ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وصل کردن دو مودم به یکدیگر

mahsha26
05-11-2010, 18:57
با سلام
مشترک ADSL هستم. مودمASUS وایرلس داشتم. اما بعد از مدتی، مدام ریست میشد. گفتند که مودم را عوض کنم. مودم linksys خریداری کردم.
مشکل: چون سیستم وایرلس رو برای کل ساختمون استفاده میکردیم، برد مودم قبلی کل ساختمون رو جواب میداد. اما برد این مودم جدید فقط واحد خودمون رو ساپورت میکنه.
کمک: میشه مودم جدید رو به مودم قدیم، از طریق LAN یا وایرلس وصل کرد به طوری که مودم قدیم، به صورت رله یا آنتن برای مودم جدید باشه؟؟؟
اگه درست نتونستم مشکل رو بگم، دیگه شرمنده!!! :d:31:

Lord_theOne
05-11-2010, 22:52
1- عنوان موضوع جدید را مناسب انتخاب کنید
2- اگر مودم قبلی ریست می شده احتمال زیاد از پاورش هست
بله شما می توانید جایی کع مودم قبلی انتنش ضعیف می شود با کابل شبکه بهمدیگر وصل کنید و روی وایرلسش پسورد بگذارید
مشکلی ندارد تنظیمات خاصی ندارد فقط باید به مودم قبلیتون وصل بشوید و کار کنید

amd>intel
06-11-2010, 14:59
مودم قبلي رو بديد براتون درست كنند . فكر كنم مشكلش قابل حل باشه

mahsha26
06-11-2010, 16:44
من متوجه نشدم. میخوام با مودم جدیدم به ADSL وصل شم. ولی مودم قبلی فقط آنتن باشه. با چی بهم وصل کنم؟ از کابل استفاده کردم. اما تنظیماتش درست نیست. کار نمیکنه

mahsha26
06-11-2010, 16:45
من متوجه نشدم. میخوام با مودم جدید به اینترنت وصل شم اما مودم قدیم فقط آنتن باشه. با کابل امتحان کردم. اما کار نکرد. باید حتما تنظیماتی رو عوض کنم.

Lord_theOne
06-11-2010, 22:33
یک کابل شبکه از مودم جدید وصل کن به مودم قدیمت مشکل حل می شود ولی باید به اسم قبلی وصل بشی اگر می خواهی به مودم قبلیت وصل بشی
یعنی به این شکل اسم مودم جدیدت linksys هست و مودم قبلیت asus حالا باید به اسم asus وصل شوید
تنظیماتی نمی خواهد فقط کابل شبکه بهش وصل کن سیم تلفن هم به مودم جدید وصل کن

EXTREME
06-11-2010, 23:15
اصلا اینکارا لازم نیست برای افزایش برد وایرلس هم میتونید از یه repeater استفاده کنید و هم ار آنتهای مخصوص که رو مودم وصل میشه که این آنتنها متناسب با استاندارد مودم باید باشه وبرد وایرلس رو افزایش میده
میتونید از یه روتر هم استفاده کنید

mahsha26
07-11-2010, 21:30
bazam salam.
sharmande. man moshkelam ba modem ha hal shod. hala ye moshkele jadid daram. computere khodam ba lan be modem vasl bud. aalan nemidunam be kodum modem bayad vasl beshe.
albate be joftesh vasl kardam va javab nadade. ama alan faghat mikham bedunam dorostesh ine ke be kodumesh vasl beshe

mersi

rasti midunam ke bayad farsi type konam. ama sharmandam ke laptopam farsi nadare. lotfan dad nazanin saram! :D

Lord_theOne
13-11-2010, 21:43
فرقی نمی کنه به کدومش وصل کنی هردوش باید جواب بگیری تنظیماتی هم ندارد
ببین کابلت سالمه وصلش کن به یک سیستم دیگر ببین مشکلی نداری