ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب درایور اسکنر ColorPage-HR7X Slim

hamid6885
02-11-2010, 20:31
سلام دوستان. بنده یک عدد اسکنر نسبتا قدیمی جنیوس دارم که مدلش ColorPage-HR7X Slim هست. قبلا درایورش راحت روی PC نصب میشد. تازه اوایل روی لپ تاپ (دل اینسپایرون) هم راحت نصب میشد اما الان نمیدونم چی شده که وقتی CD رو میذارم تا میخوام مراحل نصب رو شروع کنم ارور زیر رو میده:

Error installing iKernel.exe: (0xa00)x

میخواستم بیزحمت راهنمایی کنید مشکل کجاست و چه طور حل میشه (شمنا ویندوز 7 استفاده میکنم).
یه دنیا ممنون

amirkalak6
01-05-2011, 20:57
سلام

دوستان من با سرچ تو نت دیدم یه مشکل با این اسکنر دارم فقط اینکه اسکنره من slim نیست یعنی ازون نازکا نیست

و اینکه:

هر کار میکنم درایور رو نصب نمیکنه و میگه درایور پیدانشد همین اسکنر رو سیستمه دوستم نصب بود ازش گرفتم ولی رو واسه من نصب نمیشه کلی از نت درایور دان کردم ولی نشد

مثلا این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا چیکارکنم

afkariaus
27-05-2011, 12:44
سلام دوستان. بنده یک عدد اسکنر نسبتا قدیمی جنیوس دارم که مدلش ColorPage-HR7X Slim هست. قبلا درایورش راحت روی PC نصب میشد. تازه اوایل روی لپ تاپ (دل اینسپایرون) هم راحت نصب میشد اما الان نمیدونم چی شده که وقتی CD رو میذارم تا میخوام مراحل نصب رو شروع کنم ارور زیر رو میده:

Error installing iKernel.exe: (0xa00)x

میخواستم بیزحمت راهنمایی کنید مشکل کجاست و چه طور حل میشه (شمنا ویندوز 7 استفاده میکنم).
یه دنیا ممنون

سلام
میخواستم اگه ممکنه این cd اورجینال اسکنر رو واسم آپلود کنید
فکر نمیکنم حجم زیادی داشته باشه
من سی دیشو گم کردم و تو اینترنت هم هرچی میگردم پیداش نمیکنم
در مورد اون مشکلت هم باید بگم برنامش روی ویندوز 7 نصب نمیشه

mehran gorji
28-05-2011, 08:03
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید