ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

صفحه ها : 1 [2]

senaps
11-06-2011, 07:17
میدونستی قبل از وقوع میگفتی دیگه...چرا نگفتی؟ میگفتی منم احساس میکنم این موضوع رو...
من نگفتم که من میدونستم.....
یکی از رفقای اینترنتی ما که مصر زیاد میره و میاد،یه همچین چیزایی میگفت که تازه هنوز تایلند داشتن همدیگه رو میزدن!! ما مسخرش میکردیم و هر روز هروز میگفتیم مصر انقلاب نشد؟! هر روز می گفتیم این عربا بی عرضه هستن بابا بیخیال از این کارار نمیکنن و اینا....
چند ماه بعدش،تونس ریخت به هم و خبرگذاری ها خبر دادن یه مصری خودش رو سوزونده و گفتن که مصر هم دستخوش تغییرات میشه!!!!
ما باز خندیدیم که مصر با این همه ثبات مگه ممکنه؟! دو هفته ی بعد پیاده شد!!

من نگفتم که من بلد بودم!! من گفتم که این عزیز شاید مثل اون رفیق ما،از اوضاع اجتماعی این کشور خبر داشته!!

MosaferJade
11-06-2011, 08:39
اینکه یکی یه چیزی را پیش بینی کنه حتما نباید بیاد اینجا بگه

MasterGeek
11-06-2011, 09:06
ببخشید که تاپیک قدیمی رو باز دوباره میکشم بالا!!

اطمینان های از تحریف شده بودن،یا نبودن برخی کتاب ها،ادم رو به خنده میندازه!!

در حقیقت،دلیل اینکه تاپیک رو بالا اوردم،این نوشته بودش!!

نه دوست عزیز متوجه مسئله ای که من میخواستم برسونم نشدین (الانم که خودم میخونمش بهتون حق میدم).

شما احتمالا مسائلی رو در مورد پیشگوئی های نوستراداموس شنیدین دو تا از مشهورترین هاشو اسم میبرم:

1. پیشگوئی حادثه ی یازده سپتامبر
2. ظهور و سقوط ژنرال دوگل در فرانسه

قدم بعدی اینه که نوستراداموس در این موارد چی گفته؟ وقتی نقل قول ها رو میخونی هیچ منطقی نمیتونه رد کنه که این گزاره نقل شده یه پیشگوئی بوده ( و نه یه حسن تصادف یا ابهام معمول در اینجور کتب). ...
بعد که کمی بیشتر تحقیق میکنی میبینی که این گزاره ها یکی نیستند بلکه چندین گزاره متفاوت از قول نوستراداموس در موزداینا نقل شده :22:
حالا که کلا به قضیه مشکوک شدی بیشتر که تحقیق میکنی میبینی اصولا کتاب نوستراداموس یه کتاب پر از اراجیف گنگ یه کشیش قرون وسطائی هست که فکر میکرده داره حوادث رو از اون زمان تا ظهور مسیح و قیامت پیش بینی میکنه
برخلاف نظر خیلی ها این کتاب نسخه ی خطیش موجود هست و حتی به صورت آنلاین از طریق گوگل قابل دسترس هست (فکر کنم به زبان لاتین هست) حالا ببینید بعضی ها میان میگن این کتاب در موزه ی فلان تحت شدیدترین تدابیر امنیتی و به صورت کاملا محرمانه (اینو میگن تا از ارائه شواهد معاف بشن) نگهداری میشه

خوب این ازین اما این کتابها و روایاتی که از نوستراداموس هست چی هستن؟
اینا ارجیفی هستند که یه عده (به خصوص یه جماعت خاص در عالم مسیحیت) تولید میکنند. دلیل ترجمه های مختلف و آزاد:31: از مثلا کتاب نوستراداموس به انگلیسی و فرانسوی و ... و فارسی هم همینه. در واقع اون کتابی که توی این تاپیک بچه ها بهش استناد کردن اصولا کتابی از بن جعلی است.(جعلی یا شاید ملهم تعبیر بهتری هست تا تحریف و سبب خنده ی شما هم نمیشه)

توی صفحات قبل این مطالب با تفصیل بیشتری بحث شده بود و تقریبا بحثش تموم شد میتونین به صفحه ی 23 و صفحات قبلش مراجعه کنید.

shabe.saket
11-06-2011, 16:19
شما کی از من شواهد خواستید و من ارائه ندادم؟
کتاب نوستراداموس در موزه لندن تحت تدابیر امنیتی نگهداری میشه و فقط چند بار اجازه خروج کتاب تحت تدابیر خاصی برای تهیه نسخه های رونوشت از کتاب مادر داده شده است...

برای فهم عمومی مردم آمریکا آقای ادگارد لئون، کتابی با عنوان نوستراداموس و پیشگویی هایش از روی نسخه اصلی نوشت که کتاب کاملا بیطرفانه ای هست...

همچنین نسخه ای از کتاب مادر در سال 1672 رونوشت شده که الان در دانشگاه تگزاس نگهداری میشه...
چطور مراجع علمی جهان اینجوری وقت گزاشتند...اونم برای چه کتابی...
کتاب پر از اراجیف یک کشیش کلیسا در قرون وسطی (ببینید خود شما چجوری دارید متعصبانه واقعیت رو تحریف میکنید...نوستراداموس کشیش کلیسا نیست...پزشک حاذق در زمینه ترکیب گیاهان برای درمان بیماری طاعون...منجم و ستاره شناس...و در نهایت پیشگو ه...)
خود نوستراداموس تحت تعقیب کلیسا بوده میخواستن بکشنش چون میگفتند دخالت در کار خدا کرده...حالا یه عده بگن اراجیف رباعی نوشته چرا ساده حرفش رو نزده...بخاطر همین کتابش بصورت رباعی ه و به زبان ساده امروزی نیست...
اون موقع از ترس کلیسا نمیتونستد حرف بزنند چون سریع دستور کشتنشون توسط کلیسا صادر میشد دقیقا مثل زمان گالیله.....

mortal kombat 2008
11-06-2011, 17:57
سلام به همه
من تازه امدم ، نمی دونم اینجا وضع چطوره. نظر خودم اینه که تا یه حدودی میشه چیزهایی رو پیش بینی کرد ولی به این معنی نیست که این اتفاق حتما می افته و نمیشه کاریش کرد .
من تا حالا توی 3 تا از سریالایی که دیدم ، سفر به اینده توش مطرح شده بود: Fringe - Lost - Heroes
ولی توی Fringe خیلی بهش از نظر علمی پرداخته میشه. و من چیز عجیبی که توی این سریال زیبا متوجه شدم و دلم می خواد توی این تاپیک در موردش بحث بشه ، اینه که انیشتین ، فکر می کرد زمان اصلا از نظر علمی صحت نداره و فقط توی ذهنه ماست که ترتیب انجام کارا رو نشون میده و در واقع همه اتفاقا در یک زمان می افتند.

MasterGeek
11-06-2011, 18:19
شما کی از من شواهد خواستید و من ارائه ندادم؟
کتاب نوستراداموس در موزه لندن تحت تدابیر امنیتی نگهداری میشه و فقط چند بار اجازه خروج کتاب تحت تدابیر خاصی برای تهیه نسخه های رونوشت از کتاب مادر داده شده است...

برای فهم عمومی مردم آمریکا آقای ادگارد لئون، کتابی با عنوان نوستراداموس و پیشگویی هایش از روی نسخه اصلی نوشت که کتاب کاملا بیطرفانه ای هست...

همچنین نسخه ای از کتاب مادر در سال 1672 رونوشت شده که الان در دانشگاه تگزاس نگهداری میشه...

....

ببین شواهد این نیست که الان شما مثلا شواهد ارائه دادی؟ من مشکلم با شخص شما نیست منظورم از اراجیف همین مسائل هست که مدام تکرار میشه. این درحالی هست که تاریخدانهای زیادی (به خصوص در فرانسه) روی نوستراداموس کار کردن و هیچ نسخه ی محرمانه یا امنیتی وجود نداره. من نهایتی ارفاقی که راجع به این مسئله امنیتی میتونم قائل شم اینه که موزه ی فرانسه هموجوری با این نسخه رفتار کرده که با لوح گلی کوروش در بابل. این مسئله فرق میکنه با اینکه بگیم این کتاب به شکل محرمانه در فلان جا تحت شدیدترین تدابیر امنیتی به خاطر سری نگهداشتن محتواش از عموم و توطئه کردن واسه عموم توسط دولتی ها نگهداری میشه:2: این کاملا غلطه!!!!!

مسئله اینه که اصولا کتابهای بسیار بسیار زیادی به اسم نوستراداموس چاب شده (واقعیت اول) که اکثرا جعلی اند.
توضیح تفصیلی این مسائل رو میتونین ازین دو منبع دنبال کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی از بهترین کارهای تحقیق در مورد نوسترادموس هست که نتیجه ی تحقیقات بوده و فردی هم که اونو نوشته یه تاریخدان فرانسوی هست که مهمترین فرد در زمینه ی تحقیقات آکادمیک در مورد نوستراداموس هست (در واقع زندگیش رو روی آثار منسوب به نوستراداموس گذاشته) ایشون هیچ جا خبری از یه کتاب سری تحت شدیدترین تدابیر امنیتی نداده بلکه به دفعات از کتابها و تاریخ نگارششون لینک داده. این فرد به همه نسخ مختلف کتاب نوسترادموس دسترسی داشته و تقریبا تنها محققی هست که تمام عمرشو صرف تحقیق در مورد این مسئله کرده....
ازین وب سایت میتونین برخی از مقالات ایشون رو دنبال کنین:

بخصوص توجه تون به بخش myth جلب میکنم. کتاب رو هم اگه پیداش کردم میذارم (توی بحثی که تو ص 23 پیش اومد این کتاب رو یه نگاه بهش انداختم الان پیداش نکردم...اگه خواستین از گوگل بوک دنبالش کنین)
خیلی از چیزهائی که دارین میگین رو رد کرده....حتی اون بحث تکفیر شدن توسط کلیسا و ... به اون شکلی نیست که شما گفتین
دعوتتون میکنم عوض استفاده از منابعی که توسط برخی افراد گمنام با عقاید خاص یا برخی افراد حقیقی (نه مجازی) ولی بی اعتبار مثل Cheetham یا Hogue یا افراد دیگه ای که شما مدام اسمشون رو میارین به اساتیدی که کار علمی میکنن میرن متون رو میخونن و زندگیشونو در تحقیق علمی حول این مسائل گذاشتن مراجعه کنید که Peter LeMesurier یکی ازیناست.

پس در واقع مشکل اینه که خیلی از مطالبی که شما میخونین و بهشون استناد میکنین متصل به یه تحقیق علمی نیستند و شواهدی هم که دال بر تحقیق ازشون ارائه میشه وقتی به عمقش میری میبینی همش جعلیه و خلاصه ختم به مثلا یه تز دانشگاهی، یه مقاله ی علمی، یه استاد یا محقق دانشگاهی نمیشه...بلکه ریشه شون نهایتا بر میگرده به یه سایت مجهول یا یه فرد معلوم الحال (مثلا فلانی متخصص در امور "راز" :دی)
یه مسئله ای وجود داره به اسم positivism که اگر راجع بهش سرچ کنین بیشتر به سمت مسائل فلسفی پوزیتیوسم کشیده میشین ولی بحثش کلا راجع به روش درست تحقیق هست....(بارها و بارها به این مشکل اشاره کردم)
بهرحال چنین تحقیقاتی و چنین افرادی واضحه که نظر شما رو مبنی وجود یه نسخه ی محرمانه و غیرقابل دسترس رد میکنه (میدونین که پشت پرده ی این تیپ ادعاها چیه؟؟؟ فرار کردن از شواهد و درست کردن شرایطی که نشه شواهد رو ارائه داد....حالا ادعا هم دارین که شواهد دارین اونم اینکه شواهد سریه یا تحت کنترل شدیده:31:)

این سایت بهترین سایت سال 2010 در مورد به تحلیل fiction ها در فرهنگ عامه بوده که جایزه ی ------ Award رو برده در این صفحه شما مطالبی رو راجع به نوسترادموس که خیلی هاشو خود شما بارها عنوان کردین در پاراگراف اول میبینین:

بعد نویسنده میاد همه رو یکی یکی رد میکنه و حرفش در واقع اینا که اینا همش "زرد هستن" و بعد در پاراگراف 4 یاد آور میشه که (به طور خلاصه):
هرکسی دوست داره که باور کنه آینده قابل پیش بینیه، بخصوص اینکه چند چوق بیشتر هزینه نبره...
Les Propheties همون کتابی هست که به خاطرش خیلی مشهور شده. شامل ...رباعی ها و ....
در طول زندگیش نسخه های متفاوتی رو منتشر کرده و هیچ کلسیون معتبری ازین رباعی ها مختلف وجود نداره. به خاطر کیفیت پائین چاپ در اون زمان نسخه های دارای غلط ها یا حروف جاافتاده ی زیادی هستند. بالای 200 ترجمه و تفسیر مختلف از زمان مرگش تا بهحال منتشر شده که سبب میشه {ازین جا به بعدش به تعبیر من و به طور خلاصه} پالوده کردن این رباعیها از میان این همه اراجیف مختلف کاری بس ناامید کننده باشه ...
{اگه انگلیسیتون خوبه توصیه میکنم از خود متن دنبال کنین)

پاراگرافهای بعد خیلی جالبن و اینجا خلاصه ای ازشون رو میارم:

پیش گوئیها چقدر صحیح اند؟
شما میتونید یه کتابخونه رو با تفاسیر و کتابهای که ادعا میکنن که مطابقت رباعی های نوستراداموس رو با برخی حوادث پیدا کردند پر کنید:31: و البته همشونم بعد از حادثه کدگشائی و منتشر شدند:21: حقیقت اینه که تا بحال کسی نوشته های نوستراداموس را برای پیش بینی آینده به کار نبرده

خوب این نویسنده {های نابغه:41:} این مطالب رو از کجا می آورند؟
نوشته های نوستراداموس به طرق مختلفی جعل شده. ترجمه های مبهم و غلط، تفاسیر خلاقانه، نوشته های دروغ، محاسبات ساختگی است. همچنین بخش عمده ای از این کارها هم مربوط به شکستن کدهای غیر موجود یا غیر واقع هست:46:

مشکل بزرگ با آثار مدرن مربوط به نوستراداموس حجم عظیمی از تفاسیر و ترجمه ها و مشکلات مختلف است که بالا میان {در دنیای مجازی}. دیگه اینکه نوستراداموس به زبان فرانسوی قدیم نوشته شده که به طور عمده متفاوت از زبان امروزین مردم هست. ترجمه های متفاوتی وجود داره {...مشکل ترجمه به خود فرانسوی مدرن....بعد مشکل ترجمه به انگلیسی....و حالا بیان مشکل ترجمه ها به فارسی رو هم اضافه کنید میشه ضرب المثل یه کلاغ چهل کلاغ:41:}

برخی از معتقدین به نوستراداموس اصرار میکنند که او این مطالب رو به شکل رمز نوشته و فقط با کلمات جایگزینش کرده. واضحه که این مسئله به اونا این مجوز رو میده که هر ادعائی خواستن بکنن {در واقع در شاهد آوردن رو میبندن وقتی هم قرار بر ادعاهای غیر مستند باشه خوب میشه ...}
بعضیا میگن که این مسئله به خاطر ترس از پیگرد {توسط کلیسا} مبهم گفته شده اما هیچ شاهد تاریخی بر این مدعا وجود نداره....

پس منظور من از شاهد شواهد تحقیقاتی بودند وگرنه به قول این فرد که بالا ازش نقل قول کردم یه کتابخانه رو میشه از نوستراداموس پر کرد ولی هیچ کی به اینا شواهد نمیگه :31:

مثلا چند روز سایت ناسا مصاحبه ای رو با یکی از دانشمندانش منتشر کرد راجع به 2012 و پایان جهان و پدیده های دیگه...در اونجا اون فرد همه ی حرفش همین بود که اینا همه مطالبی هستند که در دنیای دیجیتال میچرخند بدون هیچ گونه شواهد علمی اند.
میتونین این مصاحبه کوتاه رو ازینجا بخونین:

ترجمه اش هم توی صفحه ی "گزیده ی اخبار علمی" مربوط به فی...سب...وک پیدا میشه
ولی جالب اینه که توی همون کامنت ها هم برخیا دست از اصرار برنمیدارن و میگن خوبیش اینه که 2012 که این اتفاق افتاد این "یارو" دیگه نیست بگم اشتباه کردم:2:

راجع به خود نوستراداموس بعله درست میگین به قول این پاراگراف از منبع اصلی دوم:
Michel de Nostredame یکی از چراغهای روشن در روزگار خودش بوده. درگیر کردن این شخصیت در داستانهای دروغین و افسانه های مدنی در واقع یه جور بی احترامی به نوستراداموس واقعیه. نقش وی در پزشکی و ادبیات رنسانس (نوزائی) را پاس بدارید و کارهای خوبش رو برای نشان دادن تاریخی از معجزات فراطبیعی، به ابتذال نکشانید.

خوب با این پاراگراف آخری کماکان نظر من راجع به رباعیات پارانوئیدی وی یا منتسب به وی به معنی واقعی کلمه اراجیف هستند ولی خود ایشان به عنوان یه شخصیت تاریخی که نقش مثبتی (نه بعنوان پیشگو بلکه نواندیش ادبی و پزشک) کاملا قابل احترام هستند.

من حدود 1 ساعت واسه این پست وقت گذاشتم {مسئولش خودم هستم لازم نیست تذکر بدین} و فکر میکنم اون چیزی که باید رو گفتم حالا دیگه بسته به خودتون هست که با مطالبی که اینجا ارائه شد چه جور برخورد کنین (منظورم شخصی نیست) به عنوان بحثی برای روشن شدن بحث و ارتقاء دانش همه ی مشترکین تاپیک یا دفاع کور از یه رنگ...
به قول حافظ که خطاب به زاهد و با اشاره به گردش ستاره های آسمان میگه:
"برو که از رونق این دستگاه کم نشود............به زهد همچو توئی و به فسق همچو منی"
منظور از آوردن این بیت این بود که علم راه خودشو میره و شبه علم در دور باطل خودش ( به خاطر تبعیت نکردن از اصول درست تحقیق و آزمایش و ...) سرگردان خواهد ماند....

پی نوشت: در سایت ویکی پدیا هم مطالب مفید زیادی رو میتونین پیدا کنین (به خاطر اعتبار کمتر ویکی پدیا جزء منابع اصلی نیاوردمش ولی کلی مطلب و ارجاعات مفید داره):

shabe.saket
11-06-2011, 22:33
درسته دوست من، شاید هم گفته های شما درست باشه، من زیاد نمیخوام روی اصل ماجرا تاکید کنم.....

منبع من هم در مورد حفاظت امنیتی، مستندی بود که شبکه AETN آمریکا (تولید کننده مستند های زیبا در مورد طبیعت) بود...

من هم اگه اول تاپیک رو مطالعه بفرمایید فقط رباعیات رو میزارم و تصمیم گیری رو به عهده خود بیننده میدونم...تفاسیر رو من اول تاپیک هم گفتم بدلیل جانبدارانه بودن نمیزارم.....مرسی از زحمت شما...:40:

dashhosein38
17-07-2011, 22:53
رمالی و پیشگویی و جاهلیت زمانش به سر رسیده تو سال 2011 معنی نداره اکنون عصر علم
برو به یه رمال بگو سوالات کنکور سراسری رو می خوام ببین چی بت میگه؟:31:

نستر اداموس که انقدر اسمش رو میارن
تو کتابش به طور صریح هچ پیش گویی نکرده
قبل اتفاق افتادن کسی نمیگه این اتفاق قرار بی افته
وقتی یه اتفاقی افتاد میان تفسیر می کنن و ارتباط بر قرار میکنن می گن منظور نستر ادموس هم همین بوده
هر چیزی رو میشه با تفسیر به یه چیز دیگه ربط داد

farshadsoltani
21-07-2011, 00:13
قرارنیست هرچی روکه ماماهییت وجودیشو ندونستیم ربطش بدیم به علم وبگیم چون غیرعلمی پس وجود نداره چون علمی که امروز دراختیارماست باعلوم دیروز خیلی فرق داره واین قاعده برای آینده هم صادقه

dashhosein38
06-08-2011, 01:19
علمی که امروز دراختیارماست باعلوم دیروز خیلی فرق داره واین قاعده برای آینده هم صادقه
عجب یعنی علم رو تعطیل کنیم چون ممکنه در اینده قوانین علمی عوض بشه بعد بچسبیم به رمالی چون همیشه درست:31:

dashhosein38
06-08-2011, 21:44
کدام گزینه صحیح میباشد؟
با علم صحت رمالی رو برسی کنیم
بارمالی صحت علم رو برسی کنیم

:5:

mortal kombat 2008
07-08-2011, 18:02
کدام گزینه صحیح میباشد؟

با علم صحت رمالی رو بررسی کنیم ...:20:

MasterGeek
08-08-2011, 01:05
کدام گزینه صحیح میباشد؟

مورد دوم که کلا :31:
مورد اول هم : :2:

در کل هیچکدام

DISTUR
14-12-2011, 00:23
سلام
دوستان من هرچی میگرردم نسخه اصلی این کتاب رو پیدا نمیکنم
این کتاب کم تحریف شده عزیزانه پرشیایی هم برداشتن هر چی به نفع خودشون بوده رایت کردن روش
اگه میشه نسخه صلیش که کمتر تحریف شده و به زبان فارسی هست رو بزارید برا دانلود
با تشکر فراواااااااااااااااااان

8nights&7days
21-05-2012, 20:44
من که خیلی تحقیق در این باره داشتم ولی به خیچ جایی نرسیدم

danial_848
29-05-2012, 10:05
من که خیلی تحقیق در این باره داشتم ولی به خیچ جایی نرسیدمآفرین حالا نتیجه اخلاقی: همون وقت رو دفعه بعدی روی یه چیز پایه و اساس دار مثلا علمی بگذاری به خیلی نتایج میرسی عزیز

Saeed Dz
30-05-2012, 13:13
کدام گزینه صحیح میباشد؟

هیچکدام امکان پذیر نیست

Arash4484
21-08-2014, 00:10
بعلت ارتباط بیشتر از انجمن فیزیک و اخترشناسی به انجمن علوم انسانی منتقل شد.

مهندس مسعود
14-10-2014, 12:50
بنده به صحت پیشگویی توسط حرکت ستارگان معتقدم ولی رمالی یا فالگیری را منحرف می دانم.

هویج فرنگی
18-10-2014, 21:53
نشستم کلی صفحه از تاپیک رو خوندم، یک سوال برام پیش آمد...چندین صفحه از تاپیک بحث این بود که ((پیش گویی)) نیست و اینا ((پیش نویسی)) است و عضو یک تشکیلات خفنین و اینا رو مینویسن بعد هم عملی میکنند...خوب چه دردیه؟ برای چی مینویسن که لو برن و ما بفهمیم؟
شاید برای موندن در بین آیندگان؟ تشکیلات به این خفـــــنی نیاز به سیستم نگهداری اسرار داشته باشه نیاز به چهار خط شعر نیست؟ جدا چرا؟ چرا مینویسند ((پپسی)) که سرخط : پول بدید اسراییل رو ساپورت کنید...خوب ننویسن که ما گول بخوریم...
(پپسی وسط تاپیک مطرح شده دیگه من غرق خوندن بودم نقل قولش رو گم کردم.)

سلطان مسعود
19-10-2014, 23:55
نشستم کلی صفحه از تاپیک رو خوندم، یک سوال برام پیش آمد...چندین صفحه از تاپیک بحث این بود که ((پیش گویی)) نیست و اینا ((پیش نویسی)) است و عضو یک تشکیلات خفنین و اینا رو مینویسن بعد هم عملی میکنند...خوب چه دردیه؟ برای چی مینویسن که لو برن و ما بفهمیم؟
شاید برای موندن در بین آیندگان؟ تشکیلات به این خفـــــنی نیاز به سیستم نگهداری اسرار داشته باشه نیاز به چهار خط شعر نیست؟ جدا چرا؟ چرا مینویسند ((پپسی)) که سرخط : پول بدید اسراییل رو ساپورت کنید...خوب ننویسن که ما گول بخوریم...
(پپسی وسط تاپیک مطرح شده دیگه من غرق خوندن بودم نقل قولش رو گم کردم.)

به گفته دکتر رائفی پور این افراد علاقه بسیاز زیادی به نشانه و نماد دارند و این کارها در راستای نمادگرایی آن هاست.

دختر صحرا
20-10-2014, 00:00
به گفته دکتر رائفی پور این افراد علاقه بسیاز زیادی به نشانه و نماد دارند و این کارها در راستای نمادگرایی آن هاست.

دکتر بر اساس چه مطالعاتی این را عنوان کردن؟

سلطان مسعود
20-10-2014, 00:04
دکتر بر اساس چه مطالعاتی این را عنوان کردن؟

ایشان متخصص صهیونیست شناسی و استراتژی جنگ نرم هستند و از بنده و شما بیشتر با این موضوعات آشنا هستند.

دختر صحرا
20-10-2014, 00:09
ایشان متخصص صهیونیست شناسی و استراتژی جنگ نرم هستند و از بنده و شما بیشتر با این موضوعات آشنا هستند.

هرکی میخاد باشه میگم دلیلش چیه؟ مرجع تقلید که نیست/

سلطان مسعود
20-10-2014, 00:11
هرکی میخاد باشه میگم دلیلش چیه؟ مرجع تقلید که نیست/

ایشان در وبلاگشان و سخنرانی ها دلایل و منابع ادعاهایشان را کپی کرده اند. لطفا تحقیق کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دختر صحرا
20-10-2014, 00:14
ایشان در وبلاگشان و سخنرانی ها دلایل و منابع ادعاهایشان را کپی کرده اند. لطفا تحقیق کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما اسپم میدید منم وادار میکنید به اسپم...ده هزارتا مطلبه توی این وبلاگ کجاش درباره پیشگوییه؟