مشاهده نسخه کامل
: 3تا سوال دارم "یه نگاه بنداز شاید تو هم بتونی"
سلامی گرم خدمت تمامی عزیزان مهندس
راستش سه تا سوال دارم، قربون دستتون اگه که به دادم برسین
اونم اینه که:
1. برنامه ای که دو مقدار صحیح دلخواه را دریافت و بدون استفاد ه از متغیر کمکی ، مقدار آنها را با یکدیگر تعویض کند.
2. برنامه ای بنویسید که 3 عدد دلخواه را دریافت و بصورت مرتب شده در خروجی نمایش دهد.
3. برنامه ای که یک مقدار کاراکتری را دریافت و همچینین یک مقدار صحیح مانند 4 را دریافت کند، و بعد 4 مین کارکتر بعد از کاراکتر ورودی را نمایش دهد.
ورودی= a
a+ 4
خروجی = d
واقعا ممنون میشم بچه ها اگه بتونین به من کمک کنید
راستش منم برنامه اصلیه c رو ندارم "کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــک"
مرسی مرسی
داداش، تو رو خدا یکی جواب منو بده!!!
dewdrops
31-10-2010, 14:19
سوالات راحته . به خاطر همین دونه دونه با هم حلشون میکنیم تا از حلشون بیشتر لذت ببرید . من راهنمایی میکنم شما هم کامپایلر c رو نصب میکنی تا بتونیم به جواب سوالات برسیم .
سوال اول : برای حل این سوال نیاز هست که از جمع و تفریق بین اعداد استفاده کنی. این اعداد چیز خیلی دوری نیست و قرار نیست بگردیم تا از جایی پیداشون کنیم . همین اعدادی که تو وردی میدی باید یک سری جمع و تفریق ساده روشون پیاده کنی .
a=(a+b)-a
b=(a+b)-b
روشی که من بالا گذاشتم یه اشکالی داره . اون اشکال رو برام پیدا کن و روش حل اون رو بهم بگو. البته من خودم جوابش رو پیدا کردم اما میخوام خودت هم پیداش کنی و بگی که چه راه حلی براش داری .
تا یکی دو ساعت دیگه بر میگردم و جوابت رو میبینم برای حلش این زمان خیلی زیاده ولی ارزشش رو داره .:46:
تا بقیه سوالات فعلا ...
بابا خیلی با حالی.
ببین اول ممنون از راهنماییت.
بعدش من اولی و سومی رو نوشتم.
اگه ز اون راهنماییات تو سوال دومی بذاری دیگه خوب گل کاشتی.
مرسی مرسی
dewdrops
08-11-2010, 11:19
برای نوشتن این برنامه من پیشنهاد میکنم اول برنامه ساده ای بنویسی که بزرگترین عدد رو پیدا کنه وقتی این کارو کردی بیا برنامه رو ارتقا بده به برنامه ای که دومین عدد بزرگتر رو پیدا وقتی تونستی این کارو بکنی طبیعتا نوشتن این برنامه خیلی راحت تر میشه.
پس شمایی که برنامه نویسیتون خیلی خوبه برای من برنامه ای رو که دومین عدد بزرگتر رو برمی گردونه بنویس تا اونو ارتقا بدیم به برنامه مورد نظر شما.
شما خیلی خوبی.
ببین عزیز من برنامه پیدا کردن عدد بزرگترو نوشتم .با If
حالا اگه بخوام دومین عددو پیدا کنه ،باید بازم از همون دستور If استفاده کنم.
سلامی گرم خدمت تمامی عزیزان مهندس
راستش سه تا سوال دارم، قربون دستتون اگه که به دادم برسین
اونم اینه که:
1. برنامه ای که دو مقدار صحیح دلخواه را دریافت و بدون استفاد ه از متغیر کمکی ، مقدار آنها را با یکدیگر تعویض کند.
2. برنامه ای بنویسید که 3 عدد دلخواه را دریافت و بصورت مرتب شده در خروجی نمایش دهد.
3. برنامه ای که یک مقدار کاراکتری را دریافت و همچینین یک مقدار صحیح مانند 4 را دریافت کند، و بعد 4 مین کارکتر بعد از کاراکتر ورودی را نمایش دهد.
ورودی= a
a+ 4
خروجی = d
واقعا ممنون میشم بچه ها اگه بتونین به من کمک کنید
راستش منم برنامه اصلیه c رو ندارم "کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــک"
مرسی مرسی
#include <stdio.h>
int main()
{
int a,b;
printf ("2 adad ra vared konid: ");
scanf ("%d%d",&a,&b);
a=a+b;
b=a-b;
a=a-b;
printf ("Adad aval=");
printf ("%d",a);
printf ("\nAdad dovom=");
printf ("%d",b);
return 0;
سوال دوم:
#include <stdio.h>
int main()
{
int a,b,c;
printf ("Enter ");
scanf ("%d%d%d",&a,&b,&c);
if (a>b)
{
a=a+b;
b=a-b;
a=a-b;
}
if (a>c)
{
a=a+c;
c=a-c;
a=a-c;
}
if (b>c)
{
b=b+c;
c=b-c;
b=b-c;
}
printf ("Be Tartib:");
printf ("%d %d %d",a,b,c);
return 0;
dewdrops
09-11-2010, 09:33
شما خیلی خوبی.
ببین عزیز من برنامه پیدا کردن عدد بزرگترو نوشتم .با If
حالا اگه بخوام دومین عددو پیدا کنه ،باید بازم از همون دستور If استفاده کنم.
بله درسته باید از if استفاده کنی و باید متغیر اضافی هم تعریف کنی .
برنامه هایی که مینویسی اینجا هم بذار .باشه؟
حالا وقتی این برنامه رو نوشتی و مجبور شدی برای پیدا کردن سومین عدد باز هم متغیر اضافی تعریف کنی و همین طور الی آخر ... میبینی که تعداد خطوط برنامه خیلی زیاد و در نهایت خیلی گیج کننده میشه و برای مرتب کردن تعداد زیادی از اعداد مسلما این روش دیگه کارایی نداره (به دلایلی که گفتم) به خاطر همین بحث الگوریتم های مرتب سازی پیش میاد و باید بر اساس معیارهایی بیایم و از اونا استفاده کنیم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.