PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گیرنده دیجیتال بلوسنس Blusens

صفحه ها : 1 [2]

metman1
22-10-2011, 09:03
بنام خدا
با سلام
بلوسنس t14+ بعضی فایل های mkv رو پخش می کنه برخی رو نه
مثلا این دو لینک رو نگاه کنید اولی رو پخش نکرد ولی دومی رو با زیرنویس پخش کرد حالا چرا؟

لینک دانلود و مشخصات اول

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BRrip 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Quality: BRrip 1080p
Format: mkv
Filesize: 1000.43 MB
subtitle: English (Muxed)
Resolution: 1920x800

لینک دانلود و مشخصات دوم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنام فایل : Nostradamus.2012.
سال انتشار: 2009
مدت زمان فیلم : 1:30:52
رزولوشن تصویر : 640x352
تعداد فریم در ثانیه : 23.976
مشخصات صدا : MP3, Stereo, 48Khz, 118Kbps
سال ساخت : 2009
زبان : انگلیسی به همراه زير نويس فارسي هماهنگ با فيلم
حجم: 691 مگابايت

pedram_ashena
26-10-2011, 21:09
زیرنویس ساب را نشان نمیدهد.عجیبه.مگه نباید نشان بدهد؟

metman1
27-10-2011, 08:18
بنام خدا

فکر کنم بلوسنس با اینکه داخل کاتالوگ انگلیسیش گفته انواع فرمتها و انواع زیرنویس ها، فکر کنم mkv که نوع کدینگش mpeg باشه رو پخش می کنه شاید شاید شاید در ورژن های بعدی نرم افزارش اصلاح بشه

LeiliBaManAst
01-11-2011, 10:17
همشون همینطورن بابا
مثلا زمان تعویض کانال ها همه 3 ثانیه و اگر قدرت سیگنال کم باشه 4 ثانیه و در کانال های غیر هم فرکانس 6 ثانیه است. من خودم باشم ایکس وسژن میگیرم که حداقل میاد همه مشکل ها رو زود حل می کنه با آپدیت و نباید آدم بگه: شاید شاید شاید: بلکه مطمئنی که رفع میشه

ضمنا زمان تعویض کانال این دنای خیلی زیاده نسبت به بقیه

ایکس ویژن فقط یه یاراد داره اونم زمان بون شدنشه. یکم اولش که روشن می کنی حدود 20 ثانیه طول میکشه تا روشن بشه ولی تعویض کانال و ایناش بهتر از بقیست

mahdiv
01-11-2011, 14:36
همشون همینطورن بابا
مثلا زمان تعویض کانال ها همه 3 ثانیه و اگر قدرت سیگنال کم باشه 4 ثانیه و در کانال های غیر هم فرکانس 6 ثانیه است. من خودم باشم ایکس وسژن میگیرم که حداقل میاد همه مشکل ها رو زود حل می کنه با آپدیت و نباید آدم بگه: شاید شاید شاید: بلکه مطمئنی که رفع میشه

ضمنا زمان تعویض کانال این دنای خیلی زیاده نسبت به بقیه

ایکس ویژن فقط یه یاراد داره اونم زمان بون شدنشه. یکم اولش که روشن می کنی حدود 20 ثانیه طول میکشه تا روشن بشه ولی تعویض کانال و ایناش بهتر از بقیست

البته این مسئله هم قابل توجه هست که در ایکس ویژن بعد از تعویض کانال حدود 1 ثانیه تصویر فریز میشه,این 1 ثانیه رو هم در زمان تعویض کانال منظور بفرمایید
+ اینکه اگر تمام مدت کلید پشت دستگاه رو روشن بذارید مطمئن باشید به زودی دستگاه مرخص خواهد شد,به شدت داغ می کنه و حتما باید فضای اطرافش باز باشه
من یک 131 داشتم که همین بلا سرش اومد,البته واسم تعویضش کردند اما از اون به بعد همیشه باید کلید پشتش رو خاموش می کردم
در مورد قسمت multimedia player هم هنوز ضعف های زیادی داره
و البته فونت تلتکست هم که تعطیل هست
اما از حق نگذریم گیرندگی این دستگاه فوق العادست,سیم آنتن رو به یک تکه آهن هم در پشت بام وصل کنید کار می کنه!
در کل دستگاه خوبیست اما دستگاه های بهتر رو هم میشه پیدا کرد
به هر حال گل بی عیب خداست :46:
موفق باشید

isfahaneshop
06-11-2011, 14:36
زیرنویس ساب را نشان نمیدهد.عجیبه.مگه نباید نشان بدهد؟
زیرنویس قابل نمایش SRT

pasiar
07-11-2011, 07:00
بلوسنس t + چگونه ساعت را در جلو دستگاه نمایش می دهد

makhan p
07-11-2011, 20:51
من که این فروم ها رو خوندم نیم ساعت بعدش رفتم t14 رو خریدم , کنترلش که کلا تعطیله , نمیدونم ایراد از کنترل هست یا دستگاه !

در زمان ظبط هم کلا میره توی هنگ و صفحه مربع مربع میشه , مشکلش چیه ؟!؟!
دستگاه داغ هم که میشه ...

میگم ایکس ویژن می خریدم , بهتر نبود ؟

راستی چرا تغییر نمایش از 576 720 یا 1080 فرقی در تصویر ایجاد نمیکنه ؟

gilase_tanha
07-11-2011, 21:00
دوست عزيز احتمالاً‌دستگاه شما مورد داره و برين تعويض كنين . داغ كردن دستگاه هم موردي نداره .

در مورد 1080 بودن هم فكر كنم فقط رو حالت فلش و كيفيت منوها تغيير ايجاد ميشه . وگرنه كه فرستنده هاي ايران كه با كيفيت 1080P فيلم پخش نميكنن . اينو مطمئن باش دستگاه به خوبي T14+ گير نمياري ( به عنوان كسي كه نمايندگي پخش گيرنده هاي مارشال و بلوسنس و الكومكس و ولكانو رو دارم ميگم )

moohamaad
08-11-2011, 09:57
دوست عزيز احتمالاً‌دستگاه شما مورد داره و برين تعويض كنين . داغ كردن دستگاه هم موردي نداره .

در مورد 1080 بودن هم فكر كنم فقط رو حالت فلش و كيفيت منوها تغيير ايجاد ميشه . وگرنه كه فرستنده هاي ايران كه با كيفيت 1080P فيلم پخش نميكنن . اينو مطمئن باش دستگاه به خوبي T14+ گير نمياري ( به عنوان كسي كه نمايندگي پخش گيرنده هاي مارشال و بلوسنس و الكومكس و ولكانو رو دارم ميگم )
امیدوارم این چیزهایی که میگید به خاطر همون نوشته داخل پرانتز نباشه!
ولی انصافاً زیاد تعریفش را شنیدم.(وقتی دیدمش از قیافه اش خوشم نیومد:31:)

gilase_tanha
08-11-2011, 14:57
نه دوست من . آخه خودت قضاوت كن من تو 2 ماه حدود 150 عدد الكومكس فروختم و حدود 10 تاش برگشت خورده و واسه مشتري تعويض كردم . بلوسنس دست كم 70 تا فروختم يه دونشم خراب نشده و مطمئن باش آدمي نيستم كه بخوام بازار گرمي كنم . بيشتر فروش ما مارشاله كه همين هفته ي پيش تو 3 روز 100 بين چندتا فروشگاه پخش كردم . از لحاظ قيافه هم نظر شما با بيشتر مشتري هاي من يكسانه . الكومكس قشنگتره . كلاً حتي با اسم بلوسنس هم حال مي كنم . واقعاً‌ تكه

makhan p
09-11-2011, 17:11
نظرتون در مورد اپ تک چیه ؟

قیمت 65 تومن , کیفیت عالی , زمان بین هر شبکه عالی , ساپورت فرمت عالی , ساپورت هر هارد اکسترنال .
فقط یک چیز نداره اون هم اینه که وقتی می خواد ضبط کنه قابلیت زمانبندی نداره !

isfahaneshop
09-11-2011, 21:58
نظرتون در مورد اپ تک چیه ؟

قیمت 65 تومن , کیفیت عالی , زمان بین هر شبکه عالی , ساپورت فرمت عالی , ساپورت هر هارد اکسترنال .
فقط یک چیز نداره اون هم اینه که وقتی می خواد ضبط کنه قابلیت زمانبندی نداره !
دکمه EPG را بزن و بعد دکمه INFO ببین چیزی برای ضبط زمان بندی شده نداره؟!
اگه اشتباه نکنم آپ تک مال سروش است و به اسم آلمانی! می فروشه!؟ درسته؟
از این مدل ها توی بازار زیاد است!
فکر کنم تا آخر امسال موفق به زیارت مارک مموشی ویژن هم بشیم!!!:27::27::27::27:
:31::31::31::31::15: زیاد فکر نکن ! اینها همه تو چین برند می خوره روش و میاد!

gilase_tanha
09-11-2011, 22:47
دستگاه هاي مارشال كه گرون شده ، احتمال داره بلوسنس هم گرون بشه با توجه به اينكه قراره هفته ي بعد بار از گمرك ترخيص شه . نظر شما چيه esfahaneshap جان ؟ (ببخشيد اسمتون رو نميدونم )‌

makhan p
10-11-2011, 19:13
فین ترونیکس

دستگاه بلوسنسم که خراب بود رو پس دادم رفتم فین ترونیکس خریدم , از لحاظ بسته بندی , کاتالوگ کامل ، خیلی نسبت به بلوسنس سرتره , دیزاین خودش و کنترلش هم خیلی بهتر از بلوسنس هست !

دستگاه هم به هیچ وجه داغ نمیکنه !

تصویر و صدا منطبق هست و کلا مشکلی نیست
حالا بعدا چی پیش بیاد خدا عالمه

فقط من نمی دونم زمان و تاریخ فارسی دستگاه چطوری تنظیم میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi30nema
10-11-2011, 22:23
بچه ها کسی میدونه این گیرنده های دیجیتال در نواحی دور دست مثلا توی روستا ها هم میتونه کانال ها را دریافت کنه ؟

pedram_ashena
12-11-2011, 13:27
اين فريم ور جديد كي مياد؟ پشتيباني از فرمت زيرنويس ساب و اضافه كردن رنگ زرد و سايه دور مشكي + تغيير جاي زيرنويس؟؟ بلوسنس پلاس

gilase_tanha
12-11-2011, 14:10
بچه ها کسی میدونه این گیرنده های دیجیتال در نواحی دور دست مثلا توی روستا ها هم میتونه کانال ها را دریافت کنه ؟

مشخص نيس و بايد تست كنين . ما در اين مواقع دستگاه رو به خريدار مي ديم و قرار ميزاريم اگه جواب نداد فردا دستگاه رو پس بياره

isfahaneshop
12-11-2011, 15:11
دستگاه هاي مارشال كه گرون شده ، احتمال داره بلوسنس هم گرون بشه با توجه به اينكه قراره هفته ي بعد بار از گمرك ترخيص شه . نظر شما چيه esfahaneshap جان ؟ (ببخشيد اسمتون رو نميدونم )‌

همه دم از گرانی میزنند! ولی من فکر نکنم جایی خبری باشه!
علت گرانی کسری دستگاه است!
من یک هفته کامل دنبال مارک هایی که ارزش خرید کردن داشت بودم ولی پیدا نکردم!
هرچی بنجل توی انبارهای شرکتها مونده بود توی بازار آب شد!!!
تمام مارک هایی که می خواستم توی گمرک مونده بود!
فقط دستگاه های قشنگ X... و S.... و چهارتا مارک دیگه توی بازار موجود بود
هرکی هم گران کنه یا به خاطر هزینه باربری است! که خیلی از شرکتها درگیرش شدند یا به خاطر سود بیشتر، ولا غیر

از صدا و سیمای منطقه خودتون سوال کنید(بهترین روش!) یا تست دستگاه

metman1
13-11-2011, 08:13
بنام خدا
با سلام
جناب در مورد لومکسی 3605 و 3601 کدوم divx و mkv رو درست وبدون وقفه زمانی بین صدا و تصویر پخش می کنه
آخه سایت پاژنگ گفته 3601 قابلیت mkv divx داره ولی 3605 نداره ولی داخل فروم میگن حتی flv رو 3605 پخش میکنه
راسته؟

اگه واقعه تست کردید فرقشون چیه
حتی در مورد بلوسنس + بعضی mkv ها رو پخش نمی کنه و بقیه رو حتی divx ها رو هم با وقفه زمانی بین صدا و تصویر پخش میکنه خودم تست کردم

ممنون از محبتتون

javad8033
14-11-2011, 16:01
آقا اين فايلهاي ضبط شده با بلوسنس 14+ با چي برنامه اي كات ميشه نمي خوام كانورت كنم فقط مي خوام قسمتهاي اضافي رو كات كنم با تشكر

mt_nik
14-11-2011, 17:06
آقا اين فايلهاي ضبط شده با بلوسنس 14+ با چي برنامه اي كات ميشه نمي خوام كانورت كنم فقط مي خوام قسمتهاي اضافي رو كات كنم با تشكر
داخل سایت سما که توزیع کننده این گیرنده است، یک نرم افزار معرفی و برای دانلود گذاشته که میتونی از اون استفاده کنی

leon85
14-11-2011, 17:31
سلام.. من 2 روز پیش یک بلوسنس T14+ گرفتم .. امروز با فریمویر ورژن 2 اپدیتش کردم ، ولی فرقی نکرد مثلا نمودار ولوم دستگاه هنوز برعکسه در حالیکه من تو سایت خونده بودم با آپدیت دستگاه جهت نمودار مثل جهت دکمه های روی کنترل از چپ به راست (کم به زیاد ) میشه!! و همینطور تغییرات دیگه..
به نظرتون باید اول ورژنهای قبلی دستگاه یعنی 1.3 و 1.4 رو نصب میکردم؟

isfahaneshop
14-11-2011, 23:45
متاسفانه به دلایل ... ویرایش شد.

leon85
15-11-2011, 00:23
مرسی از راهنمایی.. از چه سایتی میتونم ورزنهای قبلی رو بگیرم؟
خود سایت سما فقط ورژن 2 رو گذاشته .. ایمیل و درخواست دادم برای ورژنهای قبلی ولی هنوز جواب نداده!!

amiri110
15-11-2011, 12:31
مرسی از راهنمایی.. از چه سایتی میتونم ورزنهای قبلی رو بگیرم؟
خود سایت سما فقط ورژن 2 رو گذاشته .. ایمیل و درخواست دادم برای ورژنهای قبلی ولی هنوز جواب نداده!!

کمی دقت میکردی بود:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

leon85
16-11-2011, 17:19
ای بابا پس چرا من گشتم نبود!! :31: ممنون از لینک لطف کردی دادا :11:

afshin4841
18-11-2011, 01:50
سلام دوستان
یه سوال ؟ بلوسنس با آنتن برقی هم کار می کنه یا اینکه باید از آنتن معمولی استفاده کرد؟
ما لومکسی گرفتیم و با آنتن برقی کار نکرد و یه آنتن معمولی نصب کردیم.

New-P30world
18-11-2011, 14:47
سلام دوستان
یه سوال ؟ بلوسنس با آنتن برقی هم کار می کنه یا اینکه باید از آنتن معمولی استفاده کرد؟

.

