ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای خرید hp - G62-a11 se

mm45
04-11-2010, 10:59
سلام خدمت همه اساتید :10::10:

قصد خرید این لپ تاپ اچ پی را دارم . چون بیشتر واسه کارهای حسابداری نیاز دارم . شک داشتم بخاطر سی پی یو اش که core i3 بود با ویندوز اکس پی مشکلی نداره ؟؟؟

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 2 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 7200RPM
کارت گرافیک: Intel GMA HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

تنها سوالم اینه است که این لپ تاپ با این کانفیگ با ویندوز اکس پی مشکلی نداره . چون بیشتر لپ تاپ های دل که با این سی پی یو تو بازار اند با ویندوز اکس پی مشکل دارند ! اینطور شنیده ام .

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
:11::11::11:

biostar
04-11-2010, 13:18
با ویندزو XP که مشکل داره ، میتونید با virtual machine ویندوز XP را استفاده کنید.

لپتاپ مناسبی هست ، مخصوصا برای کار های حسابداری....
اما برای بازی و کار های گرافیکی مناسب نیست

mm45
04-11-2010, 17:33
با ویندزو XP که مشکل داره ، میتونید با virtual machine ویندوز XP را استفاده کنید.

لپتاپ مناسبی هست ، مخصوصا برای کار های حسابداری....
اما برای بازی و کار های گرافیکی مناسب نیست

سلام و ممنون از راهنماییتون

ممکنه در مورد virtual machine بیشتر توضیح بدید . دقیقا چیکار میکنه یه محیط مجازی از اکس پی را مثلا توی ویندوز 7 اینجاد میکنه ؟؟؟؟؟
اگه این طور باشه ، نرم افزار هایی که روی ویندوز اکس پی فقط قابل اجرا اند را میشه با این نرم افزار اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

:46::11::11::11:

kaktoos.sa
04-11-2010, 23:14
بله تا اونجا که من اطلاع دارم با محیط واقعی هیچ فزقی نداره

tiyam 01
05-11-2010, 12:26
سلام و ممنون از راهنماییتون

ممکنه در مورد virtual machine بیشتر توضیح بدید . دقیقا چیکار میکنه یه محیط مجازی از اکس پی را مثلا توی ویندوز 7 اینجاد میکنه ؟؟؟؟؟
اگه این طور باشه ، نرم افزار هایی که روی ویندوز اکس پی فقط قابل اجرا اند را میشه با این نرم افزار اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

:46::11::11::11:

تو سایت های خارجی ندیدم که core i3 با ویندوز xp مشکل داشته باشه. بیشتر درباره مشکل کنترلر ساتا با ویندوز xp گفتن
با مجازی سازی میشه بطور همزمان از چند سیستم عامل استفاده کرد. windows xp mode ویندوز 7 یه ویندوز اکس پی رو به کامپیوتر اضافه میکنه. کاملا مثل ویندوز xp یه
نرم افزار هایی که فقط روی ویندوز اکس پی قابل اجرا اهستند رو هم میشه با این نرم افزار اجرا کرد.
بین ویندوز اکس پی و سون هم میشه جابه جا شد. (بدون ری استارت کردن)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iranian_sports
10-02-2011, 13:59
سلام
نحوه كار كردن با بلوتوث اين لپ تاپ كسي ميدونه چه جوريه؟
من تازه خريدمش ولي هر كار ميكنم نمتونم از بلوتوثش استفاده كنم
ويندوزم هم سون هستش
موفق باشيد
ياعلي