ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه کرنل دانلود کردم چیکارش کنم؟!

ma@@#
28-10-2010, 21:44
سلام
یه جمله ی کوچیک دیدم تو اینترنت که از کرنل لینوکس میتونیم زبان برنامه نویسی کاربردی رو یاد بگیریم و خیلی دانشجوها هم میتونن از این کد استفاده کنن.
ولی من الان آخرین نسخشو دانلود کردم و الان نمیدونم چیکارش کنم باهاش خیلی ور رفتم ولی ... index.php مانندی یا void main() مانندی پیدا نکردم تا از اونجا شروع کنم ببینم چی کار میکنه آموزش قابلی هم تو اینترنت نبود .میتونید یه راهنمایی کنید که من این کرنلو چیکارش کنم ؟ یا این که اولش کجاست و مراحل خوندن فایلها به وسیله ی کامپیوتر از کجاست و این که این کد ها c++ کمپایل نشده هستن سی پی یو چطوری میخوندشون در وحله ی اول؟!
فکر کنم فایده ی اصلی لینوکس همین باشه که درک درستی از نحوه ی عملکرد و تعامل سخت افزار و نرم افزار رو هنگامی که واسته ای نیست و لحظه ی اول خوندن کدهاست رو آموزش میده و میفهمونه ؟آره؟
اگه میگویند لینوکس کاملا اوپن سورسه و یه واسته در هنگام اجرا کد رو کمپایل میکنه و به سی پی یو میده پس خود اون واسته هه باید یه چیزی تو مایه های نرم افزار کمپایل شده باشه دیگه نه!؟خلاصه یا مرغ از تخم مرغه یا تخم مرغ از مرغ(اگه اینطوری باشه که نمیشه گفت کاملا اوپن سورسه! یا از کمپایل شده بی نیازه! )اون واسته کجای کرنل هست ؟ اسم فایل واسته چیه یا اصلا ماهیتی داره؟یا از یه روش دیگه ای این کار انجام میابد ؟خلاصه یه چیزی هست دیگه منظورم اینه ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ma@@#
30-10-2010, 23:20
جواب بدید لطفا
لطفا اگه توضیح اضافی فلان میخواد بگید تا توضیح بیشتری بدم .

taia
31-10-2010, 08:00
سلام دوست عزیز،
دو تا مسئله اینجا بگم؛
اول اینکه ببینید فکر نکنید کرنل یک برنامه هست که قابلیت اجرا شدن رو داره که حالا شما بخواهید براش دنبال Main بگردید، در واقع اینطور تصور کنید که کرنل مجموعه ای از ماژول هاست که در واقع سرویس های مورد نیاز یک توزیع رو تهیه کرده، در ضمن اینقدر این برنامه پیچیده هست که با یک روز و دو روز نتونید حتی متوجه بشید که چی به چی هست برای شروع بهترین مکان دو لینک زیر و البته به ترتیب هست:

و

در مورد سوال بعدی، ببینید شما برای کامپایل کردن کرنل نیاز دارید که ابتدا سیستم رو بوت کنید و در اون محیط از کامپایلرهای موجود که خوب قاعدتا gcc هست، جهت کامپایل استفاده کنید، کلا بدون بوت هیچ کاری نمی تونید بکنید، حالا یا خودتون اونقدر توان برنامه نویسی دارید که یک برنامه ی بوت هم طراحی کنید و کامپایلر c رو هم درش جای بدید و یا از نرم افزارهای موجود استفاده می کنید، اما بهترین راه نصب یک توزیع و سپس کامپایل کرنل در درون اون توزیع هست، الیته این در واقع ریکامپایل هست ولی خوب قاعدتا برای شروع بهترین نقطه هست، که کار سختی هم نیست، کافیست یکی از راهنماها رو دنبال کنید در google عبارت زیر رو جستجو کنید و ببینید با کدام راهنما راحت تر هستید:
how to compile/install linux kernel
و البته پیشنهاد خود من استفاده از یکی از راهنماهای مربوط به توزیع جنتو و یا دبین هست.

ma@@#
03-11-2010, 12:44
ممنون خیلی عالی بود
فقط ببخشید من تازه اومدم نیویورک زیاد بلد نیستم زبون اینارو مرجع فارسی نیست؟
در ضمن معنی این بوت یعنی همون چکمه :31:

یعنی چیزی که سیستم میپوشه تا راه بیفته. ؟!مرجع خوبی نبود مجبوری خودم کشف کردم !

hooman 98
17-12-2010, 17:42
من هم یه میزکار LXDE برای خنده میخوام دانلود کنم. چیکارش کنم؟ :31: