مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی لپ تاپ معدنی
hamid mining
05-11-2010, 21:12
دوستان لطفا راهنمایی کنند.چون کارم معدنیه یه لپ تاپ میخوام با این مشخصات
1.قیمت حدود 1 میلیون
2.*حداقل 3 ساعت شارژ نگه داره
3.*توی محیطای خاکی کمتر مشکل پیدا کنه
4.سرعتش بالا باشه
5.اهل گیم و این جور چیزام نیستم
6.وزنش مهم نیست
hoomankarimi
06-11-2010, 16:43
dell studio 2170
corei7
ram4
graph1g
سلام...
پیشنهاد من این مدل هستش که بدنه ی آلمینومی داره..:
HP G62 A53 SE
CORE I3 350 2.26/
4 GB/
500 GB/
15.6 LED/
ATI 5470 (1024 MB)
930 تومن
hamid mining
09-11-2010, 11:22
نظرتون در مورد Lenovo ThinkPadچیه که میگن ضد آب و ضربه اند.کسی در مورد قیمتش اطلاعاتی داره؟
kiuq و هومن جان بازم ممنون:11:
hamid mining
09-11-2010, 11:25
نظرتون در مورد Lenovo ThinkPad چیه که میکن ضد آب و ضربه اند؟با تشکر
Abismo Negro
09-11-2010, 17:20
بله همونطور که گفتید سیستم های Thinkpad بسیار عالی هستند برای مورد شما. من خودم قبلن یه R61 داشتم و تابستون امسال هم یک SL 510 خریدم.
با اینکه بیش از 4-5 سال از استفاده از تینک پدم میگذره ولی تا به حال مشکل خرابی سیستم نداشتم.بسیار از نظر کیفیت ساخت پیشرفته هستند و متاسفانه در ایران شناخته شده نیستند و ایرانیها فقط میگن سونی و دل . سونی و دل !
متاسفانه در بازار ایران زیاد مردم تفاوت بین یک سیستم Home & Entertainment رو با یک سیستم Bussiness زیاد تشخیص نمیدن.
شما تمام بازار رو ببینید تمام لیست قیمت هایی که میدن دستتون توش نوشته سی پی یو و گرافیک و هارد و غیره و ذالک چی هست ولی ننوشته که اساسن این سیستم چه ویژگیهایی داره و چه مزایا و معایبی.
اکثر مشتری ها هم در درجه اول به سونی و دل و .. بودن توجه میکنن و بعد هم به کانفیگ. در بعضی موارد دیدیم بعضی سیستم های دل یا ایسر و ... از بدترین مواد ساخته شدن طوری که به نظر میاد پلاستیک تشت و لگن رو آب کردن باهاش لپ تاپ ساختن ولی به این موضوع ما ایرانیها توجه نمیکنیم. سیستم های بسیار پر فروش Vostro 1320-1520-1310-1510 به طور مثال جزو پرفروش ترین سیستم های بازار ایران بودن ولی تقریبن به همه ثابت شد که مشکل حرارتی دارن و چنین گرافیک های بالایی رو در یک بدنه غیر استاندارد سوار کردن مثل خوراندن موتور فراری به بدنه ی ژیان هست که به شخصه تا دلتون بخواد موارد دیدم که چیپ گرافیک این سیستم ها با مشکل مواجه شده بود و سیستمی هم که بره تعمیرگاه و چیپ بخوره به طور یقین میگم عمرن بیش از چند ماه(نهایتن یک سال)کار بکنه و توجیه خیلی از فروشندگان هم این بود که شما بایستی از کول پد و ... استفاده میکردی و در محیط خنک و ... در حالی که طراحی یک سیستم باید به گونه ای باشه که بتونه حرارت داخلیش رو کنترل کنه ولی سازندگان عزیز دل همچین کاری نکردن.(موارد مشابه درباره سونی و اچ پی هم بوده که اگه کسی خواست با منبع عرض کنم)
سیستم های Thinkpad به درد کسانی که به دنبال سیستم خوشگل و گوگولی میگردن نمیخوره چون یک سیستم کاری هستن و همگی بدنه سیاه رنگ و جعبه مانندی دارن.یک لوگوی گنده هم نخورده وسط خال سیستم.
درباره ضد آب بودن همگی تینک پد ها کیبرد ضد آب دارند و آب از کانال تعبیه شده از زیر لپ تاپ خارج میشه و روی برد و سایر محتویات داخل لپ تاپ نمیریزه.ضربه گیر هارد دارند(اولین بار توسط همین تینک پد ها به کار رفت)و شما محتویات هاردتون به سادگی نمیپره.
درباره بدنه بسیاری از مدل های تینکپد (سری های W,T,X,R) از تکنولوژی Rollcage استفاده میکنند که اسکلتی فلزی در زیر بدنه لپ تاپ هست که جلوی وارد شدن آسیب به قطعات مهم رو میگیره.به طور مثال وقتی شما یک لپ تاپ رو(به خصوص سیستم های بالای 14 و 15 اینچ) از یکی از گوشه هاش میگیرید با یک دست اکثر سیستم ها قرچ قورچ میکنن و ممکنه بعلت استفاده از بدنه نا مرغوب حتی در مادربرد فلکس ایجاد بشه و نابود بشه سیستمتون ولی سیستم های دارای Rollcage به هیچ عنوان چنین مساله ای رو ندارند.
برای اینکه یه کلیتی از این تکنولوژِی ببینید به این عکس توجه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیاری تکنولوژی های دیگر هم در تینک پد ها موجود هست که خیلی از مشتریان ازش خبر ندارن. برفرض تکنولوژِی rescue and recovery که به شما اجازه میده هر موقعی که خواستید از سیستم بک آپ بگیرید و تنها با فشردن یک کلید آبی رنگ که روی دستگاه هست در هر شرایطی سیستم رو به اون حالت برگردونید(نه مثل ریکاوری سیستم های دیگر که سیستم رو به حالت کارخونه ای برمیگردونند،بلکه در اینجا شما میتونین هر لحظه از برنامه ها و سیستمتون بک آپ بگیرید و به همون حالت برگردونید سیستم رو در موقع لزوم)
ویژگی بعدی سیستم تینک لایت هست که به شما اجازه تایپ در تاریکی رو میده با نوری که منعکس میشه از نزدیک وب کم روی کیبرد و برعکس کیبردهایی که چراغ و روشنایی داخلی روی حروف دارند باعث خستگی زود هنگاه چشم در تاریکی هم نمیشه و به مشابه یک چراغ مطالعه کوچک عمل میکنه.
بسیاری ویژگیهای دیگر هست که میتونید خودتون در وب سایت رسمی لنو وو ببینید.
ضد ضربه هم ضربه گیر داره ولی نه به اون معنا که با آجر بشه زد تو سرش مدام.البته برعکس سیستم های دیگر که پلاستیک و مواد کم کیفیت تر هستند در بیشتر سیستم های لنووو از فیبر کربن در قاب لپ تاپ و از روکش مگنسیم استفاده شده.
در کل به عنوان یک سیستم قابل اطمینان(حتمن میدونید که در سازمان فضایی ناسا از این سیستم استفاده میشه) برای کار از نظر من سیستم های Thinkpad حرف اول رو میزنند.
در کل به نظر من حتی با اینکه سیستم های تینکپد کانفیگ های بسیار به روز و بالا دارند آدم نباید موقع خرید لپ تاپ فقط کانفیگ ببینه.همینطور نباید فقط به اسم برند توجه داشته باشه.
البته این نظر شخصی من هست.
hamid mining
11-11-2010, 10:50
abismo negro ممنون که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.