PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن lan مودم adsl

AMIR.KIK
02-11-2010, 12:57
سلام من دیشب کامپیوترم رو زده بودم به دانلود بعد نصفه شبی بارون شدید و رعدوبرق بود صبح که بیدار شدم دیدم مودمم لنش کار نمیکنه الان با یو اس بی کار میکنم مدوم هم بیش از حد داغ میشه.طوری که دست میسوزونه .حالا میخوام بدونم آیا لنش درست میشه؟اینم بگم که تلفن خونه هم از رعدوبرق سوخته

EXTREME
02-11-2010, 13:56
الان مودمتون هم جای usb داره و هم lan؟
اگه اینطوری باشه که با usb مودم وصل میشین و قشنگ میرید تو اینترنت و قطعی اینترنت ندارین پس خطوط سالمه چون چراغ adsl روشنه
ولی اگه با لن به اینترنت وصل نمیشین ممکنه کابل لن مشکل داشته باشه با یه کابل لن دیگه امتحان کنید
اگه نشد مودم رو دوباره کانفیگ کنید نشد ممکنه پورت لن مینتون مشکل پیدا کرده باشه بر اثر رعد وبرق
چون رعد و برق ممکنه رو مین تاثیر بزاره
اگه مودمتون پورت های لن دیگه هم داره رو اونا هم امتحان کنید

AMIR.KIK
02-11-2010, 14:07
آره هم جای usb داره هم lan
الان دیگه به طور کل قاطی کرده 2 دقیقه کار میکنه از کار میوفته مودم خودش خاموش روشن میشه.
با کابل لن دیگه امتحان کردم کار نکرد مودم روی یه سیستم دیگه امتحان کردم لنش کار نکرد.
الان تا وقتی که کابل usb رو ازش جدا نکنی چراغ adsl روشن نمیشه.
بین من ابتدایی هستم چجور کانفینگ کنم؟مودم هم بیش از حد داغه

EXTREME
02-11-2010, 14:32
اگه اینطور میگی باتوجه به اینکه چراغ adsl روشن نمیشه و رعدوبرق زده شاید خطوط ایراد داره چون روشن نشدن چراغ adsl یا به خاطر ایراد در کابل rj-11 هست که بعید میدونم همچین چیزی باشه یا ایراد از خطوط تلفن که این احتمالش بیشتره با توجه به این مشکل
پس به کانفیگ هم ربطی نداره
با توجه به اینکه مودم خودش کلا خاموش روشن میشه ممکنه به مودم هم آسیب رسیده باشه

AMIR.KIK
04-11-2010, 01:23
---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------

مودم میشه تعمیرش کرد؟

amirtoudeh
09-04-2011, 10:18
منم با لن مودمم مشکل داشتم حدسم این بود که مودم خرابه ولی وقتی که مودمو به لپتاپ با ویندوز ارجینال وصل کردم دیدم دیگه اون مشکل که اول باید مودمو روشن کنم بعد کامپیوترو نداره یعنی درایور شناسایی مودم به خاموش یا روشن بودن کامپیوتر ربطی نداره، حالا تنظیمات "ست آپ"مادربورد مربوط به لنم درست نیست یا مشکل سخت افزاری داره؟ مدل مادربوردم (ep43-usb3 (gigabyte