ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در log off

erfanaa
30-10-2010, 19:26
با سلام به همه دوستان

یه مشکل ساده دارم... با نرم افزار Scheduled task کار میکنم و بهش برنامه دادم یکی از نرم افزار هامو اجرا کنه و پس از مدتی ویندوزم لاگ آف بشه...از اونجایی که نرم افزارم خود به خود بالا میاد تنها مشکلم اینه که وقتی ویندوز لاگ آف میشه بعدش یه آیکون میاد که حنما باید موس روش اینتر شه تا ویندوز کامل بالا بیاد...نمی دونم این آیکون رو چه جوری حذف کنم...خواهشا بگید چه طوری از دست این آیکون راحت شم!
دز صورتی که موفق شم، ویندوزم هر چند وقت یکبار log off شده نرم اقزار خود به خود اجرا میشه تا ...

با تشکر فراوان

jack426
31-10-2010, 03:31
سلام

من اگه درست منظورتون رو فهمیده باشم شما بعداز log off دوباره میخواید log on کنید برای log on کردن (ورود به نام کاربری) حتما باید کلیک کنید مگه اینکه restart کنید تا دوباره وارد بشید

erfanaa
31-10-2010, 08:24
سلام

من اگه درست منظورتون رو فهمیده باشم شما بعداز log off دوباره میخواید log on کنید برای log on کردن (ورود به نام کاربری) حتما باید کلیک کنید مگه اینکه restart کنید تا دوباره وارد بشید

یعنی بعد از log off حتما باید کلیک کنم؟ هیج راهی نداره دوست عزیز؟

با تشکر

jack426
01-11-2010, 03:09

با تشکر

حتما باید کلیک کنی راه دیگه ای نیست مگه اینکه ریستارت کنی :41:

hoalboo
02-11-2010, 16:05

با تشکر

چرا هميشه يه راه هست!
با نرم افزار TuneUp Utilities ميشه يوزرت رو Auto Login كني و بگي بعد از Logoff دوباره Login كنه. تو قسمت Customize Windows هستش.
الان نمي تونم دقيق راهنمايي كنم.
اگه خودت نتونستي پيداش كني بگو كمكت كنم.

jack426
03-11-2010, 02:02
خوب الان یه نگاهی به اون برنامه کردم تو فولدر TuneUp Utilities دنبال TuneUp System Control بگرد و بعد از اجرا تو قسمت Administration روی User Logon کلیک کن و به تب Automatic Logon برو و تیک این گزینه رو بزن Logon automatically after logoff ببین میشه یا نه