مشاهده نسخه کامل
: نظر بدید ! لباس مناسب آقایان برای خواستگاری
با سلام
از دوستان عزیز میخوام که نظرشون رو درباره لباس مناسب برای خواستگاری(آقایون)اعلام کنن ،حتی نوع و رنگ جوراب
لطفا" درباره مدل و اندازه موها و نوع ماده حالت دهنده (ژل ،کرم ، روغن و ...) و ریش هم نظر بدید.
ممنون
البته واضحه به خانواده دختر نیز مربوط میشه اما به نظر من لباس مناسب کت و شلوار هست که رنگ های تیره مثل مشکی و سرمه ای یا ذغالی بهتر هست البته من به شخصه کت شلوار مشکی با راه های سرمه ای رو دوست دارم !
البته رنگ پوست فرد هم در انتخاب رنگ کت شلوار موثر هست
مثلما نوع جوراب و رنگ اون هم باید با کت و شلوار ست بشه ! جوراب تیره و غیر اسپرت (ترجیحا نازک هم نباشه) از پوشیدن جوراب سفید هم جدا خودداری کنید !
کفش هم مثلما کفش مردونه بند دار هم باشه بهتره (از نظر من)
میشه از کروات هم (در صورتی که خوانواده همسر اینده هم کرواتی هستن) استفاده کرد که باز من خودم رنگ هم تراز با رنگ کت و شلوار رو پیشنهاد میدم
حتما میدونید کروات رو 2 جور میشه انتخاب کرد یا متضاد با رنگ کت شلوار یا هم رنگ که من به نظرم تو این جور مراسم همرنگ شیک تر هست
مو هم خیلی بر میگرده به خانواده طرف ! مطمئنا فشن و سیخ سیخی جواب نمیده ! اما اگه خوانواده طرف مذهبی تیر بود (خوب کت شلوار روشن اینجا بهتره استفاده بشه با یقه اخوندی) مو هارو فرق از چپ می زنید و کاملا می چسبونید به کف سر که بچه مثبت و سر به زیر باشید اما اگه خیلی مذهبی نبودن موها باید به صورت سنگین و بسته به نوع چهرتون در بیاد
البته گفته دوستمون درست هست.
به نظر من اولا نباد با لباس زرد رنگ به خواستگاری رفت چون رنگ زرد نشونه حسادت و تنفر هست.
ثانیا کت و شلوار خیلی رسمیه ولی بازم بد نیست.
ثالثا موها به خانواده طرف بستگی داره چون بعضی ها خیلی به مو اهمین ندارن ولی نری کچل کنی!!!!!!!!!!!1:31:
والسلام
به نظر من....آدم نبايد تو خواستگاري زياد رسمي ظاهر بشه....
همون تيپ دائمي بهتره!
pooriya_hp
31-10-2010, 23:25
کت و شلوار مشکی رنگ با مد براق
پیراهن سفید و کروات مشکی
و یه کفش شیک.
خودمونیما بیشتر شبیه تریپ مافیا شد
یا
کت و شلوار سفید.
پیراهن مشکی
کفش مشکی
کروات سفید.
همون تيپ دائمي بهتره!
مخالفم به خصوص اگه خواستگاری فردی برید که شناختی از هم نداشته باشید (خواستگاری سنتی که به نظر من کاملا اشتباه هست )
چون در این نوع خواستگاری خوانواده عروس کاملا از روی ظواهر و نوع حرف زدن شما نتیجه گیری می کنن ! اگه با یک تیپ با کلاس و سنگین ظاهر بشید و نوع حرف هاتون رو و برخوردتون هم موقرانه و ماخوذ به حیا باشه بهتر هست و تاثیر مثبت تری داره یا با لباس معمولی ؟
البته تمامی این مسایل به نوع خوانواده ها و فرهنگ محل و اینها هم بر میگرده واضحه منی که فقط یک بار به جنوب کشور سفر کردم یا تا حالا سمت کرمان نرفتم نمیتونم در مورد این شهرها نظر بدم ! حتی نوع فرهنگ در شهرهای بزرگ و کوچک و اقوام مختلف هم متفاوت هست ! اما باز هم من میگم کت شلوار رسمی بهتره :31:
در کل اول کیستون رو انتخاب کنید با هم رفت و اماد داشته باشید حرفاتونو بزنید با خانواده هم اشنا بشید بعدش خواستگاری فرمالیته میشه !
بی باک بی بال
01-11-2010, 00:25
حال کی به ما زن میده
Milad4171
01-11-2010, 00:31
این از اون تاپیک هاست هااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
:13:
و خدا متفرقه رو آزاد کرد
به خیلی چیزا بستگی داره ، ولی در کل من با سورنا موافقم برای خواستگاری خیلی رسمی هم نباشه موردی پیش نمیاد
ولی برای مراسم های بعدی رسمی بودن الزامی است
مدل مو هم به نظرم هر مدلی که فکر می کنی خوشتیپ تر میشی
kiarash3500
01-11-2010, 10:49
به نظر من کت و وشلوار تیره
موهای کوتاه
کراوات
دسته گل با کلاس
کفش چرمی مشکی نوک باریک
موهاش هم با ژل خوابونده باشه!!!:21:
بی باک بی بال
01-11-2010, 18:16
خوب به خود ادم ربط داره نمی شه چیزه خاصی رو گفت دوستان هم چیزی رو می گین که بخودش میاد و خوش تیپ می شوند
به قد وزن رنگ چشم رنگ پوست رنگ مو ربط داره دیگه!
شما اول اینها رو بگو بعد :5:
راستی یکی از واجبات پیژام است چون اگه وصلت شد شبو همونجا بمونی :31:
amirrezan95
01-11-2010, 19:14
راستی یکی از واجبات پیژام است چون اگه وصلت شد شبو همونجا بمونی :31:
اینو خوب اومدی:27:
mahdi7610
01-11-2010, 20:15
کت و شلوار مشکی
پیراهن هم ترجیحا سفید باشه
کروات به نظر من موقع خاستگاری اصلا جالب نیست
جوراب هم سفید نباشه چون توی چشم می زنه .
موها سر هم حتی الامکان کوتاه و حالت دار باشه . و حتی الامکان بغل موها کوتاه تر از بالا باشه .
در ضمن توی این دورو زمونه پسر و دختر قلبش دو را چشم پدر و مادر قرار و مدار را می زارن :31:
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
همون تيپ دائمي بهتره!
شما بهتره سعی کنی با پوشیدن لیاس های شیک و مدرن مشکل گردن به بالا را کمتر کنی :31::31:
mohsen_gh1991
01-11-2010, 20:21
جوراب هم سفید نباشه چون توی چشم می زنه . الان دیگه اصلا جوراب سفید خز شده.... مشکی هم خوب نیست....زغال سنگی خوبه.
مخالفم به خصوص اگه خواستگاری فردی برید که شناختی از هم نداشته باشید (خواستگاری سنتی که به نظر من کاملا اشتباه هست )
چون در این نوع خواستگاری خوانواده عروس کاملا از روی ظواهر و نوع حرف زدن شما نتیجه گیری می کنن ! اگه با یک تیپ با کلاس و سنگین ظاهر بشید و نوع حرف هاتون رو و برخوردتون هم موقرانه و ماخوذ به حیا باشه بهتر هست و تاثیر مثبت تری داره یا با لباس معمولی ؟
البته تمامی این مسایل به نوع خوانواده ها و فرهنگ محل و اینها هم بر میگرده واضحه منی که فقط یک بار به جنوب کشور سفر کردم یا تا حالا سمت کرمان نرفتم نمیتونم در مورد این شهرها نظر بدم ! حتی نوع فرهنگ در شهرهای بزرگ و کوچک و اقوام مختلف هم متفاوت هست ! اما باز هم من میگم کت شلوار رسمی بهتره :31:
در کل اول کیستون رو انتخاب کنید با هم رفت و اماد داشته باشید حرفاتونو بزنید با خانواده هم اشنا بشید بعدش خواستگاری فرمالیته میشه !
چرا اشتباهه؟!؟!:20:
اونم محفوظ به حیاستا!!!
به نظرمنم کت شلوار خوبه!سرمه ای تیره خوبه.پیراهنم سفید جورابم سفید نباشه بهتره به قول دوستان ذغالی خوبه!
چرا اشتباهه؟!؟!:20:
اونم محفوظ به حیاستا!!!
به نظرمنم کت شلوار خوبه!سرمه ای تیره خوبه.پیراهنم سفید جورابم سفید نباشه بهتره به قول دوستان ذغالی خوبه!
خب نظر منهه چون بدون شناخت کافی دارید برای اینده بزرگی تصمیم میگیرید و کل شناختی که صورت میگیره تو چند جلسه و چند ساعت هست !!! اینجوری هیچ چیزی از طرف نمیشه فهمید !!!نه اخلاق نه نوع برخورد نه هیچی شاید اصلا طرف روانی باشه اما شما تو چندین جلسه خواستگاری نتونی بفهمی !!
البته که اونم محفوظ به حیاست :31::10:
این دیگه از اون حرفهاست.
همون جوری که هستین برین خواستگاری بهتره.
mahdi7610
02-11-2010, 08:25
داشتن سواد بالا حداقل در حد لیسانس و یک کار خوب و پر دارمد میتونه تمامی مشکلات ظاهری ادم را برطرف و لاپوشونی کنه .
