مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمايي درمورد اتصال به اينترتت از طريق سوني اريكسون
با سلام
من از طريق اينرنت ايرانسل و بسته 10 تومني از طريق نوكيا خيلي راحت با سيستم كانكت ميشم
ميخواستم بدونم براي گوشي سوني اريكسون مدل w300 هم ميشه اين كار رو كرد
دوستان اگر آشنايي دارن من رو هم راهنمايي كنن :11::11:
joe_satriani
01-11-2010, 20:08
با سلام
بله دوست عزیز
با سونی اریکسون هم راحته ت
کافیه نرم افزار گوشی رو نصب کنید بقیه مراحل مثه نوکیا هست
موفق باشید.
يك سوال ديگه هم از حضورتون دارم
من قبلا با نوكيا كه وصل ميشدم نميدونم چه تنظيماتي رو بلوتوث سيستم انجام داده بودم كه وقتي ميخواستم كانكت بشم ديگه از طريق گوشي اجازه نميگرفت و فقط كافي بود از طريق سيستم كانكت بشم
شما ميدونين چه تنظيماتي بوده ؟
habib1933
02-11-2010, 15:06
سلام گوشيم ساتيو هست ميخواستم از طريق wifi به كامپيوتر وصل شم و بدون كابل اينترنت gprs ارو روي سيستمم بيارم بدون نياز به برنامه pc suite .امروز رفتم يه مودم adsl wireless planet 4401 گرفتم.ميخواستم ببينم با اين مودم ميشه وصل شم به گوشيم يا بايد كارت شبكه وايرلس ميگرفتم ؟اگه آره تنظيمات براي وصل شدن اين مودم به گوشيو توضيح بدين
joe_satriani
02-11-2010, 19:08
يك سوال ديگه هم از حضورتون دارم
من قبلا با نوكيا كه وصل ميشدم نميدونم چه تنظيماتي رو بلوتوث سيستم انجام داده بودم كه وقتي ميخواستم كانكت بشم ديگه از طريق گوشي اجازه نميگرفت و فقط كافي بود از طريق سيستم كانكت بشم
شما ميدونين چه تنظيماتي بوده ؟
با سلام
اون تنظیمات معمولا روی خود بلوتوث اجرا میشه
بهش معرفی میکنید که این اسم و مک آدرس رو دیگه زمان اتصال ازش سوال نکن و اجازه نگیر
موفق باشید.
سلام گوشيم ساتيو هست ميخواستم از طريق wifi به كامپيوتر وصل شم و بدون كابل اينترنت gprs ارو روي سيستمم بيارم بدون نياز به برنامه pc suite .امروز رفتم يه مودم adsl wireless planet 4401 گرفتم.ميخواستم ببينم با اين مودم ميشه وصل شم به گوشيم يا بايد كارت شبكه وايرلس ميگرفتم ؟اگه آره تنظيمات براي وصل شدن اين مودم به گوشيو توضيح بدين
با سلام
یعنی شما میخواید از اینترنت وایرلس توی گوشی استفاده کنید؟!
کافیه اینترنت رو روی مودم وایرلس اجرا کنید و کانکت شید سپس از طریق موبایل شبکه ی محلی wifi رو سرچ کنید و بهش دسترسی پیدا کنید
نیازی نیست به کارت شبکه و ....
موفق باشید.
ممنونم داداش
همون تنظيمات بلوتوث رو ميشه بگي چجوري برگردونم به حالتي كه ديگه گوشي موقع كانكت شدن از من اجازه نخواد؟
joe_satriani
03-11-2010, 18:54
ممنونم داداش
همون تنظيمات بلوتوث رو ميشه بگي چجوري برگردونم به حالتي كه ديگه گوشي موقع كانكت شدن از من اجازه نخواد؟
با سلام
والله الان بلوتوث روي سيستم ندارم كه بتونم بهت بگم
اما اگه تصوير از تنظيماتت بذاري شايد بتونم كمك كنم
بازم شرمنده
اما يادمه يه تيك هست ميزنيم كه ديگه سوال نكنه
موفق باشيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.