PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقاء cpu مادربورد

vimana
04-11-2010, 15:12
سلام

من ميخوام پردازنده كامپيوترمو از يك هسته اي به دو هسته اي ارتقاء بدم. مادربوردم ASUS P5VD2-X هست كه پردازنده هاي Core 2 Duo و Dual Core Xeon 3000 رو ساپورت مي كنه.

سنگين ترين كاري كه با كامپيوتر مي كنم اجراي كد در Matlab اونهم در زمانهاي بالاست (مثلاً چند ساعت) كه برام خيلي مهمه سرعت اجرا رو تا كمترين حد ممكن كاهش بدم.

من يكم در مورد اين دوتا cpu تحقيق كردم ولي دقيقاً نتونستم بفهمم كدوم نوعش مناسبتر. ممنون مي شم اگه منو يه راهنمايي كل بكنين. رم كامپيوترم هم 1 گيگ DDR2 هست كه مي خوام به 2 گيگ برسونمش.

nima_hl
04-11-2010, 15:50
سلام

من ميخوام پردازنده كامپيوترمو از يك هسته اي به دو هسته اي ارتقاء بدم. مادربوردم ASUS P5VD2-X هست كه پردازنده هاي Core 2 Duo و Dual Core Xeon 3000 رو ساپورت مي كنه.

سنگين ترين كاري كه با كامپيوتر مي كنم اجراي كد در Matlab اونهم در زمانهاي بالاست (مثلاً چند ساعت) كه برام خيلي مهمه سرعت اجرا رو تا كمترين حد ممكن كاهش بدم.

من يكم در مورد اين دوتا cpu تحقيق كردم ولي دقيقاً نتونستم بفهمم كدوم نوعش مناسبتر. ممنون مي شم اگه منو يه راهنمايي كل بكنين. رم كامپيوترم هم 1 گيگ DDR2 هست كه مي خوام به 2 گيگ برسونمش.

سلام

پردازنده هائی که فرمودید خیلی به سختی اونم به صورت مستعمل بتونید گیر بیارید و حداقل مبلغی بالای 70-80 تومن باید پرداخت کنید ( e6300 )

پیشنهاد میکنم اگر براتون امکان داره مادربرد و cpu رو با هم عوض کنید و به سراغ پلتفرم am3 amd برین

اگر بودجه ای که تمایل به هزینه کردن دارید رو مشخص بفرمائید بهتر میشه نظر داد :11:

vimana
06-11-2010, 12:43
خيلي ممنون بابت راهنماييتون

يعني هيچكدوم از cpu هاي Core2Duo جديد بازار به مادربورد من نمي خوره؟

دقيقاً نمي دونم قيمتا چقدره ولي اگه حدود سيصد-چهارصد تومن باشه برام قابل قبوله.