مشاهده نسخه کامل
: مشکل با پایه ی ریاضیات ضعیف
Abismo Negro
04-11-2010, 17:27
با تشکر از دوستان مشکل بنده تا حدودی مرتفع شد.
سلام دوست عزیز. نگران نباش.هیچ وقت واسه یادگرفتن دیر نیست.اگه بتونی با کمک معلم خصوصی یا کسی که ریاضیش قویه پایتو قوی کنی خیلی جلو میفتی و میبینی که ریاضی چه درس شیرینیه.باید وقت بذاری براش تمرین حل کنی تا کم کم راه بیفتی.
مهمترین کار تمرینو تکراره زیر نظر یک فرد متخصص.:20:
mehran_pes2007
03-12-2010, 23:19
با عرض سلام
بنده نيز مسكلي مانند سما داشتم(البته نه در اين حد!!)
راهي كه من و چند تا از دوستام رفتيم و خيلي جواب داد،خوندن كتب مرجع هستند كه تمام مفاهيم رو از پايه شروع كردن و همه رو كامل توضيح مي دن.
به طوري كه اگر كتاب رو از ابتدا بخوني به راحتي تمام مطالب رو درك مي كنيف البته به نويسنده كتاب و طرز آموزشش هم بستگي داره.
نه تنها به نظر، بلكه از نظر اكثر افراد براي تقويت رياضيات پايه، بهترين كار خوندن كتاب "حساب ديفرانسيل و انتگرال و هندسه ي تحليلي نوشته جورج توماس هست.
اين كتاب مطالب رو از ساده ترين مطليب رياضي يعني معادله خط و شيب خط شروع كرده ( البته در ويرايش جديد، مطالب از پايه تر، يعني مجموعه هاي اعداد شروع شده) و به صورتي رياضي رو درس مي ده كه نه تنها شما رو ترغيب به خوندن كتاب مي كنه، بلكه باعث مي شه كه ديد شما به رياضيات كاملا عوض بشه.
چون كه من اين كتاب رو خوندم و سود بردم، دلم نيومد كه اون رو به شما هم معرفي نكنم .
شما اگر مي خواي واقعا رياضياتت قوي بشه ، بايد پايه رو قوي كني كه اين كتاب واقعا مناسبه.
اگر هم شروع كردي و به مشكلي بر خوردي بنده در خدمتم.
راستي اگه خواستي اين كتاب رو بخري، 3 جلدي هست به اين صورت كه جلد 1-1 و 1-2 مفاهيم پايه رو توضيح داده و جلد 2 مربوط به هندسه تحليلي و معدلات ديفرانسيل هست.
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.