مشاهده نسخه کامل
: مشکل کارت صوتی
mehryazdan
30-10-2010, 23:43
سلام دوستان من اسپیکر لوجیتک X540 خریدم منتها طبق تصویری که گذاشتم اصلا تو برنامه گزینه 5.1 نیست فقط 4 کانال یا 6 کانال مینویسه در این حالت هم اسپیکر وسطیه روی مانیتور صدا نمیده آخرین درایور رو هم نصب کردم تو ویندوز سون درسته ولی تو ایکس پی نه
مادربوردم EP31 گیگا هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza1411
31-10-2010, 09:20
سلام دوستان من اسپیکر لوجیتک X540 خریدم منتها طبق تصویری که گذاشتم اصلا تو برنامه گزینه 5.1 نیست فقط 4 کانال یا 6 کانال مینویسه در این حالت هم اسپیکر وسطیه روی مانیتور صدا نمیده آخرین درایور رو هم نصب کردم تو ویندوز سون درسته ولی تو ایکس پی نه
مادربوردم EP31 گیگا هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا من هم 530 دارم. عجب کیفیتی داره. ببین 5.1 رو مینویسن 6 کاناله. همون 6 هست .... شما یه زحمتی باید بکشی این سه تا فیشی که زدی پشت مادربوردت یه بار دیگه جا بزنی. ویندوزت هم که ایکس پیه .... البته فکر کنم. من الان سون دارم و درتس نصب شده و صدا هم میاد. اما قبلا تو ایکس پی ظاهرش همین طور که میگین بود و گاهی میشد که فیش ها شل باشه و صدا نده. اما این که میگی یعنی مثلا کلا صدا نداه نمیشه. یه تنظیمی سر جاش نیست ...
آقا یه چیز دیگه. شما سابووفر و اسپیکر وسط رو میتونی به اون جا فیش نارنجیه ردف بالا هم وصل کنی و این برنامه خودش میپرسه اینی که داری وصل میکنی چیه ؟ شما هم میگی center subwwofe. درست شد؟:31:
:11::11::11:
mehryazdan
31-10-2010, 09:56
سلام دوست من حل شد از شما ممنونم فقط من از این اسپیکر انتظار بالاتری داشتم البته خوبه ولی من انتظار داشتم بهتر عمل کنه راستی مادربورد شما چیه ؟ شاید من بعدا یک کارت صوتی خوب واسش بخرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.