ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : واگذاری حیوانات بی سرپرست

صفحه ها : 1 [2]

ملا نصرالدین
08-09-2013, 20:57
بلهمیشه براش یک خانواده پیدا کرد

شما یه زحمت بکش ازش یه عکس بگیر و توی چند تا از سایت های حمایت از حیوانات بذار...
امیدوارم عاقبت بخیر بشه

سارا64
19-09-2013, 13:03
من سگ میخوام میشه بگید از کجا میتونم بگیرم :)

ملا نصرالدین
20-09-2013, 09:40
شما برای داشتن سگ اول باید شرایطش رو داشته باشید
محل نگهداری سگ کجا قراره باشه
ایا پدر و مادرتون کاملا موافقند...میدونید که حیوانات اسباب بازی نیستند 2 روز نگهشون دارید روز سوم بندازیدشون بیرون
ایا هزینه ی نگهداری اعم از خوراک و هزینه ی پزشکی دارید؟
سگ نژاد اصیل میخواهید یا نه

ملا نصرالدین
28-11-2013, 13:29
اصفهانیهای عزیز و مهربان لطفا کمک کنیدتا این بچه کشته نشه .این سگ رو یکی از دوستان در اصفهان پیدا کرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من امشب یه توله ی سگ پیدا کردم که مادرش رو از بهداشت برده بودن.
تنها توی یه خرابه بود که اوردمش خونه و آب و غذا دادم به زبون بسته. از سگ های بی نژاد ایرانیه و مشکی رنگ.
خواستم ببینم توی اصفهان جایی هست که بتونم بدمش به کسی که دست بهداشتیا بهش نرسه؟ چون من دانشجو هستم اینجا و نگهداریش توی خونه دانشجویی آپارتمانی سخته. فقط در حد همین چند شب میتونم.بعدش دیگه نمیتونم نگهش دارم
اسمش رو گذاشتم پاسپی (پا سفید)
09374011081: شماره تماس
فقط خواهشا زودتر کمک کنید این زیون بسته بدجوری داره بهش سخت میگذره.کسانیکه در اصفهان هستند کمک کنند

ملا نصرالدین
28-11-2013, 13:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گربه برای واگذاری

سلام دوستان یه گربه نر شش ماهه زیبا وشیطون برای واگذاری هست که شناسنامه داره و تا الان همه واکسن هاشو زده اگه مایلید میتونید به من ایمیل بزنیدnnaderi64@gmail.com

ملا نصرالدین
01-12-2013, 13:30

این فرشته های دوست داشتنی رو یک هفته ای میشه که تو باغهای فاتح جهانشهر کرج شناسایی کردیم و درطول این مدت فقط تونستیم براشون غذا ببریم .. هفت تا بودن که خدارو شکر دوتاشون رو بردن برای نگهداری تو خونه .. این کوچولوها به همراه مادرشون تو یه سایت احداث پارک توسط شهرداری هستند و تو دست و پای کارگران شهردای و کلی خرت و پرت ساختمون سازی که اونجاست زندگی میکنن .. نه سرپناهی که از بادو بارون حفظشون کنه و نه حمایتی جدی .. دوستان اگه کسی شرایط نگهداری، سرپرستی ، اسکان و یا رسیدگی موقت تا زمان انتقال اونها رو داره خبر بده .. لازم به توضیح میبینم که گذشته از شرایط نامساعد آب و هوا و نزدیکی به بارندگی های زمستانی خطر جدی تری که این فرشته هارو تهدید می کنه کشتارشون به دست ماموران شهرداریه ..
این سگها وقتی بزرگتر بشن بسیار قوی جثه و باهوش خواهند بود و برای نگهبانی در باغ یا منزل بسیار مناسبند ..
به جای لایک کردن مطلب رو شیر کنید و به اطرافیانتون هم بسپارین که به امید خدا هر چه زودتر سرپناه دائمی پیدا کنند ..
شماره تماس09191622529

ملا نصرالدین
07-12-2013, 22:13

دوستان ما در پیج" پناهگاه حیوانات بی سرپرست مازندران" امروز سگی رو در لواسان پیدا کردن که در برف افتاده بوده قلاده به گردن داشته و کسی پتو روش کشیده بوده ! معلوم نیست صاحبش ولش کرده یا کسی دیده این بدبخت افتاده روش پتو انداخته این سگ هر دو پاش رو نمیتونه حرکتی بده و دندوناش شکسته و فکش اسیب دیده .

این سگ رو به کلینیک بردن و همین الان توی کلینیک موندن و جایی ندارن ببرنش و وضعیت سگ طوری نیست که بشه پانسیون بره باید یه کسی کمک کنه از این بچه لااقل مدتی کوتاه نگهداری کنه . لطفا هر کسی امکانشو داره دریغ نکنه . این بچه به اندازه کافی زجر دیدست . اگر امکانشو دارین تماس بگیرین

09352277482

ملا نصرالدین
09-12-2013, 10:04

دوستانم این سگ رو پیدا کردند

من این توله کوچولو رو دیروز توی درکه پیدا کردم.از سرما و گرسنگی در حالت بدی بود با قلاده قرمز بسته بودنش و رهاش کرده بودن..اوردمش خونه اما توانایی نگه داریشو ندارم..اگه کسی هست ک تواناییشو داره با من تماس بگیره..ممنون میشم
09121190265

ملا نصرالدین
14-12-2013, 18:45
واگذاری فوریییییییییییییی

این کوچولو دیشب پیدا شده ولی متاسفانه کسی که پیدا کرده به من اطلاع داده نهایتا تا امروز نگه می داره و اگه کسی پیدا نشه که قبولش کنه می ذارتش تو خیابون .لطفا کمک کنید 09125455001

ملا نصرالدین
14-12-2013, 18:53
دوستان خواهشا بیایید این طرز فکر سگ و گربه خالص بهتره رو از خودمون دور کنیم

باور کنید همون حس خوب و محبتی رو که سگ و گربه های اصیل و نژاد خالص به ما میدهند همین سگ و گربه های نیازمند کمک هم به ما میدهند
بعلاوه اینکه همیشه یه حس خوبی دارید که به یک موجود زنده کمک کردید

خواهشا اگر توان نگهداری و امکاناتش رو دارید توی این سرمای زمستان بهشون کمک کنید

alittlequestion11
14-12-2013, 21:33
با درود

واقعا انسانیت به این کارها می گن؛ واقعا با تمام وجود برای دوستانی که این کارها رو می کنن آرزوی بهترین هار رو دارم.
بنده هم چهار ، پنج باری گربه های تصادف کرده یا بی سرپرست رو نگه داری کردم و می دونم که چه کار سختی هست؛ ولی به نظرم آن معرفت و بینشی که انسان پس از انجام اینگونه کار ها به دست میاره، یک دنیا می ارزه.

پاینده باشد.

amlak021
15-12-2013, 10:36
1 گربه نژاد پرشین خیلی ناز سمت خونه یکی از دوستام ول شده.این طوری که شنیدم صاحبش رفته خارج و اینم چون کلا خونگی بوده الان خودش نمی تونه غذا پیدا کنه.خیلی خیلی خوشگله.کسی علاقه داره یا می تونه ازش نگه داری کنه؟؟؟
شاید بتونم عکس هم ازش گیر بیارم.

ملا نصرالدین
15-12-2013, 12:42
شاید گم شده
توی محل و خیابان های اطراف اگهی گم شده نزدند؟
اگر تونستید حتما ازش عکس بذارید
شاید صاحبش یا یه پدر و مادر خوب براش پیدا بشه

Parinaz.
28-12-2013, 12:28
سلام دوستان .من خیلی وقته دنبال یه سگ توله یا بالغ آپارتمانی واسه واگذاری میگردم قبلا دوتا داشتم .خیلی جاها سر زدم چند ماهه که دنبالشم.اگه خودتون یا اشناتون چنین موردیو داشتن حتما به من خبر بدید .هر شرایطیم قبول میکنم.خیلی بهم لطف میکنید. :-( دوستان اگه میبینید گفتم اپارتمانی فقط چون تو اپارتمان زندگی میکنیم.وگرنه تمام سگای بی سرپرستو پیش خودم میوردم

Parinaz.
29-12-2013, 08:46
سلام مجدد.متاسفانه نمیتوانم پیغام ارسال کنم.من ساکن غرب تهران هستم وشرایطشو دارم.نژادی مث تریر یا نژادی که مناسب نگهداری اپارتمان باشه.اگه توله باشه خیلی بهتره و رنگش روشن مثل سفید یا کرم یا...جنسیتش مهم نیست.یک دنیا سپاسگذارم.
ايميل: tavakoliparinaz@gmail.com

ملا نصرالدین
29-12-2013, 10:09
چشم

در اینده ی نزدیک در همین تاپیک و به ایمیل شما چند مورد ارسال میشود

ملا نصرالدین
29-12-2013, 10:52

سگ نر تریر عقیم نشده .سن 3 سال.کرم رنگ.بیرون از خونه دستشوییش میکنه. در تهران واگذار میشود
شرایط واگذاری
1.بتونیم بهش سر بزنیم تا مطمئن باشیم ازش خوب نگهداری میشه
2.اگر ساکن آپارتمان هستن همسایه با سگ مشکلی نداشته باشن
یه بار این سگ واگذار شده صاحب خونه اون شخص با سگ مشکل داشتن .گناه داره هی بخواد جاش عوض بشه
شماره تماس : 09360640368

این گربه شیرین و ملوس یک ساله که با منه و از 2 ماهگی داشتمش اما حالا خانوادم به هیچ وجه اجازه نمیدن که ازش نگهداری کنم باور کنید تمام دنیا برام تیره و تاره و هنوز نتونستم کسی و براش بیدا کنم و الان توی خونه نیمه کاره یکی از دوستامه اما این گربه خونگیه و به یه خانواده احتیاج داره که ازش نگه داری کنن و برای من سختی کشیدن اون مثل عذابه دارم دیوونه می شم واگذاری توی کرج می خوام باشه و هر کاری که از دستم بر بیاد برای کسی که سربرستیشو قبول کنه انجام می دم لطفا کمکم کنید این عکسشه یک سالشه ماده هستش و اسمش هم نانا ، شناسنامه و وسایل داره و واکسناشم زده و خیلیم ملوسو مهربونه و اینم تلفن من لطفا تماس بگیرید حتی برای نگهداری موقت 09123484048

ملا نصرالدین
29-12-2013, 10:59

این خانوم 92.08.19 حوالی تهرانسر پیدا شده. متاسفانه من شرایط نگهداریشو ندارم ، لطفا به اشتراک بزارید صاحبش پیدا بشه و لطفا اگر کسی میتونه موقت یا در صورت پیدا نشدن صاحبش دائم نگهش داره با این شماره تماس بگیره 09127504005

hoopak
31-12-2013, 22:18
سلام اگه کسی خرگوش همستر یا بچه گربه واسه واگذاری در اصفهان داره پیام بده من با کمال میل ازش مراقبت می کنم. ضمنا من پرنده و لاک پشت هم نگهداری می کنم. شهر اصفهان مرسی

hoopak
31-12-2013, 22:20
لطفا تو پستهاتون شهر واگذاری رو هم بنویسید.

hoopak
31-12-2013, 22:27
واگذاری فوریییییییییییییی

این کوچولو دیشب پیدا شده ولی متاسفانه کسی که پیدا کرده به من اطلاع داده نهایتا تا امروز نگه می داره و اگه کسی پیدا نشه که قبولش کنه می ذارتش تو خیابون .لطفا کمک کنید 09125455001

آخی این کوچولو کجاست؟ من اصفهانم میتونم قبولش کنم. پیام بدید

hoopak
31-12-2013, 22:31
بچه ها کسی خرگوش واگذار می کنه تو اصفهان؟
همستر هم می پذیرم. عاشق این نی نی کوچولوهام خودمم خرگوش دارم.

hoopak
31-12-2013, 23:11
سلام من خرگوش میخوام عاشقشونم. پیام بدید لطفا. اصفهان دلم میسوزه واسه این طفلیا. تورو خدا تو این تهران درندشت تو این پارکها تو کوچه و خیابونها این بیچاره ها رو ول نکنین.. اینا قدرت دفاعی ندارن. تو سرما دو از جون خدا نکنه میمیرن. شما یه لحظه فکر کنین. ا گه شما که یه ادم بالغید و کاملید و انسانید و هوش و شعور دارید و لباس تنتونه یه شب پناه و جای خواب نداشته باشید حالا غذا هیچی. تا صبح تو خیابون چیکار میکنید؟ اگه کسی به دادتون نرسه و نجاتتون نده؟ تورو خدا. این طفلیا گرسنه و خسته و ترسون و لرزون تو سرما بی پناه ... اینا خیلی مظلومن ادم دلش میسوزه تورو خدا انسان باشید .شمایی که واسه بچه چند ساله ت میخوای اسباب بازی بگیری خرگوش نگیر . این نوزاد خرگوش باید شیر بخوره از مامانش نباید جدا شه. به خدا گناه میکنین. خوبه بچه شیرخوره تونو زا شما جدا کنن؟ باهاش ور برن و مثل عروسک باش بازی کنن و بوسش کنن و بعد که ازش خسته شدن پرتش کنن بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه؟ تورو خدا انسان باشید. شما چون زور دارید ظلم میکنین؟ خرگوش تمیزه حتی جای ادرار و مدفوعشو اگه مشخص کنین همیشه میره همونجا دستشویی میکنه. صداش در نمیاد. به خدا فررشته س. با زبونش خودشو تیمار میکنه اینقدر خزش براق و تمیزه که ادم فکر میکنه هر روز خدشومیشوره بوی گل میده بوی نوزاد میده پاکه مثل فرشته. چطور دلتون میاد ازارش بدید؟ شما ادمها که اینقدر ادعاتون میشه یه روز حموم نرید بوی.... یه روز اگه نظافت نکنین... این خرگوش رو نباید شست دور از جون اگه بشورید میمیره. خدایا چی بگم از دست بعضی انسان نماها. شمایی که میگین اه کثیفه اه مکروهه .. جیشش نجسه.. به اسم دین این فرشته ها رو محکوم میکنین.. فکرکردین خودتون چی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟/// تاحالا در مورد خودتون فکر کردین؟ شما ها از حیوون هم کمترین
البته اشتباه برداشت نشه با همه شما نیستم دارم برای اطلاع به همچین ادمهایی که حیوون ازاری میکنن و من به چشم دیدم تو کوچه و خیابون این حرفهارو میزنم. بچه ها.. اونهایی که مدافع حقوق حیواناتید. تورو خدا این مطلبو شیر کینن. من دیدم چطوری خرگوشو ول کردن تو پارکها. غذا بهشون نمیدن. بابا جون یه کم عقل داشته باشید وجدان داشته باشید فکر داشته باشید. به خدا یه روز تاوان میدید. و تاوانشم سخته و به بهای با ارزشترین چیز زندگیتونه
من خودم خرگوش دارم اینقدر عاطفیه.. یه روز که حالم بده میاد بالا سرم میشینه و هیچی نمیگه با چشمای معصومش نگاه میکنه غمگین... به خدا ادم دلش کباب میشه.... او ن صاحبشو میشناسه وقتی لیستون میزنه یعنی عاشقتونه چطور دلتون میاد به فکر خرید و فرو شباشید یا به سود این فروشنده های بی وجدان که جلوی بچه خرگوشی که هنوز دندون نداره باید شیر بخوره نون خشک کپک زده میندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه شما رو با شکم گرسنه نون خشک سالم هم بدن نمی خورید. خوبه با بچه شما اینکارو بکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ (حذف شد)
امکان سرپرستی این فرشته ها و بقیه کوچولوهای بی دفاع تو تهرانو ندارم ولی تو اصفهان حاضرم با کمال میل قبولشون کنم. لطفا خواهشا مطالب منو شیر کنین. اطلاع رسانی کنید. لطفا وجئان درد بگیرید نه یک شب همیشه تا بقیه هم تو روز مبادا به دادتون برسن. کساییکه ازار میرسونن به حیوونها غضب خدا رو واسه خودشون خریدن. بابا یه پر سبزی مگه چقدر پولشه که این بیگناه ها رو گشنه میزارید؟ خدا لعنت کنه به کسی که این فرشهت ها رو به خاطر زیباییشون وقتی هنوز شیر میخورن از مادرشون جدا میکنه تا کاسبی کنه و اونهایی که میخرن تا مدتی که کوچیکه اسباب بازی خودشون یا بچه شون باشه و بعد بی سرپناه البته اگه زنده بمونه ولش میکنن. تورو خدا نکنید. تورو خدا التماس میکنم اینکارو نکنید. اگه نمیتونین نگهدار ی کنین و بهش عشق بدین و باهاش خوب رفتار کنین ازشون فاصله بگیرید انسان باشید. پول تو جیب دست فروشها یی که به هیچی بجز پول فکر نمیکنن نکنید تا مجبور شن این شغلو عوض کنن. قاچاق نوزاد حیوونها. باباجان این غیر قانونی همه جای دنیا ولی خب از اونجاییکه اینجا ایرانه این یه چیزشم ضد حقوق حیواناته
تورو خدا شیر کنید و اطلاع رسانی کنید

saye
02-01-2014, 15:18
1 گربه نژاد پرشین خیلی ناز سمت خونه یکی از دوستام ول شده.این طوری که شنیدم صاحبش رفته خارج و اینم چون کلا خونگی بوده الان خودش نمی تونه غذا پیدا کنه.خیلی خیلی خوشگله.کسی علاقه داره یا می تونه ازش نگه داری کنه؟؟؟
شاید بتونم عکس هم ازش گیر بیارم.

یه همچین گربه ای به سختی بتونه بیرون زنده بمونه اونم تو هوای سرد . کاش میبردین خونه .
اعلامیه گمشده میزدید اگر صاحب نداشت واگذار میکردید . خبر جدیدی ازش دارین ؟ امیدوارم اتفاقی نیافتاده باشه براش

hoopak
02-01-2014, 17:01
یه همچین گربه ای به سختی بتونه بیرون زنده بمونه اونم تو هوای سرد . کاش میبردین خونه .
اعلامیه گمشده میزدید اگر صاحب نداشت واگذار میکردید . خبر جدیدی ازش دارین ؟ امیدوارم اتفاقی نیافتاده باشه براش

کجا هست این پیشی ناز؟ آخی:n28:

ملا نصرالدین
03-01-2014, 12:47
دوستان تمام پست هایی که من در مورد حیوانات خانگی میذارم رو مستقیما ازسایت ها و انجمن های حمایت از حیوانات میگیرم
تمام تلفن ها برای دوستان هست
بجز اطلاعاتی که گذاشتم و میذارم اطلاعات دیگری ندارم
هر کسی امکانات و توانایی نگهداری شان را دارد با تلفن ها تماس بگیرد

hoopak
03-01-2014, 13:58
ّا سلام
اگر کسی تو اصفهان خرگوش یا همستر می خواد واگذارکنه با کمال میل می پذیرم. تورو خدا این طفلیارو تنها نزاریدو تو خیابون خدا نکرده ولشون نکنید. ازتون خواهش می کنم:n03:

saye
04-01-2014, 22:41
ّا سلام
اگر کسی تو اصفهان خرگوش یا همستر می خواد واگذارکنه با کمال میل می پذیرم. تورو خدا این طفلیارو تنها نزاریدو تو خیابون خدا نکرده ولشون نکنید. ازتون خواهش می کنم:n03:

دوست خوبم که انقدر علاقه مند هستید مشکلی ندارین که دوستان حامی در اصفهان قبل از واگذاری حیونی به شما ، بیان و خونه و شرایط شما رو بررسی کنن و همینطور بعد از واگذاری هم معمولا هر چند هفته یک بار بیان برای بازدید . مشکلی با این موضوع ندارید؟

ملا نصرالدین
06-01-2014, 12:02

دنیا در پانسیون و در قفس
من از نگاهش شرم دارم توی این تهران یک نفر پیدا نمیشه
به این بچه پناه بده دنیا غمگینه کمکش کنید
09352277482 خانم صانعی

این سگ در جاده رشت 100متر به گلسرک نرسیده به گلسرک اولین مغازه که عکسشو گذاشتم در کنار دستشوی بسته شده با زنجیر و قفل بزرگ در جایی نمناک و کثیف بدون غذا در شرایطی سخت اگر میتونید ازتون خواهش میکنم نجاتش بدین سگ انقد افسرده شده که حتی نمیتونه پلک بزنه زنجیرش انقد کوتاس که نمیتونه راحت بشینه باید برید سمت سرویس بهداشتی یه جای تاریک کنار دیوار بسته شده

ملا نصرالدین
08-01-2014, 13:11
سلام

امروز 2 تا پیشی خوشگل و ملوس دارم

کسی نمیخواد مامان یا بابای این پیشی ها بشه؟

اولی

واگذاری در تبریز ........
این گربه نر زیبا بعد از باز شدن گچ پاش در همین هفته واگذار میشه ......بسیار آروم و بغلی و مهربونه ....شماره تماس 09148983595

دومی

این پیشی کوچولو ها که امروز پستشون رو گذاشتم توسط یه دوست مهربون از پارک نجات داده شدن متاسفانه تا شب مادرشون برنگشته بود ظاهرا به خاطر جا به جا شدن فراری شده یا گم شده. به هر حال این کوچولوها امشب نجات پیدا کردن ولی نمی تونن توی این خونه زیاد بمونن چون دوستمون کلی گربه بیمار خونه دارن .... اگه می تونین یکی یا چند تا از اینها رو دائم یا موقتی نگه دارین تا سرما تموم بشه باهامون تماس بگیرین این کوچولوها برای اینکه تنها زندگی کنن و بیرون باشن خیلی کوچیک هستن. فرزانه فرشباف 09124225779

ملا نصرالدین
12-01-2014, 19:34
دوستان فوری به جای موقت برای نجات یک سگ نیاز داریم.
مادری پسری معتاد با ما تماس گرفت که پسرش در وضعیت بسیار بدی سگی از نژاد ساموید را نگهداری میکنه و امروز ازمون خواسته این سگ را نجات بدیم.
دوستان به جای موقت برای نگهداریش نیاز داریم تا سر فرصت واگذارش کنیم.
بسیار سگ آرومیه...لطفا هر کسی میتونه موقت نگهش داره با این شماره تماس بگیره
از این سگ عکس ندارم
09378005118

فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری
من دیروز رفتم یه بازاره فروش غیر قانونی توی اتوبان آزادگان.. برگشتنی تاکسی جلوی ما پیاده شد و 1 گونی پرت کرد بیرون.. نگاه کردم دیدم ازش داره طوله سگ میاد بیرون.. دویدم طرفشون.. 6 تا طوله بودن.. 3 تا شو برداشتم.. 3 تا دیگشم بقیه برداشتن.. صاحبش هم مطمئنم اصلا صاحبشون نبود و یه آدمی بود که فوق العاده پست و بی رحم بود.. خواهش میکنم اگر شرایط نگهداری طوله کمتر از 1 ماه رو دارید تماس بگیرید و بیاید ببریدش. واقعا من نمیتونم چون خودم 2 تا سگ دیگه دارم و صبح تا غروب سرکار هستم... خیلیی فوری هست.. نژادشون نمیدونم چیه.. 09381594050 لطفا کمک کنید تا بچه ها زودتر یه خونه خوب برای زندگی پیدا کنن

این پیشی اسمش سنجد و 6 ماه و نر هستش واکسناشو زده شناسنامه داره و عقیم هم شده . بسیار مهربون و آروم و بغلیه . لطفا اگه کسی می تونه سرپرستیشو قبول کنه با من تماس بگیره والا بع علت اخطار صاحبخونم و مهلت یک هفته ای مجبورم تو خیابون ولشون کنم . دیگه نه از لحاظ مالی و نه از بابت خونه نمی تونم نگهشون دارم . به امید اینکه دوستان حیوندوست به من که یک حامی هستم کمک کنند گربه های زخمی و مریض و آوردم ولی متاسفانه هیچ کس کمکم نکرد و من الان خیلی تو فشارم و اگر از خونم نرن مجبورم خونه رو خالی کنم . ۰۹۱۲۶۹۵۹۴۱۲شبنم موحد‌زاده

این دوتا پیشی خوشگل برادرن ....6 ماهه و بسیار آروم و بغلی و مهربون ....دو تا شون به اندازه یه گربه دردسر ندارن...اونقدر که آرومن که اصلا وجودشون تو خونه احساس نمیشه. شناسنامه دارن و واکسناشونو زدن و عقیم هم شدن . ترجیحا به علت وابستگی شدید با هم واگذار می شن.
شبنم موحد‌زاده - تلفن ۰۹۱۲۶۹۵۹۴۱۲

این دو تا خانم خوشگل حدودا 5 ماهه هستن با هم واگذار می شن، هردو واکسن زدن و شناسنامه دارن و عقیم شدن، به دلیل وابستگی زیاد با هم واگذار می شن، چنانچه مایل به قبول سرپرستیشون هستید با شماره تلفن ۰۹۱۲۶۹۵۹۴۱۲شبنم موحد‌زاده تماس حاصل فرمایید.

این گربه سومی از گربه های تیر خورده ای بود و الان به علت برداشتن قسمتی از استخوان پاش که تیر خورده بود نمی تونه درست راه بره و دو تا هم نی نی داره و متاسفانه نمی تونم نگهشون دارم و نیاز به فرشته ای داریم که اینارو پناه بده و تو خونه بتونن آزاد بگردن . من با وجود 11 گربه تو خونه این امکان و نمی تونم بهشون بدم چون گربه ها باهاشون نمی سازن . لطفا اگر کمک نکنید مجبورن تو کوچه ولشون کنم و تو این سرما مامان پیشی با پای لنگش نه از عهده پیدا کردن غذا بر می یاد و نه از نگهداری دو تا نی نی هاش. 09126959412 موحد زاده

ملا نصرالدین
30-01-2014, 12:35
سلام
دوستان اگر واقعا علاقه و شرایط نگهداری از حیوانات رو دارید هیچ تفاوتی بین سگ های اصیل با سگ های معمولی نیست...
اگر خودتان یا دوستانتان قصد و امکانات نگهداری از حیوانی را دارند حتما به من ایمیل بزنید
tender68_tasty@yahoo.com
یا پیغام خصوصی بگذارید

این حال و روز سگ های اصیلی هست که...

این بیچاره ها در ورامین به منظور تکثیر برای فروش (جوجه کشی) نگهداری می شدند و وضعیت بسیار نا مناسب و درد ناکی دارند (این نتیجه خریدن سگ از افراد سود جو در ایران است!) از دوستانی که توان کمک به این قربانیان سود جوئی را دارند در خواست دارم با این شماره ۰۹۱۲۲۹۵۶۹۱۸ و ۲۲۳۶۳۰۲۲ تماس بگیرند. کمک شامل نگهداری موقت تا زمان بهبودی یا نگهداری دائم. کلیه کارهای درمانی توسط کلینیک دامپزشکی حامی حیوانات انجام خواهد شد.

ملا نصرالدین
30-01-2014, 13:24
واگذاری گربه

2 ماه قبل یک گربه ماده بدبختی در طبقه 5 یک ساختمان اداری خالی محبوس شده بود و از داخل بالکن تقاضای کمک میکرد... بخاطر دیر کرد مردم و عدم کمک نیروی آتش نشانی وقتی عاقبت به اصرار بعضی از حامیان درب آنجا را باز کردند با جسد مادر شیر ده روبرو شدند که گویا طفلکی 5 نوزاد داشته.. از این نوزادها 3 تا شیرخواره زنده بودند که آقای علیرضا آنها را به دوست مطمئنی موقتی واگذار کرد برای شیر دادن. الان این3 تا پیشی خوشگل که حدود 3 ماهه هستند آماده واگذاری میباشند. خانم مورد بحث کلی حیوان داره و فقط برای دوران شیرخوارگی حاضر به نگهداری از این پیشی ها بود. برای قبول سرپرستی این پیشی ها با آقای علیرضا تماس بگیرید 09351305824 (میتوانید سرپرستی یکی از آنها یا هر 3 باهم را بعهده بگیرید)

جنسیت نر
سن حدود ۸ ماه
نژاد میکس،به گفته دکتر ژرمن
وضعیت جسمانی سالم و انگل زدایی هم شده
خیلی آروم و مهربون...۰۹۱۲۳۲۵۵۲۲۱

این کوچولو عسل خانم هست حدود یکسالشه و بسیار اروم و باادب هست و به یک خونواده خوب که قدرش و بدونند واگذار میشه در صورت تمایل با شماره ی خانم اصغر نژاد تماس بگیرید09355132729

saye
12-02-2014, 16:35
فکر کنم اکثرا در جیان سگی که تصادف کرده بود هستین
خوشبختانه حالش تقریبا خوب شده و نیاز به زمان و جای خوب داره که قوای بدنش رو به دست بیاره
واسه همین براش دنبال یه جای دایمی هستیم که دیگه هی جابجا نشه
که بتونه کنار یه سرپرست خوب و مهربون سلامتی و قوای جسمانیش رو به دست بیاره و کامل کامل حالش خوب بشه :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saye
12-02-2014, 19:41
اینم عکسای جدید این دختر گل . با تخمینی که زدیم حدودا 3ملیون خرجش شده این خانوم خانوما
اما خوشحالیم که حالش خوب شده
.
.
.

saye
01-03-2014, 22:26
نگهداری موقت کلاغ
سلام
یکی از دوستانم یه کلاغ پیدا کرده که گویا از روی درخت افتاده پایین و چون نمیتونست نگهش داره اورده پیش من .اما من هم شرایط خوبی ندارم
و جای نگهداریشم ندارم و تو یه جعبه تو حمومه
به کسی نیاز داره که بهش برسه یه مدت تا قوی بشه و بتونه برگرده به طبیعت
هیچ شکستگی ،زخمی ... نداره . من فکر میکنم جوجه باشه . فقط کمی خس خس میکنه و صداش در نمیاد که بابت این باید بره دکتر
خیلی ارومه و سرش به کار خودشه
من تو یه جعبه ی در باز گذاشتمش تو حموم از اونجا نه تکون میخوره و نه حتی از جعبه میپره بیرون و تو جعبه مشغول درست کردن لونه واسه خودشه !!
.
اینم عکسش
.

befermatooo
20-03-2014, 02:43
سلام.

در ازای واگذاری آیا باید پولی بپردازیم یا رایگانه ؟

چون چند پست بالاتر گفتید میلیون خرج کردید

ملا نصرالدین
23-03-2014, 10:51
سلام.

در ازای واگذاری آیا باید پولی بپردازیم یا رایگانه ؟

چون چند پست بالاتر گفتید میلیون خرج کردید

واگذاری ها معمولا رایگان هست
ولی شما باید شرایط نگهداری حیوان رو داشته باشید
شما سگ میخواهید که براتون گربه بگیره؟

COD MW3
23-03-2014, 13:20
یه موقعهایی تو تهران که دارم راه میرم سمت فردوسی مثلا خداییش یه گربه دیدم نژآد پرشین اصل پشمالو بزرگ ..که بخوای بخریش 1 میلیون بیشتر پولشه داشت تو پیاده رو راه میرفت...

این نژآدای انگلیسی خیلی زیاد شده ولی نژاد پرشین هم هنوز میشه دید ...ولی خیلی کمه...

ملا نصرالدین
24-03-2014, 11:14
این حیواناتی که میگید مثل گربه ی پرشین یا سگ های کوچولو اصیل اینها رو به احتمال زیاد صاحبانشون گم کرده اند و متاسفانه این حیوانات قادر به زندگی در بیرون از خانه نیستند

اگر از نژادشون و اینکه خانگی هستند اطمینان دارید بی زحمت یه عکس ازشون بگیرید و اینجا قرار بدید.و یا برای من بفرستید
من با دوستانم صحبت کنم هرچه سریع تر نگهداری موقت و جستجو برای پیدا کردن صاحبانشان را شروع کنند

befermatooo
05-04-2014, 22:28
واگذاری ها معمولا رایگان هست
ولی شما باید شرایط نگهداری حیوان رو داشته باشید
شما سگ میخواهید که براتون گربه بگیره؟

اینجا هم شرایط میخواد ؟ :n02:

منظورت همون گربه هست ؟ اون که دیگه از 100 متری خونمون هم عبور نمیکنه . اما نه واسه گربه نمیخوام . واسه نگهبانی از باغ و خونم و اینکه شرایط منم اینه که باید سگی باشه نترس و اینکه زیاد پارس نکنه .

همین موردی بهتون برخورد بهم پ.خ کن .

shvalaie
08-05-2014, 12:24
سلام، من خيلي به سگ علاقه دارم، آپارتمانم كوچيكه و بالكن هم ندارم، از اون طرف پدرم با اينكه من سگ داشته باشم مخالفه و ميگه نمياد خونه‌ام اگه سگ داشته باشم
ميگه از حيوانات خيلي خوشش نمياد... :n04:

راستش نميدونم شرايط نگهداشتن سگ رو دارم اصلا يا نه؟!!!!
فعلا كه وقتم پره، و شبها تا نيمه شب بيرونم، اما شايد يكي دو ماه ديگه سرم خلوت شه

ميخواستم بدونم كه كلا امكان داره كه سگ كوچكي رو فقط براي يه مدت كوتاه نگهدارم كه ببينم ميتونم از پس مسئوليتش بر بيام يا نه؟
مثلا اگه كسي احتياچ داشته باشه سگش رو جايي نگه داره كه بره سفر، به جاي اينكه سگش رو بفرسته پانسيون ميتونه مثلا پيش من امانت بذاره
آيا امكانش هست يا نه؟

اگر امكانش باشه و من ببينم كه ميتونم از پس مسئوليت نگهداري سگ بر بيام، حتما يه سك مي‌گيرم... :n19:

البته گفتم كه، فعلا در حد سوال است و اگر جواب مثبت باشه، تا دو ماه ديگه برنامه زندگيم رو مرتب مي‌كنم كه بتونم امتحان كنم

با سپاس

ملا نصرالدین
11-05-2014, 11:44
ببینید شما اولین مشکلتون پدرتان هست
اگر پدر شما 100 درصد مخالف هست چه یه روز یه 100 روز شما نمیتونید هیچ حیوانی رو نگهداری کنید
اگر پدر شما موافقت کرد و شما برنامه کارتون جوری تنظیم شد که مثلا صبح برید بیرون بعد از ظهر خانه باشید و بتوانید از پس هزینه های نگهداری بر بیایید من میتونم برای شما یه سگ پیدا کنم که به یه سرپناه موقت نیاز داشته باشه...اگر خوشتان امد و مشکلی نبود که پیشتون میمونه...اگر دیدید توانایی نگهداری ندارید به محض پیدا شدن سرپناه جدید از پیش شما میره

saye
25-05-2014, 13:29
این طفلی یک ماهه تو یه باکس داره زندگی می کنه و دیگه کلافه شده و مدام بیتابی می کنه
خانومی هم که نگهش میداره خودش یه عالمه گربه داره و جایی برای این بچه نداره که بتونه تو خونه آزادش بذاره.
توی پای این گربه ی بینوا هنوز پین هست و یک ماه دیگه هم طول می کشه که بهبود پیدا کنه.
لطفا اگر می تونید به این بچه ی مظلوم پناه بدید دریغ نکنید.
فقط برای یک ماه
ممنونم
برای قبول سرپرستی فقط با این شماره تماس بگیرید ، شماره تماس:09125455001

CHARLOTE
07-07-2014, 12:39
سلام من یه سگ کوچولو موچولو میخوام نژادش تریر باشه یا شیتزو یا اشپیتز یا پیکینیز یا بولداگ
خودم تریر اصل دارم ک خیلی تنهاست یه دوست خووب براش میخوام
من شمالم
حیاط بزرگ هم دارم
تمام شرایط رو هم قبول میکنم
این هم ایمیلمه
mir.jafari5143@gmail.com

ملا نصرالدین
07-07-2014, 13:39
سلام

لطفا به لینک زیر مراجعه فرمایید

Milad4171
07-07-2014, 13:57
سلام. من یک سوال داشتم در مورد حیوانات بی سرپرست یا گم شده

من خیلی وقت پیش دو تا گربه پرشین داشتم که هیچ وقت از در خونه بیرون نمیرفتن ( تو حیاط پشت خونه بازی میکردن ) . یه روز که در خونه باز بوده اینا کنجکاو میشن میرن بیرون و گم میشن. بعد از 2 هفته راه خونه رو از سمت حیاط پیدا میکنن و وارد حیاط میشن. جوری که ما واقعا حیرت کردیم از این هوش که داشتن.
حالا سوالم اینه که این مربوط به همه ی گربه هاست یا نژاد خاصی هستن که اینمدلی ان ؟؟؟

ملا نصرالدین
07-07-2014, 23:22

این سگ 2 ساله نر و در حال حاضر پیش یه گارسون و در شرایط خیلی بدی زندگی میکنه.از صبح تا شب توی یک پاسیو 1 متری زندانیه.گارسون به زور راضی شده 200 بفروشه.اگر کسی سگ میخواد و مایل به نجات این بیچاره هست با این شماره تماس بگیره و خودش شخصا بیاد و ببرش

09123087898

توجه.....فوری......نیاز به جای موقت در تهران برای آقا هپی زجر کشیده.......

این پسرک مظلوم هنوز 3 سالش نشده و به اندازۀ 30 سال زجر کشیده. صاحب اولش که دائم اونو تو یه باکس تنگ نگه میداشته و بعدشم برده گذاشتش کلینیک که واگذار بشه. بعد از مدتی واگذار میشه و صاحب دومش یه بار که این بچه به یکی از وسایلش نزدیک شده، در کمال نامردی با لگد زدتش و لگدش منجربه فلج شدنه این بچه شده. خلاصه دوباره سر از باکس توی کلینیک در میاره. اونجا دکترهای مهربون موفق میشن آقا هپی رو درمان کنن که بتونه دوباره راه بره و بدوئه ما به یک جای موقت برای این بچه احتیاج داریم تا چند روزی زیر نظر باشه و بتونیم روند درمانش رو برای مشکل ادرارش شروع کنیم و چه بسا که این مشکلش هم حل بشه. اگر می تونین با توجه به شرایط خاص این آقا پسر زجرکشیده وتشنۀ عشق برای مدتی بهش جا بدین تا بتونیم زودتر درمانش رو شروع کنیم، لطفاً در اسرع وقت با شمارۀ 09352277482 تماس بگیرین. توجه داشته باشین که این بچه تا زمان درمان کامل باید در تهران بمونه و در ضمن حدود 5 کیلو بیشتر وزن نداره و توی این عکس موهاشو بخاطر گرمای تابستان کوتاه کردن.

ملا نصرالدین
07-07-2014, 23:26

دوستان عزیز "لطفا" "خواهشا" کمک کنین
بانو از فردا دیگه "هیچ جایی" برای موندن نداره حتی پانسیون !
اگه میتونین حتی یمدت کوتاه بهش پناه بدین تا یه سرپرست دائم براش پیدا بشه انــــــــــــقد ارومه که باور کنین تو خونه هم میشه نگهش داشت جیکش درنمیاد
ماده - یک سالو نیمه - عقیم شده - کاملا سالم و انگل تراپی شده
09192163990

کمک بسیار فوری به یک سگ از مرگ برگشته
تو کابینت یک ویلای اجاره ای در شمال گونی دور این سگ پیچیده بودند تا خفه بشه و بمیره که یک خانواده که ویلارو اجاره کرده بودند پیداش میکنند و به یک خانواده دیگه میدن که یک پسر دارن که با این سگ نمیسازه.
اون خانواده هم گفتن اگر کسی برای سرپرستیش پیدا نشه میخوان ببرن آزادگان بفروشن.
دوستان این طفلکی خیلی زجر کشیده..خیلی سگ خوبیه و حرف گوش کنه.سالم هم هست..نمیدونم چرا همچین سرنوشت تلخی پیدا کرده.
تا آواره نشده لطفا کمکش کنید و سرپرستیشو به عهده بگیرید.
09390095007

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-07-2014, 09:08
سلام. من یک سوال داشتم در مورد حیوانات بی سرپرست یا گم شدهمن خیلی وقت پیش دو تا گربه پرشین داشتم که هیچ وقت از در خونه بیرون نمیرفتن ( تو حیاط پشت خونه بازی میکردن ) . یه روز که در خونه باز بوده اینا کنجکاو میشن میرن بیرون و گم میشن. بعد از 2 هفته راه خونه رو از سمت حیاط پیدا میکنن و وارد حیاط میشن. جوری که ما واقعا حیرت کردیم از این هوش که داشتن.حالا سوالم اینه که این مربوط به همه ی گربه هاست یا نژاد خاصی هستن که اینمدلی ان ؟؟؟سلام . گربه ها و خیلی حیوانات دیگه گم نمیشند بلکه فقط طول میکشه تا راهِ برگشتن رو پیدا کنند . اینجا تو کویت اونقدر گربه هست که توی ماههای گرم خیلیاشون میرند زیر ماشین !!!! . به نظرم خودکشی میکنند چون وایمیسه ماشین بیاد بعدش یهو میدوه سمت ماشین . بیشترشون از نژادهای گرانقیمت هستند که از خونه ها فرار کردند یا انداختنشون بیرون . خیلیها که گربه دوست ندارند , گربه های اطراف خونه رو با تله ی قفسی گرفتند و بردند 30 - 40 کیلومتر دورتر ول کردند توی یک منطقه ی دیگه اما بعد از چند هفته دیدند دوباره برگشته تو محلشون

CHARLOTE
08-07-2014, 22:11

کمک بسیار فوری به یک سگ از مرگ برگشته
تو کابینت یک ویلای اجاره ای در شمال گونی دور این سگ پیچیده بودند تا خفه بشه و بمیره که یک خانواده که ویلارو اجاره کرده بودند پیداش میکنند و به یک خانواده دیگه میدن که یک پسر دارن که با این سگ نمیسازه.
اون خانواده هم گفتن اگر کسی برای سرپرستیش پیدا نشه میخوان ببرن آزادگان بفروشن.
دوستان این طفلکی خیلی زجر کشیده..خیلی سگ خوبیه و حرف گوش کنه.سالم هم هست..نمیدونم چرا همچین سرنوشت تلخی پیدا کرده.
تا آواره نشده لطفا کمکش کنید و سرپرستیشو به عهده بگیرید.
09390095007
ایشوون به بنده واگذار شدن:n12:

MehranVB
19-09-2014, 22:34
یک خرگوش دارم اگر کسی در نگهداری از خرگوش مهارت داره بهم پیغام بده.
خرگوش اهلی، سالم، باهوش و کاملاً سازگار هست و اندازش هم نسبتاً بزرگه.

ملا نصرالدین
08-11-2014, 15:57

ین سگ متعلق به یکی از دوستام هست این خانم ساکن جزیره کیش بودن،از وقتی برگشتن تهران برای نگهداری سگ با مشکل رو به رو شدن چون صاحب خونه به صدای پارس سگ گیر داده و ایشون شاغل هستن و صبح تا شب این حیوون تنهاست کسی پیشش نیست که ساکت و آومش کنه
خلاصه به یه صاحب خوب و مهربون واگذار می شه
ادوارد 2 ساله عقیم شده شناسنامه داره با همه وسایلش دنباله یه خونه می گرده
شماره تماس 09355270862 مهتاب صفدری
محل کار این خانم تلفن حرف زدن مجاز نیست ،در صورتی که تماس گرفتین جواب ندادن اس ام اس ب زنین

واگذاری فقط در تهران
این آقا پسر خوشگل صاحبش فوت میکنه و گیر یک خواهر و برادر میفته که معتاد بودن و به شدت کتکش میزدند و چند روز به چند روز هم بهش غذای درست حسابی نمیدادن و بعد هم میدنش به پرنده فروشی که اونو بفروشن.
خوشبختانه یکی از حامیان ما میفهمه و نجاتش میده.
این پسر خوشگل 1/5 سن داره و خیلی خیلی مهربون و حرف گوش کنه.
عاشق ناز و نوازش و جای دستشوییشو بلده و کاملا سالمه.
به یک خانواده خوب فقط در تهران واگذار میشه چون میخوان پیگیرش باشن.
کسی که واقعا دوستش داشته باشه تا بتونه زجرهایی که قبلا بهش دادن رو فراموش کنه.این بچه تا چند روز اول از حرکت دست هم وحشت داشت.تازه تونسته اعتماد کنه و بدونه همه آدمها وحشی نیستن.

09378005118

این هاپو خوشگلو 5 ماهه پیش پیدا کردیم ...معلوم بوده خونگی بوده و گم شده .......بیچاره اوضاش خیلی خراب بود و کلی اذیت شده بود..بهش رسیدیم و الان موهاش بلند شده و تپل شده و سرحال....چون خودمون 2 تا هاپو داریم و نمیتونیم نگهش داریم میخوایم به یه نفر که دوست داره بصورت رایگان واگذار بشه ...
شرایط:
1-قبلا سگ داشته باشین نه اینکه صرفا فقط دوست داشته باشین
2-واقعا شرایطشو داشته باشین
3-هر جند وقت یکبار بیایم ببینیمش که خیلمون راحت باشه
4-خودمون طرفو ببینیمو تائیدش کنیم

شماره تماس:09195092840 سروش

ملا نصرالدین
08-11-2014, 16:15
دوستان برای دیدن سگ های بیشتر اماده واگذاری میتوانند به سایت کمپین وفا و انجمن حمایت از حیوانات نیز مراجعه بفرمایند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sarinaRp
22-11-2014, 23:38
سلام دوستان

من رشتم قبلا هم سگ داشتم

اما به دلایلی از دستش دادم و روحیم داغونه

یه سگ اپارتمانی و اروم برای واگذاری میخوام

اگه بود لطفا لطفا بهم اطلاع بدین ثواب داره منم دلم شاد میشه

ملا نصرالدین
26-11-2014, 16:25

- نژاد: تریر

- وضعیت واکسیناسیون: ناقص انجام شده

- وضعیت عقیم سازی: عقیم شده

- شناسنامه بهداشتی : دارد

-خصوصیات اخلاقی: خیلی مهربان - خیلی مودب - باهوش

-استان یا شهر محل واگذاری: تهران

-شرایط واگذاری: خانواده یا فرد پذیرنده مهربان و دلسوز بوده و آشنا با حیوانات و روحیه حیوانات باشند

-علت واگذاری: نداشتن جای مناسب برای نگهداری

-تلفن تماس : 09125841601 رضایی پناه

- نژاد: تریر

- وضعیت عقیم سازی: عقیم نشده

-شناسنامه بهداشتی : دارد

- وضعیت واکسیناسیون: بطور کامل انجام شده

-خصوصیات اخلاقی: کاملا تربیت شده. در مکان های بسته کاملا آرام اما خارج از منزل بازیگوش. بسیار باهوش. حساس و کمی زودرنج.

-استان یا شهر محل واگذاری: کرج تهران

-شرایط واگذاری:دلسوز و مهربون. امکان پیگیری

-علت واگذاری: سفرهای متعدد و طولانی
-سایر توضیحات: در صورت علاقه مندی تمام خصوصیات اخلاقیشو در اختیارتون میذارم

-تلفن تماس: 09362732429 برناکی

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-11-2014, 16:34
سلام دوستان
اگه حیوونی دارین که مثل این سگِ بالائی موهاش جلوی چشمش رو گرفته , موهاش رو کوتاه کنین که زبون بسته بتونه درست ببینه
خصوصاً اگه جلوی یک چشمش گرفته باشه باعث تنبل شدنِ همون چشم میشه چون ازش استفاده نمیکنه

sarinaRp
31-12-2014, 00:06
من منصرف شدم سگ نمیخوام

اگه پرشین کت بی سرپرست بود خبرم کنیدد

ملا نصرالدین
03-01-2015, 14:28
سلام

بخاطر نداشتن شرایط نگهداری در خونه، مجبورم "روشنا" ی عزیزم رو در کرج یا تهران واگذار کنم ب یک آدم خوب و قابل اطمینان (جنسیت: ماده / سن: شش ماه / دستی و مهربون و شیطون/ همه‌ی واکسناشو زده، ضد انگل گرفته، شناسنامه داره و عقیم هم شده 09376370546 ) **** لطفا اگه شرایطشو دارید، این فرشته را برای همیشه، مهمون خونه‌تون کنید **** عکس اولی، مربوط به روزیه ک پیداش کردم و زخمی بود و عکس دومی هم مربوط به الآنه که حالش خدا رو شکر خیلی خوبه

با سلام دوستان چند روز پیش یکی از حامیان حیوانات ما در اهواز این پیشی پرشین (نر-حدودا 1سال)بیچاره رو توی 1 پرنده فروشی میبینن که خیلی کثیف بود و مریض.صاحب پرنده فروشی با دوستاش اذیتش میکردن...این خانم هم که با دیدن این صحنه ها دلش طاقت نمیاره این کوچولو رو میخره و میبره دامپزشکی کارای درمانیشو انجام میده و از ریه اش اش عکسبرداری میکنن و بهش سرم میزنن.الان کاملا سالم و پیش این خانم هستش...اما ایشون شرایط نگهداریشو ندارن چون توی خونه چندتا گربه دارن که مشکل قلبی دارن و واقعا براشون سخته نگهداری این کوچولو.این پیشی و میخوان واگذار کنن به کسی که واقعا حیون دوست باشه و اذیتش نکنه چون خیلی سختی کشیده و فقط هزینه درمانیشو میگیره که مبلغ 200 هزارتومن.این مبلغ برای پیشی یای که توی خونه داره هزینه میکنه.
اولویت با کسانی که در اهواز هستند.
شماره تماس:09385459992 خانم احمدی

توضیحات در عکس

گیلاس هستم دختری چشم وابرو مشکی از تهران 4 ماهه شناسنامه دار در انتظار خانواده ای مهربون در این عکس به همراه دوستم کوشا منتظریم به ندا جون زنگ بزنید 09122005204

ملا نصرالدین
03-01-2015, 15:38
واگذاری سگ

واگذاری فوری فقط و فقط در شیراز

این بی زبون چندین بار تا حالا جا به جا شده. از نظر روحی بسیار زیاد داره آسیب میبینه. چند روز اول در محیط جدید ممکنه کمی بی تابی کنه ولی کم کم عادت میکنه. اول فکر کنید بعد این حیوونا رو ببرید خونه, اینها که بازیچه نیستن.! احساس مسئولیت در قبال این موجودات مهمترین چیز هست.

یعنی در شیراز به این بزرگی یک انسان واقعی که البته شرایط نگهداری داشته باشه و بتونه در حق این موجود دوسداشتنی انسانیت به خرج بده وجود نداره؟؟؟!!!

این سگ نازنین و بسیار باهوش ماده هست و تقریبا 1سالشه و فقط در شیراز واگذار میشه. الان جایی هست که 2 3 روز دیگه بیشتر نگهش نمیدارن و باید هرچه سریعتر یه خانه و خانواده ی خوب پیدا کنه که برای همیشه بهش عشق بدن و ازش مراقبت کنن. خواهش میکنم اگر شرایط پذیرش این کوچولو رو دارید و یا حتی بطور موقت میتونید ازش نگهداری کنید اینکارو انجام بدید و این موجود باوفا رو از آوارگی, دربدری و تنهایی نجات بدید.این بچه عقیم شده و واکسنهاش رو هم خورده. لطفا برای سرپرستی به این شماره تماس بگیرید یا پیام بدید. ممنون. 09173107179
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

واگذاری: نینا، واکسن خورده، دارای شناسنامه، یک سال و نیم
09396860756 از ساعت 5تا9شب لطفا تماس بگیرید........خانم حسینی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

واگذاری :
.تیموی ما نر، یک سال و هفت ماهه.شناسنامه دار و واکسن خورده.09396860756 از ساعت 5تا9شب لطفا تماس بگیرید........خانم بهاره

ﻭﺍﮔﺬﺍﺭﯼ ﻓﻮﺭﯼ ﻓﻮﺭﯼ ﻓﻮﺭﯼ
ﺑﻪ ﯾﮏ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺣﯿﻮﻭﻥ ﺩﻭﺳﺖ
ﺍﯾﻦ ﺳﮓ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻧﺮ ﺩﻭﻣﺎﻫﻮ ﻧﯿﻢ
ﻭﺍﮐﺴﻦ ﺯﺩﻩ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ
ﯾﻪ ﻣﺎﻫﻪ ﺻﺐ ﺗﺎ ﺷﺐ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﺸﻪ
ﺗﻮ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺗﺎﺳﻒ ﺑﺎﺭ
ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺭﺍﺿﯽ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﻗﺒﺎﻝ ﻓﻘﻂ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻫﺰﯾﻨﻪ
ﻭﺍﮐﺴﻨﺶ ﻭﺍﮔﺬﺍﺭﺵ ﮐﻨﻪ
ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺱ
ﭼﺸﻤﺎﺷﻮ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺍﺯﺕ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺟﺎ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻧﮕﻬﺶ ﻣﯿﺪﺍﺷﺘﻢ
ﻭﺍﮔﺬﺍﺭﯾﺶ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﺎﺻﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻓﻘﻂ ﺣﯿﻮﻭﻥ ﺩﻭﺳﺖ
ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﺻﺒﻮﺭ ﮎ ﺩﯾﮓ ﺩﺳﺖ ﺏ ﺩﺳﺖ ﻧﺸﻪ
ﻟﻄﻔﺎ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﻦ ﺗﺎ ﯾﻪ ﺻﺎﺣﺐ ﺧﻮﺏ ﺑﺮﺍﺵ ﭘﯿﺪﺍ ﺑﺸﻪ
ﺻﺎﺣﺒﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﺁﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﻧﺨﻮﺍﺩ ﻣﯿﻔﺮﻭﺷﺘﺶ ﺏ ﺩﻻﻝ
۰۹۱۹۰۲۹۵۶۹۶

Amin-Nasim
19-01-2015, 16:49
با سلام
از وستان کسی تجربه ارسال گربه یا سگ رو از طریق باربری داره؟
ارسالشون به چه صورت هست و هزینه هاش چجوریه؟
اصلا با اتوبوس میشه فرستاد

چون اکثر مواردی که برای واگذاری هست از تهران و شهرهای دور از ما هستن

با تشکر

aysan39
23-07-2015, 11:25
سلام
4 بچه گربه تو حیاط خونمون هست که چشماشون به شدت عفونت کرده. خیلی نگرانشونم. ممکنه کور بشن.
کسی میتونه کمکشون کنه؟

Mehrshad-msv
02-08-2015, 14:22
سلام
4 بچه گربه تو حیاط خونمون هست که چشماشون به شدت عفونت کرده. خیلی نگرانشونم. ممکنه کور بشن.
کسی میتونه کمکشون کنه؟

یکم دیره، امام خوب شدن؟!
سگ ها هم این مشکلو دارن ابته بین انسان ها هم گاهی وقتا مشترکه هم از قطره و هم از ضد یاکتری ها می تونید استفاده کنید. البته مورد دوم توصیه می شه:

من سگ داشتم دو سه تاشون اینجوری بودن با آموکسی سیلین خوب شدن البته نمی دونم کارم درست بود یا نه ولی بعد اون مشکلی نداشتن:

شما از ترکیبی از دو آموکسی سیلین و یک سفیکسیم یاDoxycycline استفاده کنید روزی دوبار تا یک هفته ببینید جواب می ده اگر نه . برید دامپزشک. البته دور چشمشون هم می تونید بادستکش و روغن چرب کنید و بشورید هر چند ساعت یکبار که خوب این حوصله می خواد:دی ولی جواب میده احتمالا.

meshkiabi
13-01-2016, 00:05
سلام از وجود همچین تاپیکی خیلی خوشحال شدم
من سگم 3تا توله آورده 1 نر 2 تا ماده الان5 ماهشونه هرکی خواست برام پیغام بزاره عکسشونو بفرستم در ضمن تمام واکسناشونم که تا الان لازم بوده زده شده شناسنامه هم دارن. نژادشونم پودل-تریر
سلام دوست عزیز من شرایط نگهداری سگ رو دارم لطفاْ اگه تصمیم به واگذاری رو دارید عکس توله ها و نژادشون و اینکه از کدوم شهر هستید رو بگذارید. ممنونم

matin7071
28-10-2016, 21:40
دوستان کسی اینجا هست منو راهنمایی کنه البته با عرض پوزش از مدیر محترم خواستم بحث جداگانه باز نشه و همینجا جوابمو بگیرم من میخوام یه توله جرمن شولاین بگیرم فروشنده گفته پدر توله poxs هست که شجرشو از گوگل نگاه کردم سگ خیلی خوبی بود آیا داخل ایران یا شهرستان ها مراکزی هست که بتونم از توله تست dna بگیرم و بفهمم که حرفی که زده درسته یا نه؟ چون فکر کنم تنها راه فهمیدنش همین باشه و قیمت توله روهم 7تومن گفته؟ آیا همین آزمایشگاه های خصوصی که واسه انسان هاست از حیوانات هم تست میگیرن؟

resane.modern33
21-05-2017, 09:41
واقعا ازتون ممنونم که این تاپیک رو ایجاد کردین.اینجوری خیلی به حیوونا کمک میشه و خیلی ام کار خداپسندانه ایه. منم عاشششق گربه ام ولی متاسفانه فعلا شرایط نگهداریشو ندارم

faarbod1001
07-06-2017, 16:21
سلام دوستان خوبم
اگر خوب به اطرافمون توجه کنیم میبینیم خیلی از حیوانات به کمک ما نیاز دارن
بهتره ساده از کنارشون رد نشیم
بهتره ساده از کنار ازارشون رد نشیم
این تاپیک رو ایجاد کردم که اگر کسی حیوونی داره و نمیتونه نگهش داره اینجا اعلام کنه تا شاید کسی بتونه کمکش کنه
و همینطور اگر حیوون محتاجی تو کوچه خیابون دیدیم که اسیب دیده و یا خیلی کوچیکه اینجا اعلام کنه
یا دوستان علاقه مند بهشون کمک میکنن
اگر هم نه من خودم بهشون کمک خواهم کرد یا به اشخاص و مراکزی که میتونن کمک کنن معرفی خواهم کرد
فرقی نمیکنه سگ باشه یا گربه ،پرنده یا هر موجود دیگه ای
مخصوصا که الان هوا سرد و بارونی شده
حواصتون به گربه ها و بچه گربه ها و کلا همه حیوونا باشه
و اگر میتونید براشون شبا یه گوشه ای غذا بذارین
و کمکشون کنید.
دوستان لطفا از کنار حیوون های تصادفی هم راحت نگذرید
یا به تماشا نشینید که اون زبون بسته حالا سگ یا هر حیوون دیگری زجر بکشه و بمیره بدون اینکه کسی
کمکش کرده باشه
.
دوستان لطفا جهت همکاری بیشتر از زدن پستای نامربوط خود داری کنید
ممنون
.
.
نکته ای که یادم رفت بگم اینه که حدالمقدور شماره تماس تو تاپیک نذارین و
تو پیام خوصوصی اگر نیاز شد شماره بدین به شخص مورد نظرتون

سلام.
چه کار خوبی و چه تاپیک خوبی....
بنده خودم به تازگی از یک سگ بومی ایرانی نگهداری میکنم و به شدن شوق دارم و واقعا خیلی مهربان و عاقل هست....
خیلی از اشناها که سگ نگهداری میکردن میگفتن بابا این نژاد نداره و ازین حرفا....
این حرفا چیه اخه!!!! اینکه میگین نژاد نداره به این دلیل که به نژاد ایرانی جز یکی دو نمونه اعمیتی داده نشده و باعث شده که بگن اینا نژاد ندارن و خیلی حرفای دیگه...

در نهایت من خیلی راضی هستم، خیلی باهوش و عالیه و اگر به زودی انجمنی در باب حیوانات در پیسی ورلد باز بشه حتما اونجا عکس خاشو میزارم و از دوستانی راهنمایی میگیرم در رابطه با بزرگ شدن تدی(سگ مهربان من)

technoboy
23-09-2017, 14:27
واگذاری یک عدد سگ ماده یک ساله به علت نداشتن امکانات لازم برای نگهداری (+ واکسن انجام‌شده و قرص انگل)

عکس:

فیلم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).mp4)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).mp4)

در صورت تمایل لطفا پی‌ام دهید.

Selenafo
14-12-2017, 09:31
خواستم بگم من میخام یه سگ رو پیش خودم داشته باشم به عنوان دوست اما نمیخام بابتش پول بدم به نظرم کار درستی نیست معامله یه حیوونی که میفهمه ما رو و درک داره از زندگی که کنارمون داره. پس اگه کسی میتونه و سگی اضافی جایی هست من دوست دارم بگیرمش. شمارم ۰۹۰۲۵۸۰۸۳۶۱

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-12-2017, 12:16
خواستم بگم من میخوام یه سگ رو پیش خودم داشته باشم به عنوان دوست
اما نمیخوام بابتش پول بدم
به نظرم کار درستی نیست معامله یه حیوونی که میفهمه ما رو و درک داره از زندگی که کنارمون داره.
پس اگه کسی میتونه و سگی اضافی جایی هست من دوست دارم بگیرمش.
شمارم ۰۹۰۲۵۸۰۸۳۶۱سلام

چیزی که مینویسم فقط برای اینه که در این مورد بیشتر فکر کنین :
ضررها و خطرهای وجود حیوان در خانه خیلی خیلی بیشتر از سودِ اندکش هست خصوصاً سگ و بعدش گربه
مشکلات بهداشتی , مزاحمت , نقص قانون , صدا , بو , جذب حشرات و باکتریها و ویروسهای خطرناک , تغذیه , بیماریها , عرق بدن , آب بینی , بزاق دهان , ادرار , مدفوع , خطر حمله خصوصاً به کودکان , آنزیمها و باکتریهای خطرناکِ موجود در فضولات و بزاق و آب بینی و پوست و چنگالها و کلی مشکلاتِ غیر قابل پیش بینیِ دیگه
خصوصاً اگر بچه هست در خانه احتمال انتقال این خطرها و ضررها خیلی بیشتره
این تاپیک رو هم ببینید
بعدش دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند .

B3HZ@D
14-12-2017, 19:16
خواستم بگم من میخام یه سگ رو پیش خودم داشته باشم به عنوان دوست اما نمیخام بابتش پول بدم به نظرم کار درستی نیست معامله یه حیوونی که میفهمه ما رو و درک داره از زندگی که کنارمون داره. پس اگه کسی میتونه و سگی اضافی جایی هست من دوست دارم بگیرمش. شمارم ۰۹۰۲۵۸۰۸۳۶۱

سلام

ضررها و خطرهای وجود حیوان در خانه خیلی خیلی بیشتر از سودِ اندکش هست خصوصاً سگ و بعدش گربه
مشکلات بهداشتی , مزاحمت , نقص قانون , صدا , بو , جذب حشرات و باکتریها و ویروسهای خطرناک , تغذیه , بیماریها , عرق بدن , آب بینی , بزاق دهان , ادرار , مدفوع , خطر حمله خصوصاً به کودکان , آنزیمها و باکتریهای خطرناکِ موجود در فضولات و بزاق و آب بینی و پوست و چنگالها و کلی مشکلاتِ غیر قابل پیش بینیِ دیگه
این تاپیک رو هم ببینید

الکی جو ندین .
من بیشتر از 20 ساله که انواع و اقسام حیوانات رو داشتم . از پرندگانی مثل فنچ , مرغ عشق , قناری , بلبل و اردک و مرغ و خروس تا حیواناتی مثل همستر , لاکپشت , و حتا عقرب .
الانم یک سگ و دوتا گربه و 3 تا توله گربه دارم و هیچ مشکلی برام پیش نیومده و اتفاقن از حضورشون کاملن هم راضیم .

توی این مدت نه مریض شدم بخاطر وجود اونا و نه با خطر مرگ و حمله مواجه شدم .
سگ و گربه اگر شما واکسن اونا رو بزنید و نظافت و حمامشون رو انجام بدین حیواناتی کاملن تمیز هستن . وقتی هم که آموزش ببینن که کجا باید دستشویی کنن هیچ مشکلی پیش نمیاد . همونطور که من تا حالا با همچین مشکلی روبرو نشدم.
همین انسان هم اگه بهداشت فردی خودشو رعایت نکنه گند میکنه . پس با این حساب باید از حضور انسان ها در خانه خودمون هم پرهیز کنیم . چون هم احتمال بیمار شدنشون هست و هم مریض شدن و انتقال بیماری که احتمال مسری بودن اون بیشترم هست .

هیچ خبری هم از بزاق دهان یا آب بینی و عرق نیست که بخواد اینطرف و اونطرف ریخته بشه و برای نخستین باره که همچین چیزی میشنوم که اونم برمیگرده به اطلاعات غلطی که از اینطرف و اونطرف شنیدن و بازگو میکنن.

همه حیوانات هم مثل انسان یا فرزند احتیاج به تغذیه و رسیدگی دارن که صد البته هزینه نگهداری حیوانات خیلی کمتر از بچه انسانه .
ولی کافیه که از طرف شما محبت ببینن . اون موقع است که تا همیشه بهتون وابسته میشن و اونا هم به شما محبت میکنن . فرقی هم نداره سگ باشه یا گربه .
همین سگ های خیابونی یک بار براشون غذا بذارین تا ببینید چطور دمشون رو به نشانه تشکر و دوستی تکون میدن و نه حمله میکنن و نه مشکلی براتون ایجاد میکنن . یا گربه های خیابونی بهشون غذا بدین دفعات بعدی میان و به نشانه دوستی خودشون رو به پای شما میمالن و ارتباط نزدیکی با شما برقرار میکنن که احساس راحتی اونا با شما رو میشه حتا از حالت دم اونا هم متوجه شد.

در کل اگر سرپرستی حیوانی رو به عهده میگیرین باید پیش خودتون فکر کنین که تا چه حد آمادگی نگهداری حیوانی رو دارین و برنامتون بلند مدت باشه نه این که بعد چند ماه اونو ندید بگیرین و بهش بی توجهی کنین .
باید نسبت بهش احساس مسئولیت کامل کنین و احتیاجاتش رو برطرف کنید و باید به چشم یکی از اعضای خانواده بهش نگاه بشه .
نگهداری حیوانات باعث درک بهتر و بیشتر حس تعهد و مسئولیت پذیری برای انسان میشه که بعده ها میتونه توی روابط با بقیه و مسئولیتی که در قبال اعضای خانواده دارین جدیت بیشتری هم نشون بدین.

Ghazalbn5
01-01-2018, 19:55
سلام ، من يه گربه خونگى دارم كه متاسفانه بايد واگذارش كنم ، قرص هاى انگل رو بهش دادم ، ولى واكسن هاش رو هنوز نزده ، ماده هست و رنگش مشكيه ، اين گربه رو وقتى تقريباً يكهفته اش بود و مادرش رو از دست داده بود به خونه آوردم و ازش نگهدارى كردم ، الان 5 ماهش شده ، ولى من به دليل بيمارى كه برام ايجاد شده ديگه قادر به نگهدارى ازش تو خونه نيستم .لطفاً اگر كسى رو دارين كه ميتونه سرپرستى ازش رو قبول كه حتماً اطلاع بدين . ممنون.

عرفان یوسفی
22-04-2018, 15:25
من توله هاسکی یا پامرانین میخوام که بزرگ کنم شرایطش رو هم دارم
میتونم از انجمن ب سرپرستی بگیرم؟

عرفان یوسفی
22-04-2018, 15:26
من توله هاسکی یا پامرانین میخوام که بزرگ کنم شرایطش رو هم دارم
میتونم از انجمن ب سرپرستی بگیرم؟

றД ĵ ĭ Đ
14-01-2019, 11:37
سلام
من یدونه هاسکی ( حدودا 6 -7 ماهه ) توی جاده پیدا کردم به صورت واگذاری میدم به کسی که شرایط نگهداریش رو داشته باشه ( فقط اصفهان )
لطفا اگر کسی خواست پیام خصوصی بده

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-01-2019, 11:53
سلام
من یدونه هاسکی ( حدودا 6 -7 ماهه ) توی جاده پیدا کردم به صورت واگذاری میدم به کسی که شرایط نگهداریش رو داشته باشه ( فقط اصفهان )
لطفا اگر کسی خواست پیام خصوصی بده

سلام
در شیپور و دیوار آگهی عکس دار بدین بنویسید رایگان
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی

zeyinab
14-02-2019, 23:22
سلام دوست عزیز
برنامه هایی مثل دیوار و شیپور متاسفانه هر جور ادمی عضو این برنامه ها میشه از ادم دزد دلال و دروغ گو بگیرید تا...
اکثریت واگذاری ها داخل این برنامه ها یا بعد یک مدت صاحب جدید حیوان رو فروخته یا حیوان رو کشته و یا بعد از یک صدمه بزرگ به حیوان برش گردونده به واگذار کننده بهترینکار گذاشتن اگهی داخل سایت های حمایت از حیوانات یا سایت های نسبتن معتبر که مطمعن باشی طرف حیوان دوست و حامی حیوانات.
:V12:

animalLover
02-12-2019, 01:28
سلام دوستان . برای واگذاری حیوانات میتونید کاملا رایگان اونها رو داخل سایت لانه آگهی کنید . این سایت یک سایت کاملا تخصصی برای حیوانات هست . حتما اگر کسی رو دیدید که میخواست گربه یا سگی رو واگذار کنه و از اونها حمایت بکنه این سایت رو به اونها معرفی کنید . laaneh.com

saye
15-04-2020, 17:20
دوست عزیز من از دوران کودکی با هر حیونی از اسب و موش و سگ و گربه و مرغ و خروس وانواع پرندن و خزنده و قورباغه و هرچی بگید تماس داشتم تا الان ، و خیلی اوقات با حیونای اسیب دیده و زخمی و بیما. ،اما هیچ اتفاقی هم نیفتاده ، چرا الکی ذهنیت هارو میخاین خراب کنین ، چه سودی بهتون میرسه

saye
15-04-2020, 17:22
سلام

این تاپیک رو هم ببینید

دوست عزیز من از دوران کودکی با هر حیونی از اسب و موش و سگ و گربه و مرغ و خروس وانواع پرندن و خزنده و قورباغه و هرچی بگید تماس داشتم تا الان ، و خیلی اوقات با حیونای اسیب دیده و زخمی و بیما. ،اما هیچ اتفاقی هم نیفتاده ، چرا الکی ذهنیت هارو میخاین خراب کنین ، چه سودی بهتون میرسه

saye
15-04-2020, 17:28

واگذاری سگ
ماده
حدودا 9 ماه
نژاد مالینویز
فقط به کرج و اطراف کرج
مناسب ویلا، به کسی واگذار میشه که ساکن ویلا باشن
و امکانات خوب و مناسب برای حیوون فراهم کنن و نبندنش
و عضوی از خانواده بدوننش
هنگام واگذاری ازتون تعهد گرفته میشه
و فرم واگذاری ارائه میشه

animalLover
16-04-2020, 15:17
سلام دوستان . من فکر میکنم که تصمیم اینکه حیوانات رو در خانه نگهداری بکنیم یا نه کاملا به خود شخص ، مذهب و شرایط زندگیش برمیگرده . با این حال میتونید یک مطلب کامل درباره کمک به گربه های بی سرپرست و خیابانی در سایت لانه بخونید که البته میتونه راجع به حیوانات دیگه هم درست باشه . laaneh.com

لانه ، مرجع تخصصی حیوانات - وبلاگ - کمک به گربه های بی سرپرست و خیابانی

animalLover
16-04-2020, 15:23
حدودا همه انسان ها هر روز گربه های خیابانی را میبینند . بعضی از آنها بسیار مهربان هستند ، بعضی بسیار چاق و بزرگ هستند ، بعضی به شدت بیمار هستند و بعضی بسیار پرخاشگر . اولین سوالی که به ذهن میرسد این است که روش کمک به گربه های بی سرپرست و خیابانی چیست ؟

گربه های خیابانی ، گربه های وحشی ، گربه های بی سرپرست – اسمهای متعددی برای نامیدن این گربه های اسرار آمیزی که اغلب در گوشه و کنار شهر در خیابان و ساختمانهای مخروب می بینیم ، وجود دارد. اما همه آنها در یک سرنوشت مشترک سهیم اند: زندگی های کوتاه وسخت.
خوشبختانه کمک به گربه های بی سرپرست و خیابانی یا رها شده سخت نیست. وبسایت Webmd به سراغ کارشناسان حوضه سلامت و رفتار گربه ها رفت تا به نکاتی در مورد تغییر در زندگی دوستان گربه سانمان که در همسایگی زندگی میکنند ، دست یابد.

چگونه مشکل گربه های خیابانی چندین برابر میشود ؟

اول ، گربه خیابانی چیست؟
بر طبق گفته دکتر Margaret R. Slater عضو انجمن مبارزه با خشونت علیه حیوانات آمریکا (ASPCA) ؛ گربه خیابانی گربه ایست که به اندازه کافی اجتماعی نیست و در خانه های متداول نگهداری از حیوانات قابل نگهداری نیست.
به گفته انجمن رفتار اخلاقی با حیوانات حدود ۶۰ تا ۱۰۰ میلیون گربه خیابانی در آمریکا زندگی می‌کنند. اینها اغلب بچه های گربه هایی هستند که گم شده و یا توسط صاحبانشان رها شده اند و خیلی از آنها دستی نیستند.
از آنجایی که یک گربه می‌تواند فقط با داشتن سن ۱۶ هفته باردار شده و دو یا سه بچه در سال به دنیا آورد ، جمعیت گربه ها و مشکلات همراه با آن به صورت تصاعدی افزایش می یابد. در هفت سال یک گربه و بچه های او می‌توانند چهار صد وبیست هزار گربه بیشتر تولید کنند.

حیات وحش در خیابان- زندگی و سلامت گربه های خیابانی

گربه های خیابانی که اغلب در زمین های خالی ، پارکینگ ماشین ها و غیره زندگی کرده و از سطل های زباله تغذیه می‌کنند با عفونت، بیماری و چرخه بی پایان حاملگی و زجر کشیدن از آب و هوای سخت و رفتارهای ناملایم ، مواجه هستند. زندگی گربه های خیابانی و یا رها شده اغلب کوتاه و گاهی اوقات فقط ۲ یا سه سال طول می کشد.
البته این گربه ها مسائلی نیز برای انسان بوجود می اورند. مانند دعواهای پر سر و صدا ، ادرار کردن برای نشانه گذاری قلمرو و تولید مثل اجتناب ناپذیر که گربه های ناخواسته بیشتری بوجود می آورد.
کارشناسان زیادی معتقدند که یکی از بهترین راه ها برای کمک به گربه های بی سرپرست و خیابانی از طریق برنامه های عقیم سازی می باشد.

شما میتونید ادامه این مطلب رو در سایت لانه مطالعه کنید .

laaneh.com

وبلاگ - کمک به گربه های بی سرپرست و خیابانی
حدودا همه انسان ها هر روز گربه های خیابانی را میبینند . بعضی از آنها بسیار مهربان هستند ، بعضی بسیار چاق و بزرگ هستند ، بعضی به شدت بیمار هستند و بعضی بسیار پرخاشگر . اولین سوالی که به ذهن میرسد این است که روش کمک به گربه های بی سرپرست و خیابانی چیست ؟

animalLover
16-04-2020, 15:26
سلام دوستان . شما میتونید حیوانات خودتون و یا حیوانات حمایتی رو به صورت رایگان در وبسایت لانه آگهی کنید تا بدون وجود واسطه اونها رو به یک خانواده جدید بدید .

laaneh.com

فقط کافیه که " سایت لانه " رو در گوگل سرچ کنید . وارید سایت بشید و بعد از ثبت نام آگهی خودتون رو ثبت کنید .

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-04-2020, 00:32
دوست عزیز من از دوران کودکی با هر حیونی از اسب و موش و سگ و گربه و مرغ و خروس وانواع پرندن و خزنده و قورباغه و هرچی بگید تماس داشتم تا الان ، و خیلی اوقات با حیونای اسیب دیده و زخمی و بیما. ،اما هیچ اتفاقی هم نیفتاده ، چرا الکی ذهنیت هارو میخواین خراب کنین ، چه سودی بهتون میرسه

سلام
شاید شما صدمه دیدن و خودتون خبر ندارین .

ضمناً مردم با هم فرق دارند .

یکی کرونا میگیره اصلاً ککش هم نمیگزه .
یکی دیگه ظرف ۲ هفته و بعد از کلی درد و رنج می‌میره با تمام تلاشهای کادر پزشکی و دستگاه‌های پیشرفته ی پزشکی.

یکی رو عقرب نیش می‌زنه ظرف چند دقیقه می‌میره . یکی دیگه شل هست یا نابینا هست ، عقرب نیشش میزند مداوا میشه .

به یکی پنیسیلین میزنند خوب میشه . یکی دیگه می‌میره .

یه بچه روغن بادام زمینی میخوره عاشقش میشه و همیشه میخوره

یه بچه دیگه تا میخوره می‌میره یا تا سر حد مرگ بیمار میشه .

یکی تخم مرغ میخوره و کلی مفیده براش .

یکی دیگه تا میخوره بدنش کهیر میزنه .

================================================== ==
آیا بنده به تلویزیون VOA گفتم که گزارش پخش کنند که در مدفوع گربه یک انگل خطرناک هست که می‌ره توی مغز کودک و باعث کند ذهن شدن بچه و معلولیتِ ذهنیِ مادام العمرش میشه .

در تاپیک تراوشات ذهنی ، بنده نوشته ام :

عده ای از مردم چیزی رو قبول ندارند مگر اینکه برای خودشون پیش اومده باشه !!!

مثلاً میگن حرفِ بیخودی هست که لبنیات باعث شوره ی سر میشه و دلیلشون این هست که برای خودشون پیش نیومده !!!

چرا پزشکان میگن داروی دیگران رو مصرف نکنید ؟

چرا یکی در بهار دائماً عطسه می‌کنه و آب ریزش بینی داره ولی دیگری این مشکلات رو نداره ؟

از کجا معلوم که خود شما الان آلوده به نوع یا انواعی از انگل نشده باشین ؟؟

از کجا معلوم که تماستون با حیوانات باعث نشده باشه یک یا چند بیماری بگیرین ولی خبر ندارین ؟

إن شاء اللّٰه که نه انگل گرفتین نه بیماری میکروبی و ویروسی و نه مسمومیت ، ولی باز دلیل نمیشه که چون شما احتمالاً مصون موندین ، همه ی مردم هم مصون هستند از خطرها و ضررهای تماس با حیوانات.
=============================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
.

میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :

توصیه های مهم امنیتی:

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.