ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید ledتا 3میلیون

pouyan33
29-10-2010, 17:09
برای وصل کردن به pcبرای پخش aviو mkv و وصل شدن به xbox
خواهش میکنم کمک کنید کسی جواب من نمیده تو سایت چند سوال کردم نتیجه ای نگرفتم

t_tanhayam
29-10-2010, 17:25
برای وصل کردن به pcبرای پخش aviو mkv و وصل شدن به xbox
خواهش میکنم کمک کنید کسی جواب من نمیده تو سایت چند سوال کردم نتیجه ای نگرفتم

-چند تا گزينه خيلي خوب دارين حدودا البته

-philips 9705
-samsung c8000
-lg lx9500

-توي غير 3d ها هم

-philips 9704
-samsung c6900
-lg le 8500
-sony nx 700

pouyan33
29-10-2010, 18:30
-چند تا گزينه خيلي خوب دارين حدودا البته

-philips 9705
-samsung c8000
-lg lx9500

-توي غير 3d ها هم

-philips 9704
-samsung c6900
-lg le 8500
-sony nx 700
ممنون. به نظر شما بهترینled کدام گزینه است چون 3D ها فعلا گزینه مناسبی نیست
در مورد قیمت با گارانتی و بدون گارانتی کمک کنید ممنون میشم قیمت اون شهر که نداربد ولی قسط خرید از اون جا را دارم
اتصال به pc با کابل VGAخوبه یا HDMI چون خروجی مستقیم HDMIسیستمم نداره کارت گرافگش قدیمی است فقط خروجی معمولی داره نه DVIداره نه HDMI .آیا تبدیل بزم از کیفیت کاهسته نمیشه خروجی صدا چطوره
نظرت در مورد EX700 46 چطوره با NE700فرقی نداره در مورد اصل بودن (مالزی) چه نشانی داره
این چطوره شارپ LC46LE820M

t_tanhayam
29-10-2010, 22:05
ممنون. به نظر شما بهترینled کدام گزینه است چون 3D ها فعلا گزینه مناسبی نیست
در مورد قیمت با گارانتی و بدون گارانتی کمک کنید ممنون میشم قیمت اون شهر که نداربد ولی قسط خرید از اون جا را دارم
اتصال به pc با کابل VGAخوبه یا HDMI چون خروجی مستقیم HDMIسیستمم نداره کارت گرافگش قدیمی است فقط خروجی معمولی داره نه DVIداره نه HDMI .آیا تبدیل بزم از کیفیت کاهسته نمیشه خروجی صدا چطوره
نظرت در مورد EX700 46 چطوره با NE700فرقی نداره در مورد اصل بودن (مالزی) چه نشانی داره
این چطوره شارپ LC46LE820M

-در مورد led ها خوب توي پست بالا گفتم سليقه اي ميشه تصوير ها خيلي نزديك بهم هستند شايد تفاوت ها اونقدر نباشه كه شما رو روي برند خاصي ميخ كوب كنه
-در مورد با گارانتي وبدون گارانتي بحث هاي زيادي بوده بزرگوار به خودت وتصميمت بستگي داره
-در مورد اتصال به pc قطعا vga تصوير مطلوبي نداره وبهتر كارت گرافيك ر تعويض كنيد يا dvi ويا hdmi استفاده كنيد كه برتري كاملا محسوسي نسبت به انالوگ داره
-اگر با تبديل هم استفاده كنيد افاقه اي نخواهد كرد چون خروجي شما انالوگ هست
-در مورد خروجي صدا ميتونيد از اسپيكر ويا خروجي خود hdtv استفاده كنيد
-در مورد تفاوت nx700 و ex700 توي تاپيك صحبت شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-در مورد سري هاي ex700 و nx700 تا جايي كه ميدونم مالزيايي هستند خودتون رو درگير اصل وفرع بودن نكنيد
-در مورد كواترون شارپ هم خوب تكنولوژي جديدي هست توصيه ميكنم حتما از نزديك ببيند ومايسه كنيد حتما حرف هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت در led ها

pouyan33
30-10-2010, 21:25
-در مورد led ها خوب توي پست بالا گفتم سليقه اي ميشه تصوير ها خيلي نزديك بهم هستند شايد تفاوت ها اونقدر نباشه كه شما رو روي برند خاصي ميخ كوب كنه
-در مورد با گارانتي وبدون گارانتي بحث هاي زيادي بوده بزرگوار به خودت وتصميمت بستگي داره
-در مورد اتصال به pc قطعا vga تصوير مطلوبي نداره وبهتر كارت گرافيك ر تعويض كنيد يا dvi ويا hdmi استفاده كنيد كه برتري كاملا محسوسي نسبت به انالوگ داره
-اگر با تبديل هم استفاده كنيد افاقه اي نخواهد كرد چون خروجي شما انالوگ هست
-در مورد خروجي صدا ميتونيد از اسپيكر ويا خروجي خود hdtv استفاده كنيد
-در مورد تفاوت nx700 و ex700 توي تاپيك صحبت شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-در مورد سري هاي ex700 و nx700 تا جايي كه ميدونم مالزيايي هستند خودتون رو درگير اصل وفرع بودن نكنيد
-در مورد كواترون شارپ هم خوب تكنولوژي جديدي هست توصيه ميكنم حتما از نزديك ببيند ومايسه كنيد حتما حرف هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت در led ها

برای پخش avi و mkv و DVDدر محیط ویندوز به جز بازی کابل HDMIو dviبا vga فرقی دارند از نظر کیفیت

t_tanhayam
30-10-2010, 22:02
برای پخش avi و mkv و DVDدر محیط ویندوز به جز بازی کابل HDMIو dviبا vga فرقی دارند از نظر کیفیت

-كاملا به طور محسوسي تفاوت دارند
-در hdmi و dvi تصاوير بدون هيچ افت كيفيتي به پنل منتقل ميشه و شفافيت خاصي داره
-منتها در vga تصوير مات هست ورنگ ها سرد تره

pouyan33
30-10-2010, 22:13
-كاملا به طور محسوسي تفاوت دارند
-در hdmi و dvi تصاوير بدون هيچ افت كيفيتي به پنل منتقل ميشه و شفافيت خاصي داره
-منتها در vga تصوير مات هست ورنگ ها سرد تره
یه کارت گرافیگه 100تا 150هزاری باید بخرم راهی دیگی وجود نداره

t_tanhayam
30-10-2010, 22:43
یه کارت گرافیگه 100تا 150هزاری باید بخرم راهی دیگی وجود نداره

-نه عزيز نيازي به اين هزينه نيست تنها ميتونيد يك كارت گرافيك كه خروجي hdmi داشته باشه بگيرين ميتونيد با 45 تومان هم تهيه كنيد

pouyan33
31-10-2010, 12:58
-نه عزيز نيازي به اين هزينه نيست تنها ميتونيد يك كارت گرافيك كه خروجي hdmi داشته باشه بگيرين ميتونيد با 45 تومان هم تهيه كنيد

با هرتز مناسب و رزولیشین 1080p
بدون پرش در صحنه های اشکن فیلم های avi ,mkv mp4

t_tanhayam
31-10-2010, 14:38
با هرتز مناسب و رزولیشین 1080p
بدون پرش در صحنه های اشکن فیلم های avi ,mkv mp4

-اره من خودم الان يكدونه asus 4350 دارم نزديك 45 قيمتش هست عالي وبدون مشكل جواب ميده چيپست ati البته

majidv
02-11-2010, 09:55
با سلام
با توجه به بودجه خرید ، فیلیپس 40 اینچ 8664 led رو واسه خرید در نظر گرفتم(2450000 تومنه ) . دوستانی که اطلاعاتی در مورد این تلویزیون دارن ممنون میشم نظر بدن

t_tanhayam
03-11-2010, 12:53
با سلام
با توجه به بودجه خرید ، فیلیپس 40 اینچ 8664 led رو واسه خرید در نظر گرفتم(2450000 تومنه ) . دوستانی که اطلاعاتی در مورد این تلویزیون دارن ممنون میشم نظر بدن

-توي تاپيك فيليپس بحث ها و اينك هاي خوبي از همه مدل ها وجود داره :

pouyan33
06-11-2010, 10:54
-اره من خودم الان يكدونه asus 4350 دارم نزديك 45 قيمتش هست عالي وبدون مشكل جواب ميده چيپست ati البته
1برای صدای با کیفیت در HDMIاز چه رابطی از pc به tv باید استفاده کرد که صدا از خود tv پخش بشه
و2 یا از vga برای تصویر استفاده کرد برای صداش از pc به tv چه رابطی وجود داره

t_tanhayam
06-11-2010, 11:20
1برای صدای با کیفیت در HDMIاز چه رابطی از pc به tv باید استفاده کرد که صدا از خود tv پخش بشه
و2 یا از vga برای تصویر استفاده کرد برای صداش از pc به tv چه رابطی وجود داره

-اگر خروجي hdmi داره كامپيوترتون كه نيازي نيست يا همون hdmi صدا به بهترين نحو ممكن منتقل ميشه باه hdtv
-براي صدا هم اگر از vga استفاده كنيد صدا ندارين وبايد از اسپيكر ديگه اي استفاده كنيد

pouyan33
07-11-2010, 12:03
-اگر خروجي hdmi داره كامپيوترتون كه نيازي نيست يا همون hdmi صدا به بهترين نحو ممكن منتقل ميشه باه hdtv
-براي صدا هم اگر از vga استفاده كنيد صدا ندارين وبايد از اسپيكر ديگه اي استفاده كنيد
کابلی وجود صدا انتقال بده به tvدیگه نیاز به اسپیکر نباشه

t_tanhayam
07-11-2010, 12:19
کابلی وجود صدا انتقال بده به tvدیگه نیاز به اسپیکر نباشه

-به صورت همزمان فقط hdmi ‌ميتونه اين كار رو بكنه

pouyan33
11-11-2010, 23:52
-به صورت همزمان فقط hdmi ‌ميتونه اين كار رو بكنه
1یه کارت گرافگیه پیدا کردم که DVI داره اگه تبدیل از DVI به HDMI را بگیرم همون کیفیت تصویر و صدا را داره آیا کابل جدا صدا که نمیخواد
2 اگه تبدیل بگیرم چه قیمتی و چه مارکی بگیرم که خوب باشه

t_tanhayam
11-11-2010, 23:56
1یه کارت گرافگیه پیدا کردم که DVI داره اگه تبدیل از DVI به HDMI را بگیرم همون کیفیت تصویر و صدا را داره آیا کابل جدا صدا که نمیخواد
2 اگه تبدیل بگیرم چه قیمتی و چه مارکی بگیرم که خوب باشه

-در مورد dvi وتبديل به hdmi ‌همون كيفيت تصوير ديجيتال رو خواهيد داشت
-منتها دقت كنيد با dvi تنها خروجي تصوير دارين و نه صدا
-براي صدا بايد از خروجي كارت صداتون بگيرين يا اپتيك ويا انالوگ
-در مورد تبديل نگران نباشين با 5 تومان هم تبديل گير مياد بدون هيچ مارك وبرندي

pouyan33
12-11-2010, 12:53
-
کیفیت صدا کدوم بهتره اپتیک یا آنالوگ میشه اسم کابلشو بگین که خریداری کنم مهترین نوعش

t_tanhayam
12-11-2010, 13:02
-
کیفیت صدا کدوم بهتره اپتیک یا آنالوگ میشه اسم کابلشو بگین که خریداری کنم مهترین نوعش

-مسلما خروجي اپتيك 48khz صداي سفاف وبدون نويزي رو ميده بهتون
-اگر ماردبوردتون ساپورت ميكنه ميتونيد فيبر نوري بگيرين دنبال مارك هم نباشين يك چيز معمولي 4-5 تومان هم كارتون رو راه ميندازه

pouyan33
12-11-2010, 13:45
-مسلما خروجي اپتيك 48khz صداي سفاف وبدون نويزي رو ميده بهتون
-اگر ماردبوردتون ساپورت ميكنه ميتونيد فيبر نوري بگيرين دنبال مارك هم نباشين يك چيز معمولي 4-5 تومان هم كارتون رو راه ميندازه
خروجی چه شکلی از کجا متوجه بشم
یه سوال دیگه اسم کابل آنالوگ چی است
از شما ممنون که کار من راه میدازی

t_tanhayam
12-11-2010, 14:34
خروجی چه شکلی از کجا متوجه بشم
یه سوال دیگه اسم کابل آنالوگ چی است
از شما ممنون که کار من راه میدازی

-خروجي اپتيكال شكل شماره (1) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-اين هم خود كابل :

-در مورد انالوگ هم شماره (8 ) سبز كم رنگ معمولا خروجي صداست
-يك كابل 1 به 2 بايد بگيرين مثل اين :

pouyan33
12-11-2010, 16:14
ex700 46 1هم این خروجي اپتيكال داره
2 چه نوع مادر بوردی با چه قیمتی این خوجی دارن

t_tanhayam
12-11-2010, 17:34
ex700 46 1هم این خروجي اپتيكال داره
2 چه نوع مادر بوردی با چه قیمتی این خوجی دارن

-بله گويا خروجي اپتيكال داره
-تقريبا الان بيشتر مادر بوردها اين خروجي رو دارند
-اگر هم نداشته باشه ميتونيد يك كارت صدا با خروجي اپتيك تهيه كنيد

pouyan33
15-11-2010, 09:54
-در مورد dvi وتبديل به hdmi ‌همون كيفيت تصوير ديجيتال رو خواهيد داشت
-در مورد تبديل نگران نباشين با 5 تومان هم تبديل گير مياد بدون هيچ مارك وبرندي
از DVI به VGA چی همون کیفیت دیجیتال داره چه فرقی از DVI به HDMI داره چون هر دو از خروجی DVI هستن ولی یکی به کام پورت پشت LCD میخوره ولی اون یکی به HDMI

t_tanhayam
15-11-2010, 10:27
از DVI به VGA چی همون کیفیت دیجیتال داره

-نه متاسفانه اون كيفيت حفظ نميشه چون ورودي hdtv تون انالوگ (vga ) هست

pouyan33
15-11-2010, 17:07
-نه متاسفانه اون كيفيت حفظ نميشه چون ورودي hdtv تون انالوگ (vga ) هست

من دیشب امتحان کردم کیفیت خوبی داشت شاید با کابل DVI به HDMI امتحان میکردم فرقش متوجه بشم کابلش نداشتم شهرستان کم پیدا میشه
وقتی گزینه PC فعال کردم هنگام داخل شدن سمت چپ LCD یه لحظه نوشته شده 1080*1920 HZ 60
اگه کابل DVI به HDMI وصال کنم HZ بیشتر میشه

t_tanhayam
15-11-2010, 20:21
من دیشب امتحان کردم کیفیت خوبی داشت شاید با کابل DVI به HDMI امتحان میکردم فرقش متوجه بشم کابلش نداشتم شهرستان کم پیدا میشه
وقتی گزینه PC فعال کردم هنگام داخل شدن سمت چپ LCD یه لحظه نوشته شده 1080*1920 HZ 60
اگه کابل DVI به HDMI وصال کنم HZ بیشتر میشه

-همينطوره تفاوت رو زمني بيشتر متوجه ميشين كه خروجي ديجيتال hdmi رو هم ديده باشين قبلا
-نه همون 60 هرتز هست

pouyan33
23-01-2011, 10:37
-همينطوره تفاوت رو زمني بيشتر متوجه ميشين كه خروجي ديجيتال hdmi رو هم ديده باشين قبلا
-نه همون 60 هرتز هست
قصد خرید لب تاب دارم که وقتی از خروجی HDMI استفاده کنم که کیفیت 1080P داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه ممنون میشم راهنمائی کنید

t_tanhayam
23-01-2011, 11:06
قصد خرید لب تاب دارم که وقتی از خروجی HDMI استفاده کنم که کیفیت 1080P داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه ممنون میشم راهنمائی کنید

- pouyan عزيز ميتونيد هر مدل از لپ تاپ هاي بازار رو كه خروجي hdmi داره و 1080p هست رو تهيه كنيد

pouyan33
28-02-2011, 14:46
سلام میشه صدای دیجیتال برای xbox 360 , و لب تاب و گیرنده دیجیتال از سینما خانگی بیرون بیاد و از lcd صدای نداشته باشه
چه کابل میخواد میشه هم زمان همه وصال کرد میشه خروجی صدای lcd فقط از سینما خانگی بیاد بیرون صدای دیجتال باشه

t_tanhayam
28-02-2011, 15:45
سلام میشه صدای دیجیتال برای xbox 360 , و لب تاب و گیرنده دیجیتال از سینما خانگی بیرون بیاد و از lcd صدای نداشته باشه
چه کابل میخواد میشه هم زمان همه وصال کرد میشه خروجی صدای lcd فقط از سینما خانگی بیاد بیرون صدای دیجتال باشه

-اين بستگي به تعداد ورودي هاي سينماي خونگي تون داره
-با كابل اپتيكال ميتونيد خروجي بگيرين از وسايل مختلفتون

pouyan33
01-03-2011, 12:22
-اين بستگي به تعداد ورودي هاي سينماي خونگي تون داره
-با كابل اپتيكال ميتونيد خروجي بگيرين از وسايل مختلفتون
1راهی وجود نداره که خود lcd همه وسایل بگیره و فقط صدا از سینما خانگی بیرون بیاد .چون وصال کردن کابل جدا سخته
2 با این کار صدای خود lcd کامل قطع میشه یا باید صدای lcd را از طریق کنترل کم کرد و فقط از سینما خانگی بیرون بیاد
3 تنظیم خاصی داره
4این نوع سینما خانگی چند خروجی اپتیکال داره نظروتون دربارش چی هست

t_tanhayam
01-03-2011, 12:31
1راهی وجود نداره که خود lcd همه وسایل بگیره و فقط صدا از سینما خانگی بیرون بیاد .چون وصال کردن کابل جدا سخته
2 با این کار صدای خود lcd کامل قطع میشه یا باید صدای lcd را از طریق کنترل کم کرد و فقط از سینما خانگی بیرون بیاد
3 تنظیم خاصی داره
4این نوع سینما خانگی چند خروجی اپتیکال داره نظروتون دربارش چی هست

-تنها راه اين هست كه تمام وسايلتون خروجي HDMI داشته باشه و از HDTV ‌تون يك خروجي اپتيكال به ورودي اپتيكال سينماي خونگي تون بگيريد

-فكر ميكنم يك ورودي اپتيكال داره و خروجي اپتيكال نداره

pouyan33
02-03-2011, 10:18
-تنها راه اين هست كه تمام وسايلتون خروجي HDMI داشته باشه و از HDTV ‌تون يك خروجي اپتيكال به ورودي اپتيكال سينماي خونگي تون بگيريد

-فكر ميكنم يك ورودي اپتيكال داره و خروجي اپتيكال نداره
1برای xbox36 , و لب تاب و گیرنده دیجیتال همه را با hdmi وصال کردم به lcd
2 ال سی دی من خروجی اپتیکال که داره و این سینما خانگی ورودی اپتیکال داره پس جواب بیده
3 سینما خانگی نوع دیگری که تو برند ال جی و سامسونگ باشه که این ویژگی داشته باشه و mkvپخش کنه و زیرنویس فارسی جواب بده از usb کیفیت صداش خوب باشه جزئیات صدا مهم برام نه صدای زیاد.قیمش هم تا 500 تومان
4 تنظیم خاصی که نداره
5 این سینما خانگی که معرفی کردم پس جواب بیده نظرتو چی هست

t_tanhayam
02-03-2011, 10:32
1برای xbox36 , و لب تاب و گیرنده دیجیتال همه را با hdmi وصال کردم به lcd
2 ال سی دی من خروجی اپتیکال که داره و این سینما خانگی ورودی اپتیکال داره پس جواب بیده
3 سینما خانگی نوع دیگری که تو برند ال جی و سامسونگ باشه که این ویژگی داشته باشه و mkvپخش کنه و زیرنویس فارسی جواب بده از usb کیفیت صداش خوب باشه جزئیات صدا مهم برام نه صدای زیاد.قیمش هم تا 500 تومان
4 تنظیم خاصی که نداره
5 این سینما خانگی که معرفی کردم پس جواب بیده نظرتو چی هست

-بسيار عالي بهترين راه همين هست
-والا با اين مشخصات (mkv از روي فلش) تقريبا ميشه گفت وجود نداره يا بايد بلوري پلير بگيريد با سينماي خونگيتون ويا هم كار بهتري انجام بدين يك hd media player تهيه كنيد
-تنظيمات خاصي هم نداره
-بد نيست ولي احساس ميكنم (نظر شخصي)توي اين رنج قيمتي سينماي خونگي ها ي ال جي خوش صدا تر هستند بيس ملايم تري هم دارند

pouyan33
02-03-2011, 11:13
-بسيار عالي بهترين راه همين هست
-والا با اين مشخصات (mkv از روي فلش) تقريبا ميشه گفت وجود نداره يا بايد بلوري پلير بگيريد با سينماي خونگيتون ويا هم كار بهتري انجام بدين يك hd media player تهيه كنيد
-تنظيمات خاصي هم نداره
-بد نيست ولي احساس ميكنم (نظر شخصي)توي اين رنج قيمتي سينماي خونگي ها ي ال جي خوش صدا تر هستند بيس ملايم تري هم دارند

t_tanhayam
02-03-2011, 11:42

-خوب اگر خروجي رو روي اپتيكال بگزارين ديگه صداي hdtv ‌تون قطع ميشه و كم و زياد كردن صدا هم با ريموت كنترل سينماي خونگي تون صورت ميگيره

pouyan33
02-03-2011, 13:26
-خوب اگر خروجي رو روي اپتيكال بگزارين ديگه صداي hdtv ‌تون قطع ميشه و كم و زياد كردن صدا هم با ريموت كنترل سينماي خونگي تون صورت ميگيره
1تو کدوم قسمته تنظمش
2 باید سینما خانگی روشن باشه یا فقط از اسپیگرش استفاده میکنه
3 اگه سینما خانگی روشن باشه برق زیاد که مصرف نمیکنه
4 از مدل ال جی میشه با همین خصوصیات مثال بزنید

t_tanhayam
02-03-2011, 14:13
1تو کدوم قسمته تنظمش
2 باید سینما خانگی روشن باشه یا فقط از اسپیگرش استفاده میکنه
3 اگه سینما خانگی روشن باشه برق زیاد که مصرف نمیکنه
4 از مدل ال جی میشه با همین خصوصیات مثال بزنید

-بايد توي قسمت video setting و يا همچين چيزي دنبال تغييرات خروجي باشيد
-خوب اسپيكر بدون امپلي فاير كاري نميتونه انجام بده حتما بايد سينماي خونگي تون روشن باشه
-به هر صورت بستگي به خروجي صدايي كه ميگيريد توان مصرفي خواهد داشت
- LH-777 HTS‎ و مدل هاي مشابه
-ميتونيد براي مشاوره به اين تاپيك رجوع كند‌: