ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلوگیری از کامنت های بی مورد در وردپرس

singleguy
31-10-2010, 20:47
سلام
من تو سایتم شاهد کامنت هایی از برخی از کشورهای خارجی هستم که فقط شامل یک مشت چرت و پرت هست. مثلا:
4QXL7U <a href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" rel="nofollow">obuqvnojulfv</a>, ggsivditcvsc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), drwhppaainaw,
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه میشه بگید اینا اصلا چی هست و هدف از ارسالشون چیه و چطور از شرشون خلاص بشم؟

tarantino
31-10-2010, 23:07
دوست عزيز اينها اسپم هستند كه بدليل ضعف امنيتي سيستم كامنت شما به صورت خودكار ارسال ميشند ، اينگونه نيست كه شخص خاصي شروع به ارسال اين كامنت ها در سايت شما بكند ...
بهترين كار براي جلوگيري از اينگونه اسپم ها ايجاد يك پروسه امنيتي مانند قرار دادن تصوير captcha قبل از ارسال نظر و يا محدود كردن ارسال نظر فقط به كاربران عضو سايت مي باشد

singleguy
01-11-2010, 11:10
یکی از دوستان پیشنهاد داد اَکسیمت را فعال کنم، و من هم فعالش کردم! اَکسیمت کارش چیه؟

tarantino
02-11-2010, 16:50
آكسيمت يك پلاگين است كه در wordpress از ورود اسپم در نظرات جلوگيري مي كند با فعال كردن اون مي تونيد از ورود اسپم در بخش نظرات جلوگيري كنيد

Bill Gates
02-11-2010, 21:14
سلام

Aksimet یکی از بهترین های مبارزه با spam هستش و به صورت خودکار در نسخه های مختلف wordpress نصب شده که شما تنها کافیست اون رو در مدیریت فعال کنید .
این پلاگین دارای مدیریت قوی بر روی اسپم ها نیز میباشد .

تشکر//