PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن کامپیوتر

asghar2008
30-10-2010, 13:05
سلام به همه دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه.دوستان من می خواستم کامپیوتر روشن کنم ،همین که دستم به پاور سیستم زدم ،احساس برق گرفتگی کردم، دکمه پاورو زدم دیگه سیستم روشن نشد. نمی دونم چه بلایی به سرش اومده ،ممنون میشم راهنمایی کنید.یه چیز دیگه ، موقعی که سیستم از برق میکشم و دوباره به برق میزنم بدونه اینکه دکمه پاور وبزنم صفحه اول سیستم که روشن میشه رو نشون میده دوباره خاموش میشه.
رم سیستم 2 گیگ
گرافیگ 512
سی پی یو 2.30 دوال

s1mah
30-10-2010, 13:49
سلام
مشگل شما بخاطر الكتريسيته ساكن در بدن شما به وجود امده احتمالا كف اطاق از موكت يا فرش ماشيني استفاده ميكنيد
دراثر سايش پاي شما الكتريسيته ساكن در بدن توليد ميشه كه به محض برخورد با جنس هادي مثل خازن تخليه ميشود

درب كيس را باز كنيد كابل پاور را از روي مادر برد خارج كنيد سيم برق را هم اول از دستگاه جدا كنيد اگر به الكترونيك واردي خازن پاور را تخليه كنيد اگر نه سيستم را براي نيم ساعت به همان حال رها كنيد سپس كابل را به جاي خودش بزنيد انشاالله مشگل حل ميشه يكي دوبارهم بعد از اينكه كابل هارا جدا كردي كليد ريست را فشار بده

موفق باشي

Farjameh
30-10-2010, 14:49
کیس منم همین مشکل رو داشت.
یکی از درهای اون رو که در سمت مادربورد قرار داره باز گذاشتم و مشکل اتصالی حل شد.

asghar2008
31-10-2010, 19:49
سلام
کارایی که دوست عزیز (s1mah) گفته بودن رو انجام دادم ولی باز روشن نشد.
بازم ممنون که راهنمایی کردین.

makintash
31-10-2010, 19:55
سلام به همه دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه.دوستان من می خواستم کامپیوتر روشن کنم ،همین که دستم به پاور سیستم زدم ،احساس برق گرفتگی کردم، دکمه پاورو زدم دیگه سیستم روشن نشد. نمی دونم چه بلایی به سرش اومده ،ممنون میشم راهنمایی کنید.یه چیز دیگه ، موقعی که سیستم از برق میکشم و دوباره به برق میزنم بدونه اینکه دکمه پاور وبزنم صفحه اول سیستم که روشن میشه رو نشون میده دوباره خاموش میشه.
رم سیستم 2 گیگ
گرافیگ 512
سی پی یو 2.30 دوال
یه سیم از کیس وصل کن به نزدیکترین لوله اب.
اگه پریز خونتون ارت داره که مشکل از خازنهای فیدبک ولتاژه البته پاورهای مدل بالا این مشکلات رو ندارن.

asghar2008
01-11-2010, 12:49
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی.
اگه این کار و بکنم(یه سیم از کیس وصل کن به نزدیکترین لوله اب.) سیستم روشن میشه؟
یا از ایجاد الکتریسته ی ساکن جلوگیری می کنه؟

s1mah
02-11-2010, 20:28
دوست من سلام

متاسفم كه سيستم مشگلش حل نشد

اشگال در قسمت پاور مادر برد به وجود امده كه متاسفانه اگر الكترونيك بلد نباشي نميتونم كمكت كنم اگر بلدي بگو تا بگم كدام قسمت را باز بيني كني

حالا لطفا اين كار را هم امتحان كن

تمام كابلها را باز كن مادر برد را بيرون بيار از جمپر ريست مادر برد براي ديفالت كردن استفاده كن بعد از يكساعت خارج از كيس از يك پاور ديگر استفاده كن انشاالله درست ميشه

كار دوم اينه كه c.p.u را يك بار دراري و بعد از چند دقيقه دوبار جابزني در بعضي از سيستمها جواب داده
موفق باشي

behyal
28-11-2010, 20:02
دوست عزیز پاور اتصالی داره.بهتره به فکر یک پاور دیگه باشی.