PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمـــــــــــک منو تو یه برنامه نویسی ساده کمک کنید

Lamanta
29-10-2010, 15:04
سلام
می خوام به زبان C برنامه ای بنویسم که 3 عدد صحیح از ورودی بگیره و بزرگترینش رو چاپ کنه.......
کمکم کنید . تا امشب می خوامش......
ممنون.

dewdrops
29-10-2010, 15:59
سلام
می خوام به زبان C برنامه ای بنویسم که 3 عدد صحیح از ورودی بگیره و بزرگترینش رو چاپ کنه.......
کمکم کنید . تا امشب می خوامش......
ممنون.
این برنامه خیلی خیلی راهته . بهت راهنمایی میکنم خودت بنویس :46:

اول یه متغیر تعریف کن به اسم max و مقدار اولیه رو صفر بذار.

بعد یه حلقه بذار دونه دونه اعداد رو بگیر بعد با این متغیر max مقایسه کن اگر عدد ورودی بزرگتر از این متغیر بود ، مقدار max رو بربر اون عدد ورودیت بذار . بعد بیا بیرون حلقه مقدار max رو چاپ کن .

خیلی فراتر از راهنمایی بود نه ؟ :31: فقط کافیه گفته های منو به کد تبدیل کنی .
موفق باشید./

Lamanta
29-10-2010, 16:10
چطوری بزارمش توی یه حلقه ؟

میشه این دوتا هم راهنماییم کنی یا اگه می تونی برام بنویسی ؟
برنامه ای که 2 عدد صحیح یکی به عنوان روز و دیگری به عنوان ماه را از ورودی گرفته و تعداد روزهای گذشته از سال را محاسبه و چاپ کند.
برنامه ای که تعداد روزهای گذشته از سال را دریافت و نشان دهد در چه ماه و روزی هستیم....

dewdrops
29-10-2010, 18:46
ببینید من حلقه رو براتون با C++ مینویسم بعد هرجا cin بود scanf بذار ،هرجا cout بود printf البته با رعایت قوانین مربوطه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برنامه بعدی :
برنامتون راحته من باز راهنمایی میکنم ولی کد با خودتون .
برای اینکه این مسئله رو بنویسید اول بیاین با مثال برای خودتون مسئله باز کنید .
خب برای سوال اولتون :
ماههای سال به دو قسمت تقسیم میشه . نیمه اول و نیمه دوم . نیمه اول 31 روزه است و نیمه دوم 30 روزه . پس وقتی عددی رو به عنوان ماه میگیری باید براش یه شرط هم بذاری که معلوم کنی نیمه اول هست یا دوم . پس شرط میشه
If (month<=6)
دستور
Else
دستور
حالا به جای کلمه دستور باید چی بذاری ؟؟؟ خیلی واضحه دیگه اگر کوچکتر مساوی 6 بود باید ماه رو در 31 ضرب کنی و بعد به اضافه تعداد روزها کنی در غیر اینصورت ماه رو در 30 ضرب کن و بعد به اضافه تعداد روز ها کن. و در نهایت مقدار نهایی رو در خروجی چاپ کن .

سوال دوم :
برای اینجا هم مشخص کردن نیمه اول یا نیمه دوم مهمه . نیمه اول چند روزه ؟؟؟ 6*31=186 روز .پس من این 186 روز رو به عنوان معیار در نظر میگیرم . عددی که وارد میشه یا از 186 کوچکتره یا بزرگتر . اگر از 186 کوچکتر بود باید بیای عدد رو بر 31 تقسیم کنی(البته تقسیم صحیح چون با اعشارتقسیم کاری نداریم) که خارج قسمت میشه تعداد ماه و باقیمانده میشه روز.
حالا اگر از 186 بزرگتر بود چی ؟؟؟
باید بیایم اون مقدار رو از 186 کم کنیم و جواب رو بر 30 تقسیم کنیم .حالا یه نکته . من وقتی این رو از 186 کم کردم در واقع شش ماه اول رو از روش برداشتم تا بدونم تو کدوم ماه از نیمه دوم هستم و این کار رو هم به خاطر تفاوت در تعداد روزهای نیمه اول و نیمه دوم کردم . بعد از اینکه تقسیم کردی جوب تقسیم به اضافه 6 میشه ماهت و باقیمانده تقسیم میشه روزت .
مثلا ورودی میدی 300 . 300-186 میشه 114 .114÷30 میشه 3 . 3+6 میشه 9 یعنی تو ماه آذر . اما تو این برنامه یه نکته ای هست . وقتی به 30 تقسیم کردیم و عددی رو بدست آوردیم اون عدد مربوط میشه تا آخر اون ماه . مثلا عدد بالا برای تا آخر آذر هست و باقیمانده میشه برای ماه بعد و اینجاست که باید به ماهت یه یک هم اضافه کنی . باقیمانده بالا 24 روز بعد از ماه آذر هست که میشه ماه دی. میتونی روی تقویم هم امتحان کنی.
این ساده ترین شکلی بود که به ذهنم رسید . ممکنه نظر دوستان دیگه صحیح تر باشه .

