PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows Live Hotmail / تمامی مسائل هات ميل در این تاپیک

Hamid Reza
05-11-2010, 20:45
سلام خدمت تمامي دوستان گرامي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اين پس تمامي سوالات و بحثها و آموزش ها و ... در مورد هات ميل در اين تاپيك انجام ميشه

پست اول به تدريج تكميل ميشه

با تشكر:11:

masoud_fakhary
06-11-2010, 11:10
با سلام میشه Windows Live Messenger
با دوستانم که در yahoo هستن چت کرد ؟ اگه میشه توضیح بدین

joe_satriani
06-11-2010, 18:12

با سلام
نه دوست عزیز نمیشه

موفق باشید.

dez.fuli
07-11-2010, 21:49
سلام و خسته نباشید...
من هاتمیل و یاهو میلم رو با mozilla thunderbird چک می کنم. با یاهو میل هیچ مشکلی ندارم ولی در هات میل هنگامی که میلها رو دانلود می کنم با وجود خونده شدن توسط thunderbird ولی در میل باکس هات میل همچنان unread هستند و توسط آلارم مسنجر به عنوان ایمیل جدید نشون داده میشن! میشه لطف کنین راهنمایی بفرمایید چه طوری تنظیم کنم این مشکل حل بشه؟
ممنون ... یه دنیا

waterpolo
08-11-2010, 03:22
دوستان خواهش میکنم اگه میدوندید سریع تر جواب بدید
میخوام ببینم که میشه فهمید که فلان ایمیل ( hotmail) اخرین باری که اومدخ تو اینترنت کی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

joe_satriani
08-11-2010, 22:18
دوستان خواهش میکنم اگه میدوندید سریع تر جواب بدید
میخوام ببینم که میشه فهمید که فلان ایمیل ( hotmail) اخرین باری که اومدخ تو اینترنت کی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
یعنی چی دوست عزیزم؟
میشه بیشتر توضیح بدید در مورد خواستتون؟

موفق باشید.

dez.fuli
09-11-2010, 05:50
سلام و خسته نباشید...
من هاتمیل و یاهو میلم رو با mozilla thunderbird چک می کنم. با یاهو میل هیچ مشکلی ندارم ولی در هات میل هنگامی که میلها رو دانلود می کنم با وجود خونده شدن توسط thunderbird ولی در میل باکس هات میل همچنان unread هستند و توسط آلارم مسنجر به عنوان ایمیل جدید نشون داده میشن! میشه لطف کنین راهنمایی بفرمایید چه طوری تنظیم کنم این مشکل حل بشه؟
ممنون ... یه دنیا

سلام مجدد
کسی پیدا نمیشه که سوال من رو جواب بده؟
لطفا جواب بدید احتیاج به حل این مشکل دارم....:19:

Hamed Shams
09-11-2010, 17:13
سلام.
بله دوست عزيز ميشه !
بايد ايميل شخص مورد نظرو بصورت كامل تو Windows Live Messenger ادد كنيد و پس از تائيد طرف مقابل خيلي راحت و ساده ميتونيد ارتباط چت رو داشته باشيد ... :46:

dez.fuli
10-11-2010, 18:21
سلام مجدد
کسی پیدا نمیشه که سوال من رو جواب بده؟
لطفا جواب بدید احتیاج به حل این مشکل دارم....:19:

یعنی بین این همه استاد تو سایت به این کار درستی یکی پیدا نمیشه جواب من درمانده رو بده؟

SASANcie
02-01-2011, 19:14
برخي از كاربران هات‌ميل مايكروسافت اعلام كردند كه بسياري از اي‌ميل‌هاي آن‌ها ناپديد شده است.

به گزارش ایسنا، تعداد ديگري از كاربران هات‌ميل مايكروسافت نيز اظهار كردند اي‌ميل‌هاي موجود در اينباكس آن‌ها به فولدر اي‌ميل‌هاي پاك شده منتقل شده است.

سرويس هات‌ميل مايكروسافت رايگان است و 360 ميليون نفر در سطح جهان از آن استفاده مي‌كنند اما هنوز گستردگي اين اختلال در سرويس‌دهي مايكروسافت مشخص نيست.

مايكروسافت اعلام كرد: تيم هات‌ميل هم‌اكنون از مشكل ايجاد شده آگاه بود و براي رفع اين اختلال در تلاش است.

سخنگوي مايكروسافت با صدور بيانيه‌اي تاكيد كرد كه‌ در حال حاضر اين يك مشكل محدود است و مايكروسافت در حال بررسي هات‌ميل تك تك كاربراني است كه دچار اختلال شده‌اند.

در اين بيانيه آمده است: ما از هرگونه اختلال به خدمت‌رساني به مشتريان خود عذرخواهي مي‌كنيم.

بر اساس اين گزارش نزديك به 476 تن درباره پاك شدن اي‌ميل‌هايشان به مايكروسافت شكايت كرده‌اند.

SASANcie
05-01-2011, 13:27
مايكروسافت اعلام كرد كه فعاليت سرويس هات‌ميل به حالت عادي بازگشته است؛ سرويس هات‌ميل داراي ۳۶۰ ميليون كاربر در سطح جهان است.

كريس - يكي از مقامات اجرايي مايكروسافت - اظهار كرد: مشكل انتقال خودكار اي‌ميل‌هاي كاربران به فولدر اي‌ميل‌هاي پاك شده از تاريخ ۳۰ دسامبر ۲۰۱۰ آغاز شد و برروي اي‌ميل‌هاي ۳۵۵ و ۱۷ كاربر اثر گذاشت اما هم‌اكنون مشكلات فني به طور كامل رفع شده است.

مايكروسافت به خاطر اين اختلال از كاربران هات‌ميل عذرخواهي كرد.

Arash4484
05-01-2011, 14:53
سلام و خسته نباشید...
ممنون ... یه دنیا

شما این را امتحان کنید: میل خانده شده را بعنوان Read علامت بزنید یکبار کانکت کامل با سرویس کنید و بگذارید سند/رسیو کامل شود
در کل هم برنامه‏های Live برای کار با هاتمیل مناسبتر از برنامه های موزیلا است
موفق باشید

100% میشود دوست عزیز . کافی است بسادگی آنها را اد کنید.
این یکی از بزرگترین حُسنهای این سرویس است.
موفق باشی

Mig33
25-01-2011, 00:57
شما این را امتحان کنید: میل خانده شده را بعنوان Read علامت بزنید یکبار کانکت کامل با سرویس کنید و بگذارید سند/رسیو کامل شود
در کل هم برنامه‏های Live برای کار با هاتمیل مناسبتر از برنامه های موزیلا است
موفق باشید

100% میشود دوست عزیز . کافی است بسادگی آنها را اد کنید.
این یکی از بزرگترین حُسنهای این سرویس است.
موفق باشی

جی تالک رو هم ساپورت میکنه؟ windows live mail 2011 زو نصب کردم خیلی عالیه ...اگه جی تالکو ساپورته مسنجرشم بنصبم

qqqqqqqqqqqqqqqqqw
26-01-2011, 19:42
سلام دوستان

من یه مشکلی دارم و اون اینکه هر موقع میرم تو inbox ام میبینم چنتا از ایمیل هام پاک شده. :sad:امروزم دیدم 13 تا مونده. مشکل از کجاست؟ خواهشا راهنمایی کنید.

با سپاس فراوان:40:

joe_satriani
27-01-2011, 18:14
سلام دوستان

من یه مشکلی دارم و اون اینکه هر موقع میرم تو inbox ام میبینم چنتا از ایمیل هام پاک شده. :sad:امروزم دیدم 13 تا مونده. مشکل از کجاست؟ خواهشا راهنمایی کنید.

