مشاهده نسخه کامل
: مشکل قفل دی وی دی ایتر و عدم شناسایی از بایوس
دوستان مدت کوتاهی هست که من یه دی وی دی رایتر liteon با اتصال usb خریدم که وقتی از dos میخوام ویندوز نصب کنم دی وی دی رایتر رو نمیشناسه و من مجبورم از سی دی رام ویندوز نصب کنم تو قسمت تنظیمات بایوس هم رفتم ولی گزینه دی وی دی رایتر برای انتخاب وجود نداره. البته اینم بگم که من وقتی ویندوز رو نصب کردم دی وی دی رایت رو نمیشناخت و من با استفاده از سی دی راه اندازش و از طریق ویندوز دی وی دی رایتر رو شناسوندم. برای اینکه دی وی دی رایتر از طیق بایوس شناخته بشه چکار باید بکنم ؟ یه مشکل دیگه هم داره اینکه اگر توی دی وی دی رایتر دیسک نباشه با زدن کلید eject درش باز نمیشه و مجبوم از سوزن کردن تو سوراخش بیرونش بیام یا اینکه همیشه یه سی دی توش باشه. این مشکل بعد از نصب دی وی دی رایتر برای سی دی رامم هم پیش اومده. و فقط سی دی رایترم راحت باز میشه. لطفا راهنمایی کنید.
در اخر اگر سوالم رو در قسمت مناسب به خودش مطرح نکردم عذر میخوام. چون من هر چی گشتم قسمت مربوط به مشکلات ابزارهای ورودی یا مشکلات دی وی دی رایتر رو پیدا نکردم.
اگه به usb جلو زدید مطمئن بشید که سیم های usb جلو وصل است
اگر نشد سیم های usb جلو رو باز کرده و رو ی usb دیگر نصب کنید
اگر نشد با usb عقب امتحان کنید
ممکنه usb های عقب از تو بایوس غیر فعال باشد در قسمت integrate peripherals چک کنید که usb های عقب فعال باشند
ممکنه سیم usb که رایتر رو به پی سی وصل میکنید مشکل داشته باشه
با یه سیم دیگه امتحان کنید
اگر فقط رایتر سیم usb برای اتصال داره و برقی ندارد ممکنه به خاطر کمبود ولتاژ این اتفاق بیفته و برق کافی به راتر نرسه و شناخته نشه
رایتر رو با یه سیستم دیگه امتحان کنید
اگه به usb جلو زدید مطمئن بشید که سیم های usb جلو وصل است
اگر نشد سیم های usb جلو رو باز کرده و رو ی usb دیگر نصب کنید
اگر نشد با usb عقب امتحان کنید
ممکنه usb های عقب از تو بایوس غیر فعال باشد در قسمت integrate peripherals چک کنید که usb های عقب فعال باشند
ممکنه سیم usb که رایتر رو به پی سی وصل میکنید مشکل داشته باشه
با یه سیم دیگه امتحان کنید
اگر فقط رایتر سیم usb برای اتصال داره و برقی ندارد ممکنه به خاطر کمبود ولتاژ این اتفاق بیفته و برق کافی به راتر نرسه و شناخته نشه
رایتر رو با یه سیستم دیگه امتحان کنید
برق رایتر جداست و از usb مادربرد نصب شده و درضمن از همون روز اول که نصب شد این مشکلو ما داشتیم.
amd>intel
08-11-2010, 13:29
بايوس رو اپ ديت كنيد . پاور سيستمت چيه ؟
دوست من سلام
از گفته هایتان اینطور برداشت میکنم که این درایو حدودا چند ماهی کار کرده که درب ان باز نمیشه
ابتدا اگر از کانورتور ای دی به یواس بی استفاده میکنی بگو
دوم سی دی رم دارای جمپر اسلیو مستر هست یا نه
سوم درایو در قدیم با این سیستم کار میکرده یا نه
درب درایو بخاطر تسمه موتور کپستال هست که یک مقدار شل شده خودت میتوانی تعویض کنی اگر خواستی بگو
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.