مشاهده نسخه کامل
: نظرتون در مورد خرید اینترنتی گوشی از این سایت چیه ؟
سلام بنا به دلایلی میخواستم اینترنتی و از این سایت ( سایت دیجی کالا ) گوشی بخرم ، لطفا بگید شما تجربه ی خرید از این سایت رو دارین و اینکه چقدر قابل اعتماد هست ؟
2 روزه بعد از ظهر ها که به تلفن مشاوره خریدشون زنگ میزنم ( ازشون سوال داشتم ) کسی گوشی رو بر نمیداره
shahab_f
29-10-2010, 10:01
اول بگم من استفاده نکردم ، اما فکر میکنم بین سایت های خرید اینترنتی از همه معتبر تر باشه . اول هر ماه تا چند میلیون کارت تخفیف میده ، که من دیدم واقعی هم هست . برای افزایش ریویو هاش خیلی کار میکنه ، پس یعنی هدفش اینه که جلب اعتماد کنه و بمونه . من یه بار مشکل داشتم بهشون ایمیل زدم خیلی سریع جواب دادن. تازه توی سایت نوشته اگه توی تهران باشین تا کمتر از دو ساعت کالا رو بدستتون میرسونه . به نظر من قابل اعتماده
بدون تردید خرید کن...مطمئن باش....
پس چرا بخش مشاورش بعد از ظهر حدود ساعت 16:30 2 روزه گوشی رو بر نمیداره ؟
یعنی باید صبح بزنم ؟
مرسی از پاسختون
در مورد این کارت تخفیف که فرمودین یه توضیح بدین چی هست و چطور میشه ازش استفاده کرد
maziarzar
29-10-2010, 11:57
1- برای خرید گوشی بهترین گوشی شاپ هست
این سایت هم چند سال پیش بهترین فروشگاه اینترنتی شد وقابل اعتماده اما کمی گرونه
شما وقتی عضو می شید و چیزی میخرید ویا کاری میکنید تخفیف دریافت می کنید
rawen.west69
29-10-2010, 12:10
به نظر من که کلاً به این سایت ها نمیشه اعتماد کرد
مثلا همین liverbarca جان که سرش کلاه گذاشتن:13:کلی اعصابمون خورد شد:2:
maziarzar
29-10-2010, 12:29
اون یه سایت درپیت بود وهیچ کسی اون رو معرفی نکرد وتایید نکرد
گوشی شاپ و مخصوصا دی جی کالا کاملا مورد اعتماد هستند وتاحالا این همه خرید کردن ازش کسی هم ازش شکایت نکرده درضمن فروشگاه هم داره ورسمی هست
rawen.west69
29-10-2010, 13:16
یعنی حتی یه مورد هم نداشتن؟
خوب به گرون بودنش می ارزه؟
برای کسی که حوصله رفتن به بازار رو نداره یا اون مدل گوشی خاص توی شهرش پیدا نمیشه بهترین گزینه است.
soheildolatabadi
29-10-2010, 17:39
با سلام. دوست عزیز. این کاربر که به شما معرفی می کنم از دیجی کالا خرید داشته و راضی هم بوده. بهتره از طریق پیام خصوصی با ایشون هماهنگ کنی و از تجربه ایشون استفاده کنی:
نام : ابی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
milad_takjoo
29-10-2010, 17:43
من هم از دیجی کالا خرید کردم و کاملا راضیم...
البته اون چیزی که مخواستم تو رشت موجود نبود.....
اگه تو بازار هست بهتره عادی بخری
hossein_0907
29-10-2010, 18:46
plaza.ir هم خوبه
من تا حالا 3 تا گوشی ازش خریدم و هیچ مشکلی نداشتند
در ضمن قیمتاسم تقریبا از گوشی شاپ کمتره
Dark Shine
29-10-2010, 19:24
به نظر من دی جی کالا یک فروشگاه بزرگ و قدرتمندی هست و یکی از فروشگاه های آنلاین موفق هست.
بیشتر قوانین و اصول تجارت و طراحی وب را رعایت کرده.
دامین بسیار مناسبی هم داره اما روش خریدش اعتماد ساز نیست و بیشتر مشتری هاش از سمت اعتبار و بزرگ بودن نام اون و تبلیغاتی که انجام میده پیدا میشن
و اینکه اصول متشری مداری رو رعاست کرده.
من از سایتش خیلی خوشم میاد با اینکه رقیب زیاد داره اما موفق بوده
:31:
matin_vv
29-10-2010, 19:39
من هم تا حالا سه تا دوربین دیجیتال ازشون خریدم و هیچ مشکلی نبوده
maziarzar
29-10-2010, 19:40
plaza.ir هم خوبه
من تا حالا 3 تا گوشی ازش خریدم و هیچ مشکلی نداشتند
در ضمن قیمتاسم تقریبا از گوشی شاپ کمتره
همیشه اینطور نیست
این سایتی که دوستمون معرفی کرده ( plaza.ir )قیمت گوشی که من میخوام رو با همون گارانتی حدود 7 تومن ارزون تر داده ، به نظرتون از این سایت بخرم یا برای 7 تومن ارزش نداره و از همون دی جی کالا که معتبر تره بخرم ؟
hossein_0907
29-10-2010, 23:52
این plaza حدود 1 ساله اومده و مطمین باش در آینده میتونه رقیبی جدی برای گوشی شاپ و دیجی کالا باشه
گرافيكار
30-10-2010, 00:09
به نظر من هم دي جي كالا مطمئنه
يكي از دوستان از همين سايت يه گالكسي خريد
من نگاه ميكردم چندين مقام هم آورده
آقا من شنیده بودم سونی اریکسون مدل Elm یا همون K970 بیمه داره اما الان که از سایت دی جی کالا و سایت پلازا سوال کردم اولی گفت نداره دومی هم گفت مطمئن نیستم ولی فکر کنم نداره ! یعنی بار جدید اینجوریه ؟
از گوشی شاپ پرسیدم گفت برای گارانتی اصلی کامتل کارت بیمه داره اما یه جورایی فرمالیتست و نمیشه زیاد روش حساب کرد و در ضمن اگه فرضا گوشی خراب باشه مهلت تست نمیده !! در صورتی که دی جی کالا 48 ساعت مهلت تست میده
با این تفاسیر بهتر نیست از دی جی کالا بخرم ؟
یعنی واقعا بیمه ش فرمالیتست ؟!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.