ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه بستن مادربرد و سی پی یو روی کیس

masoudtr
29-10-2010, 12:40
دوستان میشه فیلمی یا عکسی یا مطلب آموزشی ای در مورد نحوه بستن این قطعات بدین یا بگین
و اینکه باید روی این سی پی یو های جدید هم قبل از نصب فن اش کرم مخصوصی مالید یا لازم نیست
؟
کرم چی هست ؟کرم سیلیکون است یا اسم دیگری دارد؟
من تابحال همه قطعات کامپیوتر را باز کردم و بستم سی پی یو را هم تا بحال برای غبار روبی باز کردم
ولی الان میخوام یک سیستم نو بخرم نیاز دارم بدونم این قطعات را چجوری باید ببندم و اینکه باید اون کرم خاص را هم بزنم یا نه؟

alireza1411
29-10-2010, 14:08
دوستان میشه فیلمی یا عکسی یا مطلب آموزشی ای در مورد نحوه بستن این قطعات بدین یا بگین
و اینکه باید روی این سی پی یو های جدید هم قبل از نصب فن اش کرم مخصوصی مالید یا لازم نیست
؟
کرم چی هست ؟کرم سیلیکون است یا اسم دیگری دارد؟
من تابحال همه قطعات کامپیوتر را باز کردم و بستم سی پی یو را هم تا بحال برای غبار روبی باز کردم
ولی الان میخوام یک سیستم نو بخرم نیاز دارم بدونم این قطعات را چجوری باید ببندم و اینکه باید اون کرم خاص را هم بزنم یا نه؟

برد رو میذاری رو کیس طرفی که درش نیست .... جای پیچ ها رو نگاه میکنی ببینی کدوماش رو باید ببندی که برد محکم شه. بسته به سایز بردت فرق داره. معمولا 6 تا پیچ کافیه ولی اگه برد سنگینیه و کلی فن و کارت روش هست بهتره با 9 تا ببندی ...

پیچ ها برد رو مستقیم وصل نکن ... .زیرش اون واشر عایق که تو وسایله کیس یا مادربورده باید بزاری. درست هم بزار که عایق باشه و مثلا پیچ نیاد یه خازنی ترانزیستوری پیزی رو به بدنه کیس وصل کنه. بعد هم سفت کن تا حدی که محکم شه نه خورد بشه.:31:

کرم که نمیگن ... خمیر سیلیکون یا اسم درست ترش Thermal Grease هست. ببین رو هیت سینک سی پی یو خودش داره .... اگه فن جدا بخری که خوب تر خنک کنه هم تو بسته بندیش داره. جدا هم میتونی بخری که این ارزوناش 500 یا 1000 تومنه. اگه دستت خورده به هیت سینک و پاک شده یا مثلا اگه وصل کردی دیدی دما غیر طبیعی هست و بالاست باید یه مقدار بخری بزنی که حرارت درست و کامل منتقل شه.

سی پی یو رو هر باز باز میکنی مثل بقیه نیست که نخواد. حتما خمیر بگیر و بزن. البته قبلش خمیر قبلی رو با پارچه خوب پاک کن. هم از هیت سینکش و هم از پشت سی پی یو. اگه این کارو نکنی دمای 15 تا 20 درجه و گاهی حتی 0 درجه داغ تر از مقدار معمول میشه.

:11::11::11::11::11:

masoudtr
29-10-2010, 15:00
پس با این حساب من سی پی یو را که میخرم رو فنش خمیر سیلیکون هستش ولی یک خمیر هم بخرم برای دفعات بعد اگه بازش کردم
خمیرش خاکستری رنگه دیگه؟
من دفعه اول که سی پی یو را نو خریدم میگم که ایا خمیر رو هیت سینک فنش هست یا نه؟

راستی پیچ هایی که گفتی رو مادربرده یا رو کیس؟یا جدا باید بخرم؟

alireza1411
29-10-2010, 15:46
پس با این حساب من سی پی یو را که میخرم رو فنش خمیر سیلیکون هستش ولی یک خمیر هم بخرم برای دفعات بعد اگه بازش کردم
خمیرش خاکستری رنگه دیگه؟
من دفعه اول که سی پی یو را نو خریدم میگم که ایا خمیر رو هیت سینک فنش هست یا نه؟

راستی پیچ هایی که گفتی رو مادربرده یا رو کیس؟یا جدا باید بخرم؟

پیچ رو نمیدونم تو بسته بندی کدوم بود ولی فکر کنم تو بسته بندی کیسه. رو کیس یه وسیله که پیچ توش میره هست به اسم Spacer یعنی فاصله انداز. پیچ توی اون میره دیگه. چیز خاصی هم نیست. مثل پایه برای برد عمل میکنه.

دفعه اول رو هیت سینک خمیر کافی هست و کیفیتش از این ها که جدا میخری بیشتره. اگه فن های گرون قیمت 100 تومنی بخری که جنسش باز هم بهتره از ایناست. این خمیرها هم گرون قیمتاش سرنگی 10 تومن هم پیدا میشه. مال فکر کنم شرکت Thremaltake هست مثلا.

خمیر رنگش مختلفه دیگه. این ارزونا سفیده. الان نخر ... بزار هر وقت باز کردی یه مقداری میزندی. یعنی در واقع یه سرنگ 500 تومنی ور کلا خالی میکنی منتها نریزه رو اطراف سی پی یو و اگر هم ریخت تمیزش میکنی.:11:

HardWare Professor
29-10-2010, 16:07
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید

masoudtr
04-11-2010, 08:40
سلام دوستان من مادربرد را بستم ولی با 6 پیچ یا همون spacer الان هم سیستمه رو به راهه
لازمه برم چند تا spacer دیگه بخرم 9 تایی اش کنم؟
اخه spacer 6 تا بیشتر نداشت
الان هم بخوام بازش کنم دوباره باید مادربرد را در بیاورم
روش یک گرافیک بستم یک سی پی یو یک کارت کپچر