PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل استفاده ار پرینترهای شبکه در ویندوز 7

Bobby Sands
31-10-2010, 09:52
با سلام خدمت دوستان
من برام یه مشکلی پیش امده اگه ممکنه منو راهنمایی کنین منون میشم.
ما توی شرکتمون سیستم ها بصورت وک گروپ با هم شبکه هستن و روی بعضی سیستمها پریتنر نصبه و توی شبکه شیره تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.
مشکل من اینجاست که روی یکی از لپ تاپها ویندوز 7 نصب کردم اما از بعضی از پرینترهای شبکه نمیتونم استفاده کنم . جالب اینجاست توی شبکه پرینترهای جوهری رنگی رو میشناسه و میشه ادشون کرد ولی پرینترهای لیزری سیاه و سفید رو اررور میده و میگه باید نصبشون کرد. درایورشون رو هم از سایت hp گرفتم نصب کردم ولی بازم همون اررور رو میده! نمیدونم اشکالش از کجاست
دوستان کسی نظری نداره و نمیدونه این چی میتونه باشه؟

Mohammad King
31-10-2010, 10:31
کابل ها رو وصل کنید و بگذارید تا آیپی را خودش تعیین کند و سپس می پرسد محل نتورک کجاست و شما باید home یا work را انتخاب کنید. بعد از آن به Printers and devices رفته و روی پرینتر راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید و از سربرگ(tab) شیر(Share) را انتخاب کنید و پرینتر را به اشتراک بگذارید سپس توجه داشته باشید که یکی ار یوزر های شما باید دارای پسورد باشند تا از آن برای دسترسی به ویندوز 7 از ایکس پی استفاده کنید و یا اینکه از قسمت Advanced Sharing Options که در Network and Sharing Center هست گزینه ی Turn Off Password Sharing را انتخاب کنید.

از طریق کامپیوتر ایکس پی اول مطمئن شوید که پرینتر شیر شده برای این کار به قسمت My Network Places رفته و از سمت چپ View my work group computers را بزنید و سپس کامپیوتر میزبان(ویندوز 7) را انتخاب کنید و با یوزر و پسورد واردش شوید و سپس باید پرینتر را آنجا ببینید. اگر دیدید که شیر شده وگرنه یک بار دیگر از وصل بودن پرینتر و روشن بودن آن و شیر بودن آن مطمئن شوید.

اطلاعات بیشتر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bobby Sands
31-10-2010, 20:30
اگذ توجه کرده باشین گقتم فقط با پرینترهای لیزری مشکل داره و جوهری های رنگی رو میشه استفاده رد و ادد میکنه.
میخوام بدونم دلیل ابنکه با لیزری ها مشکل داره چیه.

Mohammad King
31-10-2010, 20:40
سلام

میتونه پرینتر نیاز به نصب درایور خودش و نصب سی دی خودش باشه...

بهتره اینجا با ذکر نام کامل پرینتر تاپیک بزنید:
پرینتر و اسکنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])