مشاهده نسخه کامل
: STRING OR DATE
با سلام
من فیلد تاریخ و ساعت رو در بانک اطلاعاتیم از نوع رشته تعریف کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلدهای تایم سند و دیت سند از نوع رشته ای تعریف شده اند.
حالا سوال من اینه که از نظر برنامه نویسی چه فرقی میکنه که من تاریخ رو رشته ای تعریف کنم و یا از نوع دیت؟
در این برنامه فقط در یک جا عمل مقایسه بین تاریخ کاربر و تاریخ ذخیره شده در پایگاه داده صورت می گیرد و دیگر هیچ عملیات محاسباتی روی تاریخ و زمان انجام نمیشود.
آیا میشد این تکه کد رو بهینه تر نوشت؟
با تشکر
سلام
من قویاً معتقد به ذخیره و پردازش تاریخ به همان صورت استاندارد تاریخ میلادی هستم.
الآن هم سالهاست که برای ذخیره تاریخ از smalldatetime و datetime استفاده کردم و مشکلی هم وجود نداشته.
اگر فردی جایی با تاریخ میلادی و تبدیلات و نمایش شمسی و... آن مشکل دارد، قطعاً به راحتی قابل حل است و ذخیره تاریخ در فیلد تاریخی مزیت های زیادی میتواند داشته باشد.
آیا میشد این تکه کد رو بهینه تر نوشت؟
بله
مثلاً همچین کدی از سه منظر نسبت به کد قبلی شما بهینه تر و سریعتر است:
ولی این هم از نظر بازدهی بد نیست، ضمن اینکه انعطاف پذیری بیشتری هم دارد:
استفاده از این توابع هم خیلی ساده است:
تاپیک های مرتبط با تاریخ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
با سلام مجدد
مثلاً همچین کدی از سه منظر نسبت به کد قبلی شما بهینه تر و سریعتر است:
سوالی که برای من پیش آمده اینه که من فیلد تاریخ رو در بانک به صورت میلادی ذخیره میکنم و می تونم از مزایای توابعی که برای تاریخ وجود داره استفاده کنم ولی در هر بار که میخوام رکوردها رو به کاربر نمایش بدم مجبورم آنرو به شمسی تبدیل کنم در صورتی که اگه از نوع رشته ای تعریف می کردم این زمان رو از دست نمیدادم.
من اصلا با اینکه تاریخ رو رشته ای تعریف کنم موافق نیستم ولی به می خوام مطمئن بشم که اگه از نوع تاریخ تعریف کنم سریعتر خواهد بود.
شب خوبی داشته باشید:46:
سلام
انجام محاسبات روی داده string هم بسیار زمان بر است، اسن محاسبه میتواند از یک مقایسه ساده باشد تا اعتبارسنجی و جمع و تفریق و...
برای استفاده از فیلدهای مخصوص تاریخ شما باید فقط و فقط تبدیل را در کنترلر نهایی مرتبط با کاربر انجام دهید، این نکته مهمی است و در بازدهی تاثیر دارد.
مثلاً از کلاس TextBox عادی وراثتی بگیرید و خصیصه Value از نوع DateTime در ان تعبیه کنید که با ست کردن این مقدار همین کنترلر یکراست آن را String کرده و در Text کنترلر قرار دهد.
همچین برای DataGridView هم میتوانید اقدام کنید.
یعنی در مرحله آخر و همان نقطه ای که کاربر به برنامه متصل میشود در همانجا این تبدیلات را انجام دهید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.