ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای برپایی یک شبکه داخلی کوچک خانگی

phoenix333
29-10-2010, 20:55
دوستان من این‌ها رو دارم:
یک دستگاه پی‌سی که کارت شبکه داره
یک مودم ای‌دی‌اس‌ال روتر
یک لپ‌تاپ که هم شبکه داره هم وای‌فای و بلوتوث
یک پرینتر ح1100 (که ازین کابل‌های بزرگ قدیمی‌ می خوره)

حالا می‌خوام ببینم بهترین راه برای ایجاد ارتباط بین همه این ها چیه؟
ترجیحا وایرلس (یعنی مثلا وقتی با لپ‌تاپم رو تخت نشستم بتونم به فایل‌های پی‌سیم دسترسی داشته باشم. همین‌طور بتونم از پرینتری که الان وصله به پی‌سی استفاده کنم، همینطور وقتی از پی‌سی استفاده می‌کنم به فایل‌های لپ‌تاپ دسترسی داشته باشم)

یک دنیا ممنون از همتون :11::11:

phoenix333
06-11-2010, 10:53
یعنی هیچ‌کی نیست راهنمایی کنه ؟! :41:

joe_satriani
06-11-2010, 18:20
با سلام
ابتدا شما یه اکسس پوینت وایرلس بگیرید
سپس مودم رو به اکسس پوینت وصل کنید و اتصال اینترنت رو برقرار کنید
بعد برای پی سی یه دانگل وایرلس برای شبکه بگیرید که بتونه به شبکه توسط اکسس پوینت وصل شه
سپس لپ تاپ رو هم میتونید از طریق وایرلسش سرچ کنید و به شبکه محلی وصل بشید
همین

موفق باشید.

phoenix333
12-11-2010, 10:29
ممنون دوست عزیز
البته من الان با همین مودم وایرلس هم برای پی‌سی و هم برای لپ‌تاپ اینرنت دارم منظورم اینه که مشکل شیر ایترنت نیست. بیشتر برای شیر فایل و پرینتر و اینها منظورمه... حتما این سخت‌افزارهایی که فرمودید نیازه؟
چون من از یه نفر شنیدم با همینا ظاهرا می‌شه شبکه کرد حالا باز شما بهتر می‌دونید

بازم تشکر

joe_satriani
12-11-2010, 10:53
ممنون دوست عزیز
البته من الان با همین مودم وایرلس هم برای پی‌سی و هم برای لپ‌تاپ اینرنت دارم منظورم اینه که مشکل شیر ایترنت نیست. بیشتر برای شیر فایل و پرینتر و اینها منظورمه... حتما این سخت‌افزارهایی که فرمودید نیازه؟
چون من از یه نفر شنیدم با همینا ظاهرا می‌شه شبکه کرد حالا باز شما بهتر می‌دونید

بازم تشکر

با سلام
بله خوب اگه مودم وایرلس داشته باشید مشکل اینترنت نیست، مشکل شبکه هست که باید از یه اکسس پوینت استفاده کنید

موفق باشید.

a6l3i
13-11-2010, 16:31
سلام

اگه قبل از زدن تاپیک جدا ، یه دور تو تاپیک راه اندازی شبکه ما بین دو کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میزدین، قطعا پاسخ این سوال ها ( و حتی بیشتر ) رو میگرفتین.:46:

موفق باشید.