مشاهده نسخه کامل
: معرفی لپ تاپ تا حدود یک میلیون
nima6286
27-10-2010, 14:09
یه لپ تاپ میخوام تا حدود 1 میلیون تومن
1.از صبح تا شب باهاش کار میکنم پس میخوام شارژش خوب باشه
(اگه معرفی میکنید مقدار شارژشم بگید)
2.من نرم افزارهای جانبی کلی میریزم توش... حسابی شلوغش میکنم..ویندوزو لینوکسم روش نصب میکنم..میخوام جون سخت باشه از این نظر
3.اهل بازی نیستم فقط برنامه ها ی جانبی زیاد استفاده میکنم و باهاشون ور میرم ...طراحی سایت و اینترنتم خیلی استفاده دارم...
4.راستی تایپ کردنم باهاش فوق العاده راحت باشه :20:
ممنون میشم اگه مدلی معرفی میکنید ویژگیهای ممتازشم بهم بگید
H@mid-Vista
27-10-2010, 16:08
اگه دنبال استحكام هستی روی دل اینسپایرن 5010 با گرافیك 5650 و سی پی یو core i5 فكر كن
اما روی سونی وایو سری CW هم فكر كن. مثل Sony VAIO CW Series VPC-CW21FX
nima6286
27-10-2010, 18:41
2.من نرم افزارهای جانبی کلی میریزم توش... حسابی شلوغش میکنم..ویندوزو لینوکسم روش نصب میکنم..میخوام جون سخت باشه از این نظر
3.اهل بازی نیستم فقط برنامه ها ی جانبی زیاد استفاده میکنم و باهاشون ور میرم ...طراحی سایت و اینترنتم خیلی استفاده دارم...
اگه دنبال استحكام هستی روی دل اینسپایرن 5010 با گرافیك 5650 و سی پی یو core i5 فكر كن
اما روی سونی وایو سری CW هم فكر كن. مثل Sony VAIO CW Series VPC-CW21FX
شما واسه همه همینو کپی پیست کردی!!! خب نیازا شاید متفاوت باشه درسته که قیمت یکیه ....
آیا کسی پیرا میشه با توجه به نیازای بالا جواب مناسبتری بهم بده :40:
سلام..
این مدل حدود 8 ساعت شارژ نگه میداره و با توجه به کارایی که میخواید مناسب هستش.:
Acer Aspire TimelineX 4820T
Core i3 350M@2.26GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz
+500GB SATA
Windows 7 Home Premium 64-bit
nima6286
28-10-2010, 09:13
ممنون
با cpu core i5 و با این مشخصات لپ تاپی میشه معرفی کنید؟
راستی تماشای فیلمم بهش اضافه کنید و اینکه از لحاظ پورتای جانبی کاملترین باشه :20:
حالا قیمت یخورده بره بالا اشکال نداره
دوست عزیز عمر باتری برای شما چقدر مهمه؟؟
اگه خیلی مهمه که همون میشه که گفتم اگه به 3 ساعت هم راضی هستید.. میشه چند مدل دیگه هم گفت
nima6286
28-10-2010, 23:38
3ساعت مگه رنج نرمال لپ تاپ ها نیست
خب معرفی کنید :20: ضرر نداره که
من میخوام به جای کامپیوتر خونگی ازش استفاده کنم...تایپ راحت...تماشای فیلم... استفاده اینترنت زیاد...طراحی سایت...داغ نکنه زود...برنامه جانبیم تا دلت بخواد روش میریزم..از لحاظ پورتهای جانبی هم کاملترین باشه...خلاصه همون مواردی که گفتم دیگه ففط اهل بازی نیستم و فکر کنم سیستم عاملم نداشته باشه قیمتش کمتر میشه نه؟خب پس منتظر معرفیتون هستم اگه شد مزیت هر مدل رو هم بگید
H@mid-Vista
29-10-2010, 08:42
3ساعت مگه رنج نرمال لپ تاپ ها نیست
خب معرفی کنید :20: ضرر نداره که
من میخوام به جای کامپیوتر خونگی ازش استفاده کنم...تایپ راحت...تماشای فیلم... استفاده اینترنت زیاد...طراحی سایت...داغ نکنه زود...برنامه جانبیم تا دلت بخواد روش میریزم..از لحاظ پورتهای جانبی هم کاملترین باشه...خلاصه همون مواردی که گفتم دیگه ففط اهل بازی نیستم و فکر کنم سیستم عاملم نداشته باشه قیمتش کمتر میشه نه؟خب پس منتظر معرفیتون هستم اگه شد مزیت هر مدل رو هم بگید
ببینید برای یك سری كاربران خاص یك سری نوت بوك بهیهنه هست كه اول از همه ما اونهارو معرفی می كنیم.
