ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قیمت جهانی قیمت ایرانی ؟

omid_egh
31-10-2010, 18:39
سلام
یه سوال ساده
اگه به خارج از کشور دسترسی داشته باشید لپ تاپ از اونجا میگیرید بدون گارانتی با قیمت کمتر یا نه ترجیح میدی از ایران بگیرید با قیمت بالاتر ولی با گارانتی ؟

من الان میتونم از چین سفارش بدم ولی نمیدونم این جوری خوبه یا راه دوم ؟

roteal2007
31-10-2010, 20:43
سلام
یه سوال ساده
اگه به خارج از کشور دسترسی داشته باشید لپ تاپ از اونجا میگیرید بدون گارانتی با قیمت کمتر یا نه ترجیح میدی از ایران بگیرید با قیمت بالاتر ولی با گارانتی ؟

ببين دوست من بستگى داره گارانتى رو چى تعريف کنى ....به نظر من از همين جا بگىر همه laptop ها 1_2سال گارانتى بين المللى دارن که در کشور فخيممون اين قضىه نيست و شرکت هاى هستن که دارن اين کار رو ميکنن و قيمت هم قطعا بالاتره.

omid_egh
31-10-2010, 21:10
ببين دوست من بستگى داره گارانتى رو چى تعريف کنى ....به نظر من از همين جا بگىر همه laptop ها 1_2سال گارانتى بين المللى دارن که در کشور فخيممون اين قضىه نيست و شرکت هاى هستن که دارن اين کار رو ميکنن و قيمت هم قطعا بالاتره.

گارانتی : پشتیبانی و تعمیر و عوض کردن قطعات معیوب
تعریف من از گارانتیه اما همه این کارارو خود ادمم میتونه بکنه سوال من اینه وقتی مثلا یه لپ تاپ قیمت جهانیش 650 دلار ( به پول ایران تقریبا 670 هزارتومن ) توایران قیمتش 870 هزار تا 900 هزار تومن آیا ارزش داره از اینجا بخری وقتی هم که خراب بشه باید پول بدی تعمیر کنن یا قطعه جایگزین کنن که میشه ضرر تو ضرر ولی اگه از خارج از کشور بتونی تهیه کنی فرضا اگر خرابم بشه اون اختلاف قیمت کمتر جبران میکنه و این میشه سود تو ضرر که خیلی بهتر از ضرر تو ضرر

kiuq
31-10-2010, 22:12
خب شما میتونید از اونر بگیرید بعدش اینور گارانتی کنید.. از 50 به بالا میگیرن فک کنم وسه اینکار ..
حالا با این فرض باز باید ببینید صرف میکنه یا نه..
ولی در کل من لپتاپ بدون گارانتی گرفتن رو اصلا توصیه نمیکنم.

pooriya_hp
31-10-2010, 22:21
استرالیا: قیمتش نسبت به ایران خیلی بهتره
کانادا: قیمتش حدود 200 تومن پایینتر از ایران هست.
آمریکا: حدود 100 تومن پایینتر از ایران
دبی: برند های مثل: زیمنس قیمت خوبی اونجا داره
اروپا: اصلا توصیه نمیشه.
چین: دیگه مرکزش اونجاست.

اگه قصد خرید برندهای رو دارید که در ایران ساپورت ضعیفی دارند بهتره از همون ور برات بیارن.

موفق باشید

omid_egh
31-10-2010, 22:35
من دقیقا 5741 ایسر میخام بگیرم

pooriya_hp
31-10-2010, 23:18
پس همون چین بهترین گزینه هست.
البته یه حساب و کتاب کن یدفعه بی گدار به آب نزنی !!!!

max_3d
01-11-2010, 00:26
فکر کنم لپتاپ نو رو با ارائه قاکتور معتبر بشه بیمه کرد

msa85
01-11-2010, 23:03
از عراق چطور؟ مثلا نجف

آنجا هم قیمت ها پایینه...

omid_egh
04-11-2010, 22:18
یه خبر خیلی بد شنیدم امیدوارم صحت نداشته باشه (بعید میدونم ) یا لااقل زود رفع بشه

اونم اینکه بازهم وارد کننده های لپ تاپ برای حواله زدن پول و خریدن جنس با مشکل روبرو شدن به همین دلیل تو فروش لپ تاپ دارن دست دست میکنن تا ببینن بازار چه طوری میشه اگه کسی اطلاعاتی داره راجه به این موضوع بزاره