مشاهده نسخه کامل
: کامپیوترکابل پرینتر hp c5283 را شناسایی نمی کند!!
باسلام.
من تازه یک پرینتر HP مدل C5283 خریدم.ویندوز کامپیوتر من سون است. وقتی کابل پرینتر رو بهش وصل می کنم پیغام میده که device متصل نشده. در صورتی که usb های کامپیوترم مشکلی ندارن و فلش مموری ها رو می خونن.
لطفا راهنماییم کنید.:41:
کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟؟؟ خیلی ضروریه.:41:
Ali*Reza
06-11-2010, 19:46
سلام
درایورش (برای ویندوز 7) رو نصب کردید؟
joe_satriani
06-11-2010, 20:30
با سلام
يه دور در قسمت add new hardware توي control panel بديد سرچ كنه
موفق باشيد.
دوست من سلام
ابتدا وارد دیوایس منیجر بشو ببین بعد از اینکه پرینتر را وصل میکنی علامت سوال جلوی دیوایس یواس بی میاد یانه
اگر امد سخت افزار مشگل ندارد در اینتراپت های دیوایس است که اگر اشنا باشید میتوانید انهارا تنظیم کنید تا از حالت اشغال شدن دیوایس در اید
اگر کلا دیوایس را ندید مشگل در کانفلیگ ادرس های اصلی میباشد که ویندوز سون به خودش اختصاص میده میتوانی از ستاپ مادر برد ادرسها را عوض کنی
موفق باشی
دوست من سلام
ابتدا وارد دیوایس منیجر بشو ببین بعد از اینکه پرینتر را وصل میکنی علامت سوال جلوی دیوایس یواس بی میاد یانه
اگر امد سخت افزار مشگل ندارد در اینتراپت های دیوایس است که اگر اشنا باشید میتوانید انهارا تنظیم کنید تا از حالت اشغال شدن دیوایس در اید
اگر کلا دیوایس را ندید مشگل در کانفلیگ ادرس های اصلی میباشد که ویندوز سون به خودش اختصاص میده میتوانی از ستاپ مادر برد ادرسها را عوض کنی
موفق باشی
سلام .خیلی ممنون از راهنماییتون.وقتی وصل می کنم .میزنه unknown device.بعد اینکه گفتید اینتراپت های دیوایس ارا تنظیم کنید تا از حالت اشغال شدن دیوایس در اید، یعنی چی؟ باید چیکار کنم.من خیلی تخصصی وارد نیستم.
سلام
درایورش (برای ویندوز 7) رو نصب کردید؟
بله نصب کردم .مراحل نصب رو انجام میده به مرحله ی وصل کابل پرینتر به کامپیوتر میرسه متوقف میشه چون پرینتر شناسایی نمیشه . اصلا تو لیست وسایلی که به کامپیوتر نصب هستن هم اسم پرینتر نمیاد.
از داخل دیوایس منیجر پورت usbرا که اشغال میکنه رویش کلیک کن واز گزینه اول uptodateرا انتخاب کن واز اینستال ادونس فقط ادرس درایوی که cdپرینتر داخلش هست بزن تا سرچ کن انشالله درست میشه
اگر نشد در همین قسمط از اپشن Resourcesاستفاده کن در قسمت Device status ببین روی اینتراپت ها اشغالی هست یانه یک ضربدر روی اینتراپت میزنه
خبر بده
موفق باشی
با سلام .خیلی ممنون که راهنماییم میکنید.روش اولو امتحان کردم . نتیجه نداد. تو قسمت resources رفتم.نوشته resources type بعد پایینش نوشته I\O rang جلوش یه ستونه که بالاش نوشته setting پایینش علامت سؤاله!!
---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 02:58 AM ----------
man ru ye systeme qadimi k dashtam ino nasb kardam rahat kar mikard.ama bara in system ya ru laptop kar nemikone.usb system ham hich moshkeli nadare.
از داخل ADDOR REMOVE-CONTROL PANEL کل درایوهائی که در رابطه با پرینتر نصب کردی همه را ریموو کن بعد پرینتر را از سیستم جداکن بعد از ریستارت بدون نصب پرینتر نرم افزار را نصب کن وسیستم را ریستارد کن وبعد پرینتر را وصل کن
موفق باشی
salam.
bazam nashod.:13:hame karayi k goftid anjam dadam.javab nadad
salam. hame karayi k goftin emtehan kardam. natije nadad.mersi k komakam kardid.:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.