ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم یکی بهتر و ارزون تر تیون میشه؟ 405/ ریو / سمند ؟

babak_gww
04-11-2010, 15:14
سلام دوستان
میخوام تو این هفته یکی از این گزینه هارو بگیرم
حالا میخوام ببینم کدومشون هم بهتر اسپرت میشه هم ارزونتر

:11:

hamed malekpour
04-11-2010, 18:12
به نظر من سمند از همه بهتره ئخوب اسپورت می شه به خاطر هیکلش.

Ship Storm
05-11-2010, 09:21
سمند ماشینی هست که هم امتحانش رو پس داده و هم تو اسپورت جواب میده به نظر من هم سمند گزینه برتریه

babak_gww
05-11-2010, 10:29
سمند ماشینی هست که هم امتحانش رو پس داده و هم تو اسپورت جواب میده به نظر من هم سمند گزینه برتریه

به نظر من سمند از همه بهتره ئخوب اسپورت می شه به خاطر هیکلش.

:11: ممنون از نظراتتون
در مورد ارزونی قطعات چی؟ بازم سرتره؟

al_good2002
05-11-2010, 11:30
سمند بهش میاد اسپورت....البته جوانب دیگر رو نیز اگر مد نظر نگیریم و هدف فقط اسپورت باشد.

hamed malekpour
05-11-2010, 12:02
:11: ممنون از نظراتتون
در مورد ارزونی قطعات چی؟ بازم سرتره؟
قطعات سمند نسبت به ریو و405کمی ارزون تره.

mehrdad1921
05-11-2010, 22:25
ریو بهتر تیون میشه (موتورشم 16 سوپاپه شتابشم بهتره) وقتی تیون میشه قیافش از این رو به اون رو میشه والی قطعاتش نسبت به سمند گرونه.(اما اگه میخوایی باحاش حال کنی فقط ریو)

AmiRreZA_RAcEr
06-11-2010, 00:03
سمند بهتر تیون میشه ولی به نظر من اگه عشق این کار رو داری پرشیا خیلی بهتر درمیاد ... دیگه خوددانی

babak_gww
06-11-2010, 13:40
ریو بهتر تیون میشه (موتورشم 16 سوپاپه شتابشم بهتره) وقتی تیون میشه قیافش از این رو به اون رو میشه والی قطعاتش نسبت به سمند گرونه.(اما اگه میخوایی باحاش حال کنی فقط ریو)

اره خدایی اینو قبول دارم ... میشه ریو رو خیلی قشنگ درست کرد
منتهی خرجش زیاده :13: یعنی خیلی چیزا میخواد تا سرفرم بیاد

سمند بهتر تیون میشه ولی به نظر من اگه عشق این کار رو داری پرشیا خیلی بهتر درمیاد ... دیگه خوددانی

راستش اصلا از پرشیا خوشم نمیاد ... خز شده

mehrdad1921
06-11-2010, 13:53
اره خدایی اینو قبول دارم ... میشه ریو رو خیلی قشنگ درست کرد
منتهی خرجش زیاده :13: یعنی خیلی چیزا میخواد تا سرفرم بیاد

درسته خرجش نسبت به سمند و 405 زیاده در عوض یه بار خرج میکنی یه عمر حال میکنی:40:

2299
06-11-2010, 13:56
من نظرم رو سمند هست
ولی در نظر داشته باش
چراغ جلو مثل 405 انواع و اقصام نداره
عقب که دو سه مدل بیشتر نیست
405 چیش از سمند گرونتره ؟ قطعات موتوری و این چیزاش که یکیه بعدش فکر کنم سمند گرون تر باشه در کل
سمند با یک ارتفاع و رینگ خیلی قشنگ میشه اصولا برای جمع کردن سمند باید ساده ولی شیک جمع کرد
برای عقب میتونی نئون کار کنی برای جلو هم همین
405 ارتفاع و رینگ که جزء جدا نشدنی هست
نباید زیاد بزکش کرد چون خز میشه
باید چراغهای استفاده کرد که به ماشین بیان نه هرچی مد شد و....
موتوری هم در نظر داری
در مورد ریو چیز زیادی نمی دونم ولی قطعات براش کمه :46:

mehrdad1921
06-11-2010, 14:04
ریو مشکل قطعه داره اما بستگی داره شما تا چه حدی میخوایی تیون کنی ؟ اگه می خوایی در حد زیبایی و یکم عشق بازی تیون کنی ریو بهتره و میتونی تیون کنی ولی اگه میخوایی قیافه ی ماشینو کلا عوض کنی یعنی چشم همه دنبالش باشه انوقت شاید نتونی بعضی قطعاتو واسه ریو پیدا کنی در این صورت سمند بهتره.

babak_gww
06-11-2010, 23:31
دوستان شنیدم ممکنه به خاطر تحریم کیاموتورز
قطعات ریو و اینا سختتر گیر بیاد .. چیزی نشنیدید؟

mehrdad1921
07-11-2010, 10:55
دوستان شنیدم ممکنه به خاطر تحریم کیاموتورز
قطعات ریو و اینا سختتر گیر بیاد .. چیزی نشنیدید؟

