مشاهده نسخه کامل
: Acer کدوم مدل؟غیر Acer میشه اصلا؟!!
Gamexland
02-11-2010, 21:09
درود بر شما
دوستان من لپتاپی میخوام که برام مثلا 6-8 سال کار بده.چون کارم اینترنت و مربوط به وبگردی هست اصلا کار گرافیکی یا بازی نمیکنم.اما امکانات میخوام.
میخوام مدلش بالا باشه که توی این سالها کم نیاره.عمر باتریشم زیاد باشه.من مثلا ممکنه ماهی 5-6 بار استفاده کنم از لپتاپ!!!چون همیشه پای pc هستم.ولی سفری چیزی اگر باشه باید ببرم.پس نباید زود قدیمی بشه.
از جهتی عمر باتری برام خیلی مهمه.
من از نظر عمر باتری timeline 4820 را دیدم که فقط مشکلش cpu i3 هست که کمه.باید i5 باشه برای این همه سال.درسته؟
و مدل 5742G که i5 هست ولی عمر باتریش 2/5 ساعته که کمه.وگرنه همه چیزش عالیه!!فقط مشکلش عمر باتریشه
حداکثر روی 1 میلیون میتونم مانور بدم.اصلا با 1 میلیون میشه مثلا i7 گیر آورد؟؟
یا i5 که عمر باتریش زیاد باشه؟؟؟چون cpu مهمه که چند سال باید کار بده.کلا نمیخوام به زودی عوض کنم.چون خیلی خوب نگهداری میکنم از وسایل به همین خاطر باید امکانات بالا باشه.
لطف میکنید کمک کنید:11:حالا اگه میخواد asus باشه یا dell یا acer.ولی ترجیحا acer.
---یک سوال انحرافی---
میشه 5742G را خرید ولی باتری را عوض کرد که مثلا 8 ساعت یا بیشتر کار بده؟؟؟؟منظورم اینه که یه باتری دیگه گذاشت روش؟؟؟؟
---یک سوال انحرافی---
و مدل 5742G که i5 هست ولی عمر باتریش 2/5 ساعته که کمه.وگرنه همه چیزش عالیه!!فقط مشکلش عمر باتریشه
تمام لپ تاپ های همرده همین مدل به این صورت هستن و فقط این مدل اینطوری نیست ، هرکسی دیگه اومد گفت لپ تاپ با همین کانفیگ و سایز صفحه و باتری 6 سل بالای 4-5 ساعت کار میکنه دروغ میگه
حداکثر روی 1 میلیون میتونم مانور بدم.اصلا با 1 میلیون میشه مثلا i7 گیر آورد؟؟
پیدا هم بشه مسلما کیفیت خوبی نداره یا امکانات خوبی نداره
میشه 5742G را خرید ولی باتری را عوض کرد که مثلا 8 ساعت یا بیشتر کار بده؟؟؟؟منظورم اینه که یه باتری دیگه گذاشت روش؟؟؟؟
اگر باتری 9 سل براش وارد کرده باشن میتونید اون 2.5 ساعت رو به 3.5 ساعت تبدیل کنین ، ولی 8 ساعت اصلا ! اگه میبینید که 4820 این حدود عمر باتری داره به خاطر پلتفرم و کلا سخت افزار متفاوت و مدیریت مصرف باتری اش هست
Gamexland
02-11-2010, 21:28
از توضیحات سپاسگذارم
4820 با کانفیگ i5 گیر نمیاد؟
4820 عالیه فقط i3 هست.مدلی مشابه یا کلا هست با این رم و هارد و غیره ولی i5 باشه؟؟
و یک سوال دیگه.
سی پی یو کامپیوتر که مثلا core 2 duo E8400 باشه بالاتر از i3 لپ تاپه یا پایینتر؟؟
Mahdi_Moosavi
02-11-2010, 22:53
از توضیحات سپاسگذارم
4820 با کانفیگ i5 گیر نمیاد؟
4820 عالیه فقط i3 هست.مدلی مشابه یا کلا هست با این رم و هارد و غیره ولی i5 باشه؟؟
میشه بپرسم چرا اینقدر روی پردازنده های Intel Core i5 تاکید دارید ؟ دقیقا کدوم مدل Core i5 مد نظرتون هست ؟
این نکته رو مد نظرتون داشته باشید که مدل های Core i5 M سری 4 به غیر Turbo Boost اون هم به صورت کاملا محدود قابلیت دیگه ای نسبت به مدل Core i3 M ندارند.
و یک سوال دیگه.
سی پی یو کامپیوتر که مثلا core 2 duo E8400 باشه بالاتر از i3 لپ تاپه یا پایینتر؟؟بستگی به کاربرد هاتون داره . اگر از نرم افزار های Multi Thread و و مخصوصا سازگار با تکنولوژی Intel Hyper Threading استفاده می کنید برتری با Core i3 M خواهد بود. ولی اگر با نرم افزار های عادی سر و کار دارید برتری محسوس با E8400 خواهد بود چون فرکانس بالاتری داره.
البته مقایسه پردازنده های Desktop با Mobile اصولا کار درستی نیست .
با توجه به کاربرد ها و انتظاراتی که دارید توصیه می کنم دنبال لپ تاپی باشید که حداقل دارای پردازنده های Core i5 M سری 5 باشه.
همین لپ تاپ 4820 یه کانفیگ خیلی خفن داره از جمله پردازنده Corei5 و گرافیک ATI 5650 ! ولی خب بدبختانه وارد نشده ، حتی تا جایی که من اطلاع دارم تو امارات هم نیست .
پردازنده دسکتاپ بهتره با نوع لپ تاپ مقایسه نشه چون پارامترها متفاوت هستن و نمیشه سنجش درستی کرد :46:
Gamexland
02-11-2010, 23:28
از هر دو عزیز سپاسگذارم.
من بین 4820 i3 و 5742G i5 موندم.
البته لپتاپهای زیر هم ردیب 5742 هست درسته؟
Asus K52JK,SX013
Asus K42JK ,SX077
میشه گفت 5742 بهتره یا یکی از 2 تای بالایی؟کدوم بهتره شما فکر میکنید؟؟
اگر مسئله عمر باتری باشه چه لپتاپی هست که i5 باشه؟؟قیمتشم مناسب باشه.
----------------------------------
i3 8 ساعت شارژ نگهمیداره که خیلی برام مهمه.
i5 3 ساعت شارژ نگهمیداره ولی سی پی یو i5 هستش و به مراتب ظاهرا بالاتره.
اگر مسئله عمر باتری باشه چه لپتاپی هست که i5 باشه؟؟قیمتشم مناسب باشه.
هست ولی گرون میشه خیلی ، مثلا سری Z سونی که باید بالای 2 میلیون هزینه کنید براش
انتخاب بین 4820 و 5742 هم به کاربرد خودتون بستگی داره که ببینید چه استفاده ای دارید ازش
Gamexland
03-11-2010, 17:16
ببینید استفاده من:
ویندوز 7 باشه و بالاتر که بعدا نصب کنیم.
موزیلا،ie باز می کنم.یاهو مسنجر چند آیدی همزمان.چند صفحه باز میکنم.کلا کارم گرافیک نیست و یک لپتاپ سبک و عمری میخوام.از عمر سی پی یو 4820 میترسم وگرنه میخریدمش.یعنی ممکنه یا 3-4 سال دیگه اذیت کنه.
کمتر از 2 تومن نیست؟1500 هم بشه طوری نیست ولی عمر باتری و سی پی یو بالا باشه.
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
مثلا این کانفیگ بهتر از 5742 هست.ایسوز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی عمر باتری همون 2-3 ساعته.میخوام بالای 5 ساعت باشه.
یعنی چی عمر CPU ؟ من متوجه منظورتون نشدم درست ، منظورتون جواب دادن کاری که شما میخواهید استفاده کنید در چند سال آینده هست ؟ اگه اینطور فکر میکنید با این کاربرد شما مشکلی نداره ، هرچند میتونی کمی هم صبر کنی شاید کانفیگ Core i5 اش هم وارد شد ، فعلا ارزونترین لپ تاپ Ultra Portable همین 4820 هست .
عمر باتری بالا میخواین با بودجه ای که دارید فعلا همین 4820 گزینه خرید شما هست
Gamexland
03-11-2010, 18:35
بله Pami جان منظور از عمر سی پی یو همون بود که فرمودی...
خوب حالا اگر از خیر عمر بالای باتری هم بگذریم به نظر شما asus n61 بگیرم که 1450 هست ظاهرا قیمتش یا acer 5742 ?
میدونم که مقایسه کردن این دو مدل بخاطر 500 تومن گرون بودن و اینکه اون i7 هستش و اون i5 درست نیست ولی منظور کلی من اینه که 500 تومن گرونتر می ارزه asus n61 رو گرفت؟؟؟
سلام..
گفتنی ها گفته شد . . .
میدونم که مقایسه کردن این دو مدل بخاطر 500 تومن گرون بودن و اینکه اون i7 هستش و اون i5 درست نیست ولی منظور کلی من اینه که 500 تومن گرونتر می ارزه asus n61 رو گرفت؟؟؟
اگر میتونید هزینه کنید پیشنهاد من این مدل هست:
HP DV6 - 3052 nr
CORE I7 1.6 to 2.8 Q720/
6 GB/
500 GB/
15.6 LED /
ATI 5650 (1024MB)
1450
که هم شیک هست و هم بدنه ی آلمینیومی مقاومی داره....و البته جدید...
.......
اگر میخواید به صرفه عمل کنید بهترین خرید میشه همون 5742جی که خودم هم قصد خریدش رو دارم... چون از هر لحاظ میبینم حیفه که نگیرم.
و اگر هنوز دنبال عمر باتری هستید که همون4820 گزینه مورد نظر میشه.
Acer Aspire TimelineX 4820T
Core i3 330M@2.13GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz
+500GB SATA
Windows 7 Home Premium 64-bit
950
یه نصیحتی بهت کنم دوست عزیز ، بخوای تو خریدن لپ تاپ از این شاخه به اون شاخه بری حالا حالا لپ تاپ نمیخری ، الان مشخص کن کدوم رده رو میخوای ؟ لپ تاپ با عمر باتری و جابجایی بالا یا پرفورمنس بالا ؟
Gamexland
03-11-2010, 18:47
از هر دو عزیز ممنون.
ببین 4820 عالیه.عمر باتری واسم مهم هست ولی نه به قیمتی که i3 بگیرم.اگه i5 بود بی شک میخریدمش حتی اگر 1400-1500 تومنم بود!ولی وقتی عمر باتری با مشخصات بالا میره بالای 2 تومن پس عمر باتری رو بیخیال میشم!
یعنی میرم سراغ پرفرورمنس بالا.مثل asus n61 یا 5742 acer
HP که میگن داغ میکنه؟؟بوشهر هوا گرمه تابستون جهنمه.آسیب میبینه نه؟
Gamexland
03-11-2010, 18:57
من حداکثر 1500 میتونم هزینه کنم.اگه یه چیز معقولی باشه که عمر باتری و وزنش کم باشه که به قول شما با جابجایی بالا خوب این توی اولویته.اما اگر میره بالای 1500 پس میرم سمت پرفورمانس بالا که تا چند سال آخ نگه.
Gamexland
03-11-2010, 21:21
فرمودید میره بالای 2 تومن اگه هم شارژ بخوام هم پرفرمنس.
این مدل چطوره؟
ASUS X8BJT-WX080
----------
خب ظاهرا شما محدوده قیمت برات مهم نیست..
Z 122
Ci5 2.5-3MB
4GB
128 SSD
DVD RW
13.1 LED
G330 Geforce
7-P
حدود 2,380,000
Gamexland
03-11-2010, 21:34
مرسی.
چرا بالای 1500 نره.
این کانفیگش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Core i5 520M@2.4(2.9)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce 310M 1GB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 1,350,000T
سازگار زده.
ASUS X8BJT-WX080
میتونید مدلهای بهتری هم پیدا کنید...
----------------
لنوو y560 هم گیر بیارید عالیه...
که با قیمتی حدود 1300 بهترین کانفیگ رو ارائه میده ( بی رقیب )
Core i7-720QM
4GB
7200 500GB
ATI HD 5730
Gamexland
03-11-2010, 21:52
میتونید مدلهای بهتری هم پیدا کنید...
----------------
لنوو y560 هم گیر بیارید عالیه...
که با قیمتی حدود 1300 بهترین کانفیگ رو ارائه میده ( بی رقیب )
Core i7-720QM
4GB
7200 500GB
ATI HD 5730
اینکه i7 است خیلی خوبه.
ولی 2 مشکل داره.
1-تا 5 ساعت نوشته شارژ نگهمیداره.
مشکل بعدی اینه که 2.7 وزنشه.
ولی ایسوزه 2.1 هست وزنش و شارژ تا 10 ساعت نگهمیداره.
نظرت چیه؟گرافیک ایسوزه ضعیفتر از ibm ظاهرا ولی خوب من گرافیک نمیخوام زیاد.
چه ایراد دیگه ای میشه گرفت؟نظرت چیه؟
1-تا 5 ساعت نوشته شارژ نگهمیداره.
اگه 5 ساعت بود که دیگه معرکه بود!!:31: مثله بقیه مدلها فوقش 3 ساعت هست.
-------------
ببینید اینوری اصلا به هیچ نتیجه ای نخواهید رسید..
شما باید تکلیف خودت رو روشن کنی..
چند اینچی باشه ؟؟
گرافیک قوی یا ضعیف؟؟
پولش ؟؟
یکم اینا رو در نظر بگیرید و بعد که به نتیجه رسیدید ما در خدمت هستیم
Gamexland
03-11-2010, 22:29
ببین الان این ایسوزه چیزایی که میخوامو داره.
فقط میخوام ریویو بدونم ازش؟بخرمش نخرمش؟قیمتش؟گارانتی کجا باشه؟
متعلقاتش چی باشه؟نوشته موس داره و یک کیف.باهاشه؟؟
ببین الان این ایسوزه چیزایی که میخوامو داره.
فقط میخوام ریویو بدونم ازش؟بخرمش نخرمش؟قیمتش؟گارانتی کجا باشه؟
متعلقاتش چی باشه؟نوشته موس داره و یک کیف.باهاشه؟؟
خرید نوت بوک هم مثل گوشی گیج کنندست ، ده ها مدل که هیچ کدوم هم کامل نیستند.
مدل ایسوس مناسب هست.
گارانتی الماس ، دیجیتال و سازگار
همراه نوت بوک های ایسوس معمولا موس + کیف ارائه میشه اگر گارانتی برای خودش بر نداره
Gamexland
03-11-2010, 23:49
پس با خیال راحت برم همیین ایسوزه رو بگیرم دیگه؟از لحاظ سخت افزار برام خوبه در مورد کیفیت خود بدنه چطور؟خوبه؟
بعد گارانتی کدومش بهتره؟همه در یک سطح هستند؟
قیمت حدودیش چنده بازار تهران؟
راستی نوشته ۱۰ ساعت شارژ نگهمیداره.۸ ساعتو راحت داره دیگه؟
مرسی از زحماتتون.
راستی نوشته ۱۰ ساعت شارژ نگهمیداره.۸ ساعتو راحت داره دیگه؟
با توجه به باتری 8 سلولی و سوییچ رو Intel HD Graphics میتونه این زمان رو فراهم کنه...
قیمت حدودیش چنده بازار تهران؟
قیمت سازگار همونطور که میدونید 1350 هستش با موس و کیف.. که شما همین حدود رو باید کنار بذاری..
بعد گارانتی کدومش بهتره؟همه در یک سطح هستند؟
خدمات سازگار خوبه ...بقیه هم خوبن..
شـیـفــو
04-11-2010, 02:33
با چيزايي كه تا اخر صفحه اول خوندم بنظرم اين دوستمون يه ايسر دوال كور بگيره تا 4 سال اينده راحته با توجه به اينكه هميشه هم پشت كامپيوتره
پول اضافه چرا بدي بابت core i3 يا حالا بالاترش اونارو كسي كه ميخواد يه لپ تاپ براي همه كاراش بگيره تا چند سال اينده خوبه نه شما كه همش پاي سيستمت تو خونه اي
پيشنهاد من يه ايسر 5738zg يا z هستش با يه باتري 9 سلول كه حدود 2:50 دقيقه در حالت معمولي و در حالتيكه صفحه تاريكترين شكلش باشه 3:10 دقيقه نگه ميداره بخري عاليه
2.2 dual core
ram 3 gig
hdd 320 or 500
قيمتش در مياد الان نوش 570 تومن با گارانتي 1 ساله سازگار ارقام و كيف و موس جايزه خلاصه اين تا 3 تا4 سال اينده بسه با توجه به كاربرد شما ويندوز سونم الان ديگه رو همه لپ تاپا نصب ميشه همه چيم داره پولتم دور نريختي
خيليم سخت جونه اين مدل
خوب فكر كن بعد از خريد خودت شايد به حرفاي من برسي كسي كه پي سي داره و همش پشت اونه اصلا خريد لپ تاپ با كانفيگ بالا مخصوصا واقعا پول تو جوب ريختنه چون كارايي براش نداره همشه خاموش گوشه خونه افتاده مطمئن باش تا هفته اول فقط روشنش ميكني
Gamexland
04-11-2010, 13:42
با توجه به باتری 8 سلولی و سوییچ رو Intel HD Graphics میتونه این زمان رو فراهم کنه...
قیمت سازگار همونطور که میدونید 1350 هستش با موس و کیف.. که شما همین حدود رو باید کنار بذاری..
خدمات سازگار خوبه ...بقیه هم خوبن..
مرسی و متشکرم.
موس و کیف به اسم خود ایسوزه یا هرچیزی روش میدن؟اگه گفت نمیدیم چقدر باید کم کنیم از قیمت؟؟
قیمت شهرستان چقدر بالاتر از تهرانه؟20-30تومن؟؟
راستی چینی هستن دیگه؟؟
موس و کیف به اسم خود ایسوزه یا هرچیزی روش میدن؟اگه گفت نمیدیم چقدر باید کم کنیم از قیمت؟؟
موس رو نه . . ولی کیف رو چرا.
اگه گفت نمیدیم چقدر باید کم کنیم از قیمت؟؟
بهتر همینه که همراهش بگیرید...بعدا دردسر میشه..
قیمت شهرستان چقدر بالاتر از تهرانه؟20-30تومن؟؟
معمولا تهران میشه از 50 ارزونتر پیدا کرد..
راستی چینی هستن دیگه؟؟
بله
Gamexland
04-11-2010, 19:06
بازار بوشهر نداشت رفتم.
تهران حتما هست دیگه؟؟تهران کجاها لپتاپ زیاد داره؟منظورم پاساژ و اسم محل هست.؟؟
Gamexland
05-11-2010, 02:14
دوستان منتظرم.
بازار بوشهر نداشت رفتم.
تهران حتما هست دیگه؟؟تهران کجاها لپتاپ زیاد داره؟منظورم پاساژ و اسم محل هست.؟؟
میرداماد - مجتمع کامپیوتر پاییتخت
ولیعصر - مجتمع کامپیوتر ایران
ولیعصر - مجتمع کامپیوتر پارسیان
ولیعصر - بازار رضا
tiyam 01
05-11-2010, 11:43
از هر دو عزیز ممنون.
ببین 4820 عالیه.عمر باتری واسم مهم هست ولی نه به قیمتی که i3 بگیرم.اگه i5 بود بی شک میخریدمش حتی اگر 1400-1500 تومنم بود!ولی وقتی عمر باتری با مشخصات بالا میره بالای 2 تومن پس عمر باتری رو بیخیال میشم!
یعنی میرم سراغ پرفرورمنس بالا.مثل asus n61 یا 5742 acer
HP که میگن داغ میکنه؟؟بوشهر هوا گرمه تابستون جهنمه.آسیب میبینه نه؟
این core i3 زیاد فرقی با core i5 سری 400 نداره :angry: ( core i3 370 از core i5 430 قویتره. اما core core i3 330 ضعیفتره) کم بگو core i5 ... core i5
:31:
اگه باتری برات خیلی مهمه همین ایسر 4820. بیخیال 10-20 درصد اختلاف کارایی سی پی یو
اگه پرفومانس مهمه همون دوتا که خودت گفتی
Gamexland
06-11-2010, 18:03
درود
بازار رضا و پارسیان و ایران نداشتن مدلASUS X8BJT-WX080 /
به نظرتون خود سازگار داره که توی سایتش زده؟؟؟ازکجا میشه گیر آورد؟؟
جدای این من باید حتما تا فردا پس فردا یه لپتاپ بگیرم.
مشخصات مثل این مدل ایسوز حالا برند های دیگه هم باشه چی پیشنهاد میدید؟
وزنش کمه.سی پی یو i5 و 8-10 ساعت عمر باتری.
خیلی فوریه.مرسی
Gamexland
06-11-2010, 18:47
توی چند سایتی که خود سازگار معرفی کرده برای خرید اینترنتی مدل Asus رو گذاشتن.
من برم دفتر خود سازگار توی خیابان ولیعصر بخرم ازشون؟خودشون میفروشن یا باید از نمایندگی هاشون بخرم؟
پست قبلی هم محبت کنید جواب بدید
من برم دفتر خود سازگار توی خیابان ولیعصر بخرم ازشون؟
خب چرا که نه!
کلا نمایندگی های سازگار باید داشته باشن.. اگه نداشته باشن زنگ میزنن تا براشون بیارن.. روندش اینطوریه..
همین مدل خوبه !
سازگار هم که این همه نمایندگی داره ، pami هم به اون اشاره کرد........................
دیگه چه سوالی مونده که باید جواب بدیم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.