بی باک بی بال
02-11-2010, 09:56
پس اول برو لیسانس ترجیحآ دکترا بگیر بعد یه کار خوب هم پیدا کن
البته مدرک می تونی از ناصر خسرو بگیری
ZIBAYEKHOFTE
02-11-2010, 10:31
ehem
با سلام
ببخشید آقایون محترم:5:
ولی من فکر میکنم اینجا باید خانومها نظر بدن
اولندش که به نظر من اگر میخواین ازدواج عاقلانه و درستی داشته باشین بهتره که وقتی میرید خواستگاری با یک تیپی برید که جوری نباشه که دختره فقط عاشق تیپتون بشه!
جلسه ی اول با یک تیپ معمولی اما مرتب برید(بلوز مردونه(آستین کوتاه هم میتونه باشه)-شلوار معمولی یا کتان-ازین کت اسپرتا هست از اونام خوبه)
جلسه ی دوم (اگر جلسه ی اول به تفاهم رسیده باشین) بازم با همون تیپ جلسه ی قبل :31: (اما میتونید رنگ لیاستون رو عوض کنید.)
ازجلسه ی سوم به بعد همه ی زورتون رو بزنید که ته خوش تیپ باشین:20:
مبارکه:11:
pooria-ir
02-11-2010, 11:27
یه مسئله ی خیلی مهم هست که داره ذهن منو آزار میده :دی
خواستگاری الان یه چیز کاملا فرمالیته هستش که انجام میشه که فقط بشه :دی
آخه کی هست که الان وقتی میره خواستگاری اولین جلسه ی ملاقاتش باشه ؟
قبل از اون 100 بار دختر پسره همدیگرو دیدن،حداقل 10-12 بارم خانواده ها 2 طرف رو دیدن !!
یه مسئله ی خیلی مهم هست که داره ذهن منو آزار میده :دی
خواستگاری الان یه چیز کاملا فرمالیته هستش که انجام میشه که فقط بشه :دی
آخه کی هست که الان وقتی میره خواستگاری اولین جلسه ی ملاقاتش باشه ؟
قبل از اون 100 بار دختر پسره همدیگرو دیدن،حداقل 10-12 بارم خانواده ها 2 طرف رو دیدن !!
نه بابا این خبرها هم نیست
هنوز خیلی ها به روش سنتی عمل میکنن و روز خواستگاری اولین ملاقاتشونه
از این دست خانواده ها هم زیادن
mostafa_360
02-11-2010, 14:08
به نظرم ازدواج توی این دوره و زمونه رنگ و لعاب خودشو از دست داده من که اصلآ به ازدواج فکر نمی کنم.البته من ازدواج رو امر پسندیده ای می دونم.
اما اگر نظر من رو بخواین من فکر می کنم توی مراسم خواستگاری یک دست کت و شلوار شیک ایتالیایی به اضافه ی یک عطر خاص و موهای نسبتآ فشن می تونه حسابی غوغا کنه.گرچه مهمترین پارامتر ها در مراسم ازدواج به ترتیب این ها هستن:(نظر شخصی)
1.شغل مناسب
2.مسکن
3.بیمه
4.اصالت خانوادگی
5.سطح تحصیلات
6.ماشین
7.تیپ و قیافه خوب
به نظر من اگر 5 پارامتر اول رو داشته باشید تقریبآ قضیه حله (پارامتر 6و7 به خود دختره ربط داره).در مورد تفاهم هم باید بگم اگر کسی با طرف مقابلش تفاهم نداره اصلآ نباید به فکر خواستگاری باشه!!!!!!!
farshidshd
02-11-2010, 14:15
ehem
با سلام
ببخشید آقایون محترم:5:
ولی من فکر میکنم اینجا باید خانومها نظر بدن
اولندش که به نظر من اگر میخواین ازدواج عاقلانه و درستی داشته باشین بهتره که وقتی میرید خواستگاری با یک تیپی برید که جوری نباشه که دختره فقط عاشق تیپتون بشه!
جلسه ی اول با یک تیپ معمولی اما مرتب برید(بلوز مردونه(آستین کوتاه هم میتونه باشه)-شلوار معمولی یا کتان-ازین کت اسپرتا هست از اونام خوبه)
جلسه ی دوم (اگر جلسه ی اول به تفاهم رسیده باشین) بازم با همون تیپ جلسه ی قبل :31: (اما میتونید رنگ لیاستون رو عوض کنید.)
ازجلسه ی سوم به بعد همه ی زورتون رو بزنید که ته خوش تیپ باشین:20:
مبارکه:11:
مگه چند بار یاید رفت خواستگاری؟
یه بار باید رفت . شد ، شد ، نشد ، نشد...
.
همه چی بستگی داره به جایگاه فرهنگی و اجتماعی و از همه مهمتر اقتصادی خانواده دختر.
نکته مهم اینه که مجلس خواستگاری باید حتی الامکان خصوصی باشه از نظرمن.
ما که سر بعله برون اخوی رفتیم همه مارو با داماد اشتباه گرفتن آخرش هم هی گفتن چرا برادر داماد کراوات مشکی زده.
خلاصه هر کاری هم که بکنی بازم توش حرف و حدیث هست بهتره انتخاب لباس رو به عهده عروس بزاری هر چی هم که گفتن بگید دست گل خودتونه.
سلام ودرود
بهتر چند تا نکته رو رعایت کنید ...مهم تر از بقیه چیزها صداقت و بی ریا بودن شما در خواستگاریه .........
من پیشنهاد میکنم که از خانم آینده تون بپرسین که امکان داره پدر یا مادرشون از رنگی بدشون بیاد ،خوب حتی المکان اون رنگ لباس رو نپوشید.......
ظاهری آراسته و و رسمی و مناسب عرف نشون میده که شما خواستگاری و در واقع اولین جلسه رسمی بین دو خانواده رو جدی گرفتید و براش اهمیت قائلید..........
در کل مبارک باشه
یادتون باشه زیاد میوه و شیرینی نخورید :31:
دوستان به نظرتون سویت های تاکسیدو چطوریه :دی Tuxedo Suit :دی :دی
خب نظر منهه چون بدون شناخت کافی دارید برای اینده بزرگی تصمیم میگیرید و کل شناختی که صورت میگیره تو چند جلسه و چند ساعت هست !!! اینجوری هیچ چیزی از طرف نمیشه فهمید !!!نه اخلاق نه نوع برخورد نه هیچی شاید اصلا طرف روانی باشه اما شما تو چندین جلسه خواستگاری نتونی بفهمی !!
البته که اونم محفوظ به حیاست :31::10:
ای دهنت طلا!!!
منم درگیر یکی از همین سنتی هاشدم...الان تازه می فهمم چقدر تفاوت داریم...:19::31::2:
مهم ان است که دختر ازت خوشش بیاد دیگه بقیه کارا فرمالیتست.
اصلا ازدواج کنی که چی بشه داری با مجرد خوش میگذرونی:31:
V E S T A
03-11-2010, 11:17
به نظر من تیپ رسمی بزنید و مرتب و شیک باشین حالا اگه رسمی دوس ندازین به نظر من تیپتون باید خیلی
مرتب و تمیز باشه ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صورتتون و کاملا تمیز و اصلاح کنید ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موهاتونم هر مدلی که همیشه دارید بزارین باشه ولی مرتب وتمیزتر از قبل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ادکلن ملایم هم بزنید .. کروات هم اگه خانواده دختر اهلش هستن خوبه ..اگه نه هم مهم نیست زیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جورااااااااااااااااااب سفید هم نپوشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کفشتون هم زیاد خط یا شکنندگی روش نباشه بی زحمت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دور از شوخی به نظر من تو شب خواستگاری گلی رو انتخاب کنید که قشنگ و خاص باشه ..لازم نیست گرون
قیمت یا عجیب غریب یا خیلی بزرگ باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...ولی در کنار لباس مرتبتون دسته گلتون خیلی میتونه رو طرفتون تاثیر
بذاره ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن رفتار و طرز برخوردتون هم تو دلنشینی شما تاثیر زیاد داره..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دور از شوخی به نظر من تو شب خواستگاری گلی رو انتخاب کنید که قشنگ و خاص باشه ..لازم نیست گرون
قیمت یا عجیب غریب یا خیلی بزرگ باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...ولی در کنار لباس مرتبتون دسته گلتون خیلی میتونه رو طرفتون تاثیر
بذاره ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن رفتار و طرز برخوردتون هم تو دلنشینی شما تاثیر زیاد داره..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته گل یا سبد گل ؟ کدومبهتره ؟؟؟
طرز برخورد چجوری ؟؟؟ سنگین و ساکت و موقر ؟ شوخ و شاد و بذله گو ؟ پر رو و وقیح ؟ چه جوری جواب میده ؟؟؟
میخواید من خودم واسه امتحان 10 -20 تا خواستگاری با روش های مختلف برم نتیجشو اینجا بزارم براتون :31:
Mohammad Hosseyn
03-11-2010, 12:06
آدم باید روز خواستگاریش با لباس معمولیش بره. یعنی لباسی که دانشگاه ، سرکار ، یا هر جا دیگه میره. مدل مو و ... هم همینطور.
آدم باید روز خواستگاریش با لباس معمولیش بره. یعنی لباسی که دانشگاه ، سرکار ، یا هر جا دیگه میره. مدل مو و ... هم همینطور.
اگه فرضا طرف سرباز بود یا رفتگر بود با لباس سربازی یا نارنجی بره واسه خواستگاریش ؟؟؟:31:
بابا ادم واسه مهمونی هم که می خواد بره تیپ و لباس خوب می پوشه حالا خواستگاری که بحثش جداس !!!
شما ولی با لباس معمولیت که خواستگاری رفتی بعدش بیا اینجا واسه ما جریان و تعریف کن:10:
rambo_1386
03-11-2010, 13:09
یه چندسال صبر کنید دخترا خودشون میان خواستگاری پسرا!!!!:27:
یا اگه اینجوری نشد با لباس رفته گر هم برید بازم با کله قبول میکنن!!!!:31:
مثل اینکه یادتون رفته دخترا با کمبود شوهر روبرو شدن!!!:21:
ZIBAYEKHOFTE
03-11-2010, 13:33
مگه چند بار یاید رفت خواستگاری؟
یه بار باید رفت . شد ، شد ، نشد ، نشد...
.
اگر بدون هیچ شناختی بری خاستگاری که نمیتونی توی 1جلسه طرف رو بشناسی
حداقل باید 3،4،5 جلسه بری (هرجلسه حداقل 1ساعت صحبت)
تازه مشاوره و اینام باید بری 1ماه هم نامزدی بعدش عقد
اونایی که میگن سنتی نمیشه چون فکر میکنن خواستگاری یعنی 1بار فقط بری و تموم
نه خیر
انقدر میحرفین تا کامل بشناسیش(بستگی به هوش خودت داره چجوری سوال بپرسی همه چی رو بفهمی)
بعدشم باید کلی تحقیق کنی(فامیل،همسایه،دوستاش و آشنا و...)
البته شما هرکاری کنی نمیتونی طرفت رو کامل بشناسی(آدم خودش رو هم به زور میشناسه چه برسه یکی دیگه رو)
اگر توکل و توسل داشته باشی اگر طرف مشکلی داشته باشه خدا برات رو میکنه و همه چی روشن میشه
اگر هم رفتی تو زندگی و مشکلی پیش اومد دیگه همه چی بستگی به توانایی خودت داره
تفاهم یعنی:توانایی تحمل تفاوت ها
:5:
Mohammad Hosseyn
03-11-2010, 14:39
اگه فرضا طرف سرباز بود یا رفتگر بود با لباس سربازی یا نارنجی بره واسه خواستگاریش ؟؟؟:31:
بابا ادم واسه مهمونی هم که می خواد بره تیپ و لباس خوب می پوشه حالا خواستگاری که بحثش جداس !!!
شما ولی با لباس معمولیت که خواستگاری رفتی بعدش بیا اینجا واسه ما جریان و تعریف کن:10:
تیپ میزنی یعنی چی ؟ یعنی بیرون که میری تیپ نمی زنی .
شما بیرون میری به خودت نمیرسی ؟
سرباز لباس وظیفشه ، چه ربطی داره ... لباس و ظاهری که همیشه استفاده میکنیم منظورمه. اگه شما در حالت معمولی به خودت نمیرسی پس مشکل از خودتونه. اگر هم همیشه سعی میکنید خوش لباس و ظاهر باشید ، خوب موقع خواستگاری هم همینجوری باش. نمی دونم چرا ما سعی میکنیم خودمونو جوری نشون بدیم که نیستیم !!
عروس خانوم شب خواستگاری ممکن به لباس و ظاهر شما بله بگه ، اونوقت یه عمر با یه لباس و ظاهر دیگه شما رو می بینه. بعد میان میگن هیچی دوران نامزدی نمیشه. معلومه نمیشه با این اوضاع. نمیخوام بگم کت و شلوار نپوشیم روز خواستگاری . ولی این دفعه اول و آخر نباشه کت و سلوار میپوشیم.
یه چندسال صبر کنید دخترا خودشون میان خواستگاری پسرا!!!!:27:
یا اگه اینجوری نشد با لباس رفته گر هم برید بازم با کله قبول میکنن!!!!:31:
مثل اینکه یادتون رفته دخترا با کمبود شوهر روبرو شدن!!!:21:
این چه حرفیه مد شده جدیدا میزنن !!!
دختر خوب هیچ وقت کمبود خواستگار نداره و دیر بجنبی رفته !!!!
اونایی که میگن سنتی نمیشه چون فکر میکنن خواستگاری یعنی 1بار فقط بری و تموم
نه خیر
انقدر میحرفین تا کامل بشناسیش(بستگی به هوش خودت داره چجوری سوال بپرسی همه چی رو بفهمی)
بعدشم باید کلی تحقیق کنی(فامیل،همسایه،دوستاش و آشنا و...)
