PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپتاپ از تهران.وضعیت گارانتی.تفاوت!!

Gamexland
01-11-2010, 23:10
درود
من یک سئوال داشتم.من بوشهر زندگی میکنم.میخواهم یک لپتاپ بگیرم ولی سفری در پیش دارم به تهران.خوب به طبع تهران ارزانتره.ولی چقدر مثلا؟مثلا لپتاپ 950 تومنی که توی بوشهر هست اونجا چقدره و کلا حدود قیمت چه تفاوتی با شهرستان میکنه؟
سوال مهمتر اینکه مثلا ما با گارانتی میخریم از همین بوشهر.وقتی که مشکلی پیش آمد باید به کدام گارانتی ببریم؟از خود کسی که خریدیم؟یا باید ببریم نمایندگی مثلا دل یا ایسر یا همینا؟
خوب اگر از تهران بخریم چطور میشه؟باید مستقیما پستش کنیم به تهران یا اینکه نمایندگی خودش در بوشهر اینکار را انجام میده؟
مثلا گارانتی سازگار ارقام و یا هرچیز دیگه.
متشکر میشم اگر دقیق توضیح بدید که زیاد کش ندیم تاپیک را

Gamexland
02-11-2010, 02:06
درود
منتظر کمک

Pami
02-11-2010, 02:32
مسلما قیمت تهران از بقیه شهرها ارزونتر هست ، منظورم بازار اصلی و بورس لپ تاپ در شهرها هست
شما اگه از شرکتی که خریداری کردید تو شهرتون نمایندگی داشته باشه میتونید اونجا استفاده کنید درغیر این صورت باید به نزدیکترین شهری که نمایندگی داره ببرید
قیمت ها هم متفاوت هست و نمیشه گفت دقیقا این مقدار ارزونتره
در ضمن چیزی که به همه میگم
لپ تاپ رو فقط و فقط حضوری بخرید ، خرید پستی و اینترنتی یعنی کشک ! که چیزی جز پشیمونی نیست !
در حین خرید همه چیزش رو باید تست کنید سالم تحویل بگیرید ، تهران اومدید برای خرید همونجا جلوی فروشنده تستش کنین نه اینکه ببرین خونه تست کنین
حتی الامکان هم برندهای معتبر و معروفتر رو با گارانتی اصلی بخرید ، مثلا ایسر میخرید با سازگار ارقام بخرید یا هرچیز دیگه ای

max_3d
02-11-2010, 08:57
واقعا قیمت لپتاپ تهران پائینه دیروز تهران زنگ زدم یه مدل از لپتاپ ایسر رو قیمت گرفتم بعد با مقایسه با بازار شیراز 40000 اختلاف داشت :41:

Gamexland
02-11-2010, 13:34
Pami عزیز سپاسگذار از شما.
حتما همین کار را میکنم.در بوشهر مغازه هست که نماینده ایسر است.نمایندگی سازگار ارقام است.
من سوالم اینه که وقتی لپ تاپ بعدا به مشکلی بر میخوره من باید ببرم همین مغازه؟یا مثلا باید خودم پست کنم سازگار ارقام؟
چون من دارم میرم تهران تا چند روز دیگه.میخوام ببینم وقتی مثلا 40-50 تومن تفاوت داره.از تهران بگیرم؟من بوشهر زندگی میکنم و تهران کم میرم.به نظر شما از تهران بخرم؟
فرق خرید از بوشهر و تهران چیه؟تهران رو حضوری میگیرم چون دارم میرم تهران.

Pami
02-11-2010, 16:07
نه شما نباید ببرید اون مغازه ، باید ببرید مرکز تعمیرات اگه تو بوشهر باشه . البته تا جایی که من میدونم تو 5 شهر تهران - مشهد - تبریز - شیراز - اصفهان نمایندگی داره برای تعمیرات و اون کسی که شما دیدید فروشنده هست . به این معنی که باید بیارید یه شهر که مرکز تعمیرات داشته باشه ، البته از لپ تاپ درست استفاده کنید و حضوری بدون ایراد بخرید مشکلی پیش نمیاد که به مرکز خدمات مراجعه کنید .
خرید کردن حضوری در تهران هم مطمئن تر هست هم به صرفه تر ، حتی الامکان هم با کسی برید برای خرید که وارد باشه و براتون تست کنه لپ تاپ رو بعد تحویل بگیرید