مشاهده نسخه کامل
: مشکل با geniue ویندوز 7
سلام
من ویندوز سون رو از روی کوانتوم نصب کرده بودم و تا الان 6،7 ماه میشه که علامت geniue نمایش داده میشد و حتی یه بار هم با میکروسافت چک کردم و ویندوز رو اصل تشخیص داد
ولی امروز که به اینترنت وصل شدم یه دفعه ارور داد و گفت ویندوز اصل نیست و باید ویندوز اصل بگیری :18:
الان کار میکنه ولی علامت جنیو رفته و ارور میده
چه کار کنم؟؟؟:19:
Dew Drop
27-10-2010, 22:45
سلام
از کرک استفاده کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alireza1411
27-10-2010, 23:12
البته این لینکی که دوستمون لطف کردن مال ریموو کردن یه فایل آپدیتی هست که کرک رو نافعال میکنه. با این اول آپدیت مورد نظر رو پاک میکنید و بعدش هم با کرک windows Loader 1.9.3 که فکر کنم دیروز تو سایت کمیاب آنلاین بود یه بار دیگه ویندوز رو کرک کنید. :11::11::11:
boy_kochak
27-10-2010, 23:12
سلام
من ویندوز سون رو از روی کوانتوم نصب کرده بودم و تا الان 6،7 ماه میشه که علامت geniue نمایش داده میشد و حتی یه بار هم با میکروسافت چک کردم و ویندوز رو اصل تشخیص داد
ولی امروز که به اینترنت وصل شدم یه دفعه ارور داد و گفت ویندوز اصل نیست و باید ویندوز اصل بگیری :18:
الان کار میکنه ولی علامت جنیو رفته و ارور میده
چه کار کنم؟؟؟:19:
دوست عزیز شما باید اول بدونید از کدام نسخه ویندوز seven استفاده میکنید برای اطلاع میتونید از این روش های استفاده کیند : 1 - پنجره my computer رو باز کرده بعد از منوی help گزینه about ویندوز رو بزنید سپس تصویری به شکل زیر مشاهده میکنید . ( این مشخصات سیستم خودمه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و روش دیگه شما با استفاده از فرمان run تایپ کیند : dxdiag و پنجره ای باز میشه که مشخصات کامل تر از ویندوز و سیتسم به شما ارائه میده مثل شکل زیر ( که برای سیستم خودمه )
حالا که میدونید که سیستم عامل شما از چه نوعی است میتونید به دنبال کرک یا لودر ویندوز 7 باشید فعلا نوع نسخه مورد استفاده تون رو بگید تا بیشتر بتونیم راهنماییتون کنیم در ضمن به این تاپیک هم میتونید مراجعه کنید
حتما جواب میگیرید .
موفق باشید :11:
windows 7 ultimate
نسخه 6.1
build 7600
البته این لینکی که دوستمون لطف کردن مال ریموو کردن یه فایل آپدیتی هست که کرک رو نافعال میکنه. با این اول آپدیت مورد نظر رو پاک میکنید و بعدش هم با کرک windows Loader 1.9.3 که فکر کنم دیروز تو سایت کمیاب آنلاین بود یه بار دیگه ویندوز رو کرک کنید. :11::11::11:
من میخوام از این لودر استفاده کنم UAC رو هم غیر فعال میکنم اما زمانی که run می کنم مشخصات میاد اما گزینه اینستال کم رنگ هست و غیر قابل کیلیک.
تاپیک کرک رو همبسته بودم مجبور شدم اینجا پست بدم.
ویندزم هم این نسخه هست
ویرایش و مشخصات نسخه Ultimate N Retail رسمی تاریخ 22 اكتبر.
File Name: en_windows_7_ultimate_n_x86_dvd_x16-13640.iso
7600 هست
کسی نبود جواب بده
با نرم افزار WAT رو ریمو کردم حالا دیگه نمی گه جنیو نیست
ولی دیگه آرم جنیو تو properties نیست
حالا باید چه کار کنم تا دوباره ویندوز اصل شه:31:
من هم همین مشکل رو دارم همین ورژن
aliupdate
04-11-2010, 14:25
من هم همین مشکل رو دارم همین ورژن
سلام
دوستان کرک های خوبی رو معرفی کردن ولی من خودم این کرک رو استفاده کردم و جواب گرفتم و حتی با اپدیت ویندوز هم مشکلی پیش نیومد:
alireza1411
04-11-2010, 16:38
من میخوام از این لودر استفاده کنم UAC رو هم غیر فعال میکنم اما زمانی که run می کنم مشخصات میاد اما گزینه اینستال کم رنگ هست و غیر قابل کیلیک.
تاپیک کرک رو همبسته بودم مجبور شدم اینجا پست بدم.
ویندزم هم این نسخه هست
ویرایش و مشخصات نسخه Ultimate N Retail رسمی تاریخ 22 اكتبر.
File Name: en_windows_7_ultimate_n_x86_dvd_x16-13640.iso
7600 هست
آخرین ورژنش رو بگیر که 1.9.3 هستش. بعد روش راست کلیک کن و تحت ادمین ران کن. ویروسیاب هم اگه گیر میده بزن گیر نده. من همچیم مشکلی نداشتم ولی زیاد شنیدم تا حالاو نمیدونم چی کار میکنن ملت که کرک این جوری میشه.:41: حالا باز آخرین ورژن رو دانلود کن شاید حل بشه.
:11::11::11:
سلام
دستتون درد نکنه از اینکه ملتو راهنمایی میکنید، ولی کسی مثل من که تازه عضو شده و الان به کمک احتیاج داره چرا نباید بتونه از بعضی امکانات سایت استفاده کنه.
حکایته نوش دارو پس از مرگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان احتیاج به دانلود نرم افزار دارم که برام ممنوعه!!!!!!!!!!!
بیایید راه حله پیشگیری قبله درمانو اجرا کنید نه درمان پس از بیماری!!!!!!!!!!!!
بازم ممنون
arjmand200
05-11-2010, 16:12
دوستان من قبلا ویندوز ultimate داشتم الان و کرکش درست مار میکرد اما دیروز سرویس پک 1 رو نصب کردم و کرکش از کار افتاده از sevenLoader هم استفاده میکنم ولی درست نیشه دوئستان به نظرتون میشه دوباره کرک کرد ؟؟
aliupdate
05-11-2010, 16:15
دوستان من قبلا ویندوز ultimate داشتم الان و کرکش درست مار میکرد اما دیروز سرویس پک 1 رو نصب کردم و کرکش از کار افتاده از sevenLoader هم استفاده میکنم ولی درست نیشه دوئستان به نظرتون میشه دوباره کرک کرد ؟؟
سلام
اینو استفاده کردین:
namakdooon
06-11-2010, 00:43
من ویندوزم سون 64بیتی ultimate
میگه باید اکتیو کنی
چه کنم؟
Dew Drop
06-11-2010, 11:07
من ویندوزم سون 64بیتی ultimate
میگه باید اکتیو کنی
چه کنم؟
سلام
پستای قبلی اگه رو ببینید کرک های مناسب هم دوستان گذاشتن,میتونید از یکیش استفاده کنید.
این هم می تونید ببینید که من خودم از این استفاده کردم .
abcdwxyz
07-11-2010, 21:47
سلام خدمت همه دوستان .
ویندوز من هم v6.1 build 7600 هست . امروز داشتم از مایکروسافت یه برنامه دانلود می کردم ، گیر داد به validate و یه فایل واسه دانلود اومد و خلاصه اینکه windows activation update دانلود و نصب شد و ویندوز غیر فعال شد . تو My Computer Properties میگفت باید همین امروز فعالش کنی! خلاصه هر چی با Windows Loader 1.9.3 و فعال سازهای خود دی وی دی که از روش ویندوز رو نصب کرده بودم سعی کردم ، فعال نشد که نشد . حالا هم WATRemove رو نصب کردم و دیگه تو My Computer Properties اصلا خبری از سریال نامبر و پیغام و Genuine نیست .چه کار کنم ؟ این حالت یعنی چی؟ یعنی دیگه ویندوز از کار نمیافته ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.