alidata2010
29-10-2010, 18:55
البته تو اون حلقه اي كه گذاشتي اخرش بايد max رو چاپ كني:31:

dewdrops
29-10-2010, 19:30
البته تو اون حلقه اي كه گذاشتي اخرش بايد max رو چاپ كني:31:
حق با شماست . یه اشتباه لفظی بود .:20:

Lamanta
29-10-2010, 23:01
برنامه ای که تعداد روزهای گذشته از سال را دریافت و نشان دهد در چه ماه و روزی هستیم....
اینو اونجوری که گفتی نمیشه یه کمک دیگه بکن بقیه رو نوشتم.....

dewdrops
30-10-2010, 11:57
اینو اونجوری که گفتی نمیشه یه کمک دیگه بکن بقیه رو نوشتم.....
man enja emkane taype farsi nadaram ,mazerat mikham ,

vali shoma gofte haye mano to en code peygiri kon , man daghighan eyne code ro be sorat farsi goftam .:46:

Lamanta
02-11-2010, 03:31
اینارو کمک کنید :
برنامه ای بنویسید که عدد صحیحی از ورودی گرفته و آن را مغلوب کند و مشخص کند عدد مغلوب شده زوج است یا فرد
برنامه ای بنویسید که عدد اعشاری از ورودی گرفته و آن را مغلوب کند
برنامه ای بنویسید که عدد صحیحی از ورودی گرفته و مشخص کند چند عدد زوج است و چند عدد فرد

dewdrops
02-11-2010, 11:49
سوالات اول و سومت راحته . با یه راهنمایی خودت میتونی بنویسیش .
سوال دوم یه کم سخته .من خودم زمانی که قرار بود این برنامه رو با c بنویسم خیلی باهاش کلنجار رفتم چون باید تغییر متغیر میدادیم و... آخرشم نشد ولی با c++ یکی از دوستان همین انجمن که خیلی هم با تجربه هستن برای یکی از دوستان که این رو سوال کرده بود زحمت کشیدن و نوشتن و بعد دیدم نوشتن این برنامه ها چگونگی به کارگیری صحیح دستورات رو یاد میده و اینکه چطور با دستورات ساده بازی کنی و یه برنامه به ظاهر سخت رو بنویسی البته برای این کار هم نیاز به تجربه هست واگر نتونستی این برنامه رو بنویسی چون اول راهی خیلی نباید ناامید شی .
سوال سومت رو متوجه نشدم یه عدد رو بگیره بگه توی اون عدد چند تا زوج داریم چندتا فرد .مثلا 234 . بگه دوتا زوج ، یه فرد؟حالا... اگر منظور سوالت این هست با هم از سوال اول پیش میریم تا به جواب برسیم .
ما اگر بتونیم ارقام یک عدد رو تفکیک کنیم ، میتونیم برروی ارقام هر عدد بطور جداگانه پردازش مورد نظرمون رو اعمال کنیم .مثلا عدد رو معکوس کنیم یا تعداد ارقام زوج و فرد موجود در عدد رو محاسبه کنیم.
اگر عدد رو تقسیم متوالی بر 10 کنی و تو هر مرحله فقط باقیمانده رو چاپ کنی عددت رو معکوس کردی . ولی یه نکته ، ما اینجا معکوس رو عملا بدست نیاوردیم فقط اون رو چاپ کردیم.درسته؟؟

اما برای اینکه واقعا بتونی معکوس یک عدد رو بدست بیاری میتونی از این تیکه کد استفاده کنی.
reverse=reverse*10+R;
متغیر R توی تیکه کد بالا باقیمانده عددی هست که به 10 تقسیم کردیم.
برنامه ای رو که من نوشتم با این تیکه کد تغییر بده و جواب نهایی رو اینجا برام بذار. اینو فعلا انجام بده تا باقی سوالات ...

Lamanta
02-11-2010, 14:17
من هیچی از راهنمایی هات متوجه نشدم میشه یکمی زیر دیپلم تر بگی و C++ اش رو نگی ؟

dewdrops
02-11-2010, 19:58
من خیلی ساده دارم میگم . کجاشو متوجه نشدی ؟ اتفاقا دارم زیر دیپلمی هم میگم که . دارم برات کد میذارم میگم تغییرش بده . ولی به زبان c نمیتونم بنویسم چون واقعا این زبان رو دوست ندارم و اصلا نمیتونم باهاش کار کنم .
ببین روند کار اینطوریه باید بیای عددی که میگیری هی تقسیم بر 10 کنی تا خارج قسمت صفر بشه . حالا این کارو چطور انجام میدیم رو اگر بهتون نگفتن من اینجا برات میگم . فقط باید پا به پای حرفای هر چی که بهت میگم انجام بدی تا متوجه بشی .
یه کاغذ و قلم بردار . روش یه عدد دو رقمی بنویس . مثلا 24 . میخوایم این عدد دو رقمی رو تفکیک کنیم .
بیا این عدد رو به 10 تقسیم کن . باقیمانده میشه 4 . خارج قسمت میشه 2 . حالا خارج قسمت رو تقسیم به 10 کن . باقیمانده میشه 2 . خارج قسمت میشه صفر .
پس از این تقسیم ساده 3 تا نکته دستمون میاد .
1- باید یه حلقه تشکیل بدیم . 2- براش یه شرط بذاریم بگیم تا زمانی که خارج قسمت مخالف صفر هست این تقسیم رو هی تکرار کنه . 3- این تقسیم متوالی به 10 عدد رو از انتها برای ما تفکیک میکنه . تا اینجا حله؟
حالا کد من چی میگه . کد من نکته های بالا رو اطاعت امر میکنه . تو کد که مشکلی نداری ؟؟؟داری ؟؟؟ فقط شاید تو شرط اینو بنویسی راحت تر متوجه شی . while(num!=0)
ولی ما معکوس عدد رو جایی ذخیره نکردیم باید بتونیم جایی ذخیره کنیم .
یه متغیر به اسم reverse تعریف کن . مقدار اولیه هم بذار صفر. یه متغیر r رو هم در نظر بگیر.
حالا باز همون 24 رو در نظر بگیر . تقسیم به 10 کن . باقیمانده رو بریز تو r . حالا بیا تو فرمول رو نگاه کن .
میشه reverse برابر هست با reverse (که مقدارش صفر هست) ضربدر 10+4 که جوابش میشه 4. درسته .
حلقه میره بالا تکرار میشه این بار مقدار r میشه چند؟ میشه 2 . میاد تو فرمول . مقدار reverse برابر هست با مقدار reverse (قبلا 4 شده بود ) ضربدر 10 + 2 که میشه 42 . به همین راحتی ما معکوس رو بدست آوردیم . در نهایت باید مقدار reverse رو چاپ کنیم . منتها چون شما بلدی به زبان c کار کنی ، کار تبدیل رو میسپاریم به شما .
حالا باز تلاشتو بکن .امیدوارم ایندفعه به نتیجه برسی.:20:

Lamanta
02-11-2010, 21:53
مرسی فردا شروع می کنم برنامم رو می نویسم اگه بازم مشکلی داشتم ازت میپرسم.....

alidata2010
03-11-2010, 14:45
برای مغلوب کردن یک عدد میتونی از کدزیر استفاده کنی

dewdrops
03-11-2010, 16:06
برای مغلوب کردن یک عدد میتونی از کدزیر استفاده کنی

واقعا که ...
آدم میمونه چی بگه . من دارم وقت میذارم ، راهنمایی میکنم که خودشون کد بنویسن بعد شما .....
اگر بنا به گذاشتن کد بود منم بلد بودم ابنکارو بکنم .:13:
خیلی متاسفم و ناراحت .حرکت خیلی خیلی زشتی بود .:41:

Lamanta
05-11-2010, 12:53
واقعا که ...
آدم میمونه چی بگه . من دارم وقت میذارم ، راهنمایی میکنم که خودشون کد بنویسن بعد شما .....

واقعا ممنونم ازت ولی مطمعن باش که من خودم می نویسم اون کد هم ++C هستش و به درد من نمیخوره

Lamanta
05-11-2010, 13:25
این همون چیزاییه که بهم گفتی ولی نمی دونم چرا عمل نمی کنه.........

alidata2010
05-11-2010, 18:56
واقعا که ...

گه خوردم :31: جنبه داشته باش یکم

dewdrops
06-11-2010, 13:03
این همون چیزاییه که بهم گفتی ولی نمی دونم چرا عمل نمی کنه.........

enja emkane type farsi nadaram .mazerat mikham.

avalin eshkal: man goftam baghimande ro beriz to R
dovomin eshkal :az halgheye for chera estefade kardi ,behtare az while estefade koni
sevomin eshkal: formolamo koja gozashti ?chera to barname azash estefade nakardi
chaharomin eshkal:bayad javabe baghimande ro i%10 ro chap koni.

vali man fek konam to hadafet en bod ke aval barname ro be shekle sade benevisi bad erteghash bedi .

khob bezar aval ye chizi ro behet begam . beyne c va c++ khili farghi nist.syntax hardo yeki hast faghat c ye khorde filmash bishtare .c++ khili rahat tare .pas agar man ya baghiye dostan baratun nemone barname mizarim aval code haye maro barresi kon zarrar nemikonid :46:.
pas code man ya alidata2010 ro ye bar bar resi kon bad onaro be c tabdil kon.ok???
montazere javabam.

mohandes hale
06-11-2010, 19:45
سلام
منم ميتونم اينجا اشكالات برنامه نويسمو بپرسم؟
مثلا ساده ترين و احمقانه ترين اشكال من اينه كه نميتونم سيميكالون رو توي برنامه م تايپ كنم!!!!!!!!

dewdrops
07-11-2010, 13:28
سلام
منم ميتونم اينجا اشكالات برنامه نويسمو بپرسم؟
مثلا ساده ترين و احمقانه ترين اشكال من اينه كه نميتونم سيميكالون رو توي برنامه م تايپ كنم!!!!!!!!

شاید کی بردت مشکل داره :31:

Lamanta
11-11-2010, 11:36
-برنامه ای بنویسید که عدد صحیحی از ورودی گرفته و آن را به شکل زیر چاپ کند : مثلا برای 5

1
2 1
3 2 1
4 3 2 1
5 4 3 2 1

-برنامه ای که جمله ی n ام فیبوناچی رو چاپ کنه .
-برنامه ای که رشته ای از ورودی گرفته و مشخص کند از char های استفاده شده در این رشته هر کدام چندتا موجود است
-برنامه ای بنویسید که 2 رشته از ورودی بگیرد و مشخص کند رشته ی دوم چند بار در رشته ی اول به کار رفته
-برنامه ای که 3 رشته از ورودی دریافت در رشته ی اول به دنبال رشته ی دوم بگردد ، هرجا آن را دریافت رشته ی سوم را جایگزین آن کند..

dewdrops
12-11-2010, 15:35
برای درک حل این مسائل بهتر هست که توضیحاتشون به صورت عینی باشه و گرنه باعث سردرگمی میشه .
سوال اول و دومتون رو من سعی میکنم تا جایی که در توانم هست واضح توضیح بگم .برای سوال سومتون که باید تقریبا با پردازش روی رشته ها آشنا باشید ولی در همین حد میگم که احتیاج به دوتا آرایه دارید که تو یکی کاراکتر ها مورد نظر و تو آرایه دیگه تعداد تکرار را ذخیره می کنیم و بعد به ازای تایپ هر کاراکتر باید تو آرایه کاراکترها جستجو کنید و تو خونه متناظر با آرایه کاراکتر (آرایه دوم) یکی به مقدارش اضافه کنید . پس باید یه تابع جستجو هم بنویسید که به نظرم این برنامه و دو تای دیگش رو دبیرتون توضیح بده بهتر متوجه میشید.

حالا برنامه اول :
برای نوشتن این برنامه های از دوتا حلقه for تودرتواستفاده میکنیم که به ازای هر بار تکرار حلقه بیرونی حلقه درونی از اول تا آخر تکرار میشه.مثلا فرض کن من این حلقه تو در تو رو داشته باشم .

ای کاش شما یه visual studio 2005 نصب میکردید که کدها رو بتونید اجرا کنید بعد که متوجه شدید چی به چی هست اونارو به c تبدیل کنید.
حالا کد بالا رو نگاه کن .
حلقه درونی میگه از یک تا 2 رو چاپ کن و یه کمک حلقه ی بیرونی این عمل 5 بار تکرار میشه و همه ی اعداد پشت سر هم چاپ میشه . ولی اگر بخوام بگم که بعد ازهر بار تکرار درونی بره سر خط بعدی باید بگم یه خط خالی برام چاپ کنه درسته ؟ پس عملا میام برنامه رو این طوری تغییر میدم.

ولی اگر این برنامه رو اجرا کنی میبینی که باز هم اعداد پشت سر هم هستند . به نظرت چرا این اتفاق افتاد؟ چون تو این برنامه فقط cout<<j; متعلق به حلقه درونی هست و بعد از اینکه این دوتا حلقه تموم شدن میره به خطی که اضافه کردم.برای حل این مشکل باید از تکنیک بلوک کردن استفاده کنیم.

اگر کدم رو اینطوری بلوکه کنم چه اتفاقی می افته ؟

خب خواهی دید که اعداد رو زیر هم چاپ میکنه و این به خاطر این هست که دوخطی که باهم قرمز کردم متعلق به حلقه ی درونی میشه ولی ما که اینو نمیخوایم ما میخوایم هر بار که حلقه درونی تموم شد بره سر خط بعدی . پس باید برنامه رو اینطوری تغییر بدیم.

چیزی هم که باید اول میگفتم و فراموش کردم این هست که تو حلقه های تو در توی این شکلی حلقه بیرونی تعداد سطر هست و حلقه درونی تعداد ستون .

خب حالا با تغییری که تو این برنامه دادم باعث میشه وقتی حلقه درونی تموم شد بره سر سطر بعد تا خط جدید رو برامون تولید کنه .

ببین من کل برنامه رو برات گذاشتم فقط یه تغییر کوچیک در حد یه اپسیلون میخواد تا خروجی مورد نظر شما رو چاپ کنه . اونم باز بهت یه راهنمایی میکنم ولی خدایی وقتی پیداش کردی بیا اینجا بذارش تا بفهمم این همه که حرف زدم و توضیح دادم رو متوجه شدی .

مثلا عددت رو گرفتی 6 .یعنی میخوای تا 6 سطر این کاروبرات انجام بده ولی این عدد 6 درون یه متغیر هست دیگه پس شرط حلقه بیرونی رو با این متغیر تنظیم کن .

شرط حلقه ی درونی وابسته به مولفه اول حلقه بیرونی هست . مثلا اگر در حلقه بیرونیت i=3 شده تو حلقه درونی باید بگی از یک شروع کنه تا زمانی که کوچکتر مساوی 3 بشه . یا اگر i=4 شد باید حلقه درونی از یک تا کوچکترمساوی 4 تکرار بشه . پس تو شرط حلقه درونی هم یه تغییر در حد اپسیلون اعمال کن .

فعلا اینو انجام بده تا برنامه دومت رو شروع کنیم.:46:

Lamanta
12-11-2010, 15:44
مشکلم اینه که من فقط با stdio.h میتونم کار کنم...... و این سرفایل رو بلد نیستم
این سرفایل چیه و چطوری کار میکنه ؟ این C هستش یا ++C ؟

dewdrops
12-11-2010, 18:00
#include<iostream> ؟
مثلا scanf و printf تو stdio.h تعریف شده در زبان C

اما تو c++ توی iostream . الان این چیزایی که در مورد حلقه ها گفتم رو متوجه شدید ؟؟؟

Life24
17-11-2010, 16:18
بچه ها این رو کسی میتونه یک کمکی کنه ما حلش کنیم؟
هخر چی فکر کردم و برنامه نوشتم نشد با c من میخواهم حلش کنم.

برنامه ای بنویسید که عدد اعشاری از ورودی گرفته و آن را مغلوب کند

chealsea_cfc
22-11-2010, 00:27
سلام من از برنامه borland c++2005 تحت ویندوز استفاده میکنم .
یه راهنمایی تو این 4 تا برنامه بکنید. که از چه توابعی و چه دستوراتی استفاده کنم.
1. برنامه ای که n عدد صحیح رو از ورودی بگیرد و بزرگترین . کوچکترین . مجموع و میانگین انها را یافته و در خروجی چاپ کند؟
2. برنامه ای که 20 عدد طبیعی رو از ورودی گرفته و مجموع ارقام هر عدد رو محاسبه کرده و به همراه خود عدد در خروجی چاپ کند؟( این برنامه رو توسط تابع میخوا بنویسم و فراخوانی کنم!)
3. برنامه ای که با استفاده از یک تابع بازگشتی حاصل x به توان y را با استفاده از عملگر ضرب محاسبه و در خروجی چاپ کند؟
4. برنامه ای که 2 عدد طبیعی x و y را گرفته و باقی مانده تقسیم x بر y را با استفاده از عملگر تفریق محاسبه کرده؟(این برنامه هم میخوام با تابع برگشتی بنویسم داخل خود تابع)

Tak 2khtare baran
02-12-2011, 22:12
سلام واسه مقلوب کردن از دستورwhile باید استفاده کرد یا do while و while رو باهم باید استفاده کرد؟

Aryana_b
06-12-2011, 23:03
بچه ها این رو کسی میتونه یک کمکی کنه ما حلش کنیم؟
هخر چی فکر کردم و برنامه نوشتم نشد با c من میخواهم حلش کنم.

منم برنامه ای که عدد اعشاری رو مغلوب کنه مشکل دارم:41:
میشه کمک کنید

sin2x=2sinxcosx
07-12-2011, 11:54
مقلوب یعنی چی ؟
یعنی برعکس چاپ کنه ؟

Aryana_b
15-12-2011, 15:01
مقلوب یعنی چی ؟
یعنی برعکس چاپ کنه ؟

اره یعنی مثلن 3.14 رو بخونه و 41.3 چاپ کنه
برای اعداد صحیح رو نوشتم و از % (باقیمانده) استفاده کردم
مشکل اینه که در % باید هر دو طرف صحیح باشن

stroller
18-12-2011, 21:57
سلام دوستی که مشکل برنامه نویسی داشتی با این قطعه کد مشکلت حل میشه

void add_list(int n)a
}
if (!head)a
head=list=newnode[1]a
else
list->next=new node[1]a
list =list->next a
{
list ->data=n a
list ->next =null a
{

البته a اول حذف کن مابقی رو ; جایگذاری کن

Mo76
14-03-2016, 14:42
سلام
برنامهای بنویسید n که ورودی خوانده بزرگترین عدد را نمایش دهد. بدون استفاده از ارایه با زبان c++

لطفا یکی کمک کنه

هیشکی نیست جواب بده

n00b
14-03-2016, 17:17
سلام../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سادست نیازی به آرایه هم نیست// یه متغییر برای ذخیره مقدار بزرگترین عدد (max) بسازید و هر بار که کاربر عددی وارد می کنه مقدار عدد ورودی رو با متغییر max مقایسه کنید و اگه بزرگتر بود عدد ورودی رو داخل متغییر max ذخیره کنید// این کار رو انقدر ادامه بدید تا ورودی های کاربر تموم شه// و مقدار متغییر max که بزرگترین عدد داخلش ذخیره شده رو نمایش بدید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد برنامه به شکل زیر میشه../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وارد کردن اعداد منفی به معنی خروج از برنامه هستش../// در صورتی که تمام اعداد رو وارد کردید 1- وارد کنید تا از برنامه خارج بشید!../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mo76
14-03-2016, 17:39
[QUOTE=n00b;8801132]سلام../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سادست نیازی به آرایه هم نیست// یه متغییر برای ذخیره مقدار بزرگترین عدد (max) بسازید و هر بار که کاربر عددی وارد می کنه مقدار عدد ورودی رو با متغییر max مقایسه کنید و اگه بزرگتر بود عدد ورودی رو داخل متغییر max ذخیره کنید// این کار رو انقدر ادامه بدید تا ورودی های کاربر تموم شه// و مقدار متغییر max که بزرگترین عدد داخلش ذخیره شده رو نمایش بدید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد برنامه به شکل زیر میشه../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وارد کردن اعداد منفی به معنی خروج از برنامه هستش../// در صورتی که تمام اعداد رو وارد کردید 1- وارد کنید تا از برنامه خارج بشید!../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
مرسی ولی این هروقت عدد منفی میده میاد بیرون جواب میده من میخوام مثلاn عدد 4 هست بعد 4تا عدد بگه کدوم بزرگتره

Mo76
14-03-2016, 17:40
مرسی ولی این هروقت عدد منفی میده میاد بیرون جواب میده من میخوام مثلاn عدد 4 هست بعد 4تا عدد بگه کدوم بزرگتره

اگه لطف میکنین اینم بگین

Mo76
14-03-2016, 17:58
برنامهای بنویسید که تاریخ را به صورت روز و ماه از کاربر گرفته و مشخص کند این تاریخ چندمین روز سال است c++

مثال:روز14ماه>9 .280روز سال است

برنامه بنویسید عددx را از کاربر گرفته و تاریخ xامین روز سال را بر حسب روز و ماه مشخص کند.

برعکس بالای تعداد روزارو بگه روز و ماه بگیره

اگه میشه این دوتا رو بگید ممنون
:n12:

n00b
14-03-2016, 20:21
خواهش میشه../// برای اصلاح برنامه اول کافیه عدد n رو از کاربر دریافت کنید و به جای حلقه ی do while یه حلقه ی for بنویسید تا n بار اجرا بشه/// کد های داخل و بعد از حلقه رو نیازی نیست تغییر بدید// فقط حلقه رو از do while به for تبدیل کنید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه دوم هم به این صورت هست که دو تا عدد به عنوان ماه و روز از کاربر دریافت و مثلاً تو دو تا متغییر به اسم month و day ذخیره می کنید../// در ادامه یه شرط می نویسید که اگر ماه بزرگتر از 6 بود 6 تا از ماه کم بشه و 6 * 31 به روز (همون متغییر day) اضافه بشه و مقدار ماه رو ضربدر 30 می کنید و به روز اضافه می کنید// وگرنه (اگر مقدار ماه از 6 کمتر بود) مقدار ماه رو ضربدر 31 می کنید و به روز اضافه می کنید در نهایت آخر برنامه خارج از دو شرط مقدار day رو به عنوان روز سال چاپ می کنید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای برنامه سوم 3 تا متغییر input و month و day تعریف کنید// ورودی کاربر رو داخل متغییر input ذخیره کنید و در ادامه یه شرط تعریف کنید که اگر مقدار input از 6 * 31 بزرگتر بود 6 * 31 رو از input کم کنه و 6 تا به ماه اضافه کنه و در ادامه مقدار input تقسیم بر 30 رو به ماه اضافه کنه و باقی مانده ی تقسیم رو هم به day اضافه کنه// وگرنه (اگر input از 6 * 31 کوچیکتر بود) مقدار input تقسیم بر 31 رو داخل ماه و باقی این تقسیم رو داخل متغییر day ذخیره کنید.../// و در نهایت آخر برنامه خارج از دو شرط مقادیر ماه و روز رو چاپ کنید.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اگر خوب توضیح ندادم/// اگه قسمتی رو متوجه نشدید بگید تا بهتر توضیح بدم../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mo76
14-03-2016, 21:01
اگه میشع کدشو دارین لطف میکنین:n40:

کسی هست کمک کنه کد این برنامه رو بده:n13:

Mo76
15-03-2016, 13:44
برنامهای بنویسید که یک عدد بر حسب ثانیه دریافت کرده و مشخص کند این عدد چند روز، ساعت،دقیقه ثانیه است.مثال: عدد52229967را دقیقه 52 1روز و39 ساعت،47ثانیه است.

تابعی بنویسید که فرمول زیر را برای هر k,n که کاربر وارد میکند محاسبه نماید.

(P(n,k) = n ∗ (n − 1) ∗ …∗ (n − k + 1

Mo76
15-03-2016, 13:49
ممنون میشم یکی جواب گو باشه:n28:

Mo76
15-03-2016, 13:53
ممنون میشم یکی جوابگو باشه :n14::n28: