش ه...!؟!
مشکل پایتون اینه که کتابخانه های کمتری نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی داره... دلیلش هم جدید بودن پایتون هستش...!؟!
خسته شدم از بس تایپ کردم...!؟!
امیدوارم تونسته باشم دیدت رو نسبت به پایتون تغییر بدم...!؟!
اگه هنوز حوصله خوندن داری... می تونید به این سایت بری و...!؟! کلی مقاله و کتاب و... کلا منابع زیادی در رابطه با پایتون داره...!؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...!؟! :46:
منم دانشجوی علوم کامپیوتر هستم و با پایتون کار میکنم به نظر من هم زبان جالبیه اما من چون تازه کارکردن با پایتون رو شروع کردم یکم مشکل دارم که امیدوارم با راهنمایی دوستان حل بشه:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.