ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اور با نیتروژن مایع

Corei7_980X
03-11-2010, 23:46
سلام دوستان . من می خوم core i7 _ 980x رو تا حد ممکن آور کنم ... . عزیزان در باره این موضوع حدالمقدور به من کمک کنند ... متشکر:10:

D3vil_A
04-11-2010, 17:41
سلام دوست عزیز.

مادربرد شما؟! و هدف شما از تست کردن این پردازنده زیره Extreme Cooling ؟!
یک سری انکات رو باید متذکر بشم :
1- مادربرد شما قبل از تست باید وازلین بخورده اطراف پردازنده و از آب باز کردن جلو گیری بشه.
2-احتمال سوختن پردازنده مخصوصا این پرازنده که برای رسیند به حداکثر Validation باید مقدار بالایی VTT ....به همراه یک سری ولتاژ های دیگه بیشتر از حد مجاز حتم در دمای -150 درجه داده بشه که احتمال سوختن پردازنده رو افزایش میده.
3-احتمال سوختن مادربرد یا رم ها هم به علت امکان آب باز کردن مادربرد وجود داره.
4-شما به یک مخزن نیتروژن مایع برای حمل اون از شرکت گاز اکسیژن تا محل تست احتیاج دارید که قیمت بالا 300 تومن مقدار 10 لیتریش دارا هست.
5-شما اتیاج به یک Pot پردازنده دارید که تهیه اون به صورتی هست که شما باید آماده خریداری کنید یا از روی یک طرح مس تهیه کنید و بدید تراشکاری به همراه با بست های مادربرد....برایتون تهیه کنه.
6-احتیاج به یک ترمومتر برای کمترول دما های Cold Bug و CBB دارید...یا دما از حد مجاز عبور نکنه که به پردازنده شما آسیب وارد بشه.

شما فقط حداکثر فرکانس که به طور Unstable دیده میشه رو مخواید؟!
اگر قصد شما رسیند به یک فرکانس پایدار مثلا 5.5GHZ و تست کردن یا بازی کردن هست ..باید بگم که هر Pot جواب گو گرمای تولید شده 980X نیست!

موفق باشید.

Corei7_980X
04-11-2010, 18:05
سلام دوست عزیز.
با تشکر از پاسخ شما

مادربرد شما؟!Asus rampage III

و هدف شما از تست کردن این پردازنده زیره Extreme Cooling ؟!بالا بردن سرعت در رندرینگ

2-احتمال سوختن پردازنده مخصوصا این پرازنده که برای رسیند به حداکثر Validation باید مقدار بالایی VTT ....به همراه یک سری ولتاژ های دیگه بیشتر از حد مجاز حتم در دمای -150 درجه داده بشه که احتمال سوختن پردازنده رو افزایش میده.خب راهی برای دفع این گرما نیست ؟ ( مشکل من هم همین هست ... )

4-شما به یک مخزن نیتروژن مایع برای حمل اون از شرکت گاز اکسیژن تا محل تست احتیاج دارید که قیمت بالا 300 تومن مقدار 10 لیتریش دارا هست.از کجا باید تهیه کنم ؟
5
-شما اتیاج به یک Pot پردازنده دارید که تهیه اون به صورتی هست که شما باید آماده خریداری کنید یا از روی یک طرح مس تهیه کنید و بدید تراشکاری به همراه با بست های مادربرد....برایتون تهیه کنه.
[/
QUOTE]
مدل خاصی مد نظر دارید ؟
[QUOTE]حتیاج به یک ترمومتر برای کمترول دما های Cold Bug و CBB دارید...یا دما از حد مجاز عبور نکنه که به پردازنده شما آسیب وارد بشه.دوست عزیز راه دیگه ایی برای پایدار کردن پردازنده در فرکانس 5.5ghz سراغ دارید ؟

شما فقط حداکثر فرکانس که به طور Unstable دیده میشه رو مخواید؟!طبیعی هست که خیر ...

اگر قصد شما رسیند به یک فرکانس پایدار مثلا 5.5GHZ و تست کردن یا بازی کردن هست ..باید بگم که هر Pot جواب گو گرمای تولید شده 980X نیست!راه حلی سراغ دارید 4.5ghz چطور ؟

D3vil_A
04-11-2010, 19:18
خوب دوست عزیز.
شما برای مصرف 24/7 نیتروژن احتیاج دارید؟! اگر در این صورت هست باید بگم نشدنی هست.
چون Extreme Cooling فقط برای مصرف چند ساعت اونهم به طور مداوم هست.و بعد از اون هم باید سیستم از هم باز بشه و تمام یخ ها و برفک ها ...تمیر بشه و بع از خشک کردن مادربرد دوباره سیستم رو Air Cooling سوار بشه.

خب راهی برای دفع این گرما نیست ؟ ( مشکل من هم همین هست ... )
نه.
این مشکل دیگه ربطی به دما نداره و مشکل برمیگرده به پردازنده.

ب راهی برای دفع این گرما نیست ؟ ( مشکل من هم همین هست ... )
هست استفاده از یک Pot حرفه مثل King Pin F1EE یا SF3D Pot .....

دوست عزیز راه دیگه ایی برای پایدار کردن پردازنده در فرکانس 5.5ghz سراغ دارید ؟
هیچ را دیگه ای وجود نداره!

راه حلی سراغ دارید 4.5ghz چطور ؟
برای مصرف 24/7 استفاده از Water Cooling حرفه میتونه جوابگو باشه.

به تصاویر که پیوست کردم نگاه کنید از تست هایی هست که خودمون زدیم با نیتروژن مایع شما شدت یخ زدگی و برفک هارو مشاهده کنید اگر عایق کار درست نشده باشه مادربرد + کوچترین ذره ای از اون برفک های به یک جای غیر عایق برخورد کنه و ذوب بشه و اتصالی ایجاد کنه شاید باعث سوختن مادربرد پردازنده یا رم های بشه...
به همین دلیل هست که برای تست ( 2-3 ساعت) ما بر روی برد وازلین به مقدار بسیار زیاد و همچنین از دستمال کاغذی + خمیر بازی برای اطراف پردازنده استفاده میکنیم.

موفق باشید.

Corei7_980X
04-11-2010, 20:44
شما برای مصرف 24/7 نیتروژن احتیاج دارید؟! اگر در این صورت هست باید بگم نشدنی هست.
خیر برای مثال 6 ساعت در روز

هست استفاده از یک Pot حرفه مثل King Pin F1EE یا SF3D Pot .....
از کجا تهیه کنم + قیمت ؟
ب
ه تصاویر که پیوست کردم نگاه کنید از تست هایی هست که خودمون زدیم با نیتروژن مایع شما شدت یخ زدگی و برفک هارو مشاهده کنید اگر عایق کار درست نشده باشه مادربرد + کوچترین ذره ای از اون برفک های به یک جای غیر عایق برخورد کنه و ذوب بشه و اتصالی ایجاد کنه شاید باعث سوختن مادربرد پردازنده یا رم های بشه...
به همین دلیل هست که برای تست ( 2-3 ساعت) ما بر روی برد وازلین به مقدار بسیار زیاد و همچنین از دستمال کاغذی + خمیر بازی برای اطراف پردازنده استفاده میکنیم.
دوست عزیز میشه یه سیستم واتر کولیبنگ حرفه ایی هم معرفی کنید

pedramh
04-11-2010, 23:18
سلام
کلا نیتروژن مایع برای رکورد زدن کاربرد داره و شما نمیتونی بهش به عنوان یه کولینگ دائمی نگاه کنید + اینکه خطرات زیادی برای قطعات داره
4.5 گیگاهرتز فرکانسی نیست که نیاز به نیتروژن مایع داشته باشه شما میتونید به یه واتر کولینگ خوب یا حتی یک ایر کولر مناسب کارتون رو راه بندازید

D3vil_A
04-11-2010, 23:41
سلام
کلا نیتروژن مایع برای رکورد زدن کاربرد داره و شما نمیتونی بهش به عنوان یه کولینگ دائمی نگاه کنید + اینکه خطرات زیادی برای قطعات داره
4.5 گیگاهرتز فرکانسی نیست که نیاز به نیتروژن مایع داشته باشه شما میتونید به یه واتر کولینگ خوب یا حتی یک ایر کولر مناسب کارتون رو راه بندازید
تایید میشه.

دوست عزیز اصلا برای اینکاره شما با اینکه روزانه هست اصلا نیتروژن یا Extreme Cooling بدرد نمیخوره و اصلا اصلا ارزش نداره.

شما با استفاده از Water Cooling میتونید به فرکانس 4.7GHZ هم (بستگی به Batch No پردازنده داره) برسید.

Water Cooling هم از موجودی بازار خبر ندارم..سایر دوستان که خبر دارند قیمت بدند..

در رابطه با Pot هم داخل ایران نیست برای فروش مگر اینکه از بچه های اورکلاکر کسی برای فروش گذاشته باشه ( از حارج تهیه کرده باشه) قیمت هم حدودا 200$ ولی بیشتر هزینه پست...میخوره و دردسر :دی

ess_1362
05-11-2010, 09:21
با اجازه صاحب تاپيك و آقا آرمان

در تمام تست هايي كه من زير LN2 ديدم + اين عكس هايي كه شما گذاشتي من متوجه شدم كه ظرفي كه LN2 در اون قرار داره همانند يك سينك عمل مي كنه يا بعبارتي LN2 بصورت غير مستقيم با پردازنده در ارتباط هست

حالا سوالي كه اينجا پيش مياد اين هست كه بطور مثال اگر ما ظرف حاوي LN2 را بشكلي خودمون طراحي كنيم كه پردازنده در كف ظرف قرار بگيره و كاملا هم عيق كاري بشه كه LN2 نشت نكنه (براي عايق كاري از چسب هاي حرارتي سيليكوني استفاده كنيم) آيا امكانش هست كه ركورد را افزايش داد؟

بعبارتي بجاي اينكه ظرف ته بسته باشه و روي پردازنده قرار بگيره پردازنده ته ظرف را تشكيل بده

البته موضوعي كه فكر منو بيشتر در گير كرده احتمال آسيب به پردازنده در اثر دماي بسيار پايين هست كه ممكن هست جدار محافظ پردازنده را بشكنه

ولي آيا شما تا به حال بدين شكل امتحان كردين؟

D3vil_A
05-11-2010, 11:02
سلام.
آقا احان این امکان برای پردازنده های Intel وجود نداره! چون اونها به دما هحساس هستند و به طور مکرر دچار Cold Bug و CBB میشند و دما -196 برای اونها احتیاج نیست.
برسیم به ردازنده های AMD هم معمولا دما ااز -185 به بعد تفاوت خواصی نداره فقط معمولا کیفیت و نوع طراحی بلاک ها طوری میشه که مشکل دما در هنگام لعود پردازنده به وجود میاد! مثلا دمای یک PhenomII X4 965 که روی 6.2GHZ به طور پایدار قرار گرفته دمایی بالا حدودا -150 احتیاج داره که پایدار بمونه.
ولی وقتی در حالت Full Load قرار میگیره افزایش دمای بسیار شدید پیدا میکنه طوری که از -190 به -130 میرسه در صورتی که بلاک شما توانایی کنترول دما رو نداشته باشه!
این چیزی هم که شما اشاره کردید دارای ریسک نسبتا بالایی هست..

حالا سوالي كه اينجا پيش مياد اين هست كه بطور مثال اگر ما ظرف حاوي LN2 را بشكلي خودمون طراحي كنيم كه پردازنده در كف ظرف قرار بگيره و كاملا هم عيق كاري بشه كه LN2 نشت نكنه (براي عايق كاري از چسب هاي حرارتي سيليكوني استفاده كنيم) آيا امكانش هست كه ركورد را افزايش داد؟
نه...
نتیورژن مایع دمایی تقریبا -196 درجه سانتیگراد داره ما با استفاده از بلاک هایی که داریم دمای پردازنده رو تا -190 -192 به راحتی میبریم و دیگه از لحاظ دما مشکلی نداریم.

البته موضوعي كه فكر منو بيشتر در گير كرده احتمال آسيب به پردازنده در اثر دماي بسيار پايين هست كه ممكن هست جدار محافظ پردازنده را بشكنه
این به طور بسیار کمی اتفاق میفته.
معمولا تست هایی که رو هلیوم مایع که دمایی نزدیک به صفر مطلق داره زده میشه اتفاقات از قبیل شکستن مادربرد بر اثر سرما..اتفاق میفته.

Corei7_980X
05-11-2010, 14:32
حالا که core i7 980x رو نمیشه خیلی بالا آور کرد سه تا 1090t می گرم (برای رند فرم ) . حالا این پردازنده تا چند آور میشه ؟ ( لطف کنید زود تر جواب بدیدید ممنون می شم ... واقعا کار ضرب العجلی است ... )

D3vil_A
05-11-2010, 15:41
دوست عزیز.
980X خیلی بهتر از 1090T عمل میکنه.
1090T رو میشه تا 3.8GHZ الی 4.0GHZ برای مصرف 24/7 حساب کرد.

amd>intel
05-11-2010, 19:40
رو میشه تا 3.8GHZ الی 4.0GHZ برای مصرف 24/7 حساب کرد.

بستگي به برد داره و خنك كننده و خمير سيليكون من با 1090 تا 4500 مگاهرتز بصورت 24/7 داشتم

D3vil_A
05-11-2010, 21:44
جناب AMD>Intel شما چطور روی فرکانس 4.5GHZ به طور 24/7 بودید؟! Air Cooling که نبود احیانا؟