ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه اندازه براتون اهمیت داره دوربین شما ساخت چه کشوری باشه ؟؟؟

mm45
28-10-2010, 11:46
سلام خدمت همه دوستان :10:

عنوان بالا یه سوالی است که خیلی جواب دیگران واسم مهم بود .

آیا میدونید شاید 90 درصد دوربین های موجود در بازار که لیبل ژاپن دارند . در چین تولید میشند . منظورم تو برند سونی است .

چقدر براتون ارزش داره که یه دوربین مثل hx5 را از دیجی کالا با قیمت 388 هزار تومان با لیبل چین بخرید که بیمه بدنه ایران شده و یا اینکه همون دوربین را 505 بخرید از نمایندگی بازرگان ایران که لیبل ژاپن روش زدند . این هم فقط با گارانتی و نه بیمه بدنه و سرقت .

اصلا به نظرتون فرقی با هم میکنند ؟؟

:11::11::10:

pooria-ir
28-10-2010, 12:10
اول یه توضیحی به من بده ذهنمو روشن کن :دی
فقط تو سونی اینطوریه یا همه ی برندها ؟
الان من SX210 دارم،زده ژاپن،یعنی اینم ... ؟ :-\

ELSIN
28-10-2010, 12:42
یه ضرب المثل چینی هست که میگه( 中国吉尔得到任何证实有罪 ) یعنی هر چیزی چینیه مکر خلافش ثابت بشه :16:

برای این که بفهمید یه جنس کجاییه باید بارکدشو ببینید میتونید از این pdf برای این کار استفاده کنید (من مدت زیادیه باهاش حال فروشنده ها رو میگیرم :21:)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون اعداد سمت راست بار کد رو با اون اعداد فایل مقایسه کنید بعد میشه فهمید مال کجاه مثلا ژاپن 45 و 49 هست یا چین 690 تا 695 یا ایران 626
برام مهمه اما چین یا ژاپن یا ... همش کشکه :10:

:40:

hashemi_ali_reza
28-10-2010, 13:38
یه سوال داشتم .... وقتی که عبارت "Made In Japan" روی یه محصول باشه یعنی مونتاژ نهایی محصول در ژاپن صورت گرفته دیگه...مگه میشه ساخت چین یا مالزی باشه ولی روش زده باشه "Made In Japan" ؟

الان اکثر محصولات سونی از جمله براویا ، سینمای خانگی و... مونتاژ چین هستند و البته روی آنها عبارت Made In Japan رو نمی بینید . ولی روی اکثر مدل های سایبرشات و هندی کم ، این عبارت دیده می شه .

hashemi_ali_reza
28-10-2010, 13:46
سلام خدمت همه دوستان :10:

عنوان بالا یه سوالی است که خیلی جواب دیگران واسم مهم بود .

آیا میدونید شاید 90 درصد دوربین های موجود در بازار که لیبل ژاپن دارند . در چین تولید میشند . منظورم تو برند سونی است .

چقدر براتون ارزش داره که یه دوربین مثل hx5 را از دیجی کالا با قیمت 388 هزار تومان با لیبل چین بخرید که بیمه بدنه ایران شده و یا اینکه همون دوربین را 505 بخرید از نمایندگی بازرگان ایران که لیبل ژاپن روش زدند . این هم فقط با گارانتی و نه بیمه بدنه و سرقت .

اصلا به نظرتون فرقی با هم میکنند ؟؟

:11::11::10:

