ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این فن زالمن درست نصب شده ؟

keyvan20000
29-10-2010, 23:02
سلام دوستان می خواستم بدونم این فن zalman 9900 رو درست نصب کردن یانه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طوری که توی دفترچه راهنما گفته بود مکش و بیرون دادن باد توسط این فن به این صورته که تو تصویر می بینید و فن پشت کیس هم که باد رو می زنه بیرون (فن cpu هم خلاف اون) اینطوری هیچ کدوم نمی تونن درست کار کنن .
من فکر می کنم شرکت این فن cpu رو برعکس جا زده درست حدس زدم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza1411
29-10-2010, 23:46
دستت رو بگیر اونجا جهت باد رو با دست هم حس کن. قطعا اون فنی که رم رو خنک میکنه و اون یکی که رو سی پی یو هست باید بادشون به سمت بیرون کیس بره و توسط فن کیس خارج بشه. احتمالا حواسشون نبوده ... از این سوتی ها میدن معمولا.

شما خودت هم که استادی متوجه قضیه هستی ....:11:

:11::11::11::11:

keyvan20000
30-10-2010, 00:12
بسیار ممنون از شما دوست عزیز
فن کیس که بیرون میده فن رم هم باید به رم باد بزنه نه به بیرون اما فن cpu نمی دونم باید یا نباید به کجا باد بزنه !
کلا مدل این فن طوریه که نمیشه حس کرد کجا باد می زنه
امام جدا از این حرفه من فکر کنم همینطوری بهتره آخه اگه جهت مکش و بیرون دادن فن cpu رو برعکس کنیم فکر کنم رم کولر نگذاره که هوا بکشه لا اقل اینطوری که هست بین فن کیس و فن cpu یه فضایی هست آخه دمای cpu بعد از 1 ساعت گیم سنگین حدوداً 58 بود و بعد از 2 ساعت کار کردن معمولی هم حدودا 48 تا 50 بود . چطوره؟

درضمن هیچ طوری نتونستم فن رو باز کنم آخه رم کولر مزاحم بود که متاسفانه رم کولر هم یه پیچ داشت که به هیچ صراطی باز نشد.
بازم ممنون بچه ها.

alireza1411
30-10-2010, 00:34
بسیار ممنون از شما دوست عزیز
فن کیس که بیرون میده فن رم هم باید به رم باد بزنه نه به بیرون اما فن cpu نمی دونم باید یا نباید به کجا باد بزنه !
کلا مدل این فن طوریه که نمیشه حس کرد کجا باد می زنه
امام جدا از این حرفه من فکر کنم همینطوری بهتره آخه اگه جهت مکش و بیرون دادن فن cpu رو برعکس کنیم فکر کنم رم کولر نگذاره که هوا بکشه لا اقل اینطوری که هست بین فن کیس و فن cpu یه فضایی هست آخه دمای cpu بعد از 1 ساعت گیم سنگین حدوداً 58 بود و بعد از 2 ساعت کار کردن معمولی هم حدودا 48 تا 50 بود . چطوره؟

درضمن هیچ طوری نتونستم فن رو باز کنم آخه رم کولر مزاحم بود که متاسفانه رم کولر هم یه پیچ داشت که به هیچ صراطی باز نشد.
بازم ممنون بچه ها.

ببین سی پی یوت چی هست مگه که این قدر دما بالا رفته ؟ اگه چهار هسته ای با کلاک بالای 3 باشه بد نیست. خوبه.

باد بزنه به رم بعد از کجا بزنه بیرون ؟ اون پشت رم ها مگه سوراخ هست ؟؟؟؟ من از این نظر گفتم که اونجا بسته باشه باد بیاد بالا و با فن سی پی یو کشیده بشه به سمت فن پشت کیس و از اونجا هم بزنه بیرون.

اگه جهت چرخش فن رم و فن سی پی یو هر دو بر عکس بشه به نظرم خنک تر خواهد شد. در غیر این صورت اگه بدنه ی کیس درست همونجایی که رم قرار داره سوراخ داشته باشه باز مشکلی نیست ولی اگه نداشته باشه معنیش اینه که الان گردش هوای سیستم شما خوب نیست.

:11:

keyvan20000
30-10-2010, 00:58
نه پشت کیس که سوراخ نیست فن های رم هم فکر کنم باد نمیزنه بیرون
به نظر شما چجوری بازش کنم هیچ جوری باز نمیشه.
cpu هم core i7 930 (هشت هسته ای) هست.

alireza1411
30-10-2010, 22:40
نه پشت کیس که سوراخ نیست فن های رم هم فکر کنم باد نمیزنه بیرون
به نظر شما چجوری بازش کنم هیچ جوری باز نمیشه.
cpu هم core i7 930 (هشت هسته ای) هست.

من هم لپ تاپم core i7 720qm داره که چهار هسته مجازی و چهار تا واقعی داره. آقا هست هسته ای نیست چهار تایی هستش. اون مجازی ها به اندازه ی 10 درصد سرعت رو بالا میبرند .... گاهی هم 15 و 20 درصد.

خب من هم همین رو میگم آخه تا حالا زیاد کیس ندیدم بقلش و اونجاش که جلو میشه سوراخ داشته باشه. به هر حال دما بالاست.

یا ببر جایی که بستن و بگو چی شده یا خودت یه جوری زور بزن بازش کن. یا ببر پیش دوستان ... بالاخره یه فکری باید کرد. البته سی پی یوت خفنه ولی دلیل نمیشه که با نصب غلط چیزی که بابتش هزینه کردی دما بالا بمونه آخه.:41:
گناه داره به خدا ....:31:

:11::11::11::11:

keyvan20000
31-10-2010, 18:57
اما به نظر من دما زیاد نیستا
آخه تو حالت عادی (یعنی فیلم دیدن و آهنگ گوش کردن و مدریت فایلهای و اینها) بعد از 3 ساعت تموم دما روی 43 بود از خیلی ها هم پرسیدم گفتن عادیه
ممنون

ghadami2005
05-11-2010, 02:02
به جهت پره های فن سی پی یو دقت کنین مشخصه هوارو ار سینک جلو (سمت راست فن)مکش میکنه و به سمت سینک پشتی پرتاب میکنه در نهایتم فن پشت کیس اونو خارج میکنه من نظرم اینه که درست نصب شده. فن رم هم که مشخصه صحیح نصب شده.

برای اینکه خیالت راحت بشه بهتره سوکت برق فن پشت کیس رو بکشی دستتو بزار پشت سینک سمت چپ ببین باد به این سمت میاد اگه میاد درسته.

ببخشید جاش اینجا نیست میشه بفرمایید این دوتا کولر رو چند خریدید؟

amd>intel
05-11-2010, 19:37
اين فنها يك كيس خوب و يك خمير سيليكون خوب ميخواهند

keyvan20000
09-11-2010, 01:11
ممنون
این فن رو 85000 تومن خریدم
فن رم رو هم نمی دونم چنده به خدا باید 25 تا 30 تومن باشه
خمیر سیلیکونش هم بهترین نوع خمیر موجود در بازار هست

sofya133
09-11-2010, 11:28
به نظر من صحيح نيست.اگه فن سي پي يو رو برعكس كني هواي داخل كيس بهتر به بيرون هدايت ميشه وبراي كاهش دما موثره.در حال حاضر فن پشتي كيس كارايئه خودشو از دست ميده.
البته اين نظر منه شما وساير دوستان استاده بنده هستيد.اين حقير تازه كاري بيش نيستم

amd>intel
09-11-2010, 11:37
خمير سيليكون thermal fusion 400 بگير . براي برند كولر مستر هست

keyvan20000
09-11-2010, 17:10
OK ولی موضوع خمیر نیست . معضل اصلی اینه که برای باز کردن فن باید ابتدا رم کولر رو باز کنم که تقریبا می شه گفت غیر ممکنه چون اینقدر به این پیچ رم کولر فشار آوردم که فکر کنم دیگه گرد شد آخرش هم باز نشد
تو فکر اینم که یه مدت دیگه اگه خواستم خمیر سیلیکون بزنم چجوری بازش کنم:41:

amd>intel
10-11-2010, 12:25
متاسفانه اشتباه كرديد بايد خيلي دقت ميكردي . موقع نصب كولينگ پردازنده و رم عملا فشار زياد باعث مشكل ميشه