مشاهده نسخه کامل
: کدامیک؟؟ Lenovo Ideapad S10-3t یا asus Eee PC T101MT
Amin.M.1986
30-10-2010, 02:12
درست در آخرین لحظه ای که خواستم نت بوک ایسوس رو بخرم شنیدم که ایسوس صفحه ی تاچ مقاومتی داره و lenovo صفحه خازنی.. دوستان حالا کدوم یکی از این دو برند رو بخرم.. دقت کنید که lenovo کانفیگ های مختلفی داره و توی هر سایت یک کانفیگش هست.. حالا از دوستانی که اطلاعات دارند خواهشمندم به من کمک کنند. واقعا نت بوک لازم دارم و کارام عقب مونده اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
دوست عزیز چرا دو تا تاپیک زدین ؟؟؟
من 100 درصد مدل لنوو رو پیشنهاد میکنم ، با تاچ ایسوس کار کردم و اصلا حال نداد.
در ضمن مدل لنوو مولتی تاچ (تا دو انگشت ) هم هست...
البته بدی این مدل این هست که باتری خوبی نداره و به شرط باتری 8 سل خریداری کن.
اگر با باتری 8 سل خرید کنی بدون که یکی از بهترین نت بوک ها رو خریدی ، با این باتری تا 10 ساعت شارژ به راحتی برای یک روز خواهی داشت و این یعنی هرجا که میری دیگه نیازی به همراه بردن شارژر نداری
قیمت با باتری 8 سلش رو هم بهم بگو................................. با 4 سل نخر! از ما گفتن بود:31:
اگر روش سیستم عامل meego یا آندروید هم نسب کنی بیشتر حال میکنی
این عکس مربوط به 8 سل هست که میبینی باتری کمی از دستگاه میزنه بیرون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amin.M.1986
30-10-2010, 12:21
دوست عزیز چرا دو تا تاپیک زدین ؟؟؟
من 100 درصد مدل لنوو رو پیشنهاد میکنم ، با تاچ ایسوس کار کردم و اصلا حال نداد.
در ضمن مدل لنوو مولتی تاچ (تا دو انگشت ) هم هست...
البته بدی این مدل این هست که باتری خوبی نداره و به شرط باتری 8 سل خریداری کن.
اگر با باتری 8 سل خرید کنی بدون که یکی از بهترین نت بوک ها رو خریدی ، با این باتری تا 10 ساعت شارژ به راحتی برای یک روز خواهی داشت و این یعنی هرجا که میری دیگه نیازی به همراه بردن شارژر نداری
قیمت با باتری 8 سلش رو هم بهم بگو................................. با 4 سل نخر! از ما گفتن بود
اگر روش سیستم عامل meego یا آندروید هم نسب کنی بیشتر حال میکنی
این عکس مربوط به 8 سل هست که میبینی باتری کمی از دستگاه میزنه بیرون
ممنون
اول که 2 تا تاپیک به خاطر ایراد سرور بود.. اصلا دیشب فکر کردم یدونه هم ایجاد نشده و الان اومدم تاپیک بزنم دیدم دیشب ثبت شده..
....................
خب سوالات بنده از شما..
ایسوس هم نوشته بود مولتی تاچ حالا شما میگی لنوو فقط 2 تا انگشت قبول میکنه..
مسئله اینه
من خوندم لنوو تاچ خازنی داره و ایسوس مقاومتی ولی نمیدونم صحت این مطلب در چه حده.. راستش مقاومتی بودن تاچ ایسوس زده تو ذوقم.
دوم اینکه خوندم لنوو ال سی دی هست و ایسوس ال ای دی.. درسته؟؟ خب ال سی دی باشه باز میخوره تو ذوقم:31:
سوم اینکه هارد لنوو خیلی کمتر از ایسوس هست.. البته اینو خودم ندیدم و باز هم جایی خوندم..
و چهارم اینکه بازم خوندم قطر لنوو نصف ایسوس هست.
حالا با توجه به مطالب بالا شما میتونی کمک کنی؟؟ کسی میدونه چقدر از اینایی که من بالا گفتم درسته؟؟ فردا میخوام برم بخرم اما مردد هستم.. اطلاعاتم کافی نیست.. ممنون میشم کسی کمکم کنه
مولتی تاچ مقاومتی حالا ب چه درد میخوره ؟ :31: من با یک مدل پایین تر ایسوس کا کردم ، تاچش خیلی راحت نیست....
مهمترین چیز برای یک نت بوک باتری اون هست از ما گفتن بود!
مدل ایسوس با دو مدل هارد عرضه میشه ، یکی 160 گیگی و دیگری 320 گیگی
نمی دونم اما فکر کنم مدل های که تو ایران هست 160 گیگی باشند.
علاوه بر این 500 گیگ فضا هم WebStorage به شما تعلق میگیره که با این سرعت اینترنت در ایران به درد نمی خوره.
tiyam 01
30-10-2010, 22:42
ممنون
اول که 2 تا تاپیک به خاطر ایراد سرور بود.. اصلا دیشب فکر کردم یدونه هم ایجاد نشده و الان اومدم تاپیک بزنم دیدم دیشب ثبت شده..
....................
خب سوالات بنده از شما..
ایسوس هم نوشته بود مولتی تاچ حالا شما میگی لنوو فقط 2 تا انگشت قبول میکنه..
مسئله اینه
من خوندم لنوو تاچ خازنی داره و ایسوس مقاومتی ولی نمیدونم صحت این مطلب در چه حده.. راستش مقاومتی بودن تاچ ایسوس زده تو ذوقم.
مالتی تاچ باید چند انگشته باشه پس؟؟؟!!! 10 انگشته؟؟
تا جایی که تو پی سی ورلد خوندم تاج خازنی خیلی از مقاومتی بهتره. میگن مقاومتی -->:2:
دوم اینکه خوندم لنوو ال سی دی هست و ایسوس ال ای دی.. درسته؟؟ خب ال سی دی باشه باز میخوره تو ذوقم:31:
led همون lcd یه. فقط نور پس زمینه اش led هست (بجای لامپ مهتابی تو ال سی دی)
سوم اینکه هارد لنوو خیلی کمتر از ایسوس هست.. البته اینو خودم ندیدم و باز هم جایی خوندم..
هارد رو میتونی ارتقا بدی. هارد 250 گیگ حدود 45-50 تومانه
و چهارم اینکه بازم خوندم قطر لنوو نصف ایسوس هست.
یه مزیته (واسه لنوو)
حالا با توجه به مطالب بالا شما میتونی کمک کنی؟؟ کسی میدونه چقدر از اینایی که من بالا گفتم درسته؟؟ فردا میخوام برم بخرم اما مردد هستم.. اطلاعاتم کافی نیست.. ممنون میشم کسی کمکم کنه
قیمتشون چطوره؟
یه چیز دیگه. لنووو تی وی تیونر دیجیتال داخلی به همراه آنتن فابریک قوی داره
Amin.M.1986
30-10-2010, 23:28
قیمتشون چطوره؟
یه چیز دیگه. لنووو تی وی تیونر دیجیتال داخلی به همراه آنتن فابریک قوی داره
قیمت یکی هست.. اطلاعات شما زیاده تو این زمینه.. من از یک چیز هم میترسم که خود تاچ سی پی یو مصرف کنه در حین کار و رم بکشه و این سی پی یو 1.66 کم بیاره
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
مولتی تاچ مقاومتی حالا ب چه درد میخوره ؟ :31: من با یک مدل پایین تر ایسوس کا کردم ، تاچش خیلی راحت نیست....
علاوه بر این 500 گیگ فضا هم WebStorage به شما تعلق میگیره که با این سرعت اینترنت در ایران به درد نمی خوره.
با هر دو قسمت حرفتون موافقم..
فقط اینکه لنوو خازنی هست و ایسوس مقاومتی هست رو شما تایید میکنی؟؟
والا من توی سایت های خارجی هم خوندم ولی حرف ها زد و نقیض بود..
amirrezan95
30-10-2010, 23:46
قیمت یکی هست.. اطلاعات شما زیاده تو این زمینه.. من از یک چیز هم میترسم که خود تاچ سی پی یو مصرف کنه در حین کار و رم بکشه و این سی پی یو 1.66 کم بیاره
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
میشه لطفآ کانفیگ هر دو مدل و قیمتهاشون رو بفرمایید:11:
به هر حال تاچ مهم هست ،
من به خاطر همین تاچ + باتری + پردازنده N470 میگم که مدل لنوو بهتر هست !
