ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میتونم 1 گرافیک دیگه به سیستم اضافه کنم ؟

bijan666
03-11-2010, 18:14
سلام

من یه کارت گرافیک nvidia 275 GTX دارم با مادربورد ASUS maximus II formola با چیپ P45

ویه گرافیک nvida 8600 GT حالا میخواستم بدونم میشه این 8600 رو بذارم روی سیستم که فقط کار فایزیکس رو برام انجام بده ؟ قبلا یه جایی خونده بودم که میشه

pooriya_hp
03-11-2010, 18:50
اگه گرافیک فعلی آنبرد باشه شما با اضافه کردن یه گرافیک در اسلات مربوطه،گرافیک شما به همون گرافیک منبورد ارتقا پیدا می کنه.

kiarash3500
03-11-2010, 19:51
میشه بیشتر توضیح بدین؟

pooriya_hp
03-11-2010, 22:49
زمانی که شما هنوز روی سیستمتون گرافیکی رو نصب نکردی و از گرافیک خود مادربورد (( آنبرد )) استفاده می کنید.
خروجی سیستم رو از گرافیک آنبرد دریافت می کنید،درسته ؟؟؟
حالا اگه خواستیم گرافیک رو ارتقا بدیم.
مثلا: unbord : 256
minbord: 1
کارت گرافیک رو داخل اسلات (( agp یا pci-e )) می زاریم بعدش گرافیک آنبرد از کار می افته.
البته این عمل ممکنه از سوی bios هم صورت بگیره.

bijan666
04-11-2010, 01:35
میشه بیشتر توضیح بدین؟

عرض شود که گرافیک من که آنبرد نیست :31:

من یه مادربورد ایسوس با گرافیک 275 GTX برند EVGA دارم که داره کار میکنه جدیدا یه گرافیک 8600GT برند XFX ddr3 256 به دستم رسیده که همینجوری بیکار افتاده گوشه اتاق داره خاک میخوره به ذهنم رسید که قبلا جایی خوندم که میشه بار پردازشی فایزیکس رو اگه دوتا گرافیک روی سیستم داشته باشی روی هر کدوم از گرافیک ها که خواستی بندازی

حالا من میخوام این 8600 رو روی اسلات دوم مادربورد قرار بدم و در کنترل پنل nvida پردازش physx رو بندازم روش البته یکی از دوستان گفت که کارتت باید physx Ready باشه و فکر کنم به چیپ مادربورد هم بستگی داره

حالا شوال من از دوستان اینه این کار شدنی هست یا کلا بیخیال شم ؟؟؟ :20:

Milad4171
04-11-2010, 01:54
شما نیاز به دو تا اسلا گرافیک و دوتا گرافیک با قابلیت SLI دارین. که بشه به هم متصلشون کرد!

Stream
04-11-2010, 02:21
عرض شود که گرافیک من که آنبرد نیست :31:

من یه مادربورد ایسوس با گرافیک 275 GTX برند EVGA دارم که داره کار میکنه جدیدا یه گرافیک 8600GT برند XFX ddr3 256 به دستم رسیده که همینجوری بیکار افتاده گوشه اتاق داره خاک میخوره به ذهنم رسید که قبلا جایی خوندم که میشه بار پردازشی فایزیکس رو اگه دوتا گرافیک روی سیستم داشته باشی روی هر کدوم از گرافیک ها که خواستی بندازی

حالا من میخوام این 8600 رو روی اسلات دوم مادربورد قرار بدم و در کنترل پنل nvida پردازش physx رو بندازم روش البته یکی از دوستان گفت که کارتت باید physx Ready باشه و فکر کنم به چیپ مادربورد هم بستگی داره

حالا شوال من از دوستان اینه این کار شدنی هست یا کلا بیخیال شم ؟؟؟ :20:
بله دوست عزیز امکان پذیره و مشکلی هم نیست... همونطور که خودتون گفتید از کنترل پنل می تونید تنظیم کنید PhysX با کدوم GPU باشه. نیاز به هیچ SLI Bridge و مادربرد SLI و تنظیماتش هم نیست و کاری که می کنید ارتباطی با SLI نداره. فقط کارت گرافیک رو به یکی از PCI-Express ها وصل کنید و از کنترل پنل تنظیمات رو انجام بدید.

bijan666
05-11-2010, 14:11
بله دوست عزیز امکان پذیره و مشکلی هم نیست... همونطور که خودتون گفتید از کنترل پنل می تونید تنظیم کنید PhysX با کدوم GPU باشه. نیاز به هیچ SLI Bridge و مادربرد SLI و تنظیماتش هم نیست و کاری که می کنید ارتباطی با SLI نداره. فقط کارت گرافیک رو به یکی از PCI-Express ها وصل کنید و از کنترل پنل تنظیمات رو انجام بدید.

خوب من این کار رو کردم دفعه اول که سیستم رو روشن کردم تصویر نداد بار دوم تصویر اومد و ویندوز اجرا شد و یه هاردور جدید رو شناسایی کرد ولی با کمال تعجب به نام intell chipset .... یه همچین چیزی نصبش کرد توی device manager هم که رفتم اثری از 8600GT نبود وفقط گرافیک قبلیم رو نمایش میداد ( 275 GTX )

Milad4171
05-11-2010, 14:20
تا اونجایی من من وارد هستم نمیشه گرافیک on Borad رو به گرافیکی که از طریق پورت VGA به سیستم وصل میشه یکی کرد
1- کلا پورت مانیتور جداست
2- حتی توی لپ تاپ هایی که 2 تا گرافیک دارن شما فقط میتونی از این گرافیک به اون گرافیک شیفت بدی. برای کارایی کمتر و مصرف باطری کمتر!!
-
3-شما توی بایوس باید یکی رو غیر فعال کنین تا اون یکی فعال بشه
4- باس گرافیک ها با هم یکی نیستن!

-
حالا جدا از اینها اگه واقعا همچین کاری میشه کرد که بگین:13:

bijan666
06-11-2010, 01:32
تا اونجایی من من وارد هستم نمیشه گرافیک on Borad رو به گرافیکی که از طریق پورت VGA به سیستم وصل میشه یکی کرد
1- کلا پورت مانیتور جداست
2- حتی توی لپ تاپ هایی که 2 تا گرافیک دارن شما فقط میتونی از این گرافیک به اون گرافیک شیفت بدی. برای کارایی کمتر و مصرف باطری کمتر!!
-
3-شما توی بایوس باید یکی رو غیر فعال کنین تا اون یکی فعال بشه
4- باس گرافیک ها با هم یکی نیستن!

-
حالا جدا از اینها اگه واقعا همچین کاری میشه کرد که بگین:13:

اقا گرافیک آنبرد کجا بوده !!!!!؟؟؟؟ شما یه بار دیگه پست منو به دقت بخون

بحث من یر physx هست . نمیدونم چرا دوستان گیر دادن به گرافیک آنبرد :20:

امير موسر
07-11-2010, 19:53
تو کنترل پنل انویدیا برو 8600 رو بزار برای PHYSX !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fimg%2Fviewer.php%3Ffile%3Dmq9johuifc4cibyb4a5m.p ng)

.