البته شما هرکاری کنی نمیتونی طرفت رو کامل بشناسی(آدم خودش رو هم به زور میشناسه چه برسه یکی دیگه رو)
اگر توکل و توسل داشته باشی اگر طرف مشکلی داشته باشه خدا برات رو میکنه و همه چی روشن میشه
اگر هم رفتی تو زندگی و مشکلی پیش اومد دیگه همه چی بستگی به توانایی خودت داره
تفاهم یعنی:توانایی تحمل تفاوت ها
:5:
با حرف زدن فکر میکنی اونم تو 5 جلسه بشه یکی رو شناخت ؟؟؟؟
شما با یکی از دوستای 2 سالت که تا حالا سفر نرفتی و فقط دوست بودی یه روز برو سفر ببین شناختت چقدر فرق میکنه
تا با کسی نباشی درست نمیشه بشناسی طرف رو
توکل و توسل هم که همش حرف الکی و گولزنک هست بابا یعنی چی توکل کن خدا خودش همه چیو درست میکنه و همه چیه واست رو میکنه !!!
تیپ میزنی یعنی چی ؟ یعنی بیرون که میری تیپ نمی زنی .
شما بیرون میری به خودت نمیرسی ؟
سرباز لباس وظیفشه ، چه ربطی داره ... لباس و ظاهری که همیشه استفاده میکنیم منظورمه. اگه شما در حالت معمولی به خودت نمیرسی پس مشکل از خودتونه. اگر هم همیشه سعی میکنید خوش لباس و ظاهر باشید ، خوب موقع خواستگاری هم همینجوری باش. نمی دونم چرا ما سعی میکنیم خودمونو جوری نشون بدیم که نیستیم !!
عروس خانوم شب خواستگاری ممکن به لباس و ظاهر شما بله بگه ، اونوقت یه عمر با یه لباس و ظاهر دیگه شما رو می بینه. بعد میان میگن هیچی دوران نامزدی نمیشه. معلومه نمیشه با این اوضاع. نمیخوام بگم کت و شلوار نپوشیم روز خواستگاری . ولی این دفعه اول و آخر نباشه کت و سلوار میپوشیم.
به خود رسیدن داریم تا رسیدن
شما میری نونوایی همون جور میری که میخوای با دوست دخترت بری کافی شاپ ؟ این تیپت با تیپی که می خوای با دوستت بری ورزشگاه یکیه ؟ لباسی که می پوشی با لباسی که می خوای بری عروسی می پوشی یکیه ؟
کلا هر جا و مکانی لباس و تیپ خاص خودشو می طلبه !!! منظور هم ظاهر سازی نیست ! شما اگه همیشه با تی شرت و شلوار جین هستی وز عروسی هم تیشرت و شلوار جین می پوشی ؟؟؟؟
عروس خانوم هم اگه تو 1 جلسه بخواد تصمیم بگیره خوب تقصیر این 1 جلسه هست نه تقصیر ظاهر بینی یا تیپ شما !!! مشکل این نوع خواستگاری هست
ZIBAYEKHOFTE
03-11-2010, 15:41
با حرف زدن فکر میکنی اونم تو 5 جلسه بشه یکی رو شناخت ؟؟؟؟
شما با یکی از دوستای 2 سالت که تا حالا سفر نرفتی و فقط دوست بودی یه روز برو سفر ببین شناختت چقدر فرق میکنه
تا با کسی نباشی درست نمیشه بشناسی طرف رو
توکل و توسل هم که همش حرف الکی و گولزنک هست بابا یعنی چی توکل کن خدا خودش همه چیو درست میکنه و همه چیه واست رو میکنه !!!
اولا که کامل بخون
اینجارو نخوندی:البته شما هرکاری کنی نمیتونی طرفت رو کامل بشناسی(آدم خودش رو هم به زور میشناسه چه برسه یکی دیگه رو)
دوما
حرفی که زدم(توسل و توکل) تجربه کردم و دیدم
منظورم هم از توکل دست روی دست گذاشتن نبود
سوما
به اعتقادات کسی بی احترامی نکن
برو هرکاری دوس داری بکن
من برای اونایی گفتم که این چیزارو میفهمن
دوستان
ایت تاپیک برای مشاوره لباس ایجاد شده. نه مشاوره زندگی و ازدواج .
اولا که کامل بخون
اینجارو نخوندی:البته شما هرکاری کنی نمیتونی طرفت رو کامل بشناسی(آدم خودش رو هم به زور میشناسه چه برسه یکی دیگه رو)
دوما
حرفی که زدم(توسل و توکل) تجربه کردم و دیدم
منظورم هم از توکل دست روی دست گذاشتن نبود
سوما
به اعتقادات کسی بی احترامی نکن
برو هرکاری دوس داری بکن
من برای اونایی گفتم که این چیزارو میفهمن
اولا :اره نمیشه هیچ کسی رو کامل شناخت اما خوب به نظرم با رفت و امد ، زندگی و مسافرت میشه ادمها رو بهتر شناخت
دوما : منم اصلا تو صحبت شما یا حرف خودم دست رو دست گذاشتن رو ندیدم و نگفتم
سوما : بی احترامی نبود عقیده من بود
چهارما : من که هر کاری دوست دارم میکنم :دی ان شااله خدا به همه فهم و شعور عنایت فرماید
پنجما : اینجا دعوا با هم نداریم :10:
دوستان
ایت تاپیک برای مشاوره لباس ایجاد شده. نه مشاوره زندگی و ازدواج .
خوب همه صحبت ها واسه ایمه که لباس چی بپوشیم دیگه :10: یه کم کوچولو بحث ها منحرف شد و بعضی ها گیر به فهم دادن اون هم به بزرگی خودمون ببخشیمشون :46:
ممنون از همــــــــــه
یکم که سرچ کردم و با توجه به نظر دوستان چند نکته دستگیرم شد
اول اینکه بهتره با تیپ و لباسی شیک و آراسته به خواستگاری بریم چون اینکار علاوه بر اینکه در طرز فکر (مثبت)طرف مقابل نسبت به ما تاثیر داره ، نوعی احترام به اونا (و مخصوصا" دختر خانوم)هست .مثلا" کت و شلواری تیره به همراه پیراهنی روشن گزینه ی خوبیه .
از لباسهایی که توی زوق میزنن مثل جوراب سفید ، کفش اسپرت(مخصوصا" سفید) و ... باید حتما" اجتناب کنیم و در به کار گیری عطر یا ادکلن هم باید دقت کنیم که باید ملایم باشه .
بهتره که دسته گلی ساده و در عین حال زیبا (مثلا" رنگ صورتی خیلی خوبه) و به تعداد اعضای خانواده دختر گرفته بشه .مثلا" اگه 4 نفر هستن یه دسته گل با 4 شاخه گل .
حالت موها همونطور که به طور روزمره اصلاح میکنیم باشه اما به شکلی منظم و آراسته تر ، از ژل و موادی که زیادی مو رو براق و خیس نشون میده باید اجتناب کرد .
بهترین زمان خواستگاری اول شب هست ، الآن که پاییزه و روز کوتاهه حدودا" ساعت 8 .
anahita2002_anahita2002
06-11-2010, 00:11
حالا ميشه از بحث لباس بيان بيرون و مقاديري هم در رابطه بارسم و سوم نويسيد
مدت زمان نامزدي عقد فاصله عقد تا عروسي و........._مثلا بعضي ها براي دختر نشونه ميبرن و...... مثلا انگشتر و..
از شما چه پنهون تو اين 26 ساله تنها مونس وهمدم كامپيوترم بوده و تو كل عمرم دروغ نگم تا حالا 3 تا عروسي رفتم و تا حلا دور هيچ دختري هم نچرخيد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اين رسم و رسوم ه اصلا سر نميارم
Milad4171
07-11-2010, 03:11
به نظرم یه بخش را بندازیم تو فروم به نام پایگاه مشاوره ی ازدواج!!!!!!!!!!!!!!
این بحث ها چیه بابا!!
یکم اعتماد به نفس ادشته باشین!!!
به نظرم یه بخش را بندازیم تو فروم به نام پایگاه مشاوره ی ازدواج!!!!!!!!!!!!!!
این بحث ها چیه بابا!!
یکم اعتماد به نفس ادشته باشین!!!
اتفاقا به نظر من بد هم نیست یک تاپیک جامع وجود داشته باشه :31:
در یک سری کارها آدم از نظر خودش اعتماد به نفس داره ولی هنگامی که وارد میشه می بینه که اوضاع اونطور که به نظر می آمده نیست.
به نظر من البته این سوالات رو باید کسانی جواب بدهند که تجربه ی خواستگاری رفتن رو دارند، چون از دور همه چیز خوش است :46:
البته به نظر من لباس و تیپ و اینها، نشانگر شخصیت هر فردی هست، ولی خوب شما باید بدون در نظر گرفتن خانواده ی دختر همان لباسی رو که فکر می کنید مناسب هست بپوشید، چون بالاخره صحبت از یک عمر زندگی هست و برداشت اشتباه از روز اول اشتباه.
و من با نظر دوستمون که با ازدواج سنتی مخالف بودند موافقم، اگر این سوال رو از خود دختر مورد علاقتون بپرسید خیلی از مشکلات حل میشه، به همین سادگی " به نظرت من روز خواستگاری چی بپوشم؟ " :46:
البته به قول آقا بابک اینجا مربوط به لباس هست ولی خوب چون بحثش شده، آدم در دنیای امروز با مشکلات امروز، باید و باید طرف مقابل رو کامل بشناسه، و شناخت کامل با 3-4 جلسه صحبت 1 یا 2 ساعته نمیشه، گرچه که دوران نامزدی به همین دلیل هست ولی خوب ازدواج های سنتی برای دورانی بودند که افراد یک محله از همه چیز هم با خبر بودند، و خوب حتی اگر پسر، دختر رو ندیده بود، با یک پرس و جو میشد همه چیز رو فهمید، نه دورانی که همسایه طبقه بالا اصلا نمی دونه طبقه ی پایینی دختر داره!!! :13:
به نظرم حداقل باید خانواده ها هم دیگر رو بشناسند، 4 نفر از دوستان خود من به دلایلی که در فکر دوستان هم نمی گنجد طلاق گرفتند، شاید یک شناخت قبلی در حد یک سال، از این اتفاقات جلوگیری کنه.
می دونم به لباس مربوط نمیشد و از دوستان عذر می خوام ولی مناسب بود جاش، چون خودم دیدم در میان دوستان که به خاطر چه مسائلی (همچون همین تیپ طرف مقابل!!!) طلاق گرفتند، و باور کنید اگر در مرحله ی خواستگاری شکست بخورید خیلی راحت تر هست تا خدای ناکرده در ازدواج! :46:
اگر قرار هست، یک خانواده شما رو بخاطر لباس و یا مدل موتون رد کنند، بگزارید رد کنند!
اگر خانه و ماشین (بحث تحصیلات جداست، چون می تونه آینده ساز باشه) ملاک طرف مقابل هست، بگزارید رد کنند!
واقعیت این هست که شما الان رد شوید، فرصت دارید، ولی در آینده بخواهید با مشکل زندگی کنید ....
موفق باشید.
Ali Mixer
07-11-2010, 11:01
از پایین شروع می کنم
کفش ها باید سیاه یا قهوه ای و شیک باشن.
شلوار پارچه ای تمیز باشه ولی براق نباشه.
پیراهن کدر نباشه و تر وتمیز باشه و تاحدی مایل به قرمز
موهای سر باید فرخ وسط نباشن
Milad4171
07-11-2010, 11:32
میدونین. الان دوره زمونه فرق کرده . شاید هم من اینطوری احساس میکنم!:13:
مثل مثل شما از ازدواج سنتی مخالفم. دلیلش هم اینه که این قضیه مربوط به زمانی بوده که دخترا ازخونه بیرون نمی اومدن تا زمانی که یکی بیاد خواستگاریشون و دختره قبول کنه که باهاش زندگی کنه!!
الان قضیه فرق کرده. دخترها خیلی آزادترن. شما میتونین با دختر مورد علاقه تون یک هفته یک ماه حتی یک سال دوست باشین تااون رو بشناسین!!
قرار نیست که کسی رو انتخاب کنین که یک بار هم ندیدین!!
حالا شما کت سفید بپوش یا مشکی یا قرمز!! شما وقتی رو به روی کسی هستی که حتی 2 ساعت هم باهاش حرف نزدی؛ چه برسه از اخلاق و الایقش بدونی ؛ چیزی غیر این هست که ازش بپرسی ؟
بپرسی شما چه رنگی رو دوس دارین!؟ سوالاتی که واقعا به جوابش نیاز داری!!
-
کلا باشما موفقم و من هم این جور آدمی نیستم و کلا بااین قضیه مخالفم .
تجربه!!!
من نتونستم یک نفر رو توی یک سال بشناسم چه برسه به دو سه روز !!! اونم واسه ی یک عمر زندگی!!!!!!
خیلی سخته!
به نظر من شناخت کاملا خیلی مهمه. حتی شده یک سال هم با طرف رفت و آمد داشته باشین باید سعی کنین اون رو بشناسین
دوست من 6 ماه نامزد بود با یه دختره! بعدش متوجه شد دختره (25 ساله ) یه شوهر متعاد 40 ساله داره و یه بچه که البته پیش خودش زندگی نمیکنن. خونه شون جداست!!!
شناسنامه اش هم المثنی بود!!!
البته این اتفاقها به ندرت می افته ولی تنها راه حلش شناخت کامله
-
لباس زیبا واقعا تاثیر گذاره!!! قبول دارم.
+
واسه اینکه حرفام بی ربط به تاپیک نشه به نظر من یه کت و شلوار مشکی البته با پیرهنی روشن و زیبا و صد البته یه کروات زیباتر از همه!!!!
کروات هم توصیه میشه دو گره بسته بشه چون خوشگلتر به نظر میرسه!!:31:
توی موضوع لباس کاملا ولخرج باشید. چون اثاث اولیه هست!! حتی طرف هم اینطوری خواهد بود مثل شب عروسی!!!
:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.