مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در نصب کارت وایرلس
Amin_0913
31-10-2010, 19:59
با سلام
بنده این کارت رو خریداری کردم
میخواهم از طریق این کارت اینترنت رو شیر کنم
مودم بنده از طریق کابل لن به کیس متصله و از کانکشن(بریدج) برای اتصال به اینترنت ADSL استفاده میکنم
ویندوز XP
مدل کارت
TP - Link TL-WN551G
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اولا مبارکه
دوماً ، من متوجه موضوع نشدم!!!:20:
موضوع تاپیکی که زدین میگه که شما در نصب کارت وایرلس و شناسوندنش به سیستم مشکلی دارید .
ولی توضیحاتتون مربوط یه ایجاد شبکه ی وایرلسه.
اگه منظورتون دومی باشه ، سوالتون رو بهتر بود تو انجمن اینرنت و شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح میکردین. اگه این طوره بگین که موضوع رو اونجات پیگیری کنیم.
1- شما میخوای اینترنت رو با چی شیر کنی؟ موبایل یا لپ تاپ؟ اون هم کارت شبکه Wireless داره؟
2- اون سیستم دوم ویندوزش چیه؟
Amin_0913
01-11-2010, 11:44
سلام
اولا مبارکه سلام ممنون
موضوع تاپیکی که زدین میگه که شما در نصب کارت وایرلس و شناسوندنش به سیستم مشکلی دارید .
ولی توضیحاتتون مربوط یه ایجاد شبکه ی وایرلسه. منظورم هر دوتا هستنش یعنی هم شناساندنش به ویندوز چون هر وقت CD داریو رو میذارم طیق دفترچه نصب میکنم ولی بازم ویندوز نمیشناسه و هم ایجاد شبکه وایرلس
اگه منظورتون دومی باشه ، سوالتون رو بهتر بود تو انجمن اینرنت و شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح میکردین. اگه این طوره بگین که موضوع رو اونجات پیگیری کنیم.
1- شما میخوای اینترنت رو با چی شیر کنی؟ موبایل یا لپ تاپ؟ اون هم کارت شبکه Wireless داره؟
2- اون سیستم دوم ویندوزش چیه؟ اینترنت رو میخوام با موبایل و لپ تاپم شبر کنم هر دو هم وایرلس دارند
سیستم لپ تاپم هم SEVEN دارم و هم XP
موبایلم که سیمبیانه
من وایرلس دارم....مودم nanostation5(بالا سقف نصبه)
میتونم واسه تقویت سیگنالم از این کارتها بگیرم....؟؟
یا چیزای دیگرو پیشنهاد میدید؟؟
کانکشن من با pppe هست و یوزر پسورد داره...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.