دوست عزیز منظورم از مشکل قطعه ،قطعات اسپورت هست.
ولی بعضی وقتی تو نمایندگی میبینی یکی از قطعات افزایش قیمت داشته.(مثلا یدونه شبکه که ارم کیا هم روش هست 40 تومن)والی ما چون خودمون ریو داریم حالا می خوام صفحه کلاج رو عوض کنم کلا 60 تومن قیمتش هست.

babak_gww
07-11-2010, 21:00
ولی من منظورم قطعات اصلیش بود .... موتور و بدنه

mm00
07-11-2010, 21:39
نظر من رو شمند هست
كلا بخاطر حجم بدنش وقتي ميخوابه كولاكه !
بعد 405 و بعد ريو
ريو واقعا هيچ وسيله اسپرتي نداره به صروت حرفه اي مگر چيزاي يونيورسال مثل رينگو لاستيك و به شخصه تا الان ريو اسپرت دلچسبي نديدم اسپرت زياده ها ولي جالب نيست .. مثلا بادي كيت روش بسته بودن ولي جالب نشده بود
ولي اگه فابريك سواريه ريو ....
سمند مشكي يا سفيد يا نوك مدادي رو بخوابون يك دست رينگ دارك بنداز ديگه محاله كسي نگات نكنه ...

babak_gww
08-11-2010, 01:03
والا من چندتا ریو اسپرت از نزدیک دیدم
ساده و عین حال قشنگ بوده

حالا بین 3 گزیه با اجازه سمند و گزاشتم کنار ( با نمونه هایی که دیدم)

میمونه ریو و 405

کدوم لذت رانندگیش بیشتره؟

mm00
08-11-2010, 18:48
ساده و عین حال قشنگ بوده

میمونه ریو و 405

من پشت ريو نشستم ... شتاب خوبي داره و خيلي نرمه ولي نميدونم چرا واقعا حس پرايد تقويت شده رو ميداد ... اگر پرايد سواري ممكنه تفاوتي جز شتاب و نرمي حس نكني ! دقيقه حالت گرفتن فرمون و بازيش و حالت گيربكس ! اينو من نميگم اكثر افراد ميگن ولي اين دليل براي رد يك ماشين نيست ... زير 20 مليون اكثر ماشين ها بدي دارن و بي عيب نيستن.. و اينكه صداي موتور ريو رو 3500 واقعا رو اعصابه طوري كه حس ميكني الان موتور كات اف ميكنه! و فكر ميكني الان همه بيرون ميگن چه جو گيريه اين!‌
ولي من به 405 ترجيحش ميدم .... ريو مصرف خوب شتاب خوب و كم اصطحلاك بودن از ويژگي هاي اصليشه ....
ولي خوب كلا ماشين اسپرت خور در سطح بالايي نيست و بستگي داره تعريف شما از تيونينگ چي باشه؟ موتوري يا ظاهري ؟ براي مثال قطعات ظاهري زيادي براي ريو نيست و اكثرا در ظاهر به رينگو لاستيك بسنده ميكنن و نهايت سيستم صوتي و كمي دستكاري رو موتور مثل ----- و شمع و كلا چيزهاي يونيورسال ...
ولي در كل اگر بحث يك اسپرت ساده هست 100% ريو رو بخر و يك دست رينگو لاستيكو سيستم براش بسه .... منم خودم دنباله ريو تميز هستم ...

Actros
08-11-2010, 20:14
ساده و عین حال قشنگ بوده

میمونه ریو و 405

لذت رانندگی در جاده با 405 بهتره به نظر من
منم با نظر دوستمون که میگه ریو مثل پراید تقویت شده میمونه موافقم :31:
صدای موتورشم بد میزنه تو اتاق .
ولی تو 405 یه مقداری ماشین رودار تریه تو جاده . پیچ ها رو با سرعت بالاتری رد میکنی در کل ریو تا 140 تا سرعت رانندگیش حال میده ! و من لذت رانندگی رو در 405 در کل بهتر میدونم ( تجربه ی شخصی )

pourya_bo2pmc
08-11-2010, 21:11
من که یکبار یه سمند مشکی دیدم ، اسپورت کرده بود 
اورده بود پایین و یه سری کارهای دیگه
به من که چسبید 

ریو :
در مورد اینکه دوستمون گفتن شبیه پرایده درسته من که بهش میگم پراید پیشرفته
اما نباید فراموش کرد 16 سوپاپ بودن و مصرف و اصطلاک پایین این ماشین نمیشه ندیده گرفت

ولی اگه من بودم و یه ماشین رو واسه اسپورت کردن بین 405 و ریو میخواستم انتخاب کنم
405 بودش 

mehrdad1921
08-11-2010, 22:32
ولی من منظورم قطعات اصلیش بود .... موتور و بدنه

سلام دوستان
اینکه قطعات با مشکل مواجه است به نظر من حرف مفده اگه شما به یکی از نمایندگی های سایپا بری و بپرسی این واست ثابت میشه از طرفی قطعات به هم وصل میشن تا این ماشین به وجود میاد اگه قطعه نباشه خوب اول تولید خود ماشین متوقف مشه .
از طرفی دیگه ریو در مقابل کیا کارنس،اپتیما،اپیروس...رقمی نیست حالا قطعات اونا تو کشور هست و کره هم میده بیاد مال ریو رو نده؟!!!اگه واقعا تحریم کرده چرا 2ماه پیش کیا سورنتو جدیدو داد به ایران؟؟؟

من با 405 خیلی رانندگی کردم ریو از لحاظ سرعت وشتاب از 405 سرتره هم تو سربالایی هم تو کف در عین حال 405 در عرض 3 ماه تمام قطعات داخل ماشین به صدا می افته بخاطر پایین بودن کیفیت اما ریو به خاطر کیفیت خوب حالا حالا به صدا نمی افته از طرفی 405 پر مصرفتر از ریو هست.

pooria-ir
08-11-2010, 23:45
سلام دوستان
اینکه قطعات با مشکل مواجه است به نظر من حرف مفده

نه عزیز من ،حرف مفت نیست !!!
بنده خودم به تازگی با یکی از کارکنان اداره ی تحویل سایپا صحبت کردم،تولید ریو به شد کاهش پیدا کرده،یعنی به قول خودش تک و توک ریو میزنن،تامین قطعات شدیدا به مشکل خورده،ریو بیشتر قطعاتش وارداتی هست،از وقتی که خطر تحریم رو حس کردن دارن درصد داخلی سازی رو به شدت افزایش میدن،نمونه بگم براتون ریو های 89 اکثرا چراغ عقب هاشون مال خود سایپاس،مال ما که 87 هستش چراغ عقبش مال KIA ست،اختلاف قیمت اینها هم جالب توجه ! ایرانی 43 تومن،کره ای 87 تومن !!!
حالا چجوریه که قیمت ریو افزایش پیدا کرده خدا میدونه !
دستگیره صندوق عقب رو جدیدا داره خود سایپا میزنه،در حالی که تا پایان 88 خود کیا میزد،محافظ قفل صندوق عقب هم به همین صورت،بوستر ترمز هم ایرانی شده :13:

irinn65
09-11-2010, 18:26
سلام دوستان
اینکه قطعات با مشکل مواجه است به نظر من حرف مفده اگه شما به یکی از نمایندگی های سایپا بری و بپرسی این واست ثابت میشه از طرفی قطعات به هم وصل میشن تا این ماشین به وجود میاد اگه قطعه نباشه خوب اول تولید خود ماشین متوقف مشه .
از طرفی دیگه ریو در مقابل کیا کارنس،اپتیما،اپیروس...رقمی نیست حالا قطعات اونا تو کشور هست و کره هم میده بیاد مال ریو رو نده؟!!!اگه واقعا تحریم کرده چرا 2ماه پیش کیا سورنتو جدیدو داد به ایران؟؟؟

من با 405 خیلی رانندگی کردم ریو از لحاظ سرعت وشتاب از 405 سرتره هم تو سربالایی هم تو کف در عین حال 405 در عرض 3 ماه تمام قطعات داخل ماشین به صدا می افته بخاطر پایین بودن کیفیت اما ریو به خاطر کیفیت خوب حالا حالا به صدا نمی افته از طرفی 405 پر مصرفتر از ریو هست.

تایید میشه
ریو واقعا انخاب بهتریه....

mehrdad1921
09-11-2010, 22:31
دوست عزیز من هم افزایش قیمت قطعات رو تایید میکنم ولی اینکه بعضی از قطعات رو سایپا داره تولید میکنه این تو ایران طبیعی هست بعد از چند سال از ورود یک خودرو ایران همیشه شروع میکنه قطعات رو خودش میزنه بعدش یواش یواش واردات قطعه رو کاهش میده بعد از یه مدت دیگه نه ریو مال کره هست و نه قطعات اون به دنبال اون پلیس راه مانع تولید ماشین میشه به دلیل ایمنی بسیار پایین و کیفیت خیلی پایین مثل تمامی ماشینهای ساخت داخل.
اما اینکه خیلی کم تولید میشه خودرو سازهای داخلی مثل پادشاهان قاجار هستند و تولید کم و یا تولید بیش از حد معمولا به خاطره بازار هست ما تو سال 85 یه 405 داشتیم وقتی می خواستیم اونو بفروشیم و ریو بگیریم 2 روز دنبال ریو گشتیم تو تبریز اخرش تو یکی از بنگاههای ابویحان پیدا کردیم ما 11.700 گرفتیم بعد از یه ماه 12.500 شد اون موقع هم میگفتن کره قطعه نمده.