مشاهده نسخه کامل
: کامپیوتر سرور برای سایت طراحی
با سلام
مشخصات یه دستگاه سرور رو می خوام که 5 تا کامپیوتر طراحی فایل هاشون رو اونجا ذخیره کنند.( حجم فایل ها بین 20 تا 500 مگابایت)
1. آیا چیز خاصی لازمه یا یه کامپیوتر نسبتا قوی جواب گویه؟
2. برای اتصال چی؟ آیا همون هاب سوئیچ کافیه؟
ممنون.
Corei7_980X
04-11-2010, 22:31
مشخصات یه دستگاه سرور رو می خوام که 5 تا کامپیوتر طراحی فایل هاشون رو اونجا ذخیره کنند.( حجم فایل ها بین 20 تا 500 مگابایت) بودجتون رو عرض کنید تا بهتر بهتون کمک کنم.
2. برای اتصال چی؟ آیا همون هاب سوئیچ کافیه؟
بله
ممنون عزیز
بودجه زیادم مهم نیست مگه بهترینش چقدر مبشه؟
1.5 تا 2 در نظر دارم.
در ضمن از چه Raid استفاده کنم بهتره.
Corei7_980X
05-11-2010, 18:03
1.5 تا 2 در نظر دارم.
CPU : XEON E5520 SOCKET 1366 420000
M.B : SUPER MICRO MBD-X8DT3 560000
RAM : 3X2GIG PATRIOT VIPER II DDR3 1600 CL8 220000
VGA : POWER COLOR HD4550 512MG DDR2 41000
HDD : 3XSEAGATE BARRACUDA 500 7200.12 RAID5 132000
CPU COOLER : STS100C 50000
CASE+POWER : SUPER MICRO SC734I- 650B 410000
mg_mahyar
10-11-2010, 18:57
مادربرد باس 1333 ساپورت میکنه این رم به دردش نمیخوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من در مورد درخواست شما اطلاعات کافی نداشتم به اولترا گزارش کردم ولی خبری ازش نیست پیشنهاد میکنم یه مدت صبر کنید تا خودش نظر بده
Corei7_980X
10-11-2010, 19:49
[QUOTE]مادربرد باس 1333 ساپورت میکنه این رم به دردش نمیخوره[/
درسته ولی مشکلی ایجاد نمی کنه QUOTE]
با این حال من تغییرش دادم ...
RAM : 3X2GIG PATRIOT VIPER II DDR3 1333 CL8 20000
mg_mahyar
10-11-2010, 21:59
من فکر نکنم کار پردازشی نیاز داشته باشه واسه آرشیو کردن میخواد
من فکر نکنم کار پردازشی نیاز داشته باشه واسه آرشیو کردن میخواد
منم گیج شدم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که آیا هر چه cpu سرعتش و رم حجمش بیشتر باشه عمل copy و paste کردن فایل و پوشه ها سریعتر انجام میشه؟
ببینید من یه سرور می خوام که کلاینتها با سرعت بالا فایلهایه سنگین رو ازش بخونن و توش ذخیره کنند.
ممنون
منم گیج شدم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که آیا هر چه cpu سرعتش و رم حجمش بیشتر باشه عمل copy و paste کردن فایل و پوشه ها سریعتر انجام میشه؟
ببینید من یه سرور می خوام که کلاینتها با سرعت بالا فایلهایه سنگین رو ازش بخونن و توش ذخیره کنند.
ممنون
ببین عزیز شما در بهترین حالت سرعت شبکتون 1 گیگابیت معادل 125 مگابابت در ثانیه هستش
اگر شما همزمان چند فایل از روی سرور بخونید و روی اون بنویسید باند شبکتون پر میشه
به عبارتی اگر 2 تا هارد رید 0 بشن یا 3 تا هارد رید 5 از تمام قدرت شبکه میتونید استفاده کنید
حالا برای سرور یه همچین مجموعه ای یدونه athlon ii x2 یا intel i3 هم کاملا جوابگو هستش
رم هم زیاد در این مجموعه تاثیری نداره فقط در انتخاب هارد باید دقت کنی
هاردهای مخصوص سرور خیلی گران هستند شما هارد وسترن دیجیتال بلک ( حتما بلک ) تهیه کن
این هارد به دلیل دارا بودن 2 کنترلر زمانی که همزمان میخونه و مینویسه افت سرعت کمتری نسبت به هاردهای معمولی داره و برای کار شما مناسبتره :11:
ممنون
بنابراین برای CPU انتخابم Intel i5 650 شد.
برای رید شما فرمودید 5. آیا برای 5 باید همه هاردها یه اندازه باشه یا یکی بیشتر؟ نظرتون درباره رید 0+1 چیه؟
مادربورد چی پیشنهاد میدید؟
آیا نیازی نیست از یه SSD هم کمک بگیرم؟
بازم ممنون
ممنون
برای رید شما فرمودید 5. آیا برای 5 باید همه هاردها یه اندازه باشه یا یکی بیشتر؟ نظرتون درباره رید 0+1 چیه؟
بازم ممنون
حالا بین این همه پیغمبر ، چرا مستقیما رفتین سراغ جرجیس :31:
پردازنده های سری 6 قیمت سری 7 و کارائی سری 5 رو دارا هستند . بنظرم اصلا ارزش خرید ندارند
در رید 5 بایستی همه هاردها به یک اندازه باشند
رید 0+1 سرعت بیشتری نسبت به رید 5 داره و بهتره ولی به تعداد هارد بیشتری هم نیاز داره
شما یدونه هارد برای os در نظر بگیرید و بعد از اون هاردهای ریدتون رو بچینید
اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید dfi x58 jr بنظرم ارزش خرید بالائی داره ولی اگر میخواهید سیستم ارزونتری ببندید asrock 890g extreme رو پیشنهاد میکنم ( این دو مادربرد هر دو حدود 180 تومان قیمت دارند ولی قیمت پردازنده شما متفاوت خواهد بود )
در مورد ssd هم برای کار شما که میفرمائید حجم زیاد لازم دارین مقرون به صرقه نیست ( برای یک فضای یک ترابایتی بالای 1 میلون باید هزینه کنید )
البته اگر هزینه براتون مهم نباشه هارد ssd یک عمر براتون کار میکنه
mg_mahyar
11-11-2010, 19:31
ممنون
بازم ممنون
ببین من تا الان مشاوره مناسبی برات ندبدم بگرد توی انجمن حدودا شهریور و اوایل مهر بود یه نفر سرور میخواست اونجا راهنماییس کرده بودن راهنمایی خوبی بود. اون تاچیک رو پیدا کن.
اون جا رم های خاصی رو برای سرور معرفی کرده بود و پردازنده هم بایدxenon بخری که تحمل بالایی داره. نه پردازنده معمولی . هارد هم رید بستن واسه سرور خیلی جالب نیست
اگر نظر منو میخوای آقای احسان و اولترا (بابک) تو این زمینه من قبلا دیدم راهنمایی خوبی میکرد. کار شما یه نمه خاص هست منم نمیتونم کمکت کنم. بهتره صبر کنی یا سرور آماده hp بخری. وگرنه چیزی که میخری انتظارتو بر آورده نمیکه.
اما اگر یک سیستم معمولی میخوای با یک سری ویژگی خاص من در خدمتتم. فکر کنم نیازه یه نمه توضیح مفصل تر بدی
ببخشید زیاد شد و بار فنی هم نداشت:11:
شما احیانا" تو ایران مغازه ندارین؟ آخه یه نفری که من ازش بعضی وقتا خرید میکنم همین حرفو بهم میزنه؟؟ :31: :31:
هر ریدی یک خصوصیتی داره مثلا 5 که میفرمایید اتفاقا برای سرور خوبه! چرا؟ چون از همینگ استفاده میکنه در صورتی که خطایی پیش بیاد اونو اصلاح میکنه اما تو سرعت تاثیرش کمتره
Corei7_980X
11-11-2010, 19:46
دوست عزیز mg_mahyar میشه بفرمایید مشکل این سیستم چی هست ؟؟؟؟در ضمن قضیه چه ربطی به آرشیو و پردازش داشت ؟؟؟؟دوستان دیگه به نظرتون این سرور مشکلی داره که این دوستمون رو آواره کردید ؟؟؟؟؟:41:
mg_mahyar
11-11-2010, 20:45
ممنون
دوست عزیز mg_mahyar میشه بفرمایید مشکل این سیستم چی هست ؟؟؟؟در ضمن قضیه چه ربطی به آرشیو و پردازش داشت ؟؟؟؟دوستان دیگه به نظرتون این سرور مشکلی داره که این دوستمون رو آواره کردید ؟؟؟؟؟:41:
با درخواست هماهنگ نیست. کاری که ایشون میخواد پردازش سنگین نداره. یک کامپیوتر معمولی هم جوابگوست به دو شرط رم حجم بالا و هارد خوب و مادربردی که هارد تعداد بالا و رم حجم بالا رو ساپورت کنه.
ایشون اون سرور ی که توی تصور من بود رو نمیخواد یک که کار پردازشی داره یک کامپیوتر برای آرشیو میخواد که سرعت دسترسی به این آرشیو میخواد بالا باشه
سیتم زیر 16
CPU : AM3 - Phenom II X6 1055T - 2.8GHz : 205
M.B: ASUS - M4A89GTD PRO/USB3=260
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید RAM : 4*2 GIG 1333 CL9 KINGMAX :160
POWER : GREEN-GP685B:120
HDD : 3* Western Digital - Caviar Black - 1TB :310
DVRW : HP :30
VGA: GTX 460 768GB DDR5 Zotac=230
A-DATA - 256GB - SSD S596 turbo =390
CASE : Cooler Master CM Stacker 830 NVIDIA Edition
قیمت کیس من اینترنتی 250 دارم ولی تو بازار یک ماه پیش 145 -130 بود. قادتا یک فن هم بتار براش
2055 تا 1830 قیمت سیستم میشه اینم به دلیل قیمت کیس هست و احتمالا فن های اضافی برای اون
اگر بازم میتونی خرج کنی رم با تایمینگ کمتر پیشنهاد بدم
و اگر بازم جا داری 1090t رو با قیمت 300 تومن به عنوان پردازنده پیشنهاد میدم.
اگرم میخوای کمتر هزینه کنی از قیمت کارت گرافیک بزن و یه چیز ارزون تر بهت معرفی کنم
این سیستم فایلای کوپیک که به گیگا بایت نمیرسه رو روی ssd به اشتراک بزار بقیه رو روی هارد های 1 ترابایتی اینجوری سرعت دسترسی بالاتر میره
اگرم 3 ترابایت برات زیاده میتونی 2 تا هارد بخری ولی بردت تا 5 تا رو جا داره
بازم نظرم اینه احسان یا اولترا نظر بدن بعدا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما احیانا" تو ایران مغازه ندارین؟ آخه یه نفری که من ازش بعضی وقتا خرید میکنم همین حرفو بهم میزنه؟؟ :31: :31:
هر ریدی یک خصوصیتی داره مثلا 5 که میفرمایید اتفاقا برای سرور خوبه! چرا؟ چون از همینگ استفاده میکنه در صورتی که خطایی پیش بیاد اونو اصلاح میکنه اما تو سرعت تاثیرش کمتره
خیر ( نزدیک شدی ولی نزدی تو خال :46: )
رید 5 حدود 1.5 برابر هارد معمولی سرعت داره و سیستم کارش به این صورته
اطلاعات رو به بلاکهای کوچک تقسیم میکنه و نصفش رو روی یک هارد و نیمه دیگر رو روی هارد دوم ذخیره میکنه
بعد جمع بیت به بیت هارد اول و دوم رو روی هارد سوم ذخیره میکنه
مثلا اگر بیت اول هارد 1 برابر 0 باشه و همون بیت در هارد دوم هم صفر باشه روی هارد سوم هم 0 رو قرار میده و به همین ترتیب 0+1=1 - 1+0=1 - 1+1=0
اگر به هر دلیل یکی از هاردها رو از دست بدیم با نگاه کردن به دو هارد دیگه اطلاعات هارد از دست رفته قابل بازسازیه
اما در رید 0 که سرعتی حدود 2 برابر هارد معمولی رو داره ( برای 2 هارد ) اگر یکی از هاردها مشکلی پیدا کنه کل اطلاعات از دست خواهد رفت
به همین دلیل اگر اطلاعات مهمی روی هاردها ذخیره میشن بهتره در کنار 2 هارد رید 0 دو هارد میرور هم نصب بشه تا همیشه یک بکاپ از اطلاعات موجود باشه
Corei7_980X
11-11-2010, 23:03
قیمت کیس من اینترنتی 250 دارم ولی تو بازار یک ماه پیش 145 -130 بود. قادتا یک فن هم بتار براش
اصلا ارزش برای سرور نداره ...
مشخصات یه دستگاه سرور رو می خوام که 5 تا کامپیوتر طراحی فایل هاشون رو اونجا ذخیره کنند.( حجم فایل ها بین 20 تا 500 مگابایت)
دوست عزیز شما پردازنده زنون رو با 6 هسته ایی amd مقایسه می کنید ؟؟؟ زنون مخصوص سرور هست و X6 مخصوص دسک تاپ ...
مین SUPERMICRO بهترین مین سرور هست و مخصوص این کار ساخته شده و مین شما دسکتاپ هست ...
رم شما 8 گیگ 2 کاناله هست و رمی که من نوشتم 6 گیگ 3 کاناله
VGA: GTX 460 768GB DDR5 Zotac=230
دوست عزیز ایشون نمخواند بازی کنند ... :31: برای سرور یه کارت ddr2 هم کاملا کفایت می کنه ... این همه بودجه تلف نکنید اون هم برای قطعه ایی که به هیج و جه تویه یه سرور تاثیر نداره ...
HDD : 3XSEAGATE BARRACUDA 1.5 7200.12 RAID5 380000
این پاور مخصوص سرور هست ... سرور مدت ها باید روشن باشه و قول می دم به هیچ وجه مشکلی پیش نیاد ...
All=2071
پردازنده های سری 6 قیمت سری 7 و کارائی سری 5 رو دارا هستند . بنظرم اصلا ارزش خرید ندارند
از همه ممنونم که دارن کمکم میکنند. :40:
1. من سری 6 رو بدلیل خوندن این مقاله انتخاب کردم حالا یا اون اشتباه منظورش رو رسونده یا من دارم اشتباه می کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. حالا اگه از رید 0+1 با 4 تا هارد استفاده کنم بهتره یا همون 5؟ می خوام بدونم یه هارد بیشتر ارزششو داره؟ ظرفیت چجوری تبدیل میشه؟ رید 5 با 3 هارد 1 ترایی میشه 3 یا 2؟ و رید 0+1 با 4 هارد 1 ترایی میشه 4 یا 2؟
3. آیا بهتره برای سیستم عامل(مثل ویندوز 2008 سرور) از یه هارد جدا استفاده کنم؟ یا از همون ریدها؟ یه SSD کوچک برای سیستم عامل تاثیری داره؟
خیلی ممنون
از همه ممنونم که دارن کمکم میکنند. :40:
1. من سری 6 رو بدلیل خوندن این مقاله انتخاب کردم حالا یا اون اشتباه منظورش رو رسونده یا من دارم اشتباه می کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. حالا اگه از رید 0+1 با 4 تا هارد استفاده کنم بهتره یا همون 5؟ می خوام بدونم یه هارد بیشتر ارزششو داره؟ ظرفیت چجوری تبدیل میشه؟ رید 5 با 3 هارد 1 ترایی میشه 3 یا 2؟ و رید 0+1 با 4 هارد 1 ترایی میشه 4 یا 2؟
3. آیا بهتره برای سیستم عامل(مثل ویندوز 2008 سرور) از یه هارد جدا استفاده کنم؟ یا از همون ریدها؟ یه SSD کوچک برای سیستم عامل تاثیری داره؟
خیلی ممنون
1- ببین عزیز پردازنده های سری 6 قیمتی حدود پردازنده های سری 7 دارند ( حدود 230 ) ولی به دلیل دارابودن 2 هسته واقعی و 2 هسته مجازی در مقابل سری 7 با 4 هسته واقعی حرفی برای گفتن ندارند
به همین دلیل در بازار استقبالی ازشون نشد و خیلی به سختی میتونید در بازار تهیه کنید
ولی سری 7 تا دلتون بخواد مثل نقل و نبات ریخته :46:
2- رید 4 عدد هارد به صورت 1+0 از رید 3 عدد هارد به صورت رید 5 حدود 25% سریعتره و بنظرم ارزشش رو داره
ظرفیت قابل استفاده 3 هارد یک ترابایتی در حالت رید 5 و یا 4 هارد در حالت رید 0+1 برابر با 2 ترابایت هستش و همونطور که عرض شد تنها سرعت در حالت دوم بیشتره
3- در پستهای قبلی هم عرض کردم حتما شما هارد سیستم عاملتون رو از ریدها جدا کنید
نیاز نمیبینم این هارد سرعت بالائی داشته باشه چون مثلا ssd موقع بوت شدن ، ویندور رو سریعتر اجرا میکنه که زیاد به کار شما نمیاد
mg_mahyar
12-11-2010, 11:55
اصلا ارزش برای سرور نداره ...
دوست عزیز شما پردازنده زنون رو با 6 هسته ایی amd مقایسه می کنید ؟؟؟ زنون مخصوص سرور هست و X6 مخصوص دسک تاپ ...
مین SUPERMICRO بهترین مین سرور هست و مخصوص این کار ساخته شده و مین شما دسکتاپ هست ...
رم شما 8 گیگ 2 کاناله هست و رمی که من نوشتم 6 گیگ 3 کاناله
دوست عزیز ایشون نمخواند بازی کنند ... :31: برای سرور یه کارت ddr2 هم کاملا کفایت می کنه ... این همه بودجه تلف نکنید اون هم برای قطعه ایی که به هیج و جه تویه یه سرور تاثیر نداره ...
HDD : 3XSEAGATE BARRACUDA 1.5 7200.12 RAID5 380000
این پاور مخصوص سرور هست ... سرور مدت ها باید روشن باشه و قول می دم به هیچ وجه مشکلی پیش نیاد ...
All=2071
ببین من ظنرم اینه ایشون اصلا سرور نمیخواد. یک کامپیوتر قوی میخواد که نقش سرور رو بازی کنه.
در مورد کارت گرافیک هم بله زیاد گفتم.
سرور ویژگی هایی داره مثلا 24 ساعت روشه و مثلا 6 ماه یک بار ریاستارت میشه و......
ولی ایشون یک کامپیوتر مرکزی میخواد به اشتباه مدام میگه سرور
اگر اشتباه میگم لطفا توجیه کنید منو . سیستم شب خاموش میشه و وقتی روشنه که بقیه سیستما روشن هستن. قرار نیست روش سایت قرار بگیره و ب اینترنت سروریس بده. قرارا نیست توی 6 ماه یک بار ریست بشه و....
فقط یک کامپیوتره که کار اشتراک گزاری میکنه برای یک سری کلاینت. حتی به نظرم نیازی به نصب ویندوز سرور هم نداره
ولی ایشون یک کامپیوتر مرکزی میخواد به اشتباه مدام میگه سرور
سیستم شب خاموش میشه و وقتی روشنه که بقیه سیستما روشن هستن. قرار نیست روش سایت قرار بگیره وب اینترنت سروریس بده. قرارا نیست توی 6 ماه یک بار ریست بشه و....
فقط یک کامپیوتره که کار اشتراک گزاری میکنه برای یک سری کلاینت. حتی به نظرم نیازی به نصب ویندوز سرور هم نداره
بله فرمایشاتتون کاملا صحیحه بجز مورد آخر که درباره ویندوز سرور بود. اتفاقا من بخاطر ویندوزه سرور داره این کارو می کنم. چون اولا در سایت برخی از کلاینتها باید برخی فایلها رو تغییر بدن و برخی رو نه. اما جدیدا سهوا اشتباهاتی رخ میده. آیا نرم افزاری هست که مثل سرور کار اشتراک گذاری رو انجام بده؟
و ثانیا بقول شما داشتن یک کامپیوتر مرکزی و آرشیو.
ممنونم که منو راهنمایی کردید و اما سوال بعدیم که در مورد کابل کشیه. در حال حاضر تمام شبکه ما از طریق کابل CAT5 بهم اتصال دارن ؛ آیا کافیه؟ یا باید اونا رو به CAT5e تغییر بدم؟ نگید که کاره سخیه :41: چون برخی میگن باید هابو عوض کنی و به هاب 1000 تغییر بدی و این لازمش اینه که کابلها هم عوض بشن.
ممنون
بله فرمایشاتتون کاملا صحیحه بجز مورد آخر که درباره ویندوز سرور بود. اتفاقا من بخاطر ویندوزه سرور داره این کارو می کنم. چون اولا در سایت برخی از کلاینتها باید برخی فایلها رو تغییر بدن و برخی رو نه. اما جدیدا سهوا اشتباهاتی رخ میده. آیا نرم افزاری هست که مثل سرور کار اشتراک گذاری رو انجام بده؟
و ثانیا بقول شما داشتن یک کامپیوتر مرکزی و آرشیو.
ممنونم که منو راهنمایی کردید و اما سوال بعدیم که در مورد کابل کشیه. در حال حاضر تمام شبکه ما از طریق کابل CAT5 بهم اتصال دارن ؛ آیا کافیه؟ یا باید اونا رو به CAT5e تغییر بدم؟ نگید که کاره سخیه :41: چون برخی میگن باید هابو عوض کنی و به هاب 1000 تغییر بدی و این لازمش اینه که کابلها هم عوض بشن.
ممنون
متاسفانه برخی درست میگن :31:
شما باید کابل کشی تون رو cat6 کنید و هابهاتون هم باید عوض بشه در غیر اینصورت سرعت انتقال اطلاعات به صورت چشمگیری پائین خواهد بود
البته اگر در حال حاضر شبکه موجوده تست کنید شاید جوابی که میخواین ، شبکه موجود بهتون بده که شخصا بعید میدونم اینطور باشه :41:
mg_mahyar
12-11-2010, 23:45
یه مورد دیگم هست اینکه شما یک سیستم ببند 20 محشر
سیستم کلاینت ها صعیف مثلا کلاینت ها سرعت رد و بدل کردن دیتاشون 2 باشه و سرور 20 بازم وقتی بخوای فایلی رو از کلاینت به سرور انتقال بدی یا بلعکس همون 2 سرعت شماست.
فقط حسنش در این هست که 10 تا 2 میتونن از سیستم استفاده کنن بدون افت سرعت. البته در عمل 9-8 تا.
یک مطلب دیگم که به ذهنم اومد شما اصلا کابل رو بی خیال بشو برو سراغ وایرلس به نظرم. کابل دردسر کابل کشی داره و محدودیت 10 تا توی ویندوز (80 درصد گفتم دیقیق نمیدونم)
یک توصیه دیگم دارم ویندوز سرور رو بزار کنار برو سراغ 7 اینجور که ما فهمیدیم خیلی نیازی نیست کار شبکه کنید بیشتر اشتراک گزاری هست که همون ویندوز سون جواب میده.
سرور یه نمه سنگین تره.
نرم افزتا اشتراک گزاری هم بهتره توی بخش شبکه بپرسی.
ولی کلا اسم شبکه میاد ادم یاد لینوکس می افته....از ما گفتن بود خیلی هم یاد گیریش سخت نیست
یه مورد دیگم هست اینکه شما یک سیستم ببند 20 محشر
سیستم کلاینت ها صعیف مثلا کلاینت ها سرعت رد و بدل کردن دیتاشون 2 باشه و سرور 20 بازم وقتی بخوای فایلی رو از کلاینت به سرور انتقال بدی یا بلعکس همون 2 سرعت شماست.
فقط حسنش در این هست که 10 تا 2 میتونن از سیستم استفاده کنن بدون افت سرعت. البته در عمل 9-8 تا.
یک مطلب دیگم که به ذهنم اومد شما اصلا کابل رو بی خیال بشو برو سراغ وایرلس به نظرم. کابل دردسر کابل کشی داره و محدودیت 10 تا توی ویندوز (80 درصد گفتم دیقیق نمیدونم)
یک توصیه دیگم دارم ویندوز سرور رو بزار کنار برو سراغ 7 اینجور که ما فهمیدیم خیلی نیازی نیست کار شبکه کنید بیشتر اشتراک گزاری هست که همون ویندوز سون جواب میده.
سرور یه نمه سنگین تره.
نرم افزتا اشتراک گزاری هم بهتره توی بخش شبکه بپرسی.
ولی کلا اسم شبکه میاد ادم یاد لینوکس می افته....از ما گفتن بود خیلی هم یاد گیریش سخت نیست
مهیار جان یه قسمتهائی رو درست گفتی یه قسمتهائی رو هم با اجازت اصلاح میکنم
CAT5 میتونه لینک 100Mb/s یا به عبارتی 12 مگابایت در ثانیه رو منتقل کنه
این محدودت 12 مگی برای سرور یا کلاینت فرقی نمیکنه یعنی اگر 10 تا کلاینت به صورت همزمان بخوان از سرور استفاده کنند سرعت تبادل هر کدومشون حدود 1.2 مگابات در ثانیه میشه
به عبارتی در مثال شما سرعت 8-9 نمیشه و همون 2 باقی میمونه :46:
سیستم لینوکس هم مزایا و معایب خاص خودشو داره
لینوکس دارای فایل سیستم مخصوصی هستش که بدون نیاز به دفراگ همواره اطلاعات به صورت منظم روی هاردها ذخیره میشن
ویروسها متداول نمیتونن روی لینوکس اجرا بشن در نتیجه سرورهای لینوکسی به این راحتیها داون نمیشه و اطلاعات دخیره شده روی هاردها از دست نمیرن
ولی یه ایرادهائی هم داره
مثلا اکثر ما میتونیم هر نوع ویندوزی دستمون بدن کانفیگ کنیم چون سالیان ساله داریم از ویندوز استفاده میکنیم ولی اگر کسی تا بحال از لینوکس استفاده نکرده باشه یکم اول کار باید زمان بگذاره تا با محیطش آشنا بشه
البته این دوستمون احتمالا به آنتی ویروس روی سرور هم نیاز دارند که کلاینتها نتونن همدیگه رو آلوده کنند که آنتی ویروس لینوکس رو مجبور میشن به صورت ارجینال خرید کنند ( تا حالا کرکش رو جائی ندیدم )
Corei7_980X
13-11-2010, 18:08
سرور ویژگی هایی داره مثلا 24 ساعت روشه و مثلا 6 ماه یک بار ریاستارت میشه و......
دوست عزیز کی این چیزا رو گفته ؟ برای استفاده طولانی باید دو تا سرور و یک سوییچ استفاده بشه ...:31:
mg_mahyar
13-11-2010, 18:23
دوست عزیز کی این چیزا رو گفته ؟ برای استفاده طولانی باید دو تا سرور و یک سوییچ استفاده بشه ...:31:
اونی که شما معرفی کردی کامپیوتر سروره این چیزی که ایشون میخواد یک کامپیوتره که نقش سرور داره . مثل چیزی که توی تمام آموزشگاهاست.
در مورد اینکه کی این چیزا رو گفته هم میتونی who is بگیری از بعضی سایتا تا بفهمی آخرین باری که ریست شدن کی بوده.
استفاده از دوتا سرور و یک سوییچ رو نمیدونم منظورت چیه یعنی چه ربطی داره به مبحث اینجا؟
mg_mahyar
13-11-2010, 18:28
به عبارتی در مثال شما سرعت 8-9 نمیشه و همون 2 باقی میمونه
البته این دوستمون احتمالا به آنتی ویروس روی سرور هم نیاز دارند که کلاینتها نتونن همدیگه رو آلوده کنند که آنتی ویروس لینوکس رو مجبور میشن به صورت ارجینال خرید کنند ( تا حالا کرکش رو جائی ندیدم )
منظورم سرعت 8-9 نبود تعداد کاربرا بود که 10 نمیشه و معمولا 8-9 کلاینت هست
اصلا آنتی ویروس نمیخواد اگر درست عمل کنه. کافیه اجزاه نده کسی به سیستمش متصل بشه مثلا فلش بزنه. یعنی کلاینت ها حق استفاده از فلش و درایو نوری رو نداشته باشن. و اگر به اینترنتم متثل نباشه دیگه قضه کاملا حل شده هست.
ضمنا اگر کلاینت ها وندوزی باشن و سیستم لینوکسی عمرا کلاینت ها بتونن سرور رو آلوده کنن. یک در میلیون احتمال داره.
هر فایلی حتی آلوده به سیستم لینوکسی منتقل بشه راحت میشه تشخیص داد ویروس داره یا نه. مثلا فرض کن jpg هست فرمت یک عکس که به سرور منتقل شده همراه اون یک ویروس اوتوران میاد.
شب ایشون یک کامنت میزنه فایل های موجود در پوشه شیر شده رو میبینه طبیعیه اگر فایل با پسوند غیر مجاز بود delete میکنه.
ولی کسی که این همه خرج میکنه یک آنتی ویروس خیلی چیز عجیبی نیست. 40-50 تومن میتونه بخره
ممنون از دوستان عزیزم که در حل مشکلم دارن کمکم می کنند. :40:
Corei7_980X
14-11-2010, 19:19
در مورد اینکه کی این چیزا رو گفته هم میتونی who is بگیری از بعضی سایتا تا بفهمی آخرین باری که ریست شدن کی بوده.
استفاده از دوتا سرور و یک سوییچ رو نمیدونم منظورت چیه یعنی چه ربطی داره به مبحث اینجا؟
دوست عزیز اون سایت ها با استفاده از تهویه هوا ، اتاق خاص ، و خنک کردن با نیتروژن مایع و خیلی چیزهای دیگه این کار هارو انجام می دن و بهتر هست بدونی که این ها محض رکورد زدن و با سرور های آماده شرکت های HP,dell,supermicro ... زده میشه ... شما فکر کردید که اگه یه سیستم سرور معمولی ببندید یا این سرور رو یا سرور هایی که تو ایران هست می تونید هم چین رکوردی بزنید ؟؟؟:39::39::39:
ا
ستفاده از دوتا سرور و یک سوییچ رو نمیدونم منظورت چیه یعنی چه ربطی داره به مبحث اینجا؟
به مبحث این جا ربطی نداره مهیار جان ... برای مطلبی بود که با لا برات نقل قول کردم بود که بدونی ...:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.