مشاهده نسخه کامل
: كمك براي خريدن كادوي تولد
سلام دوستان.
يه هديه تولد ميخوام براي يه خانم با حدود 28 سال سن بخرم....
تا 20 آبان وقت دارم!
تا 50_60 تومن باشه خوبه!
1. كفش نباشه
2.ادكلن نباشه
3.لوازم دكوري نباشه!
و اينكه: ميخواستم بدونم ست لوازم آرايش خانوما چنده؟ با اين پول ميشه چيزي خريد؟
نظرتون راجه به سكه پارسيان چيه؟!
سلام دوستان.
يه هديه تولد ميخوام براي يه خانم با حدود 28 سال سن بخرم....
تا 20 آبان وقت دارم!
تا 50_60 تومن باشه خوبه!
1. كفش نباشه
2.ادكلن نباشه
3.لوازم دكوري نباشه!
و اينكه: ميخواستم بدونم ست لوازم آرايش خانوما چنده؟ با اين پول ميشه چيزي خريد؟
نظرتون راجه به سكه پارسيان چيه؟!
سکه پارسیان که اصلا چون به نظر من بیشتر ین و مهمترین ارزش هر هدیه خود کادو و فکر و زحمت و زمانی که پشت اون کادو و خریدنش هست ، درسته پول گرفتن بسیار لذت بخشه و میشه باهاش 1000 جور کار کرد اما من به شخصه یه کادوی خوب و به یاد موندنی رو به پول ترجیخ میدم و همیشه کادو بیشتر تو ذهن میمونه تا پول
لوازم ارایش هم بسته به چیزی که میخوای بخری مارک و ... چیز دیگه داره مثلا من یه رژ گونه و یه لاک و یه ریمل خریدم برای کسی حدودا 60 تومن شد (تازه خیلی خوب خریدم و گرون نخریم) کلا لوازم ارایش هم خیلی تو چشم نمیاد (چون کم میشه خرید
اما پیشنهاد من :
BIJOUX های سواچ هست بسیار شیک و اکثر خانومها هم دوستش دارن
کلا الان بدلیجاتی با مارک های معروف و البته زیبا مثل سواچ بسیار طرفدار دارن شاید از نظر بعضی ها بیان بشه بدلی هستن و ضایع هست و... اما واقعیت اینه که خانم ها بسیار علاقه منذ هستند به این چیزها
البته لباس هم کادوی خوبی هست
ممنون....پيشنهادهاي خوبي دادي...بهش فكر ميكنم.
اين بدليجان ضرر ندارن براي پوست؟
اول اینکه هر چیزی خواستی بخری حتما یه شاخه گل حتی خیلی ارزون اما زیبا بخر وباهاش بهش بده...........
من به شخصه یه کتاب که خیلی برات مهم و مفید بوده وتاثیر گذار رو پیشنهاد میکنم تا تو زندگی ایشون هم تاثیر بذاره ... والبته ساعت های زیبای تو این حدود قیمت هستش وبدلیجات هم خوبه .........
ممنون....پيشنهادهاي خوبي دادي...بهش فكر ميكنم.
اين بدليجان ضرر ندارن براي پوست؟
اگه از برند های معتبر بگیری خیر و عموما حساسیت زا هم نیستن اما بدلی جاتی هم هستن که حساسیت زا هم هستن
اگه تهران هستید پاساژ اسیا تو جردن چیزهای خوبی داره برای خرید
همچنین تو خانه هنرمندان با اینکه همه چیز دست ساز هست اما اگه بگردید بدلیجات بسیار تکی میتونید پیدا کنید (اما اون سواچ ها خیلی بهتر و با کلاس تر هستند برای کادو)
اول اینکه هر چیزی خواستی بخری حتما یه شاخه گل حتی خیلی ارزون اما زیبا بخر وباهاش بهش بده...........
من به شخصه یه کتاب که خیلی برات مهم و مفید بوده وتاثیر گذار رو پیشنهاد میکنم تا تو زندگی ایشون هم تاثیر بذاره ... والبته ساعت های زیبای تو این حدود قیمت هستش وبدلیجات هم خوبه .........
شاخه گل رو درست میگه یادت نره اصلا
ساعت هم باید بگردی و البته من چون همواره ترجیح میدم جنس بی کیفیت ندم واسه همین هم تو این قیمت ساعت با جنس خوب کم هست اما پارسال من یه ساعت گوچی دیدم حدود 60 تومن
البته فکر کنم ساعت های سری اسکین سواچ هم ارزون هست اما قیمت دقیقشو نمی دونم
Dr.FANOOS
01-11-2010, 23:14
من یه دفعه برای یه خانم عینک آفتابی channel گرفتم 70 تومن بود خیلی هم خوشش اومد چون نیاز داشت.به نظر من به نیازهاش نگاه کنی بهتره...خانوم ها که به اندازه کافی ست لوازم آرایش و بدلیجات دارند و زیاد هم با سکه حال نمی کنند چیزی باید باشه که بتونند ازش استفاده ی ظاهری کنند.
در مورد لباس هم بهتره با خودشون بری فروشگاه.یه روز از بنفش خوششون میاد فردا متنفرند.یه روز یقه گرد یه روز یقه هفت:31:
ثبات ندارن!!!!
من جای شما بود عینک آفتابی می گرفتم!
البته ژاکت چرمی هم چیز بدی نیست.چون رسمی هست.هر مدلی باشه تقریبا همه دوستش دارن و طوری نیست که کسی از مدلش بدش بیاد و هوا هم کم کم داره می ره رو به سردی.البته در این حالت باید 100 تومن هزینه کنید:46:
ساعت رو تازه گرفتم براشون :31:
DKNY گرفتم.....80 تومن!
عينك هم نميزنه :(
براي همين تاپيك زدم : ((
نميدونم چيكار كنم!!!
Dr.FANOOS
01-11-2010, 23:35
ساعت رو تازه گرفتم براشون :31:
DKNY گرفتم.....80 تومن!
عينك هم نميزنه :(
براي همين تاپيك زدم : ((
نميدونم چيكار كنم!!!
بابا اینطوری که پیش می ری این خانم برات خیلی خرج داره:31:
من هم همیشه روز مادر و یا تولد خانم ها ماتم می گیرم.پسرها رو می شه یه کاریش کرد اما برای خانم ها تا الماس دریای نور رو نیاری پسند نمی کنند:31:
تنها چیزی که می تونم بگم برات آرزوی موفقیت دارم:31:
Margrita
02-11-2010, 12:31
دوست من احتماالا شما عینک چینی خریدین ! :D
شانل عینکاش بالای 150 200 هست و البته بالاتر ...
خب تو این هوا می تونی براش یک بارونی خوشگل بخری ! :D
لوازم آرایش هم با 80 تومن نمیشه .... بیشتر در میاد . ولی به نظر من جالب نیست !
بدلی جات و نقره و اینجور چیزا هم قشنگه ... فکر نکنم بدش بیاد ! کلا از این چیزای فانتزی خانوما خوششون میاد ...
سلام ودرود
من اگه جای شما بودم به قول دوستمون میدیدم چه چیزی رو نیاز داره .......والبته خودم اگه بودم میدیدم به چه چیزای خیلی علاقه داره تو اون موضوعات یه چیزی میخریدم ........
ولی درنهایت من یه کیف چرمی رو پیشنهاد میکنم ...........
بدلی جات و نقره و اینجور چیزا هم قشنگه ... فکر نکنم بدش بیاد ! کلا از این چیزای فانتزی خانوما خوششون میاد ...
دوست من..من گفتم عينيك نميزنه!!! عينك بخوام بخرم از عموم ميخرم براش بهترين عينك سال رو!
سلام ودرود
من اگه جای شما بودم به قول دوستمون میدیدم چه چیزی رو نیاز داره .......والبته خودم اگه بودم میدیدم به چه چیزای خیلی علاقه داره تو اون موضوعات یه چیزی میخریدم ........
ولی درنهایت من یه کیف چرمی رو پیشنهاد میکنم ...........
ممنون. ولي ميگه چه چيزي لازم داره!!!! همسرم كه نيست :31: دختر عمومه!
Margrita
02-11-2010, 19:13
سورنا من صحبتم با اون دوستمون بود که گفتن شانل خریدن 70 تومن !
وگرنه من که نگفتم عینک بخر ... !
Shenel Ghermez
02-11-2010, 19:21
سلام از نظر من بدلیجات مثل دستبد و 3ت کامل باشه خیلی از خانم ها خوششون میاد .
لباس های رنگ روشن به این سن نمیاد یه نمه سوخته تر باشه رنگ بهتره رو تن اینجور سن ها میاد .
یه عروسک خوشگل ! :46:
آخه به سنشون نميخوره :(
به شخصيتشون هم نميخوره!:46:
Dr.FANOOS
02-11-2010, 23:44
سورنا من صحبتم با اون دوستمون بود که گفتن شانل خریدن 70 تومن !
وگرنه من که نگفتم عینک بخر ... !
بابا چرا می زنی تو سر مال:31:
نمی دونم ولی روی دسته ی عینکش زده ساخت ایتالیا!!!
خیلی هم خومجله!!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بابت کیفیت عکس هم عذر می خوام..w810 هست دیگه!!!:31:
سورنا جان شما برو از همون سواچ ها بگیر اگه خوشش نیومد بیا هرچی خواستی به من بگو :دی
مطمئن باش همه دختر ها از این چیزها خوششون میاد به خصوص که مارک دار هم هست :دی
*Batman*
03-11-2010, 00:12
سلام.
کارتهای هدیه که بانکهای مختلف میدن هم بد نیست.
ممنون. ولي ميگه چه چيزي لازم داره!!!! همسرم كه نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دختر عمومه!
منم که نگفتم ازش بپرسید باید یه چیزای دستتون اومده باشه دیگه تا حالا بخصوص که گفتید دختر عموتونم هست ..........
مبارکه:20:
Facon_Archi
03-11-2010, 18:49
اهل کتاب خوندن هست؟: دی
یه سری مجموعه کتاب اورژینال هم میتونی بخری: دی
+یه آلبوم موسیقی اورژینالی که دوست داره در کناره هر چی که خریدی حالا فرقی نمیکنه
چرا لوازم تزیینیو بیخیال شدی؟:31: یه دونه از این آبشار چوبیا بگیر خیلی شیکن فک نکنمم کسی بدش بیاد...تست کردم جواب داده :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.