ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دسترسی به فایل ها در پارتیشن ویندوز (پاک شده)

NaughtyCat
31-10-2010, 22:39
سلام
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده, تو لپتاپ Ubuntu رو ریختم تو یه درایو دیگه (XP هم روش بود) الان اصلا نمیتونم وارد پارتیشن ویندوز بشم!

توی صفحه ای که میشه انتخاب کرد توی کدوم سیستم عامل بوت بشه فقط الان Ubuntu هست و ریکاوری خود لپتاپ, در حالیکه ویندوزی که روش بود باید سالم باشه! ولی تو گزینه ها نیست. الان نمیتونم دسترسی داشته باشم به فایلهای روی درایو C. چیکار میتونم بکنم؟ ویندوز رو میشه با همین ریکاوری لپتاپ برگردوند ولی همه C رو فرمت میکنه اونجوری. من فایل هام رو میخوام.

ممنون میشم کمک کنید.

mr-secret
31-10-2010, 23:45
سلام دوست عزیز
میتونی با ویندوز های زنده یعنی پرتابل به کلیه اطلاعاتت دست پیدا کنی
برای توضیح بیشتر میتونی اینو تو گوگل سرچ کنی WINDOWS XP LIVE
دانولد میکنی روی سی دی رایت میکنی بعد باهاش میای بالا هر کار خواستی انجام میدی.
تو نرم افزار فروش ها هست توضیح بیشتر خواستی بگو تا راهنماییت کنم چون الان کار دارم ببخشید :46:

Amir Varasteh
01-11-2010, 00:14
سلام
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده, تو لپتاپ Ubuntu رو ریختم تو یه درایو دیگه (XP هم روش بود) الان اصلا نمیتونم وارد پارتیشن ویندوز بشم!

توی صفحه ای که میشه انتخاب کرد توی کدوم سیستم عامل بوت بشه فقط الان Ubuntu هست و ریکاوری خود لپتاپ, در حالیکه ویندوزی که روش بود باید سالم باشه! ولی تو گزینه ها نیست. الان نمیتونم دسترسی داشته باشم به فایلهای روی درایو C. چیکار میتونم بکنم؟ ویندوز رو میشه با همین ریکاوری لپتاپ برگردوند ولی همه C رو فرمت میکنه اونجوری. من فایل هام رو میخوام.

ممنون میشم کمک کنید.
سلام.

Ubuntu برای نصب پارتیشن مورد نظرش رو فرمت میکنه تا پارتیشن های مورد نیاز خودش رو بسازه.

بنابراین درایو C شما فرمت شده!

NaughtyCat
01-11-2010, 13:08
سلام دوست عزیز
میتونی با ویندوز های زنده یعنی پرتابل به کلیه اطلاعاتت دست پیدا کنی
برای توضیح بیشتر میتونی اینو تو گوگل سرچ کنی WINDOWS XP LIVE
دانولد میکنی روی سی دی رایت میکنی بعد باهاش میای بالا هر کار خواستی انجام میدی.
تو نرم افزار فروش ها هست توضیح بیشتر خواستی بگو تا راهنماییت کنم چون الان کار دارم ببخشید :46:
سلام. ممنون. میرم که امتحان کنم این روشو امیدوارم کار کنه.

سلام.

Ubuntu برای نصب پارتیشن مورد نظرش رو فرمت میکنه تا پارتیشن های مورد نیاز خودش رو بسازه.

بنابراین درایو C شما فرمت شده!
سلام. نه آخه من قبلش یه پارتیشن جدا درست کردم واسه Ubuntu. به C اصلا کاری نداشتم!

فقط از دوستان کسی نمیدونه از تو خود ubuntu چطوری میشه درایوهای NTFS هم خوند؟ چون الان اون فقط نشونشون میده نمیشه محتویاتش رو دید.

alireza1411
01-11-2010, 22:30
سلام. ممنون. میرم که امتحان کنم این روشو امیدوارم کار کنه.

سلام. نه آخه من قبلش یه پارتیشن جدا درست کردم واسه Ubuntu. به C اصلا کاری نداشتم!

فقط از دوستان کسی نمیدونه از تو خود ubuntu چطوری میشه درایوهای NTFS هم خوند؟ چون الان اون فقط نشونشون میده نمیشه محتویاتش رو دید.

خب شما با Hiren boot CD که مثل اون ویندوز ایکس پی لیو هست میتونی کار کنی که به نظرم خیلی کاملتره و بهتره.

فکر نکنم راه داشته باشه ... مثل ویندوز 98 که اصلا راه نمیده درایور NTFS رو بخونی و اصلا اسمش رو هم نشون نمیده.:11::11::11::11:

mr-secret
01-11-2010, 23:48
خب شما با Hiren boot CD که مثل اون ویندوز ایکس پی لیو هست میتونی کار کنی که به نظرم خیلی کاملتره و بهتره.

فکر نکنم راه داشته باشه ... مثل ویندوز 98 که اصلا راه نمیده درایور NTFS رو بخونی و اصلا اسمش رو هم نشون نمیده.:11::11::11::11:

چرا دوست عزیز میشه من خودم ویندوز لایو دارم با کل امکانات حجمش حدود 600 مگ هست
اصلا کل یک ویندوز کامله من و کم و کاستی توش ندیدم همونطور که تو عکس میبینید نزدیک به 60 نرم افزار مختلف توش نصب شده و حاضر به کاره!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]