. خلاصه : معمولا بهترین گزینه آنتن معمولی هستش.. :5:

. خـوش باشیـد :8:

.

isfahaneshop
18-11-2011, 18:34
سلام دوستان
معمولاً بهترین آنتن از نوع یاگی (شاخه ای) است ، قیمت آنتن نسبت به آنتن برقی کمتر است و قدرت گیرندگی بیشتری داره.
شما محدوده ای ساکن بودی سیگنال ضعیف بهت میرسیده و علت جواب ندادن آنتن برقی همین بوده
در ضمن درصورت زیاد کردن ولوم تقویت کننده آنتن برقی تا آخر احتمال آسیب زدن به تیونر دستگاهت افزایش پیدا می کنه

afshin4841
19-11-2011, 03:45
سلام دوستان

با تشکر از آقای اصفهان شاپ و new-p30 world

آقای اصفهان شاپ حق با شما بود . بعد از اینکه جای آنتن رو تغییر دادیم ، سیگنال رو دریافت کرد ولی تصمیم گرفتیم آنتن شاخه ای نصب کنیم و الان با لومکسی 3605 سیگنال 91 درصد رو دریافت می کنیم .

alfa65
19-11-2011, 09:48
سلام من یه گیرنده بلوسنس +t14 دارم دستگاه خوبیه اما دوتا مشکل باهاش دارم اولیش اینه که فایلهای mkv رو پخش نمیکنه ( اگه مشکل از فریمورشه بگید با چه ورژنی حل میشه الان فریمورش 2 )
دومیش اینه که شبها بعضی از شبکها بخصوص ifilm یا شبکه نمایش رو شطرنجی نشون میده و یهو هنگ میکنه و باید یه بار دستگاه خاموش روشن بشه تا درست بشه !!!!

metman1
19-11-2011, 12:55
بلوسنس با آنتن برقی آنتن کار- سیماران- و.. و آنت ساده لوله ای 2 هزاری تست شده خوب جواب داده

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

سلام من یه گیرنده بلوسنس +t14 دارم دستگاه خوبیه اما دوتا مشکل باهاش دارم اولیش اینه که فایلهای mkv رو پخش نمیکنه ( اگه مشکل از فریمورشه بگید با چه ورژنی حل میشه الان فریمورش 2 )
دومیش اینه که شبها بعضی از شبکها بخصوص ifilm یا شبکه نمایش رو شطرنجی نشون میده و یهو هنگ میکنه و باید یه بار دستگاه خاموش روشن بشه تا درست بشه !!!!

آنتن رو بچرخون تا به محل درست برسه ما مشکل داشتیم حل شد

mkv که با mpeg فشرده شده باشه پخش می کنه میتونی با kmplayer در ویندوز نوع فرمت رو بفهمی و با total video converter به مدل دلخواه تبدیل کنی

leon85
21-11-2011, 00:37
سلام.. کسی میدونه دستگاه بلوسنس t14+ فرمت flv رو ساپورت میکنه یا نه ؟

metman1
21-11-2011, 10:48
سلام.. کسی میدونه دستگاه بلوسنس t14+ فرمت flv رو ساپورت میکنه یا نه ؟

داخل کاتالوگش نوشته نه تازه mkv رو هم بزور

robotop
21-11-2011, 12:25
من مدل t14plus دارم در کل ازش راضیم فقط یه مشکلی داره وقتی دستگاه رو برای ضبط اتوماتیک تنظیم می کنم و بعد دستگاه رو میزارم standby دستگاه سر ساعت روشن میشه ولی ضبط نمیکنه! (توی تنظیمات روی record mode میزارم نه view).
البته ساعت تنظیم نیست و هر بار ریست میشه ولی مثلا بعد از روشن کردن دستگاه که ساعت میشه 3:30 تنظیم میکنم برای ساعت 4:00 ضبط اتوماتیک انجام بده و بعد دستگاه رو خاموش میکنم (standby). بعد از نیم ساعت دستگاه روشن میشه ولی ضبط نمیکنه!
تازه توی مد view هم که میزارم دستگاه بعد از روشن شدن سر ساعت تعیین شده، آخرین کانالی که قبل از خاموش شدن پخش میکرده رو نمایش میده نه کانالی که من تنظیم کردم!

اینا مشکلاتیه که بنظرم به عدم ارسال ساعت از فرستنده ربط نداره درسته؟!

اصلا من دستگاه رو روشن میکنم (ساعت 3:30) بعد تنظیم میکنم ظبط اتوماتیک یکی از شبکه ها ساعت برای ساعت 4:00 بعد میزارم دستگاه روشن بمونه... نیم ساعت که گذشت ساعت دستگاه 4:00 رو نشون میده و رد هم میکنه ولی ضبط شروع نمیشه که نمیشه!!!

اصلا میخوام بدونم کسی موفق شده با این دستگاه ضبط اتوماتیک انجام بده؟؟!!

در ضمن frimware 2.0 رو هم رو دستگاه نصب کردم...

pedram_ashena
21-11-2011, 15:28
من مدل t14plus دارم
[/COLOR]

من همان اول كه خريدم امتحان كردم درست كار ميكرد.البته اون موقع ساعت فرستنده درست بود.ولي الان را نميدانم يه تستي ميكنم

farhadkhan68
23-11-2011, 17:56
سلام
من در مورد مدل سیماران و مارشال سوال داشتم
کسی نظری داره ؟
ممنون میشم جواب بدین

isfahaneshop
23-11-2011, 21:30
سلام
من در مورد مدل سیماران و مارشال سوال داشتم
کسی نظری داره ؟
ممنون میشم جواب بدین
ندادن نظر دوستان بهترین راهنمایی برای شماست!!!
بپرس اگه در حد اطلاعاتم باشه کوتاهی نمی کنم.

titan-computer
24-11-2011, 20:32
سلام دوستان
میخوام یه دستگاه بگیرم زیر 100 تومن باشه
HDMI داشته باشه.
فایل های 720p و 1080p رو راحت اجرا کنه و افت فریم نداشته باشه.
mkv divx vob mpeg2 و اینجور فرمتا رو هم ساپورت کنه.
زیرنویس اجرا کنه.
srt فارسی اجرا کنه و اگر sub/idx هم اجرا کنه که عالی میشه.
تلتکست فارسی داشته باشه.
بتونه با کیفیت بالا از یه شبکه ضبط کنه.

زیاد جستجو کردم...میگن x.vision رو اگر از برق قطع کنی تنظیماتش بهم میریزه،درسته؟
الان مدل هایی که بیشتر روش مانور دادم x.vision xdvb 333 هست و
blusens t14 plus
حالا ممنون میشم او سوالات اولیه منو با این دوتا دستگاه مقایسه کنید.
اگر قیمشون رو هم بدید عالی میشه.
درضمن ماشین زمان چیه؟

ممنون

Injaneb2
24-11-2011, 22:21
سلام دوستان
میخوام یه دستگاه بگیرم زیر 100 تومن باشه
HDMI داشته باشه.
فایل های 720p و 1080p رو راحت اجرا کنه و افت فریم نداشته باشه.
mkv divx vob mpeg2 و اینجور فرمتا رو هم ساپورت کنه.
زیرنویس اجرا کنه.
srt فارسی اجرا کنه و اگر sub/idx هم اجرا کنه که عالی میشه.
تلتکست فارسی داشته باشه.
بتونه با کیفیت بالا از یه شبکه ضبط کنه.

زیاد جستجو کردم...میگن x.vision رو اگر از برق قطع کنی تنظیماتش بهم میریزه،درسته؟
الان مدل هایی که بیشتر روش مانور دادم x.vision xdvb 333 هست و
blusens t14 plus
حالا ممنون میشم او سوالات اولیه منو با این دوتا دستگاه مقایسه کنید.
اگر قیمشون رو هم بدید عالی میشه.
درضمن ماشین زمان چیه؟

ممنون
بلوسنس بعضا در پخش MKV و اکثرا در پخش srt مشکل دارد.

titan-computer
24-11-2011, 23:00
بلوسنس بعضا در پخش MKV و اکثرا در پخش srt مشکل دارد.

x.vision xdvb 333 فایل های mkv رو تا چه فرمتی خوب اجرا میکنه.
720p 1080p ؟
تا چه حجمی خوب اجرا میکنه؟ 1 گیگ؟ 2 گیگ؟

New-P30world
25-11-2011, 00:49
x.vision xdvb 333 فایل های mkv رو تا چه فرمتی خوب اجرا میکنه.
720p 1080p ؟
تا چه حجمی خوب اجرا میکنه؟ 1 گیگ؟ 2 گیگ؟

.

.:18: x.vision xdvb 333 »» 1080p :41:

. حالا من بگم بازم میگن حمایت! ولی، شک نکن زیر 100 تومن فقط بلووووووو..... :5:

.

titan-computer
25-11-2011, 00:55
.

.:18: x.vision xdvb 333 »» 1080p :41:

. حالا من بگم بازم میگن حمایت! ولی، شک نکن زیر 100 تومن فقط بلووووووو..... :5:

.

ببخشید
اگر ممکنه جواب سر راست بدید!
بلوسنس به قول دوستمون isfahaneshop در بازار موجود نیست!
شما چی پیشنهاد میکنی؟
من منظورم 1080p 8 GB نبود،نسخه های کم حجم،مثلا 1080p 1.5 GB یا 720p 800 MB
اینا رو چجوری اجرا میکنه؟

em300
25-11-2011, 23:49
سلام .

سه هفنه پیش یه بلوسنسt14 پلاس خریدم تمام شبکه ها با سیگنال بالا نشون میداد ومشکلی نداشت .
ولی سه روزه سیکنال دستگاه قطع وصل میشه و هیچ شبکه ای باز نمیشه .
آنتن چک کردم سالم بود ایکس ویژن وصل کردم به آنتن سیگنال ثابت بود وتمام شبکه ها باز بودن بدون هیچ مشکلی.
بردم نمایندگی جلوی خودم چک کردن ذرست بود با سیگنال ثابت.
آنتن عوض کردم باز هم سیگنال قطع وصل میشه با سه مدل دیگه از دستگاهی مارک دیگه چک میکنم آنتن سیگنال ثابت وپایداری میده .
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

leon85
26-11-2011, 00:37
سلام دوستان .. من یه دستگاه بلوسنس t14 plus دارم مشکلی که دارم اینه که بیشتر زیرنویسهای srt رو اجرا نمیکنه! دلیلش چیه؟
راهی هست که بتونم این مشکل و رفع کنم؟ فرمت دیگه ای هست که بشه زیرنویسها رو بهش تبدیل کرد و دستگاه اونها رو پخش کنه؟

قبلا از راهنماییتون ممنونم..

javad8033
27-11-2011, 14:49
من یه دستگاه بلوسنس t14 plus دارم مشکلی که دارم اينه كه يكباره تصوير سياه ميشه تا حالا دو بار اين اتفاق افتاده و كل شبكه ها قطع ميشه اولش فكر كردم ايراد از فرستنده هست ولي بعد از يك بار خاموش كردن ديدم كه شبكه ها همه بدون مشكل در حال پخشه اينم بگم شبكه اي كه در حال پخش بود خيلي خش خشي نشون ميداد مي خوام بدون بلوسنس اينقدر حساسه كه وقتي يه شبكه اي خيلي خش خشي بشه كلا همه كانالها قطع ميشه يا دستگاه من ايراد داره در ضمن قدرت سيگنال دهي دائما در حال تغييره مثلا 62 بعد 54 ميرسه اين نرماله يا نه

New-P30world
27-11-2011, 22:59
.

. فقط جمعه که برف بود و برق نوسان داشت یه لحظه هایی تصاویر خش داشت که زودی برطرف شد.. :20:

.

robotop
28-11-2011, 14:00
سلام .

سه هفنه پیش یه بلوسنسt14 پلاس خریدم تمام شبکه ها با سیگنال بالا نشون میداد ومشکلی نداشت .
ولی سه روزه سیکنال دستگاه قطع وصل میشه و هیچ شبکه ای باز نمیشه .
آنتن چک کردم سالم بود ایکس ویژن وصل کردم به آنتن سیگنال ثابت بود وتمام شبکه ها باز بودن بدون هیچ مشکلی.
بردم نمایندگی جلوی خودم چک کردن ذرست بود با سیگنال ثابت.
آنتن عوض کردم باز هم سیگنال قطع وصل میشه با سه مدل دیگه از دستگاهی مارک دیگه چک میکنم آنتن سیگنال ثابت وپایداری میده .
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا مشکل از فیش آنتن شماست. متاسفانه مادگی مربوط به ورودی آنتن که پشت دستگاه هست کمی گشاده و فیش های معمولی توی بازار خوب توی اون چفت نمیشن و وقتی اتصال ناقص باشه سیگنال شما دائم کم و زیاد میشه و تصویر مثل سی دی خش دار پخش میشه... :41:

robotop
28-11-2011, 14:11
من یه دستگاه بلوسنس t14 plus دارم مشکلی که دارم اينه كه يكباره تصوير سياه ميشه تا حالا دو بار اين اتفاق افتاده و كل شبكه ها قطع ميشه اولش فكر كردم ايراد از فرستنده هست ولي بعد از يك بار خاموش كردن ديدم كه شبكه ها همه بدون مشكل در حال پخشه اينم بگم شبكه اي كه در حال پخش بود خيلي خش خشي نشون ميداد مي خوام بدون بلوسنس اينقدر حساسه كه وقتي يه شبكه اي خيلي خش خشي بشه كلا همه كانالها قطع ميشه يا دستگاه من ايراد داره در ضمن قدرت سيگنال دهي دائما در حال تغييره مثلا 62 بعد 54 ميرسه اين نرماله يا نه

بطور کلی وقتی سیگنال ثابت ندارید همه ی اتصالات فیش آنتن تا خود آنتن رو از نظر محکم بودن و خوب چفت شدن بررسی کنید.
در ضمن تا حد امکان از آنتن هوایی استفاده کنید...
اون اتصال آنتن پشت دستگاه از همه مهم تره برای من چند بار پیشومده که شل بودن فیش آنتن سر جاش باعث از دست رفتن تصویر شده...:13:

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

دوستان یک نگاهی هم به این پست بندازن ببینن نظری ندارن :

من مدل t14plus دارم در کل ازش راضیم فقط یه مشکلی داره وقتی دستگاه رو برای ضبط اتوماتیک تنظیم می کنم و بعد دستگاه رو میزارم standby دستگاه سر ساعت روشن میشه ولی ضبط نمیکنه! (توی تنظیمات روی record mode میزارم نه view).
البته ساعت تنظیم نیست و هر بار ریست میشه ولی مثلا بعد از روشن کردن دستگاه که ساعت میشه 3:30 تنظیم میکنم برای ساعت 4:00 ضبط اتوماتیک انجام بده و بعد دستگاه رو خاموش میکنم (standby). بعد از نیم ساعت دستگاه روشن میشه ولی ضبط نمیکنه!
تازه توی مد view هم که میزارم دستگاه بعد از روشن شدن سر ساعت تعیین شده، آخرین کانالی که قبل از خاموش شدن پخش میکرده رو نمایش میده نه کانالی که من تنظیم کردم!

اینا مشکلاتیه که بنظرم به عدم ارسال ساعت از فرستنده ربط نداره درسته؟!

اصلا من دستگاه رو روشن میکنم (ساعت 3:30) بعد تنظیم میکنم ظبط اتوماتیک یکی از شبکه ها ساعت برای ساعت 4:00 بعد میزارم دستگاه روشن بمونه... نیم ساعت که گذشت ساعت دستگاه 4:00 رو نشون میده و رد هم میکنه ولی ضبط شروع نمیشه که نمیشه!!!

sht1987
29-11-2011, 22:31
در مورد آپگرید دستگاه T14 با فریمورهای +T14 اعم از 1.4 یا 2 باید بگم که دستگاه از نظر مالتی مدیا خوبه و قسمت زیرنویسش بهتر میشه یعنی درشت تر میشه و قابلیت تغییر اندازه به زیرنویس اضافه میشود ولی از نظر گیرندگی دستگاه ، اصلا اجازه جستجو کانالها را نمی دهد و از این قسمت خارج میشود.در فریمور 2.8 ، T14 بعضی از قسمتهای زیرنویسها نشان داده نمیشود.می خواستم ببینم از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟آیا اگه به فریمور 2.5 دانگرید کنم مشکل حل میشه؟

em300
29-11-2011, 22:43
احتمالا مشکل از فیش آنتن شماست. متاسفانه مادگی مربوط به ورودی آنتن که پشت دستگاه هست کمی گشاده و فیش های معمولی توی بازار خوب توی اون چفت نمیشن و وقتی اتصال ناقص باشه سیگنال شما دائم کم و زیاد میشه و تصویر مثل سی دی خش دار پخش میشه... :41:

نه بازم درست نشد.
فیش رو هم عوض کردم مادگی داخل دستگاه هم رو یکم با دم باریک چفت کردم ولی باز هم سیگنال قطع و وصل میشه وهیچ شبکه ای رو هم باز نمیکنه

fantom176
30-11-2011, 21:12
منم دقیقا همین مشکلو داشتم به شرکت ایمیل زدم گفتن مشکل از فرستنده است که ساعت و تاریخو اپدیت نمیکنه ولی به نظر من اگه مشکل از فرستنده بود وقتی که طبق ساعت خود دستگاه تنظیم میکنیم که راس یه ساعت ظبط رو شروع کنه مخصوصا موقعیکه دستگاهو خاموش نمیکنیم باید ظبط کنه ولی اصلا ظبط نمیکنه به نظر من اشکال از خود دستگاهه

pedram_ashena
30-11-2011, 21:35
دقت کنید نام زیرنویس با نام فیلم دقیقا یکی باشد جهت اطمینان یکبار هر دو را ری نیم کنید.همچنین برای استفاده از چند زیر نویس و انتخاب بین آنها در دستگاه پس از نام فیلم - و بعد شماره 1 را به نام زیر نویس اضافه کنید زیر نویس بعدی شماره 2 را میگیرد تا الی آخر.

مشکل ساعت را هم من پرسیدم از صدا سیما گفتند در صورت قطع برق فرستنده ساعت ریست میشود و در حالت عادی ساعت از فرستنده ارسال میشود.اما دستگاه در این مورد هر ساعتی دلش بخواهد میزند.

در مورد قطع شدن تصویر و سیاه شدن باید بگم اگر زیاد روی مدیا سنتر دستگاه باشید ممکن است چنین اتفاقی بیافتد و یا اگر سیگنالهای دریافتی خیلی بالا پایین بشود.در ----- ماهواره هم چنین اتفاقاتی به این دلیل زیاد میافتد

afshin4841
02-12-2011, 22:02
سلام
دوستان کنترل از راه دور بلوسنس قدرتش چطوره ؟ از اطراف هم بزنیم خوب می گیره یا باید فقط مستقیم طرف دستگاه بگیریم؟
لومکسی که کنترلش خیلی بده .

em300
03-12-2011, 21:13
سلام
دوستان کنترل از راه دور بلوسنس قدرتش چطوره ؟ از اطراف هم بزنیم خوب می گیره یا باید فقط مستقیم طرف دستگاه بگیریم؟
لومکسی که کنترلش خیلی بده .

نه کنترلش ضعیف عمل میکنه فقط باید مستقیم طرف دستگاه بگیری..

New-P30world
04-12-2011, 20:15
نه کنترلش ضعیف عمل میکنه فقط باید مستقیم طرف دستگاه بگیری..

.

. فقط مستقیم ؟؟؟ نه به جان خودم! :18:

. فقط از کناره ها نمی گیره... :46: تقریبا از پهلو زاویه کمتر از 30 - 35 درجه نمی گیره.. :5:

.

mehryar1973
05-12-2011, 19:23
سلام
بین بلوسنس ولومکسی کدومشون با فرمتts یا mpeg ضبط میکنن
سوال دوم اینه که تیونر کدوم قویتره

pedram_ashena
05-12-2011, 23:51
کسی میدونه برای تبدیل mkv ساپورت نشده دستگاه به فرمت mkv ساپورت شده چه نوع تبدیلی باید انجام داد؟ بعضی از این فیلمها یک فایل تکست تو خودشان دارند که زیرنویس دیگه ای تو دستگاه قابل اجرا نمیشه.اگه این فایل تکست را هم با نرم افزار ویرایش mkv حذف کنیم دستگاه دیگه اون فایل فیلم را هم نمیشناسه

sht1987
06-12-2011, 22:59
کسی میدونه برای تبدیل mkv ساپورت نشده دستگاه به فرمت mkv ساپورت شده چه نوع تبدیلی باید انجام داد؟ بعضی از این فیلمها یک فایل تکست تو خودشان دارند که زیرنویس دیگه ای تو دستگاه قابل اجرا نمیشه.اگه این فایل تکست را هم با نرم افزار ویرایش mkv حذف کنیم دستگاه دیگه اون فایل فیلم را هم نمیشناسه

برای حذف و اضافه کردن زیر نویس توی فایل mkv از ورژن 4 نرم افزار mkvmerg GUI استفاده کن

اگه از ورژن های بالا تر نرم افزار استفاده بشه دستگاه خطای "فایل پشتیبانی نشده" رو میده و فایل پخش نمی شه

شما ازین روش استفاده کن مشکلت حل میشه.

در مورد آپگرید دستگاه T14 با فریمورهای +T14 اعم از 1.4 یا 2 باید بگم که دستگاه از نظر مالتی مدیا خوبه و قسمت زیرنویسش بهتر میشه یعنی درشت تر میشه و قابلیت تغییر اندازه به زیرنویس اضافه میشود ولی از نظر گیرندگی دستگاه ، اصلا اجازه جستجو کانالها را نمی دهد و از این قسمت خارج میشود.در فریمور 2.8 ، T14 بعضی از قسمتهای زیرنویسها نشان داده نمیشود.می خواستم ببینم از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟آیا اگه به فریمور 2.5 دانگرید کنم مشکل حل میشه؟

در ضمن از دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟

New-P30world
07-12-2011, 01:38
سلام
بین بلوسنس ولومکسی کدومشون با فرمت ts یا mpeg ضبط میکنن
سوال دوم اینه که تیونر کدوم قویتره

.

. با توجه به نقل قول! بالا.. جـواب... :46:

.

mehryar1973
07-12-2011, 07:48
.

. با توجه به نقل قول! بالا.. جـواب... :46:

.

مرسی یعنی بلوسنس دیگه

New-P30world
07-12-2011, 18:47
مرسی یعنی بلوسنس دیگه

.

. نه که لومکسی خوب نباشه.. با توجه به سوالی که داشتی جواب دادم.. :20:

. بله در قوی بودن تیونر بلوسنس شک نکن.. :5:

. البته شدیدا توصیه میشه قبل از خرید و با توجه به خواسته ای خود، بسیار تحقیق و مطالعه بفرمائید.. :46:

. موفق باشیـد :10:

.

mehryar1973
07-12-2011, 19:12
.

. نه که لومکسی خوب نباشه.. با توجه به سوالی که داشتی جواب دادم.. :20:

. بله در قوی بودن تیونر بلوسنس شک نکن.. :5:

. البته شدیدا توصیه میشه قبل از خرید و با توجه به خواسته ای خود، بسیار تحقیق و مطالعه بفرمائید.. :46:

. موفق باشیـد :10:

.

سلام
خواسته های من همون دو مورد بالاست:31:
بیشتر برام مهمه که با یه فرمت خوب وکم دردسر ضبط کنه

robotop
09-12-2011, 00:21
-آقا من دستگاه رو روشن میکنم (ساعت reset شده - 00:00) :

- بعد به ترتیب : Prog ---> Add , ومطابق تصویر تنظیم میکنم برای ساعت 00:10 (ده دقیقه بعد)

- حالا تایید میکنم :

- بعد Exit :

- دستگاه رو روشن میزارم، ده دقیقه میگذره (00:12) ولی ضبط انجام نمیشه:

- این هم تنظیمات Time:

- و آخرین firmware:

حتی اگه دستگاه رو خاموش میکردم هم بعد از 10 دقیقه روشن میشد ولی ضبط نمیکرد...

نتیجه: این دستگاه از نظر ضبط اتوماتیک ایراد داره و این موضوع ربطی به تنظیم نبودن ساعت فرستنده هم نداره! :13:

BraveKnight
09-12-2011, 12:00
... نتیجه: این دستگاه از نظر ضبط اتوماتیک ایراد داره و این موضوع ربطی به تنظیم نبودن ساعت فرستنده هم نداره! :13:
دوست من که همین مدل رو داره و روزانه چندین برنامه بهش میده بدون مشکل همه رو ضبط میکنه رو هارد اکسترنال!
ساعتش رو هم ازش پرسیدم گفت هیچ مشکلی از بابت تنظیم ساعت نداره.

n.a.b.a.t
09-12-2011, 12:13
به درد نمیخوره

مارک های دیگه بهترن قیافش میمونه رادیو قدیمی

robotop
09-12-2011, 19:28
دوست من که همین مدل رو داره و روزانه چندین برنامه بهش میده بدون مشکل همه رو ضبط میکنه رو هارد اکسترنال!
ساعتش رو هم ازش پرسیدم گفت هیچ مشکلی از بابت تنظیم ساعت نداره.

پس با این حساب مشکل فقط تنظیم نبودن ساعت فرستده میتونه باشه (گر چه غیر منطقیه!!)

باید صبر کرد تا فرستنده ها زحمت تنظیم و ارسال اطلاعات زمانی رو هم به خودشون بدن.... :9:

modernpaps
20-12-2011, 19:31
سلام دوستان..

بین بلوسنس و الکومکس 2012 کدومشو پیشنهاد میکنید :rolleye:...

نمایندگیش که میگه الکومکس 2012 نسبت به 2011 تغییراتی داشته و بهتره ، قیمت الکومکس 2012 رو پرسیدم..

گفت 94 تومن :whistle:

metman1
21-12-2011, 07:57

بنام خدا
با سلام

آپدیت T14+ با T14 فرق داره 14+ تا ورژن 2 آپدیتش اومده در سایت شرکت ولی 14 تا 2.8
هر کدوم برای مدل دستگاه خودش کار می کنه

HWT
21-12-2011, 09:22
سلام دوستان..

بین بلوسنس و الکومکس 2012 کدومشو پیشنهاد میکنید :rolleye:...

نمایندگیش که میگه الکومکس 2012 نسبت به 2011 تغییراتی داشته و بهتره ، قیمت الکومکس 2012 رو پرسیدم..

گفت 94 تومن :whistle:

آره قیمتش کشیده بالا . کلا همه دستگاهها گرون شدن.

mahdifakhteh
26-12-2011, 03:21
سلام رفقا من hd player asuse دارم ولي تا حالا هشت تا از بلوسنس t 14 plus برا دوستان و فاميل گرفتم كلا" به امكانانتش مي ارزه اخيرا" يكي هم برا خودم گرفتم كه به مشكل عدم پخش اغلب صداهاي ديجيتال مصوصا" dts برخوردم يه چندتا سوال ناقابل دارم كه كلي مشكل همه اميد خدا حل شه اولا برا آپديت آيا لازم است همه ورژنها نصب بشه يا آخري كافيه از خروجي SPDIF پشت دستگاه ميشود صدا گرفت ؟ با چه كابلي و چه شكلي كابلش نوري است يا از نوع كواكسيال به tv وصل بشه يا سينماي خانگي اگه كواكسيال (سيمي است نه نوري) است با توجه به اينكه سوني ورودي آنرا ندارد بايد چه كرد آيا مبدلش هست به چه نامي و چند قيمت و كجا حال كردين به اين مگين سوال كامل دم هركه راه حل عملي و البته كامل و درست ارايه كرد گرم عزت همگي شيعيان آل علي زياد

Blusens
27-12-2011, 19:22
سلام به همه دوستان
یک سوال فنی داشتم
میخواستم ببینم فایل های آپدیت گیرنده های دیجیتال که با پسوند AP هستند با چه زبانی نوشته شدند و آیا نرم افزاری برای ادیت کردن اونها وجود داره یا نه؟ و آیا سورس کدهای فایل آپدیت رو میشه از جایی گیر آورد؟
ممنون

Devil_Hunter
11-01-2012, 22:03
دستگاه T14+ من بعضی فایلای زیرنویس SRT رو نمیاره. مشکلش چیه دقیقا ؟!
مگه SRT با SRT فرق داره که یکی رو میاره یکی رو نه ؟!

HWT
12-01-2012, 09:37
دستگاه T14+ من بعضی فایلای زیرنویس SRT رو نمیاره. مشکلش چیه دقیقا ؟!
مگه SRT با SRT فرق داره که یکی رو میاره یکی رو نه ؟!
بله فرق میکنند . این مشکل شامل اکثر دستگاها میشه.

Devil_Hunter
12-01-2012, 17:32
بله فرق میکنند . این مشکل شامل اکثر دستگاها میشه.

بعد واسه اینکه زیرنویس فارسی درست بیاد باید چیکار کرد ؟

HWT
15-01-2012, 12:53
بعد واسه اینکه زیرنویس فارسی درست بیاد باید چیکار کرد ؟
راستش من تو این زمینه اطلاعاتم کمه . دوستان نرم افزاری مخصوصا اونهایی که تو کار زیرنویس هستند قطعا جواب این سوال رو میدونن.
میدونم فقط راه حل داره .

mt_nik
16-01-2012, 10:29
برای زیرنویس (در بلوسنس تجربه خودم)
اول زبان و منوی دستگاه را فارسی کن
بعد باید اسم زیرنویس با اسم فیلم یکی باشد
در آخر فایل زیرنویس با انکودینگ utf-8 ذخیره شده باشد

nemesis
19-01-2012, 04:04
دوستان من Farassoo خریدم ولی زیر نویس رو اصلا نشون نمیده دلیلش چیه ؟
تلویریون LG هم دارم و اون هم زیرنویس رو اصلا نشون نمیده

shah abas
26-01-2012, 09:52
این T14+ وقتی روش فیلم پخش می‌کنم (از رو فلش) بعد چند دقیقه صدا با تصویر نا هم خوان میشه! مخصوصا تو فیلم‌هایی که از رو یک دی‌وی‌دی رو فلش کپی کردم. چی کار کنم؟

mahdifakhteh
31-01-2012, 07:52
سلام كسي به مشكل صدا نخورده عدم پخش صداي ديجيتال از hdmi شركت ميگه dts رو ساپورت نميكنه ac3رو هم پس منظوراز صداي ديجيتال چيه اگه كابل مخصوصش رو بگيرم با مبدل نوري به كواكسيل مشكل حل ميشه ؟ممنون اگه پاسخ بده:11:

محمد رضا 6630
03-02-2012, 16:53
بالاخره کسی پیدا نشده درست حسابی بگه بین
1. بلوسنس تی 14 پلاس 2. الکومکس ام وی 200 - 2012

کدومو بهتره !!!! خواهشاً یکی سریع جواب بده

New-P30world
04-02-2012, 15:38
بالاخره کسی پیدا نشده درست حسابی بگه بین
1. بلوسنس تی 14 پلاس 2. الکومکس ام وی 200 - 2012

کدومو بهتره !!!! خواهشاً یکی سریع جواب بده

سلام
البته نمیدونم نیازت چیه ؟؟ ولی بلوسنس رو دارم و تا الان خیلی از اطرافیان هم تهیه کردن و اونا هم راضی هستند.. :46:
گیرنده قوی و پلیر خوب... :5:
خوش باشید :8:

محمد رضا 6630
06-02-2012, 14:15
واسه پخش mkv و زیر نویس فارسی می خوام از روی هارد 1 ترابایتی

یه سوال دیگه داشتم ؟؟؟

میشه زیرنویس عقب جلو کرد !!!!!!!!!!!!!!!!

pedram_ashena
07-02-2012, 13:52
واسه پخش mkv و زیر نویس فارسی می خوام از روی هارد 1 ترابایتی

یه سوال دیگه داشتم ؟؟؟

میشه زیرنویس عقب جلو کرد !!!!!!!!!!!!!!!!

من يكبار امتحان كردم از روي هارد پرتابل جواب نداد.شايد از هار اداپتوري جواب بدهد.

زيرنويس قابل تغيير تايم نيست

metman1
11-03-2012, 18:26
بنام خدا
دوستان همه با مدالهای زیر آشنایی دارید
می خواستم ببینم در جکع بندی کدوم بهتره

فین ترونیکسfintronix--fts 3200 b
-الکومکسmv200 2012
-بلوسنسt14+
- لومکسی3608 یا 1007 یا 1008؟؟

کدوم بهترم

از نظر قیمت تقریبا یک رنجند

از نظر پخش فرمتها- مخصوصا همخوانی صدا و تصویر- بروزرسانی- آنتن دهی- تایم تعویض کانال- داغ کردن- همراه داشتن کابل HDMI- و .....

دا خل کاتالوگ که فقط بلوسنس flv پخش نمی کنه و سه تای دیگه همه چیز پخش کنن

بلوسنس دوستم صدا و تصویر همزمانی نداره برای فیلم های USB و فیلم های MKV رو فقط با کدینگ MPEG پخش میکنه

hosseingrami
18-03-2012, 01:15
سلام دوستان خوبم.
من مشکلی خیلی عجیب و اعصاب خورد کن برام پیش اومده که داره دویونه و پیرم میکنه و هر کار میکنم درست نمیشه.
مدل دستگاه من تی 14 پلاس هست که دیروز که داشتیم با دکوراسیون خونه ورمیرفتیم تلوزیون رو به همراه گیرنده انتقال دایدم به اونور خونه، با آنتن مغناطیسی خودش هر کار میکردیم سیگنال دار به صورت بالا نمیشه و تصوری نمیومد با آنتن معمولی یه کمی اومد ولی بعد از مدتی تصویر کلا قطع شد و دیگه با هر گوه آنتی نمیگیره...
دستگاه چه از نظر برد و چه نرم افزاری سالمه و نمیدونم چرا با وجود وچود آنتن (همین آنتن با گیرنده یو اس بی لبتابم میگیره) صفر درصد سیگنال داره و در مواردی که خودم رو به آب و آتیش بزنم سیگنال تا 40 در صد هم میاد ولی پرش آنتن یا همون افت فرکانس رو داره و هی میپره صفر و یک عددی و اصلا از هیچی خبری نیست...
تو رو خدا کمکم کنید چون نه پول دارم و نه حوصله آخه دو روز شده گیرشم نتونستم درستش کنم..
لازم به ذکره که یک بار این دستگاه بی وفا ورودی آر اف آنتنش لغ شده بود و مجبور شدم که بازش کنم و قسمت آنتنش رو لحیم کنم تا درست شد از اون روز تا اان مثل ساعت کار میکرد و من پز این گیرنده رو میدادم)از نظر تلاش برای خرید چون کلی در موردش تحقیق کردم) ولی حالا که این مسائل برام پیش اومده دارم کم کم از خریدش پشیمون میشم...
چند بار ریست و آپگرید هم کردم بازم فایده ای نداشت..
پیشاپیش عیدتون مبارک و ممنون
راستی تو رو خدا نگید که باز کردیش گارانتی قبول نمیکنه که دیگه قشنگ دم عید دیوونه میشم

hosseingrami
18-03-2012, 23:20
سلام دوستان خوبم.
من مشکلی خیلی عجیب و اعصاب خورد کن برام پیش اومده که داره دویونه و پیرم میکنه و هر کار میکنم درست نمیشه.
مدل دستگاه من تی 14 پلاس هست که دیروز که داشتیم با دکوراسیون خونه ورمیرفتیم تلوزیون رو به همراه گیرنده انتقال دایدم به اونور خونه، با آنتن مغناطیسی خودش هر کار میکردیم سیگنال دار به صورت بالا نمیشه و تصوری نمیومد با آنتن معمولی یه کمی اومد ولی بعد از مدتی تصویر کلا قطع شد و دیگه با هر گوه آنتی نمیگیره...
دستگاه چه از نظر برد و چه نرم افزاری سالمه و نمیدونم چرا با وجود وچود آنتن (همین آنتن با گیرنده یو اس بی لبتابم میگیره) صفر درصد سیگنال داره و در مواردی که خودم رو به آب و آتیش بزنم سیگنال تا 40 در صد هم میاد ولی پرش آنتن یا همون افت فرکانس رو داره و هی میپره صفر و یک عددی و اصلا از هیچی خبری نیست...
تو رو خدا کمکم کنید چون نه پول دارم و نه حوصله آخه دو روز شده گیرشم نتونستم درستش کنم..
لازم به ذکره که یک بار این دستگاه بی وفا ورودی آر اف آنتنش لغ شده بود و مجبور شدم که بازش کنم و قسمت آنتنش رو لحیم کنم تا درست شد از اون روز تا اان مثل ساعت کار میکرد و من پز این گیرنده رو میدادم)از نظر تلاش برای خرید چون کلی در موردش تحقیق کردم) ولی حالا که این مسائل برام پیش اومده دارم کم کم از خریدش پشیمون میشم...
چند بار ریست و آپگرید هم کردم بازم فایده ای نداشت..
پیشاپیش عیدتون مبارک و ممنون
راستی تو رو خدا نگید که باز کردیش گارانتی قبول نمیکنه که دیگه قشنگ دم عید دیوونه میشم

دوستان عزیز یی زحمت کمک کنید و ما رو یاری رسانید....
اگه تجربه ای چیزی دارید دریغ نکنید

shah abas
19-03-2012, 21:24
این مشکل همخوانی صدا و تصویر t14+ داره اذیت می کنه. کسی راه حلی نداره؟ نمی دونه با کدوم فرمت و کدک مشکلی پیدا نمی کنه؟ راه حل کلیی نداره؟

khata
22-03-2012, 11:58
سلام
خیلی وقته که برای Blusens T14+ هیچ آپدیتی داده نشده است. یعنی از این مدل دیگر پشتیبانی نمی شود؟
درصورتیکه چندین آپدیت برای مدل های دیگر، مثل MV200 الکومکس اخیرا داده شده است.
به شرکت هم پیام و ایمیل دادم.

دوستان اگر اطلاعی دارن بفرمایید

mjadfa
24-03-2012, 09:27
آیاراجعبه گیرنده استر کسی هست اطلاعات دقیق داشته باشه
اینکه چندقیمته کجا وبه چه آدرسی میتونم تهیه بکنم ازنظرکیفیت درچه سطحیه
آیا از استر باکیفیتتر دستگاهی پیدامیشه که سخت افزاری ونرم افزاریش عالی باشه
وفول اچ دی واقعی ومدیاپلیرقوی داشته باشه

hosseingrami
25-03-2012, 23:48
سلام
خیلی وقته که برای Blusens T14+ هیچ آپدیتی داده نشده است. یعنی از این مدل دیگر پشتیبانی نمی شود؟
درصورتیکه چندین آپدیت برای مدل های دیگر، مثل MV200 الکومکس اخیرا داده شده است.
به شرکت هم پیام و ایمیل دادم.

