ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال راجع به تلویزیون سونی EX700

F_C_B
31-10-2010, 21:30
سلام. من یه EX700 46 دارم.

لطفا اگه مقدوره به سوالتم جواب بدید.

1- از کجا بفهمم که دستگام ماله ارپاست یا خاورمیانه؟

2- من این usb wifi باش نبود وقتی خریدم. ( کجا میفروشن تا تهیه کنم براش؟) ( فقط باید مدل خودش باشه ، مدل های دیگه ساپورت نمیشن؟)

3- این تلویزیون دیجیتال چیه؟ کمی توضیح میدید کل تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد.
- تو شهر اهواز کار میکنه؟
- نیاز به خرید وسیله یا آنتن یا چیز خاصی داره واسه گرفتن شبکه های دیجیتال؟ یا همینجور سرچ میکنی پیدا میکنه اگر اره کمی توضیح بدید

baghbanzadeh
01-11-2010, 09:48
سلام. من یه EX700 46 دارم.

لطفا اگه مقدوره به سوالتم جواب بدید.

1- از کجا بفهمم که دستگام ماله ارپاست یا خاورمیانه؟

2- من این usb wifi باش نبود وقتی خریدم. ( کجا میفروشن تا تهیه کنم براش؟) ( فقط باید مدل خودش باشه ، مدل های دیگه ساپورت نمیشن؟)

3- این تلویزیون دیجیتال چیه؟ کمی توضیح میدید کل تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد.
- تو شهر اهواز کار میکنه؟
- نیاز به خرید وسیله یا آنتن یا چیز خاصی داره واسه گرفتن شبکه های دیجیتال؟ یا همینجور سرچ میکنی پیدا میکنه اگر اره کمی توضیح بدید

سری به اینجا بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

F_C_B
01-11-2010, 16:24
ممنون دوست عزیز اما چیزی دسنگریم نشد.

من سوالام اینان. ای سوالاتم را اونجا پیدا نکردم فقط اولی رو یکی نامحسوس گفته بود نمیشه.

1- فقط و فقط باید از UWA-BR100 که توی کتابچش معرفی شده استفاده کنم واسه wifi ? یا مدلهای دیگه هم بزنم کار میکنه؟ و مهمترین اینکه از کجا میتونم تهیش کنم و قیمتش چقدره

2- تلویزیون دیجیتال که میگن توی اهواز هم کار میکنه؟ اگر اره فقط یه سرچ خالی است؟ ای احتیاج به خرید آنتن خاصی یا چیزی داره

3- بعد از اینکه کشور استرالیا را انتخاب میکنم ازم میاد ریجن میپرسه . کدوم رو باید انتخاب کنم؟

erfandj
01-11-2010, 18:52
دوست عزیز من nx700 دارم فکر کنم جواب سوال دوم و سوم شما رو بدونم .در مورد تلویزیون دیجیتال اینکه کیفیتش بیشتره.دیگه برفک وسایه نداره.نقریبا مناسب lcd ها هست.و به احتمال قوی در اهواز هم فعال شده.میتونید برای اینکه مطمئن بشید به صداسیمای استان خودتون زنگ بزنید وسوال نمایید.در ضمن هیچ دستگاهی هم لازم نیست تهیه کنید تا تصاویر دیجیتال رو دریافت کنید.
آنتنش هم همون آنتن معمولی که قبلا ازش برای دیدن آنالوگ استفاده میکردید خوب هست(من از انتن خفاشی استفاده میکنم) .همون طور که فهمیدید باید تلویزیون رو یه بار به تنظیمات کارخانه برگردونید و کشور رواسترالیا انتخاب کنید.ریجن هم فرقی ندارد هر کدام را میتوانید انتخاب کنید.

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

در مورد اروپایی یا خاورمیانه ای بودن هم روی جعبش به قسمت کنار نگاه کن اگر نوشته شده ME یعنی خاورمیانه است.اروپایی فکر کنم EU باشه

F_C_B
02-11-2010, 15:30
erfandj جان ممنون

الان تنها سوالم اینه

من این usb wifi باش نبود وقتی خریدم. ( کجا میفروشن تا تهیه کنم براش؟) ( فقط باید مدل خودش باشه UWA-BR100؟ ، مدل های دیگه ساپورت نمیشن؟) (قیمتش چنده)

F_C_B
03-11-2010, 04:53
دوستان راه حلی واسه از درست کردن اینجا دارن؟

خیلی شلوغ شده تلویزیون به هیچی دیگه وصل نیست اما حدود 10 تا چیز اینجا اومدن که نمیرن. چیکارشون کنم.؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

F_C_B
03-11-2010, 13:46
پیداش کردم
توی تنظیمات سرور میتونید پاکشون کنید...

baghbanzadeh
03-11-2010, 13:59
سلام با ریست فکتوری همی چیز به حالت اول بر میگرده .

F_C_B
04-11-2010, 00:24
سلام با ریست فکتوری همی چیز به حالت اول بر میگرده .

نه با ریست فاکتوری هم اون چیزا پاک نمیشن. فقط باید بری تو تنظیمات سرور دستی پاکشون کنی...

مگیم چطور میشه وارد منوی مخفی شد.؟

reza3502002
10-12-2010, 17:59
با سلام
ex700 دارم وایرلس برقراره ولی برای دیدن تصویر فیلمهام نمیدونم باید چکار کنم ایامیشه از ابتدا توضیح بدید لطفا

soo14
24-01-2011, 23:06
قیمت wifi سونی را متغیر از 30 تا 60 هزار تومان می فروشند. بسته به انصاف فروشنده داره.

behzad00
09-06-2011, 19:13
برای خرید دانگل یا WIFIال ای دی SONYدر پروفایلم پیام خصوصی بفرستید
Sony UWA-BR100 USB Wi-Fi

shahrammmk
06-11-2013, 13:27
سلام
من فقط یک سوال دارم
من یک تلویزیون سونی EX700 دارم .آیا سیستم تلویزیون دیجیتال دارد ، اگر دارد چگونه باید آنرا فعال کرد ؟
تو رو خدا جواب بدین تا یک دستگاه دیجیتال نخریدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahrammmk
06-11-2013, 13:42
تو رو خدا جواب بدین تا یک دستگاه دیجیتال نخریدم.
:42: