مشاهده نسخه کامل
: (فوری فوتی!) : این ارور واسه چیه !؟
Glad Boy
28-10-2010, 00:16
سلام دوستان ؛
آقا من واسه یه طرحی می خوام توی فتوشاپ از ابزار گرادیانت استفاده کنم ولی نمیشه !
گرادیانت رو که انتخاب می کنم موس شکل علامت ورود ممنون میشه و روی عکس که کلیک می کنم
این ارور رو میده !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بگبد باید چکار کنم که بتونم از ابزار گرادیانت استفاده کنم ؟ اعصاب مصابم رو خورد کرده !
یه کم عجله دارم. مرسی
سلام دوست عزيز::11:
ارور ميگه : نميتوني از گراديانت استفاده كني براي اينكه محتواي لايه به طور مستقيم قابل ويرايش نيست.
مشكل از لايه هست .اگر Index هست اون را به RGB تبديل كن.
موفق باشي.
سلام دوست عزيز:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
ارور ميگه : نميتوني از گراديانت استفاده كني براي اينكه محتواي لايه به طور مستقيم قابل ويرايش نيست.
مشكل از لايه هست .اگر Index هست اون را به RGB تبديل كن.
موفق باشي.
ممنون و
یا دوباره لایه رو بیار
به اح تمال زیاد مشکلت حل میشه :دی
سونامي عزيز:
كشف كردم چي كار كرده.....................ها ها ها:18:
شما يك New fill layer pattern درست كردي و حالا براي گراديانت بايد روي لايه fill كه ايجاد كردي كليك كني .نه رو لايه پترن.در عكس زير با قرمز مشخص كردم روش كليك كن بعد گراديانت بكش.
درست گفتم چي كار كردي يا نه؟!:31:
اعصاب مصاب ديگه خورد نيست كه.................:10:
خوش باشي.
Glad Boy
28-10-2010, 10:14
نه پترن که نبود ! ولی یه چیزی توی همین مایه ها بود ...
به هر حال با هر بد بختی بود درستش کردم .
ممنون :40:
Ps_ Dude
28-10-2010, 11:00
سلام دوستان ؛
آقا من واسه یه طرحی می خوام توی فتوشاپ از ابزار گرادیانت استفاده کنم ولی نمیشه !
گرادیانت رو که انتخاب می کنم موس شکل علامت ورود ممنون میشه و روی عکس که کلیک می کنم
این ارور رو میده !
لطفا بگبد باید چکار کنم که بتونم از ابزار گرادیانت استفاده کنم ؟ اعصاب مصابم رو خورد کرده !
یه کم عجله دارم. مرسی
سلام.
1) شاید لایه ی مورد نظرت در پالت Layer رو اشتباه در حالت انتخاب قرار دادی. یعنی میخوای Gradient رو روی Layer 1 اعمال کنی ولی در پالت Layer ، مثلا Layer 2 در حالت انتخاب قرار داره.
2) احتمال این است که از یکی از 4 نوع Lock ای که در پالت Layer هست استفاده کرده باشی.
3) شاید لایه ای که شامل mask بوده رو در حالت انتخاب قرار دادی.
----------------------------------------
به هر حال با هر بد بختی بود درستش کردم .
ببخشید صفحه رو Refresh نکرده بودم. ندیدم مشکلت حل شده.:9:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.