با سپاس فراوان:40:

با سلام
يه دور پسورد ايميلتون رو تغيير بديد
شايد كسي پسورد رو داره و وارد ميشه
اگه نه خود به خود چيزي پاك نميشه يهويي

موفق باشيد.

qqqqqqqqqqqqqqqqqw
28-01-2011, 12:05
با سلام
يه دور پسورد ايميلتون رو تغيير بديد
شايد كسي پسورد رو داره و وارد ميشه
اگه نه خود به خود چيزي پاك نميشه يهويي

موفق باشيد.

پسوردمو عوض کردم. بازم پاک میشه. حتی یه بار تو inbox ام بودم صفحه رو refresh کردم یهو دیدم چنتا از ایمیلام پرید.

ممکن از تنظیمات باشه؟

لطفا راهنمایی کنید:40:

Hamed Shams
30-01-2011, 20:16
با سلام
دوستان چرا من ايميل هاي قسمت Junk رو پاك ميكنم مثل Inbox ميره تو Delete؟! :20:

Xo0oX
31-01-2011, 14:43
با سلام من چند روزه مشکلی برای میلم به وجو اومده هر ایمیل می خوام ارسال کنم خطا میده .
واقعا عصابمو خورد کرده .
ایمیل برام ارسال میشه به دستم میرسه من می خوام سند کنم ارور زیر رو میده
We've noticed some unusual activity in your Hotmail account. To help protect you and everyone else, we've temporarily blocked your account. To unblock it, verify your account.

خواهش می کنم کمک کنید من چی کار باید کنم ؟؟
تو تنظیمات رفتم اما بی نتیجه هست .:41:

Xo0oX
31-01-2011, 18:09
:41::41: کسی نمیدونه ؟

Xo0oX
01-02-2011, 09:58
پس تاپیک واسه چی زدیم گفتین سوالات و مشکلات فقط اینجا بپرسید ؟؟

ghafari88
10-02-2011, 10:48
سلام بچه ها .. من از دیروز به یه مشکل اساسی خوردم ....
با فایرفاکس: وقتی در حالت عادی میرم داخل ایمیلم هیچ ایمیلی رو نشون نمی ده ....(چه توی اداره چه توی خونه)
با اینترنت اکسپلورر: کلا ایمیلم بالا نمیاد!
با چیز پی ان تست کردم : همه چیز عادیه و درست کار می کنه و نشون می ده!!!!!!

بچه ها نکنه مایکروسافت ایران رو ترکونده باشه؟ ... چون ظواهر امر اینطوری نشون می ده که با آی پی ایران مشکل داره!!
تورو خدا اگر شماها هم همچین مشکلی دارین بگین .. اگرم ندارین راهنمایی کنین ببینم دردش چیه ...
ممنونم!

beenHere-doneThat
10-02-2011, 15:22
واسه من میاد. اگه ایمیل یاهو بود میگفتم به خاطر وحشت بعضی ها اینطوری شده(باز نمیشه) ولی هاتمیل باز میشه.

ghafari88
10-02-2011, 20:30
واسه من میاد. اگه ایمیل یاهو بود میگفتم به خاطر وحشت بعضی ها اینطوری شده(باز نمیشه) ولی هاتمیل باز میشه.

ظاهرا درست شده. اما مطمئنم كه مشكل داشت. در كل ممنون.

Hamed Shams
26-02-2011, 20:49
سلام ببخشد ميخواستم بدونم چجوري ميشه ايميل وارد شده تو ريكاوري " Let us know where we can send notifications if you need to reset your password. This information also helps us verify that this is your account. " پاكش كرد؟ :20:

naruto2011
23-03-2011, 15:26
سلام و خسته نباشید...
ممنون ... یه دنیا

سلام خوبی اگه میشه آموزش باز کردن میل های یاهو و ویندوز لایو رو

توسط نرم افزار thunderbird بده ممنون.

alikhodamoradi
15-04-2011, 05:36
روش ساخت ایدی درهاتمیل

ommolfesad
30-04-2011, 23:01
سلام

یه ایراد عجیب و غریب !!

