مشاهده نسخه کامل
: نحوه تمیز کردن LCD
سلام
می خواستم بدونم که چگونه میشه LCD اعم از مانیتور و تلویزیون را تمیز کرد به نحوی که لکه لکه نشود و مثل روز اول شود
ممنون
در اکثر داخل کارتن ال سی دی و پلاسماهای موجود بازار معمولا یه دستمال برای تمیز کردن پنل ارائه شده
میتونید باهمون یا یه دستمال نخی نرم باکمی اب که دستمال نم دار بشه پنل رو تمیز کنی البته
TV حتما خاموش باشه و اینکار و هم به ارامی انجام بدی که اسیبی به پنل نرسه :5:
t_tanhayam
04-11-2010, 12:37
سلام
می خواستم بدونم که چگونه میشه LCD اعم از مانیتور و تلویزیون را تمیز کرد به نحوی که لکه لکه نشود و مثل روز اول شود
ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم را خودم تو سام سرویس یافتم
یک قطره مایع ظرفشویی را در یک لیوان آب ولرم حل نموده و با استفاده از یک دستمال نخی آغشته به این محلول صفحه LCD را تمیز کنید.
حال می خواستم کدام روش را خود دوستان استفاده نمودند روش سام سرویس یا روشی که در تاپیک ذکر شده بالا گفتند
ممنون
jabarsink2000
04-11-2010, 14:02
اینم را خودم تو سام سرویس یافتم
یک قطره مایع ظرفشویی را در یک لیوان آب ولرم حل نموده و با استفاده از یک دستمال نخی آغشته به این محلول صفحه LCD را تمیز کنید.
حال می خواستم کدام روش را خود دوستان استفاده نمودند روش سام سرویس یا روشی که در تاپیک ذکر شده بالا گفتند
ممنون
در تمیز کردن پنل نباید هیچ ماده شیمیایی استفاده شود.
همان اب و پارچه نخی کفایت میکنه.
با تشکر.
هادی
مایع ظرفشویی تایید میشه من توکاتالوگ پلاسمای ال جی هم خوندم نوشته بود البته 1 قطره در 1 لیتر اب
ولی اگر با همون اب خالی لکه ها تمیز بشه مایع ظرفشویی نزنی بهتره :5:
jabarsink2000
04-11-2010, 20:32
مایع ظرفشویی تایید میشه من توکاتالوگ پلاسمای ال جی هم خوندم نوشته بود البته 1 قطره در 1 لیتر اب
ولی اگر با همون اب خالی لکه ها تمیز بشه مایع ظرفشویی نزنی بهتره :5:
من با ا لیتر اب ماشین میشورم :31:
فقط دوستان یادشان باشد باید lcd خاموش باشد .و بهتر است بلافاصله بعد از خاموش کردن پنل را تمیز نکنید وصبر کنید تا پنل خنک شود.
با تشکر.
هادی
بهترين روش اينست كه پارچه مخصوص را با آب تسويه شده و يا آب مقطر بشوئيد و خوب بچلانيد.
بعد آنرا كملا كف دست پهن كرده و روي صفحه ال سي دي بكشيد . از چپ و راست و پالا و پائين .
صفحه به بهترين شكل تميز شده و نياز به هيچ ماده پاك كننده شيميائي نيست .
star2009
05-11-2010, 13:26
بهترين روش اينست كه پارچه مخصوص را با آب تسويه شده و يا آب مقطر بشوئيد و خوب بچلانيد.
بعد آنرا كملا كف دست پهن كرده و روي صفحه ال سي دي بكشيد . از چپ و راست و پالا و پائين .
صفحه به بهترين شكل تميز شده و نياز به هيچ ماده پاك كننده شيميائي نيست .
منظورتون از پارچه مخصوص چیه؟
منظورتون از پارچه مخصوص چیه؟
بهمراه ال سيديها يك تكه پارچه بسيار نرم براي پاك كردن صفحه داخل پاكت كاتالوگ ميگذارند .
(ال سي دي سامسونگ )
من با ا لیتر اب ماشین میشورم :31:
فقط دوستان یادشان باشد باید lcd خاموش باشد .و بهتر است بلافاصله بعد از خاموش کردن پنل را تمیز نکنید وصبر کنید تا پنل خنک شود.
با تشکر.
هادی
هادی جون منظور از 1 لیتر اب اینکه 1 قطره مایع ظرفشوی با چقدر اب مخلوط بشه
نه اینکه با 1 لیتر آب تمیزش کنیم
راستی ماشینت چیه که با یه لیتر آب میشوریش نکنه منظورت همون دوچرخه هست :21::31:
:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.