باتری هم همراه با استفاده از تاچ بهتون گفتم حدود 10 ساعت پاسخ گو هست (وب گردی)
و در حالت max brightness و حداکثر استفاده بیش از 5:30 ساعت به راحتی جواب میده
البته اینها رو با باتری 8 سل گفتم.
در مورد CPU هم تحت هر شرایطی ضعیف هست ! نت بوک برای کاربرد های مشخصی ساخته شده و نه برای کار های مهندسی و حرفه ایی!
نهایت استفاده وب گردی و سر گرمی و استفاده از پروژکتور و...................
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
در مورد مولتی تاچ هم که بعضی ها گفتن چند انگشته باشه ! باید بگم که برخی گوشی های همراه تا 16 تا نقطه رو ساپورت می کنند
پس دو انگشت کافیه اما میتونست بیشتر هم باشه
5 تا استاندارده!
Amin.M.1986
31-10-2010, 00:40
----
در مورد مولتی تاچ هم که بعضی ها گفتن چند انگشته باشه ! باید بگم که برخی گوشی های همراه تا 16 تا نقطه رو ساپورت می کنند
والا تا اونجا که من میدونستم اصلا به 2 تا انگشت مولتی تاچ نمیگفتن و یک اسم دیگه داشت( البته واسه گوشی عرض میکنم) اما اطلاعاتم واسه نت بوک در اون حد نیست که بتونم زیاد نظر بدم البته فعلا:31:..
در مورد سی پی یو هم میدونم که برای کارهای خاصی هست و کلا ضعیفه ولی میترسم به خاطر تاچ بودن این سی پی یو اصلا جواب نده .. یعنی میترسم شاید حداقا سی پی یو واسه این سیستم 1.8 باشه . این 1.66 اذیت کنه..
البته من خودم مهندسم اما استفاده مهندسی ندارم از نت بوک و اگر قرار نبود تاچ بگیرم اصلا گیر به سی پی یو نمیدادم اما این تاچ اگه خودش سی پی یو و رم بکشه شاید نت بوک کم بیاره:13:
والا تا اونجا که من میدونستم اصلا به 2 تا انگشت مولتی تاچ نمیگفتن و یک اسم دیگه داشت( البته واسه گوشی عرض میکنم) اما اطلاعاتم واسه نت بوک در اون حد نیست که بتونم زیاد نظر بدم البته فعلا:31:..
در مورد سی پی یو هم میدونم که برای کارهای خاصی هست و کلا ضعیفه ولی میترسم به خاطر تاچ بودن این سی پی یو اصلا جواب نده .. یعنی میترسم شاید حداقا سی پی یو واسه این سیستم 1.8 باشه . این 1.66 اذیت کنه..
البته من خودم مهندسم اما استفاده مهندسی ندارم از نت بوک و اگر قرار نبود تاچ بگیرم اصلا گیر به سی پی یو نمیدادم اما این تاچ اگه خودش سی پی یو و رم بکشه شاید نت بوک کم بیاره:13:
نه سی پی یو به راحتی پاسخ گوی تاچ هست.
الان تبلت هایی با پردازنده ی cortex8 با 10 اینچ صفحه نمایش دارند به راحتی جواب میدن ، اینکه سی پی یوش خیلی بالاتر و بهتر هست !
amirrezan95
31-10-2010, 15:01
میشه لطفآ کانفیگ هر دو مدل و قیمتهاشون رو بفرمایید:11:
:11::40::11::19:
tiyam 01
31-10-2010, 17:20
پس دو انگشت کافیه اما میتونست بیشتر هم باشه
5 تا استاندارده!
بعضیا تا حالا با گوشی مالتی تاچ کار نکرده
تمام گوشیهای لمسی که کار کردم غیر مالتی تاچ بودن
اما چیزایی که درباره مالتی تاچ دیدم با 2 انگشت با کار میکنن
سلام دوست عزیز ...با اینکه میدونم میخوای تاچ بخری من پیشنهاد این رو میکنم Asus_Eee_PC_1008P-KR که طراحش یک مصری به نام کریم رشید هست که مخفف اسمش تو اسم این لبتاب به کار رفته.
در دو رنگ شکلاتی و صورتی که من خودم شکلاتیش رو سفارش دادم برای دوستم.دو تا باطری هم داره و تا دوازده ساعت هم با یک شارژ میتونی استفاده کنی!!!!!!!!!!!فوق العاده زیبا و شکیل هست برو ببین نظرت عوض میشه!
amirrezan95
31-10-2010, 18:05
سلام دوست عزیز ...با اینکه میدونم میخوای تاچ بخری من پیشنهاد این رو میکنم Asus_Eee_PC_1008P-KR که طراحش یک مصری به نام کریم رشید هست که مخفف اسمش تو اسم این لبتاب به کار رفته.
در دو رنگ شکلاتی و صورتی که من خودم شکلاتیش رو سفارش دادم برای دوستم.دو تا باطری هم داره و تا دوازده ساعت هم با یک شارژ میتونی استفاده کنی!!!!!!!!!!!فوق العاده زیبا و شکیل هست برو ببین نظرت عوض میشه!
خیلی نازه :40: البته قبلآ عکس صورتیشو دیده بودم ولی به این قشنگی نبود.
کیفه رو خودش هست ؟
لطفآ قیمت و کانفیگ هم بفرمایید ؟
Amin.M.1986
31-10-2010, 23:43
این مدا ایسوس که گفتید یه مصری طراحی کرده قیافش جالبه اما از قیافه مهمتر واسه من تگنولوژی به کار رفته توی لپ تاپ هستش.. صفحه مقاومتی و خازنی خیلی فرق دارند با هم و از طرفی کانفیگ هم مهمتره.. قیمت هم مهمه.. وزن هم مهمه.لااقل واسه من شکیل بودن تو اولویت آخره.. البته من احساسم اینه که این Asus_Eee_PC_1008P-KR دوستمون گفتن قیمتش بالاتره از مدل های دیگس
Amin.M.1986
03-11-2010, 16:09
آقا من یک چیز دیگه شنیدم.. این لنوو فضای خالی رمش 1 گیگ هست ....... همین لنوو رو میخوام بخرم حالا از کجا بخرم که قیمت ارزونتر در بیاد.. پایتخت بخرم؟؟ یا جای دیگه سراغ دارید؟
مطلب زیر ممکن است باعث گمراهی شود، ابتدا پست 20ام را بخوانید!
بعضی از دوستان توی این تاپیک گفتن، صفحهی مقاومتی مولتیتاچ! اصلاً همچین چیزی نمیشه یا بهتر بگم اشتباهه.
عیب صفحههای تاچ مقاومتی/ 1. ثبت یک تماس (Touch) در یک لحظه و 2. بازتاب نور (ویکیپدیا)
پس کلاً جملهی بلد شدهی بالا اشتباهه.
بد نیست معایب صفحات خازنی هم گفتهشه/
محدودیت استفاده از اجسام برای لمس آن
قیمت بالا
آسیب پذیری نسبت به آلودگی و رطوبت (ویکیپدیا)
و کسانی که میگن صفحات مقاومتی بده و خازنی خویه حتماً لینک زیر رو ببینند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_of_touchscreen_technologies
منابع وسیعتر؛
Amin.M.1986
03-11-2010, 19:55
بعضی از دوستان توی این تاپیک گفتن، صفحهی مقاومتی مولتیتاچ! اصلاً همچین چیزی نمیشه یا بهتر بگم اشتباهه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خود سایتش گفته که مقاومتی مولتی تاچ.. یعنی الان شده.. حالا نظر شما چیه؟ میگی لنوو بهتره یا ایسوس؟؟
خود سایتش گفته که مقاومتی مولتی تاچ.. یعنی الان شده
متأسفانه منظورترو متوجه نشدم.
حق با دوستان بود؛ مثل اینکه امکان مولتیتاچ برای صفحات مقاومتی فراهمشده (پیشتر اینگونه نبود).
جملهی زیر مربوط به قسمتی از بررسی اسوس Eee PC T101MT هست؛
The 10.1in (1024 x 600) LED backlit resistive multi-touch screen has a 256-level pressure sensor to accurately register gesture-based commands input by the user.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.