دوستان اگر اطلاعی دارن بفرمایید

سلام.
این سوال من هم هست...

gilase_tanha
27-03-2012, 00:30
بهترین راه اینه که زنگ بزنین شرکت عرشیان تجارت سما و از خودشون بپرسین

masoud.t
31-03-2012, 10:08
سلام دوستان.
یه سوال از محضرتون داشتم.
تو ابن دستگاه چه طوری میشه کانال ها را مرتب کرد؟مثلا کانال 1 رو روی دکمه 1 تنظیم کنیم؟
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم.

Ali_Wm
31-03-2012, 12:33
سلام دوستان.
یه سوال از محضرتون داشتم.
تو ابن دستگاه چه طوری میشه کانال ها را مرتب کرد؟مثلا کانال 1 رو روی دکمه 1 تنظیم کنیم؟
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم.
سلام
معمولا تو همه ست اپ باکسها دکمه منو رو که بزنی اولین منو برنامه ای داره به نام ویرایش
بعد ازت پسورد میخاد که آن رو باید از داخل دفترچه راهنما ببنی چنده .
آن رو که بزنی میتونی همه کانالها رو جا به جا کنی.

iraninokia
02-04-2012, 08:48
آیاراجعبه گیرنده استر کسی هست اطلاعات دقیق داشته باشه
اینکه چندقیمته کجا وبه چه آدرسی میتونم تهیه بکنم ازنظرکیفیت درچه سطحیه
آیا از استر باکیفیتتر دستگاهی پیدامیشه که سخت افزاری ونرم افزاریش عالی باشه
وفول اچ دی واقعی ومدیاپلیرقوی داشته باشه

آدرس شرکت ارائه دهنده استر و نمایندگی انحصاری ایران
-----------
من 120 خریدم البته اون موقع بلوسنس حدود 95 بود
کیفیت عالی عالی مدیا پلیر توپ با گیرنگی فوق العاده فول اچ دی بودنش هم تست کردم درست و کامل است ما تلویزیونمون نشون میده که چه فرمت تصویری رو داره پخش میکنه من تست کردم دقیقا رو همون فرمتی ک میزاشتم تلویزیون هم پیغام همون رزولیشن رو میداد من ازش واقعا رازیم البته بین بلوسنس ویونا و الکومکس اینو انتخاب کردم زیاد آشنا نیست مارکش ولی کیفیت خیلی بالایی داره

khata
03-04-2012, 14:25
این مشکل همخوانی صدا و تصویر t14+ داره اذیت می کنه. کسی راه حلی نداره؟ نمی دونه با کدوم فرمت و کدک مشکلی پیدا نمی کنه؟ راه حل کلیی نداره؟

سلام
راه حلی نداره، فقط هر وقت اینطور شد، اول فیلمو stop کامل کن، دوباره با Goto به همون تایم برو تا درست بشه.

amiri110
06-04-2012, 18:35
سلام
من دستگاه رو به ورژن 2 آپدیت کرده بودم . الان اگه بخوام ورژن 1.4 رونصب کنم دستگاه ایرادی پیدا میکنه یا نه مشکلی نداره
ممنون

New-P30world
06-04-2012, 20:17
سلام
من دستگاه رو به ورژن 2 آپدیت کرده بودم . الان اگه بخوام ورژن 1.4 رونصب کنم دستگاه ایرادی پیدا میکنه یا نه مشکلی نداره
ممنون

سلام

خیر مشکل سخت افزاری/نرم افزاری پیدا نمی کنه، فقط اصلاحاتی که تو ورژن2 اعمال شده دیگه وجود نداره.. :46:

خوش باشید/ :8:

msnf
07-04-2012, 19:48
سلام بچه ها
متاسفانه این خبریه که امروز خوندم:
شرکت عرشیان تجارت سما ، از تاریخ 1390/12/1 بلوسنس و الکومکس را از سیستم فروش خود خارج نمود.
ولی خدمات هنوز پا بر جاست می تونین به سایتشون مراجعه کنین و خبر کامل رو بخونین

manreza71
26-04-2012, 15:25
این گیرنده Ester T 15 کجا گیر میاد؟
فقط تو تهران فروش داره یا تو شهرستان هم پیدا میشه ؟

در موردش بیشتر توضیح بدید
میگن ازبلوسنس تی 14 پلاس هم بهتره و ساخت کره جنوبی هست

هر کی اطلاعی ازش داره بزاره

Rayzan
15-07-2012, 19:53
دوستان عزیز جدیدا شرکت پخش کننده گیرنده دیجیتال Ester T-15 اقدا به توزیع این گیرنده کرده است . خواهشمندم اگر کسی قبلا این گیرنده را خریداری کرده است جزئیات بیشتری در مورد این دستگاه مانند کیفیت ساخت ، گیرندگی ، سرعت تعویض کانال ، کیفیت و برد کنترل از راه دور ، پخش فرمت های مختلف و سایز و رنگ زیرنویس آن در اختیار بقیه قرار دهد . با تشکر

mjda1371
22-07-2012, 01:42
سلام خدمت دوستان
من تازه وارد بحث شما شدم
اهل کاشانم ...
من با توجه به گفتگوی شما و دیگر سایت ها هنوز بین
بلوسنس t+14
Ester T-15 گیرکردم

لصفا راهنمایی کنید

1 آیا ایستر هم سه بعدی نشون میده یا نه ؟ و آیا سه بعدی نمایش دادن بلوسنس واقعیت داره ؟
2 الان تو بازار بلوسنس اصل و سالم و ... وجود داره ؟
3 من در اینجا دیدم که معایبی از بلوسنس گرفتند که تو سایتای دیگه من ندیدم که از ایستر بگیرند؟
4 درسته که میگن که گیرنده ها در خرابی آب و هوا مشکل پیدا میکنن ؟
5 آیا با این وجود بهتر نیست که از ماهواره های کشوری استفاده کنیم که علاوه بر این شبکه ها 31 استان رو نیز نشون میده؟
6 آیا ماهواره های کشوری می تونه شبکه های اخیر ورزش و پویا رو نشون بده یا نه ؟
7 ...

لطفا بنده رو راهنمایی کنید

nemesise
19-01-2016, 12:41
دستان کسی میتونه فایل آپدیت T14+ رو بهم بده ؟!!!
میدونم آخرین مطلب واسه 4 سال پیشه ولی مجبورم !!
هرچی گشتم هیچ لینکی پیدا نکردم

azadibook
23-01-2016, 12:30
منم با شما همدردم سایت اصلی به زبان اسپانیاییه و لینک های قبلی انگلیسی بود . در ضمن سایت شرکت شرکت عرشیان تجارت سما باز نمیشه به تلفن هام جواب نمی دن اگه پیدا کردین لطفاً منو هم در جریان بزارین
azadibook@yahoo.com

azadibook
23-01-2016, 12:35
کسی نیست کمک کنه؟

nemesise
25-01-2016, 19:39
لطفا اگه کسی فایل آپدیت T14+ رو داره فایلشو بذاره، خیلی واجبه.
shah abas
msnf
New-P30world
amiri110
khata
pedram_ashena
hosseingrami
اساتید ممنون میشم اگه کمک کنین
یه دنیا ممنون
Mohsenx10@gmail.com

pedram_ashena
01-04-2016, 13:34
لطفا اگه کسی فایل آپدیت T14+ رو داره فایلشو بذاره، خیلی واجبه.
@shah abas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@msnf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@New-P30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@amiri110 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@khata ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@pedram_ashena ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@hosseingrami ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اساتید ممنون میشم اگه کمک کنین
یه دنیا ممنون
Mohsenx10@gmail.com
با این شماره ها تماس بگیرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C/cat-295/447226)

shah abas
28-01-2017, 14:06
من ندارم.
چون به خاطر تغییر شرایط زندگی دستگاه هم خیلی کم کار میکنه، نیاز نبوده پیگیر بشم.

مهرداد10
28-01-2017, 22:52
سلام علت نداشتن سیگنال در دیجیتال مارشال