دوست عزیز ؛

شاید به ندرت یه محصول خاص در بازار باشه که همزمان هم مونتاژ ژاپن و هم مونتاژ چین یا مالزی اون... در بازار پیدا بشه . در اکثر اوقات ، در مورد یک کالای خاص تنها یک انتخاب داریم . یا ساخت کشور اصلی است (مثل ژاپن) یا ساخت یه کشور دیگه (مثل چین ، مالزی ، تایلند و...)
مثلا اکثر دوربین های نیکون ساخت تایلند هست و عبارت "Made In Thailand" رو روش می بینید . خیلی کم پیش می آد که مثلا D90 هم ژاپنیش تو بازار باشه و هم تایلندی...
در حالتی هم که چنین محصولی پیدا بشه (مثل HX5 که شما مثال زدید) انتخاب بستگی داره به تفاوت قیمت ... من خودم به شخصه امکان نداره که صرفا به خاطر ساخت ژاپن این همه تفاوت قیمت رو بپردازم . 388 تومن کجا و 505 تومن کجا !!!(البته با این فرض که از نظر امکانات کاملا یکسان باشند) علاوه بر این خیلی بعیده که از نظر کیفیت ، تفاوت معنی داری بین این دوتا باشه.

mm45
28-10-2010, 17:00
دوست عزیز ؛

شاید به ندرت یه محصول خاص در بازار باشه که همزمان هم مونتاژ ژاپن و هم مونتاژ چین یا مالزی اون... در بازار پیدا بشه . در اکثر اوقات ، در مورد یک کالای خاص تنها یک انتخاب داریم . یا ساخت کشور اصلی است (مثل ژاپن) یا ساخت یه کشور دیگه (مثل چین ، مالزی ، تایلند و...)
مثلا اکثر دوربین های نیکون ساخت تایلند هست و عبارت "Made In Thailand" رو روش می بینید . خیلی کم پیش می آد که مثلا D90 هم ژاپنیش تو بازار باشه و هم تایلندی...
در حالتی هم که چنین محصولی پیدا بشه (مثل HX5 که شما مثال زدید) انتخاب بستگی داره به تفاوت قیمت ... من خودم به شخصه امکان نداره که صرفا به خاطر ساخت ژاپن این همه تفاوت قیمت رو بپردازم . 388 تومن کجا و 505 تومن کجا !!!(البته با این فرض که از نظر امکانات کاملا یکسان باشند) علاوه بر این خیلی بعیده که از نظر کیفیت ، تفاوت معنی داری بین این دوتا باشه.

سلام دوست من و ممنون که تو بحث شرکت میکنید. :10::10::10::11:

وقتی شما میگید 388 تومان کجا و 505 تومان . یعنی تا چقدر تفاوت حاضرید پول لیبل چین یا ژاپن را بپردازید مثلا اگه بود 388 با 400 و این دو دوربین هیچ تفاوتی باهم نکنه آیا بازم حاضرید چینی اون را بخرید ! یا حتی اگه هم قیمت بود چطور ؟؟؟ بازم براتون اهمیت نداره ؟؟؟
و دنبال این جور جواب ها هستم . و گرنه به قول دوستمون که قشنگ گفتند : همه چیزچینی است مگر خلافش اثبات بشه ! ...:11::11:

vvc
28-10-2010, 17:20
در مورد برندهای دیگه نمیدونم
ولی یه چیزی که مطمنم و توجه دوستان رو به اون جلب میکنم اینکه
در تمام ریوهایی که در سایتهای خارجی از HX5 سونی دیدم بدون استثنا تمامشون
ساخت چین زده بود که واسه خودم جالب بود چرا HX5 ایرانی ساخت ژاپنه :18:

mm45
28-10-2010, 17:27
:11:

واسه من که کاملا جا افتاده چین و غیر چین فرقی نمیکنه و تفاوت در یه لیبل است . اما شاید براتون جالب باشه اینکه :

تمام محصولاتی که دیجی کالا میده از سونی همه اش با لیبل چین است . البته مطالب جالبتر هم واسه گفتن دارم که شاید جای گفتنش نباشه ...

:11::11:

hashemi_ali_reza
28-10-2010, 17:57
سلام دوست من و ممنون که تو بحث شرکت میکنید. :10::10::10::11:

وقتی شما میگید 388 تومان کجا و 505 تومان . یعنی تا چقدر تفاوت حاضرید پول لیبل چین یا ژاپن را بپردازید مثلا اگه بود 388 با 400 و این دو دوربین هیچ تفاوتی باهم نکنه آیا بازم حاضرید چینی اون را بخرید ! یا حتی اگه هم قیمت بود چطور ؟؟؟ بازم براتون اهمیت نداره ؟؟؟
و دنبال این جور جواب ها هستم . و گرنه به قول دوستمون که قشنگ گفتند : همه چیزچینی است مگر خلافش اثبات بشه ! ...:11::11:

اگه تفاوت قیمت کم باشه حتما ژاپنی رو می گیرم . هر چند که قطعات داخلی هر دو یکی باشه و فقط محل مونتاژ نهایی فرق داشته باشه ....

mm45
28-10-2010, 18:08
اگه تفاوت قیمت کم باشه حتما ژاپنی رو می گیرم . هر چند که قطعات داخلی هر دو یکی باشه و فقط محل مونتاژ نهایی فرق داشته باشه ....

خوب منم میخوام بدونم تا چقدر حاضرید این لیبل را تحمل کنید . ممکنه حدود قیمت بگید مثلا اگه 388 چینی با بیمه و 400 لیبل ژاپن فقط گارانتی بود چطور؟ کدوم را انتخاب میکنی ؟

hashemi_ali_reza
28-10-2010, 19:00
ژاپنی رو ...

vvc
28-10-2010, 19:23
بحث قیمت که پیش میاد خوب صرف با به حساب ژاپنه
اونم با گارانتی :5:

mm45
28-10-2010, 19:51
:11::11::11:
بحث قیمت که پیش میاد خوب صرف با به حساب ژاپنه
اونم با گارانتی :5:

خوب بحث من هم همین است که اینها همش یه جور بازی است که فقط ما بازیگر هاش هستیم . و توی میدان اونا داریم بازی میکنیم ..

تا چند ماه قبل هر جنسی از بانه می خریدی لیبل چین داشت . اما چند ماهی است که حتی اگه شرکت داخلی لیبل چین باشه از بانه میتونی با لیبل کره ، ژاپن و دیگر کشورهای مطرح را تهیه کنی که شرکتهای بازرگانی مثل بازرگان ایران هم ندارند !

بحث اصلی من این بود که وقتی برای قانع کردن من و شمای خریدار باید حتما لیبل ژاپن باشه . آیا نمیشه احتمال داد . این فقط یه لیبل است برای دلگرمی و هیچ تفاوتی با ساخت چینش نیست .

فقط برای اینکه بتونند تفاوت داشته باشند این کار را میکنند ؟ فقط برای اینکه بتونند توجیه کنند گرون فروشی خودشون را اینکار را میکنند ؟

تا حالا اینطوری بهش فکر کردید ؟:10::10::10::11:

حرف من اینه ست که : شما حاضر نشدید یه دوربین را که 12 هزارتومان ارزانتر است علاوه بر گارانتی 15 ماه بیمه نامه سرقت و بدنه ایران داره که خودش 3 درصد مبلغ دوربین است بخرید . اما دوربین را که گرون تر است و فقط گارانتی داره را حاضرید بخاطر یه لیبل تهیه کنید !!!

من میگم اگه حتی هزار تومان ارزون تر بود چینی اش باید خرید . ما تو کانن این حرف را ندارم در برخی موارد دوربین های چین و یا سفارش آسیای شرق گرون تر از دوربین های ژاپن و امریکاست ! این هم به این خاطر که دارای منوی فارسی اند ...

vvc
01-11-2010, 18:43
تو ایران نه از گارانتی میشه استفاده کرد
نه از بیمه اونم رو کالایی مثل دوربین

بنظر من اگر دوربین گارانتی داشته باشه شاید یه جورایی با زور بشه اگر برای دوربین مشکلی پیش اومد استفاده کرد
ولی بیمه دوربین دیگه نوبره اونم اینجا که برگ گارانتیها شم کشکن :5: :40:

behzad_zn
01-11-2010, 21:54
HX5 مگه ایرانیه؟؟:18:
پ ن : اگه واقعا ژاپن باشه حاضرم پول بیشتری بدم نسبت به چینی باز میگم اگه واقعا ساخت خود ژاپن باشه
چون تفاوت یه جنس خاص رو دیدم یکی ژاپنی و دیگری چین با قیمت پایین تر:8:
پ ن 2 :من قصد خرید HX5 سونی رو دارم نگرانم کردین:41:

mohsen_613
01-11-2010, 23:13
من چند سال پیش گوشی imate kjam ایرانی خریدم.قیمت اورجینالش تو مشهد 700تومن بود ایرانیش 300تومن.نخواستم به خاطر یک مارک و یک اسمبل 2برابر بیشتر پول بدم.گفتم چی فرقی میکنه ایران پیچاشو بسته باشه یا شرکت اصلیش.یک هفته دستم بود یک کلیدشو فشار دادم رفت پایین بالا نیومد بعدش قابش رو چون با چسب آهن چسبونده بودن از وسط باز شد.بجای پیچ چسب زده بودنش بعد یک ماه آنتنشم رفت:41:.از اون تجربه به بعد فقط جنس اورجینال میخرم

H@di Soft
02-11-2010, 02:39
میدونم اینجا بحث دوربینه ... ولی چون مربوط میشه اینو دارم میگم ...

یک سال پیش یه گوشی N79 که لیبل چین زده بود خریدم و البته به خاطر چینی بودنش ارزونتر گرفتم ... ولی چون لیبل شناس بودم تونستم تشخیص بدم که لیبل اصلی روشه هر چند تو چین ساخته شده باشه ... با اینکه یه سال دارم باهاش کار میکنم اصلا باهاش مشکلی ندارم و خیلی هم ازش راضی هستم ... ولی چند ماه پیش رفتم یه دونه دیگه واسه داداشم بگیرم ... :41: همه لیبل فنلاند بود ولی ... دریغا که حتی اعداد و ارقام و حروف انگلیسیه روی دکمه های گوشی هم به گوشیه نوکیا نمیخورد ... افتضاح بود ... هر چی گشتم همه این شکلی بودن ... دیگه وقتی میرفتم تو مغازه موبایل فروشی میگم : آقا گوشیه N79 اصلیه ساخت چین دارید ؟!!! ... و خلاصه نگرفتم ... چون قابل مقایسه با مال خودم نبودن ...

میخوام بگم این لیبل پرستیه ما ایرانیا باعث شده که حتی دیگه اجناس ساخت چین هم به دستمون نرسه ... خدا میدونه اون گوشی ها ساخت کجا بودن ! ... ولی با اون کیفیت افتضاح چون لیبل فنلاند روشون بود کسی ایراد نمیگرفت ... (با اینکه حتی لیبلشون هم شبیه اصلی نبود !)

نکته ی کنکوری : اجناس ساخت هر جا که هستن باشن ... مشکلی نیست ... فقط باید شرکت اصلیه سازنده اونو تایید کرده باشه ... تو قید و بند گارانتی و این حرفا هم نباشید که هیچی توش نیست جز پول بیشتر دادن .

vvc
02-11-2010, 12:32
[QUOTE=behzad_zn;5574185]HX5 مگه ایرانیه؟؟:18:

منظورم دوربینی که داخل ایرانه هست :5:

toolhelp
02-11-2010, 14:53
HX5 مگه ایرانیه؟؟:18:
پ ن : اگه واقعا ژاپن باشه حاضرم پول بیشتری بدم نسبت به چینی باز میگم اگه واقعا ساخت خود ژاپن باشه
چون تفاوت یه جنس خاص رو دیدم یکی ژاپنی و دیگری چین با قیمت پایین تر:8:
پ ن 2 :من قصد خرید HX5 سونی رو دارم نگرانم کردین:41:

نگران نباش بنده HX5 ساخت چين رو كامل تست كردم كيفيت ساخت خوبي داره با خيال راحت بخر :20:

tirdad_60
02-11-2010, 21:12
اینکه دوربین ساخت چه کشوری هست که 100% اهمیت داره ژاپن و تایوان و چین و ... هر کدوم یه سطحی از کیفیت رو ارائه میدن
اما اینکه لیبل روی دوربین برای چه کشوری باشه مساله دیگری هست
شخصا بخاطر انتخاب همیشگی کنون از این بابت خیالم راحت هست