مشاهده نسخه کامل
: جعبه ابزار فتوشاپ
saeedddd
28-10-2010, 23:27
سلام به همه دوستان و کسایی که زیاد تو این بخش زحمت میکشن
ببخشید حقیقتش من خیلی وقته عضو این سایت هستم و هیچ استفاده ای ازش نبردم
من روز شنبه کنفرانس دارم واسه جعبه ابزار cs4 باید کنفرانس بدم اصلا نمیتونم درموردش کنفرانس بدم ینی چقد از قسمتاش رو نمیتونم در موردش توضیح بدم و حقیقتش اصلا اعتماد به نفس هم ندارم و اولین باریه که میخوام کنفرانس بدم (پایه بوق) اگه زحمت بکشید و مطالبی در مورد جعبه ابزار و نحوه کار ابزار رو بهم بگید خیلی ممنون میشم
میخوام واسه اولین بار گند نزنم و خاطره بدی از اولین کنفرانس دوره دانشجویی نداشته باشم
ممنون
من روز شنبه کنفرانس دارم واسه جعبه ابزار cs4 باید کنفرانس بدم اصلا نمیتونم درموردش کنفرانس بدم ینی چقد از قسمتاش رو نمیتونم در موردش توضیح بدم و حقیقتش اصلا اعتماد به نفس هم ندارم و اولین باریه که میخوام کنفرانس بدم (پایه بوق) اگه زحمت بکشید و مطالبی در مورد جعبه ابزار و نحوه کار ابزار رو بهم بگید خیلی ممنون میشم
میخوام واسه اولین بار گند نزنم و خاطره بدی از اولین کنفرانس دوره دانشجویی نداشته باشم
ممنون
دوست عزیز به بخش آموزش بروید و تاپیکی هست آموزش منو ابزار و پالت ها اون کامل ترین چیزی هست که می توانید داشته باشید
boy_kochak
29-10-2010, 23:33
ممنون
اول علیک سلام دوست عزیز ..... دوم چه خوبه یه دانشجو به کلمه واقعی دانشجو باشه و جست جو گر باشه اگر شما احتیاج به این علم دارید بهتره برید و با ابزارهای کار کنید اسمها رو بخونید Help برنامه رو مطالعه کنید و سایر موارد تا ارزش واقعی داشته باشه علمتون نه اینکه بیاید پست بدید و ....
سوم دانشجو ایرانی باید با غرور و اعتماد به نفس باشه تا بتونه معنای کلمه ما می توانیم رو پایدار نگه داره و اسم ایران زمین رو ببر بالا .... پس مورد توجه قرار بده .
شرمنده ، ببخش که رفتیم تو فاز نصیحت ....:11:
اینم یه سایت که اطلاعات خوبی میتونه بهت بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
saeedddd
29-10-2010, 23:58
از سونامی و boy_kochak عزیز بابت راهنماییشون بی نهایت سپاسگذارم
به جز اموزش جعبه ابزار از نصیحتا هم استفاده کردیم:46: دمتون گرم نمیدونم چه جوری تشکر کنم:43:
من که شما رو نمیشناسم که جبران کنم ایشالا تو صحنه سرنوشت خداوند یه جا شما رو جلوی پای ما قرار بده که بهتون کمک کنم و جبران کنم:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.