مشاهده نسخه کامل
: برنج و روغن مناسب براي خيرات كدوم هستن ؟
Alireza SM
02-11-2010, 13:55
قراره تو تاسوعا و عاشورا خيراتي انجام بشه و برنج و روغن به صورت بسته اي بديم منتها از ترس گرون شدن مجبورم از الان بخرم كه اونموقع هزينش زياد نشه . ( تكرار ميكنم كه قرار نيست غذا بپزيم باهاش قراره بسته اي خيرات داده بشه ) .
از اونجايي كه دست تنها هستم و هيچ تجربه اي هم در اين زمينه ندارم از شما مدد ميخواهم كه ياري رسانيد مرا .
از شما ميخواهم برنج بسته بندي شده و روغن مناسب براي من معرفي كنين . پايين شهر تهران چه جور برنج و روغني دوست دارن ؟
برنج نه زياد گرون باشه كه پولش زياد بشه و نه ارزون باشه كه مردم فكر كنن نيازمند تلقي شدن و ... ( لطفا از بستنه بندي هاي 5 يا 10 كيلويي باشه )
روغن هم نظر خودم براي هر خونه 2 تا روغن مايع يه ليتري هست .
لطفا قيمت برنج هاي بازار تهران رو بدين بي زحمت ( حتما برنج هاي بسته بندي )
هركس مرا كمك كند قطعا ثواب اخروي ميبرد و در مراسم زيارت عاشورا امسال اسمش رو تو ختم ابولفضل ميارم:11:
mehdi_08
02-11-2010, 18:29
خوب رو مارک خاصی وسواس نداشته باش الان تمام برنجهای وارداتی هندی پاکستانی تایلندی هستند تایلندی که از همه ارزون تره اصلا خوش پخت نیست توصیه نمی شه برنج هندی از بقیه گرون تره برنج پاکستانی قیمتش متعادل تره
بازم تو برنج ها پاکستانی مارک های مختلفی هست برو بازار قیمت بگیر هر کدوم ازرون تر بود بگیر
2 تا روغن یه لیتری گرون درمیاد
شما یه دونه روغن 750 گرمی نازگل بزاری کفایت می کنه به افراد بیشتری هم می تونی بدی
(همین 750 گرمی نازگل 1400 تومن قیمت تکیشه 1150 تومن قیمت کارتی)
Alireza SM
02-11-2010, 21:30
روغنش قرار شد با داداشم باشه و اين تصويب شد :
روغن بهار سرخ كردني - 1.5 ليتري كه تكيش الان 3350 هست و كارتنيش 3000 .
برنج رو ميخوام اولا چزي باشه كه 5 كيلوييش موجود باشه چون نميخوام برنج فله اي بدم . دلم ميخواد از هر چيزي يه بسته بديم . برنج ارزون 5 كيلويي سراغ نداري ؟
mehdi_08
04-11-2010, 00:02
5 'کیلو کیسه ای گیر نمیاد مگر اینکه خودت گونی مناسب سفارش بدی بعد برنج هم فله ای بخری گونی ها رو پر کنی درست مثه تاجرا (اگه خرید زیاد باشه به صرفه تره)
از برنج گلستان هم میتونی استفاده کنی از بسته 1کیلویی داره تا 10 ولی قیمتش رو نمی دونم
روغن 1.5 لیتری گرونه شما 1 لیتری بخر لااقل به تعدادبیشتری می رسه
sinasalar2007
05-11-2010, 01:16
اخه اینطوری که درستش نیست! مگه نهایتا بتونی چند تا خانواده رو برنج و روغن بدی ؟!
اگه از اشپزی و دیگ و زحمتاش میترسی برو بده به یه اشپزخونه خودتم بشین اونجا تا برات بپزن بعد بزار پشت وانت ببر بده به جنوب تهران ( جدیدا همه از این کارا میکنن )
غذای نذری رو عموما به قصد تبرکش میدن کسی که به قصد سیر کردن مردم نمیره نذری پخش کنه ،شما نهایتا بتونی غذای یک ماهه یه نیازمند رو با دادن یه کیسه برنج تامین کنی بقیه سال رو طرف چی کار کنه ؟
اون طوری که من میگم خیر و برکتش به همه میرسه و تعداد نفرات ببیشتری هم دعات میکنن ...
(اون قولی هم که پست اول دادی یادت نره ها ... )
Alireza SM
05-11-2010, 21:11
اخه اینطوری که درستش نیست! مگه نهایتا بتونی چند تا خانواده رو برنج و روغن بدی ؟!
اگه از اشپزی و دیگ و زحمتاش میترسی برو بده به یه اشپزخونه خودتم بشین اونجا تا برات بپزن بعد بزار پشت وانت ببر بده به جنوب تهران ( جدیدا همه از این کارا میکنن )
غذای نذری رو عموما به قصد تبرکش میدن کسی که به قصد سیر کردن مردم نمیره نذری پخش کنه ،شما نهایتا بتونی غذای یک ماهه یه نیازمند رو با دادن یه کیسه برنج تامین کنی بقیه سال رو طرف چی کار کنه ؟
اون طوری که من میگم خیر و برکتش به همه میرسه و تعداد نفرات ببیشتری هم دعات میکنن ...
(اون قولی هم که پست اول دادی یادت نره ها ... )
هر چندتا خانواده هم كه سير بشن حداقل يه درصدي به سلامتي پدر من اضافه ميشه و همين خوشحال شدن پدرم برام كافيه .
تبرك بودن چيزي هم خيلي وقته كه آدما رو سير نميكنه .
ممنون از نظرتون . :11:
5 'کیلو کیسه ای گیر نمیاد مگر اینکه خودت گونی مناسب سفارش بدی بعد برنج هم فله ای بخری گونی ها رو پر کنی درست مثه تاجرا (اگه خرید زیاد باشه به صرفه تره)
از برنج گلستان هم میتونی استفاده کنی از بسته 1کیلویی داره تا 10 ولی قیمتش رو نمی دونم
روغن 1.5 لیتری گرونه شما 1 لیتری بخر لااقل به تعدادبیشتری می رسه
نه با شركت گلستان صبحت كردم و پيش پرداخت هم دادم كه برام برنج مرغوب 5 كيلويي بسته بندي كنن چون تعداد بالا بود تخفيف خوبي هم گرفتم . يكي از فاميل هاي عموم تو اين شركت مدير بوده و خبر نداشتم خودم ( :31:)
روغن 1.5 ليتري بهار 3000 + برنج گلستان 13800 در اومدن :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.