با 3 ویندوز مختلف و چندین مرورگر مختلف هم که وارد میشم ایراد همینه !!!

هیچ جوره هم باز نشد !!!!

موندم چیکار کنم ٰ واقعا" ایمیل های خیلی مهمی دارم !!

هر سه حالت پیشنهادی رو رفتم !!

آخه من از کجا بدونم 5 سال پیش زمان ثبت نام اسم چه ماشینی رو زدم !!

اه اه

joe_satriani
01-05-2011, 17:43
سلام

یه ایراد عجیب و غریب !!

با 3 ویندوز مختلف و چندین مرورگر مختلف هم که وارد میشم ایراد همینه !!!

هیچ جوره هم باز نشد !!!!

موندم چیکار کنم ٰ واقعا" ایمیل های خیلی مهمی دارم !!

هر سه حالت پیشنهادی رو رفتم !!

آخه من از کجا بدونم 5 سال پیش زمان ثبت نام اسم چه ماشینی رو زدم !!

اه اه

با سلام
احتمالا یکی آدرس ایمیل شما رو خیلی وارد کرده با پسوردهای اشتباه و اکانتتون قفل شده
معمولا هم اینطور مواقع 1-2 دو رو قفل میشه و درست میشه دوباره
حالا شما بعدا هم مراجعه کنید ببینید درست میشه یا خیر؟!

موفق باشید.

Turk Oghlan
10-05-2011, 20:41
چه جوری می تونم contact هام رو از یه ID به یک ID دیگه انتقال بدم؟(مبدا live مقصد هاتمیل که البته جفتش یکیه!)

Macdiano
22-05-2011, 10:37
چه جوری می تونم contact هام رو از یه ID به یک ID دیگه انتقال بدم؟(مبدا live مقصد هاتمیل که البته جفتش یکیه!)

در قسمت لیست contact ها اون بالا تو منوی manage, اکسپورت رو بزن. میتونی به عنوان فایل روی هاردت ذخیره کنی.

بعد در اکانتی که میخوای contact ها رو add کنی در قسمت کانتکت در منوی manage, ایمپورت رو بزن و فایلی که قبلا save کردی رو از روی هاردت انتخاب کن.

dumb
23-05-2011, 10:34
بچه ها اکانت یکی از دوستای من -- شده! :(

به تیم هاتمیل یه ای میل زده ولی جواب ندادن!
چطوری میشه برش گردوند؟ راهی میشناسین؟

ameely_assal
12-07-2011, 11:19
سلام
چطوري ميشه پس از نصب مجدد ويندوز ويندوز لايو مايل رو بدون دانلود از سايت مايكروسافت مجددا نصب كرد

joe_satriani
12-07-2011, 20:56
سلام
چطوري ميشه پس از نصب مجدد ويندوز ويندوز لايو مايل رو بدون دانلود از سايت مايكروسافت مجددا نصب كرد

با سلام
نرم افزارش رو باید توی سایتهای دانلود سرچ کنید و دانلودش کنید و نصب کنید.

موفق باشید.

hamed_www
27-07-2011, 22:14
من تو یاهو راحت میتونم join کنم تو روم های مختلف و اونجا افرادی رو به لیست خودم add کنم ولی تو مسنجر windows live نمیدونم چطور باید به روم های مختلف جوین کنم .در ضمن آیدی من به صورت sample@hotmail.com است و این چه فرقی با samle@live.com داره؟؟؟؟

دوستانی که با WLM 2011 کار کرداند جواب بدنند ؟؟؟؟اگه ویدئو یا یه آموزش تصویری باشه عالیه..

Hamed Shams
29-07-2011, 14:37
من تو یاهو راحت میتونم join کنم تو روم های مختلف و اونجا افرادی رو به لیست خودم add کنم ولی تو مسنجر windows live نمیدونم چطور باید به روم های مختلف جوین کنم .در ضمن آیدی من به صورت sample@hotmail.com است و این چه فرقی با samle@live.com داره؟؟؟؟

دوستانی که با WLM 2011 کار کرداند جواب بدنند ؟؟؟؟اگه ویدئو یا یه آموزش تصویری باشه عالیه..
دوست عزیز Windows Live Messenger روم نداره و فرقی هم بین Live و Hotmail نیست :11:

shahab_24
09-08-2011, 16:37
با سلام.
هات میل من قفل شده لطفا کمک کنید؟
ممنون

joe_satriani
09-08-2011, 21:53
با سلام.
هات میل من قفل شده لطفا کمک کنید؟
ممنون

با سلام
اگه لاک شده باشه تا 24 ساعت دیگه باز میشه
توی این مدت دیگه امتحان نکنید که بخواید بازش کنید

موفق باشید.

shahab_24
10-08-2011, 18:35
سلام.ممنون از راهنمایتان .این کا ر و هم انجام دادم ولی‌ باز هم نشد.لطفا کمک کنید چون میل‌های خیلی‌ مهمی‌ دارم برای همین نمی‌خوام از دست بدمشون.

mammuot
13-08-2011, 18:17
سلام
من وقتی با کاسپر اسکا2011سیکوریتی میرم تو هاتمیلم نمیزاره برم مشکل امنیتی می گیره راهی هست که بدون غیرفعال کردن کاسپربرم توش؟

joe_satriani
13-08-2011, 20:00
سلام
من وقتی با کاسپر اسکا2011سیکوریتی میرم تو هاتمیلم نمیزاره برم مشکل امنیتی می گیره راهی هست که بدون غیرفعال کردن کاسپربرم توش؟

با سلام
خوب پیامی که میده رو قبول کنید تا وارد سایت بشه

موفق باشید.

mammuot
13-08-2011, 20:56
با سلام
خوب پیامی که میده رو قبول کنید تا وارد سایت بشه

موفق باشید.

دوست عزیز ای کاش اینجوری بود ولی چون کاسپراسکاسیکوریتی خیلی گیرمی ده نمی شه!
به هرحال ممنون غیرفعال می کنم می رم توش!

Hamed Shams
30-08-2011, 08:18
با سلام :11:
دوستان یه مدتی هستش با آی پی ایران نمیتونم ایمیلم رو باز کنم، ممنون میشم راهنمائی کنید ببینم مشکل از کجاست :10:

Arashdn
13-09-2011, 13:23
سلام
دوستان من یه ایمیل hotmail دارم که تاریخ ساختش فک کنم حدودا مال 10 سال پیش باید باشه ...
دیروز ایم ایمیل -- شد
نمیدونم من سکوریتی کوسشن یادم رفته یا هکر عوضش کرده ولی به هر حال کار نمیکنه
این ایمیل اهمیت خیلی زیادی برام داره و نمیدونم چطوری باید برش گردونم؟
کسی ایده ای داره؟
چطوری میشه با ساپرتش تماس گرفت؟؟؟
پیشنهادی دارین؟

NET DOCTOR
18-10-2011, 17:49
سلام
دوستان من یه ایمیل hotmail دارم که تاریخ ساختش فک کنم حدودا مال 10 سال پیش باید باشه ...
دیروز ایم ایمیل -- شد
نمیدونم من سکوریتی کوسشن یادم رفته یا هکر عوضش کرده ولی به هر حال کار نمیکنه
این ایمیل اهمیت خیلی زیادی برام داره و نمیدونم چطوری باید برش گردونم؟
کسی ایده ای داره؟
چطوری میشه با ساپرتش تماس گرفت؟؟؟
پیشنهادی دارین؟
راهی نداره جز اینکه اون سوال امنیتی رو یادتون بیاد و وارد کنید
البته اگه ایمیل پشتیبان داده باشید میشه از طریق ایمیل پشتیبان رمز رو دریافت کنید

I Am Gangster
10-11-2011, 18:32
میشه راجب امنیتش یه کمی بگید !
امنه یا مث یاهوو !
صد بار -- شده؟؟

WebIT
17-11-2011, 17:21
دوستان عزیزی که در 1 هفته اخیر با سرویس هاتمیل مشکل دارن چند تا نکته رو باید متذکر شم.احتمال داره نتونید اصلا با اکانتتون لاگین کنید یا سطح دسترسیتون به یکسری از صفحات محدود شده باشه.فک نکنید -- شدید یا مشکب از طرف شماست.قاعدتا از اونجایی که مایکروسافت یه اسم بزرگه من به شخصه فک میکردم ایمیل سرویسش از همه سرویس های دیگه از قبیل یاهو و جی میل و ... بهتره ولی گویا متاسفانه چند وقتیه اکثر سرورهاشون توی مکزیک و امریکا به مشکل خوردن.دلیلش خیلی روشن نیست ولی تقریبا از 7 الی 8 روزیه که دسترسی همه محدود شده.مثلا من خودم میتونم لاگین کنم ولی دسترسی به فلدر ها و ای میل هام ندارم....یه بخشی تو سایت مایکروسافت هست به اسم microsoft answers که بعد از لاگین اکانتتون در صورت مشکلات میتونید ازشون سوال کنید ! ولی چیزی که خودشون گفتن این بوده که مشکل سرورها حل شده ولی من که هنوز مشکل دارم !

WebIT
17-11-2011, 17:40
امنه یا مث یاهوو !
صد بار -- شده؟؟

الگوریتم امنیت میل سرورها برای کاربرا زیاد فرقی نداره...مثلا تو هاتمیل هم از همون الگوریتمی استفاده میشه که تو سایر میل سرور ها استفاده میشه.
سوال امنیتی
دادن Alternative email
و گاها بعدا زمانی که پروفایلت رو تکمیل میکنی شماره تلفن رو میدی
ضمن این که تو همه میل سرور ها در فرایند ریستور کردن پسورد از حروف در هم گرافیکی استفاده میشه که فقط چشم انسان میتونه اونو تشخیص بده واسه همین استفاده از نرم افزار هایی که کارشون دزدیدن پسورده تقریبا در دزدیدن پسورد تعداد بالا موثر نیستیس .
یه سریم مطالب امنیتیه که خودت باید بدونی مثل استفاده از پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لاگین نکردن تو هر کامپیوتری و مخصوصا جاهایی که کامپیوتر ها شبکن !
یا هر استفاده از ایمیل به منظور رجیستر کردن در فروم ها و دادن ای میل اصلیت..خیلی ها هم تازه میان همون ایمیل و پسووردشون رو تو فروم ها استفاده میکنن که فوق العاده خطرناکه مخصوصا وب سایت هایی مثل فیس بوک که ازتون ایمیل آدرس میخواد موقع لاگین کردن...اینا یه سری چیزای تجربیه !

ولی این که هر شرکت از چه الگوریتمی برای نگهداری بانک اطلاعاتیش و سخت افزارش در فرایند امنیت استفاده میکنه متفاوته ! حتی تو رمزنگاری داده هاش.ما یه سری الگوریتیم های پابلیش داریم و یه سری نان پابلیش....خب الگوریتم هایی که پابلیش هست با این که رمزنگاریش آموزش داده میشه ولی چند تا حالت مختلف برای رسیده به پسووردش هست...یکی کلید داره یکی نداره یکی فقط یه سمپله و.... که بحثش خیلی طولانیه ! اونایی هم که نان پابلیش هست یه تیم نرم افزاری واسه شرکت اون رو طراحی میکنه که فقط مختص همون شرکته...
احتمال داره یه میل سرور با یه شرکتی که دوست داره واسه چک کردن ویروس هاش قرار داد ببنده...مثل یاهو که طرف قراردادش norton هست..این میتونه خیلی سلیقه ای باشه....البته سلیقه ای که چند تا مهندس تحلیل گر روش کار کردن....
ولی در نهایت چیزی که میشه گفت اینه که نمیشه به شرکت خاص یا میل سرور خاصی تکیه کرد...نمونش اتفاقی که چند وقت پیش برای جی میل افتاد یا اتفاقی که اخیرا برای هاتمیل افتاده !

WebIT
18-11-2011, 00:11
آقا مثل اینکه مشکل hotmail کامل حل شده ! فقط حتما cookie ها و history رو یه بار Delete کنید ! معمولا چون معلوم نیست چه بلایی سر دیتابیس اومده بهتره هم پسووردتون رو عوض کنید و هم یه سوال امنیتی جدید بزارید !

subuntu
01-12-2011, 14:30
امنه یا مث یاهوو !
صد بار -- شده؟؟

با سلام
مگه یاهو -- شده ؟
میشه لطفا به مورد خاصی از -- شدن یاهو اشاره کنین ؟
با تشکر

subuntu
01-12-2011, 14:35
دوستان سوالی دارم .
امروز 10 آذرماه 90 امکان دسترسی به سایت هات میل را دارین ؟
اگر نه ، اطلاع دارین علت قطع دسترسی چی هست ؟

mrmostafa
01-12-2011, 14:55
دوستان از این قسمت SkyDrive که فضای 250 گیگ در اختیار میزاره چطوری باید استفاده کنیم؟؟ فایل هایی که اینجا شیر میکنیم رو همه میبینن؟ یا باید دسترسی داد؟ پسورد داره؟ جایی هست در این زمینه آموزش داده باشه؟؟؟

Amir Hossein
13-12-2011, 18:09
سلام
چند روزیه که وقتی رو ایمیل هام کلیک میکنم بازشون نمیکنه
مال همه اینجوریه یا فقط مال من اینجوریه

bosta
03-01-2012, 20:57
قسمت راهنماي hotmailبه صورت انگليسي مي باشد آيا راهي براي فارسي كردن آن وجوددارد

mohandes66
23-01-2012, 20:02
ایمیل من بلاک شده حالا چیکار باید بکنم ؟ تورو خدا کمک کنید

mrmostafa
25-01-2012, 14:53
من با هاتميل ميخواستم عكس بفرستم ميتونستم همزمان كل عكسها رو انتخاب كنم بعد خودش اتچ ميكردش حالا بايد دونه دونه انتخاب كرد ممنون ميشم راهنمايي كنيد چيكار بايد كرد؟؟؟

NET DOCTOR
11-02-2012, 15:12

اگه منظورتون به خاطر سر نزدن به ایمیله ، فکر نکنم راهی داشته باشه

NET DOCTOR
12-02-2012, 06:40
میل بدون مشکل از نیمه شب باز میشه

تست شده و مشکلی در ورود به میل وجود نداره

salar202
18-02-2012, 16:41
سلام hatmail چیه ?

Apollo
21-02-2012, 14:06
ایمیل من هم بلاک شده
و تاییده میخواد
تاییده هم باید شماره موبایل بدم که ایران جزوش نیست چیکار باید کرد ؟؟؟ ایمیل شرکتیمون هست :41:

petap
21-02-2012, 17:15
سلام کسی هست واسم یه hotmailبسازه من نمیتونم وارد ساییت شم

petap
22-02-2012, 14:11
یعنی بعد 2 روز کسی نیست جواب مارو بده

NET DOCTOR
25-02-2012, 10:41
سلام hatmail چیه ?
یه سرویس میل مثل گوگل و یاهو . که از طریق msn.com و bing.com میتونید واردش بشید
اینم صفحه ثبت نامش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام کسی هست واسم یه hotmailبسازه من نمیتونم وارد ساییت شم

یعنی بعد 2 روز کسی نیست جواب مارو بده
مشخصاتت رو برام پ خ کن.البته اگه سر شماره تلفن ادا درنیاره برات می سازم

ila
14-03-2012, 21:14
سلام میشه کاری کرد که تمام ایمل هایی که به آدرس live میاد به جیمیلت بفرسته؟ ممنون

MeHrDaD-91
28-03-2012, 20:34
ببخشید میخواستم میشه کاری کرد که این پیغام نیاد:

vamper65
04-04-2012, 13:02
سلام
من ميخواستم بپرسم كسي ميدونه چه طوري حساب كاربري msn ........@live.com رو پاك كرد ممنون ميشم

joe_satriani
08-04-2012, 18:36
با سلام
از طریق لینک زیر اقدام کنید

Delete MSN, Hotmail or other Windows Live Account ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vamper65
24-04-2012, 16:48
سلام
مرسي از شما :11:

hamed992
08-07-2012, 12:40
سلام به همگی.
تقدیم به شما عزیزان: آموزش ساخت اکانت جدید ایمیل شرکت مایکروسافت(Live و Hotmail) به همراه توضیحات کامل و جامع نحوه استفاده از این سرویس به همراه تصاویر آموزشی در قالب فایلPDF
دانلود آموزش
سرور با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%81%D8%AA.pdf)
سرور SkyDrive با لینک غیر مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=85D49E7CC8327778&id=85D49E7CC8327778%21109)
سرور PersianGig با لینک غیر مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از مدیریت این بخش میخوام که برای دسترسی زاحت همه عزیزان به این آموزش، لطفا این پست رو به صفحه اول تاپیک انتقال بدین.

vamper65
12-07-2012, 16:32
با سلام
من چند وقت پيش از طريق لينگ بالا حساب msn رو پاك كردم ولي پاك نشده چقدر طول ميكشه تا پاك بشه؟

ممنونم

جناب مهندس
18-08-2012, 09:55
سلام
یه حساب ایمیل در سایت outlook.com درست کردم (واسه مایکروسافت هست. مثل live و msn و...)
مشکلم اینه که وقتی میخوام یه ایمیل جدید بنویسم، وقتی روی دکمه attach files کلیک میکنم، یهو دکمه ی attach files ناپدید میشه و هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ کادری باز نمیشه!!!

حالا چطوری فایل هام رو attach کنم؟

badbird
12-11-2012, 19:57
ببخشید هات میل مال مایکروسافته؟از یاهو بهترهتو روز حداکثر چند ایمیل میشه داد؟

مهرسا1
18-11-2012, 22:14
چطوری میشه اکانتم رو حذف کنم؟

ABAS-1372
06-12-2012, 20:05
سلام آقا خیلی سایت خوبی دارید عالی هست . آقا ت تو رو خدا دیگه دیونه شدم هرچی میخوام یه میل در HOTMAIL.COM درست کنم قسمت پسورد رو میگه اشتباه وارد می کنید هرچی با راهنمایی هایی که کردید نتوستم هرچه پسورد رو میزنم این ارور قرمز رنگ رو نشون میده Please choose a password with a mix of lower and upper case letters, numbers and symbols. تو رو خدا یه کاری برام کنید . ممنون منتظر جوابم تو رو خدا فقط سریع .

amir_ata_21
13-12-2012, 11:41
با سلام
من چند وقت پيش از طريق لينگ بالا حساب msn رو پاك كردم ولي پاك نشده چقدر طول ميكشه تا پاك بشه؟

ممنونم

270 روز و یا به عبارتی 9 ماه:n04:

ayoub14
18-08-2024, 16:19
سلام

من 2 روز قبل یه hotmail ساختم الان میخوام وارد بشم میگه ایمیل قفل شده و گزینه بعدی رو بزن و ازم شماره موبایل میخواد که کد تایید بفرسته

ولی هر شماره ای رو میزنم میگه نمیشه یه راه دیگه انتخاب کنید و هیچ راهی هم قرار نداده و صفحه جدیدی باز میکنه که هزار تا گزینه داره

ممنون میشم راهنمایی کنید