ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : component for sqlite or dbisam or ...

M.Hashemi
28-10-2010, 15:38
با سلام
من از c#.net 2010 استفاده میکنم.
به دلیل امنیت کمی که access دارد نمی خواهم از ان به عنوان پایگاه داده استفاده کنم.
می خواستم بدونم میتونم از dbisam یا sqlite یا یک پایگاه داده دیگه که نیاز به engine ندارد در c# استفاده کنم.
ممنون میشم در این مورد توضیح دهید.
با تشکر

anvar.net
28-10-2010, 22:36
اگه دقیقا مشکل شما عدم امنیت بانک های اکسس هست پس باید دنبال حل مشکل باشید, طبعا تمامی سیستم های مشابه با اکسس کارایی شبیه به اکسس دارند.

کمترین راه حل استفاده از نسخه اکسپرس SQL 2008 هست, اگه هم دنبال بهترش هستید از SQL server 2008 یا اوراکل استفاده کنید. چون هم منابع اموزشی زیادی دارند (حتی به فارسی) هم اینکه برای کار در ویژوال استدیو کاملا بهینه شده اند
هم اینکه جواب خودشون رو پس دادند.

باقی با خودتون, در پناه حق

M.Hashemi
28-10-2010, 23:06
با سلام
از شما برای پاسختون متشکرم.
اینقدر پروژم بزرگ نیست که بخواهم از sql یا oracle استفاده کنم همون access به نظر من بسیار مناسب است فقط از نظر امنیتی مشکل دارم.
وقتی شما یک برنامه مینویسید و یک نفر دیگر با یک برنامه بسیار ساده مثل passware kit enterprise در عرض 1 ثانیه password بانک اطلاعاتی شما را پیدا میکند چه حسی دارید.
اما اگر از پایگاه داده مثل dbisam استفاده کنید حداقل اینقدر راحت ---- نمی شوید (اما این حرف را قبول دارم که در نهایت ---- می شوید اما توسط یک hacker حرفه ای نه هر ادمی).
امیدوارم منظور من را فهمیده باشید.
ممنون میشم در این مورد هم توضیح دهید.
با تشکر

anvar.net
28-10-2010, 23:32
از Dbism هیچ گونه اطلاعاتی ندارم. ولی اگه از Sqllite می خوای استفاده کنی باید از فراهم کننده داده ODBC که برای پایگاه های قدیمی تر استفاده میشه , در برنامه ات استفاده کنی.

واسه کانکشنت به این ادرس سر بزن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایر راه های دسترسی شبیه به همون اکسس مایکروسافته

اینها هم چند مقاله بدرد بخور (حتما نگاهی بنداز)

_H2_
28-10-2010, 23:49
سلام
یک مطلب کوچک ...
اگر برنامه تان خیلی کوچک است و استفاده زیاد و پیچیده ای از بانک اطلاعاتی نمیکند و در عین حال محتویات فایل بانک تان هم مهم است ...
باز هم تاکید میکنم در شرایط خاص ... مثل یک برنامه دیکشنری ساده و...

میتوانید خودتان فایل را سریالی و حتی رمزنگاری کنید!
یک فایل که مخصوص exe خودتان است و فرمتش دست خودتان است و فقط با برنامه خودتان کار میکند.

اگر توضیح بیشتری در مورد کاربرد مورد نیازتان بدهید، شاید راهنمایی خاص تری داشت.
موفق باشید.

M.Hashemi
29-10-2010, 12:35
با سلام
از تلاش شما متشکرم.
نه اینقدر برنامه من کوچک نیست که بخواهم از binary file‌ استفادهکنم.
پروژه من مربوط به یک موسسه زبان است. که نیازی به شبکه ندارند و به صورت client کار می کنند.
امیدوارم منظور من را متوجه شده باشید.
با تشکر