در مورد باطری هم باید بگم كه یك سری سی پی یو كم مصرف هستند كه خوب توان پردازش كمتری داارند اما عمر باطری رو بالا میبرند. مثل همون ایسر تایم لاین كه دوستان معرفی كردن. اما مابقی نوت بوكها معمولا عمر باطریشون در حد 2 تا 3 هست. اون هم تازه با نور مانیتور كم نه زیاد.
اگه برات عمر باطری خیلی مهمه نیست سعی كن توان سی پی یو اقلا" در حد core i3 باشه كه دو سه سالی برات كار كنه
در مورد پورتهای جانبی مشكل خاصی نیست انواع تبدیلها تو بازار هست.
نمونه های خوبی معرفی شده توسط دوستان روشون فكر كن
خب شما به یه لپتاپ متوازن نیاز دارید:
HP G62 A45 )
CORE I3 350 2.26/
4 GB/
500 GB/
15.6 LED/
ATI 5470 (1024 MB)
950
و
HP DV6 - 3030
CORE I3 350 2.26/
4 GB/
500 GB/
15.6 LED Brightview/
ATI 5470 (512MB
960
و
Acer Aspire 5741G
Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz
+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 320M 1GB
920
باتری ها در مراحل اولیه حدود 2.45 نگه میدارن معمولا که به مرور زمان این مقدار کم میشه و به 2 ساعت کاهش پیدا میکنه و کم کمتر میشه ،این دیگه بستگی به استفاده ی شما داره..
موفق باشید
nima6286
30-10-2010, 10:53
1.تفاوت کارکرد i3 و i5 چقدره؟لطفا به زبان ساده توضیح بدید... :41:
2.من چون میخوام به جای کامپیوتر خانگی ازش استفاده کنم و تقریبا روزی 10 ساعت واسه گرم شدن و شارژش یکم نگرانی دارم به نظرتون کدوم مدل میتونه این نگرانی رو بر طرف کنه... چرا؟ :20:
1-برای کارایی که شما میخواید تفاوت بین cpu ها زیاد مشهود نیست..
2-مدل HP به نظرم مناسب هستش با توجه به اینکه جدید هم اومده/
اگه MSI میخوایی بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nima6286
31-10-2010, 12:20
1.تفاوت کارکرد i3 و i5 چقدره؟لطفا به زبان ساده توضیح بدید... :41:
2.من چون میخوام به جای کامپیوتر خانگی ازش استفاده کنم و تقریبا روزی 10 ساعت واسه گرم شدن و شارژش یکم نگرانی دارم به نظرتون کدوم مدل میتونه این نگرانی رو بر طرف کنه... چرا؟ :20:
این تفاوتی که مشهود نیست کجاها خودشو نشون میده؟
سوال دومم بیجواب موند
ممنون که وقت برای پاسخگویی میذارید :20:
همچنان منتظرم
در مورد اینکه 10 ساعت بمونه .. میشه گفت همشون میتونن.....البته اگه بشینید بازی کنید مطمئنا از عمر مفید لپتاپ کم میشه..
این تفاوتی که مشهود نیست کجاها خودشو نشون میده؟
تفاوت در زمانی مثله منتظر موندن برای برنامه ای هست که انجام بشه...( خروجی )
مثلا یک برنامه سنگین که شما همه کارش رو کردید برنامه هاش رو نوشتید و منتظر میمونید تا سیستم پاسخ مورد نظر رو بده.در برخی از این برنامه ها cpu usage حتی تا 100 هم میرسه..
که در کاربردهای خونگی معمولا کاربرها به همچین مصرفی نخواهند رسید..
nima6286
31-10-2010, 19:40
1.واسه مسئله گرم شدن چی؟خب من اینطور استفاده میکنم نمیخوام زود داغ کنه... و اینکه i3 یا i5 بودن میتونه تو این مورد تاثیری داشته باشه؟من معمولا وقتمو با اینترنت و طراحی سایت و کار با نرم افزارای جانبی مختلف و نرم افزارهای مهندسی مکانیک مثل کتیا میگذرونم..واقعا اینکه زود داغ نکنه برام مهم شده...
2.راحت ترین نوع کیبورد برای لپ تاپ که تایپ باهاش راحت باشه چیه؟چه مدلایی؟
3.شما یه لپ تاپ تایم لاین معرفی کردید ، بعد هم سه مدل لپ تاپ دیگه میشه معایبشونو مختصر بنویسید چه چیزی ممکنه باعث بشه فلان مدل رو انتخاب نکنم!
.واسه مسئله گرم شدن چی؟خب من اینطور استفاده میکنم نمیخوام زود داغ کنه... و اینکه i3 یا i5 بودن میتونه تو این مورد تاثیری داشته باشه؟من معمولا وقتمو با اینترنت و طراحی سایت و کار با نرم افزارای جانبی مختلف و نرم افزارهای مهندسی مکانیک مثل کتیا میگذرونم..واقعا اینکه زود داغ نکنه برام مهم شده...
مسلما cpu ضعیفتر تولید گرمای کمتری میکنه و معمولا عمر باتری رو میتونه افزایش بده..
داغی برای لپتاپ مسئله ی مهمی هست ولی وقتی که گرما دفع نشه..در همه ی مدلها این گرما دفع میشه ولی در دراز مدت حتما از عمر مفید کم میشه و این یک مسئله ی کلی هستش..
در مورد نرم افزارهایی که گفتید.. در حالت عادی دمای لپتاپ اصلا اذیت نمیکنه ولی خب وقتی به قسمتهای سنگین رسید خود به خود عملکرد فن لپتاپ میره بالا... در کل مسئله ی گرما بیشتر حین بازیها مشهود هستش.
2.راحت ترین نوع کیبورد برای لپ تاپ که تایپ باهاش راحت باشه چیه؟چه مدلایی؟
معمولا تایپ کردن با کیبورد لپتاپ مشکل تر هست تا کیبورد معمولی..
عادت میکنید.
3.شما یه لپ تاپ تایم لاین معرفی کردید ، بعد هم سه مدل لپ تاپ دیگه میشه معایبشونو مختصر بنویسید چه چیزی ممکنه باعث بشه فلان مدل رو انتخاب نکنم!
خب بله...
مثلا اگه cpu برای شما مهم باشه ( که هست ) خود به خود بقیه مدلها میرن زیر سوال..
بنطرم این مدل یرای شما بهترین باشه:
Acer Aspire 5741G
Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz
+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 320M 1GB
920
با توجه به اینکه بیشتر در خونه مصرف میکنید پس یک دیزاین متوسط کافی هستش... و همچنین کانفیگ این مدل قوی تر هست نسبت به بقیه ...
مدل جدیدترش هم 5742 اومده که قیمتش کمی بیشتر باید باشه ...
nima6286
31-10-2010, 23:06
میشه کانفیگ 5742 رو هم بنویسید؟
بنظرتون مناسب تر نیست تایم لاین بگیرم!چه ضعفای مشهودی داره؟؟چیش ممکنه اگه خریدم پشیمونم کنه!
میشه کانفیگ 5742 رو هم بنویسید؟
بنظرتون مناسب تر نیست تایم لاین بگیرم!چه ضعفای مشهودی داره؟؟چیش ممکنه اگه خریدم پشیمونم کنه!
Acer Aspire 5742G
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz
+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
خب خیلی تفاوت دارن .. کلا کانفیگ 5742 قویتره ولی خب اساس طراحی متفاوته و شما باید هدف از خرید رو مشخص کنید..
4820 اگه منظورتون باشه که باید بگم به درد استفاده ی طولانی مدت و حمل میخوره و به درد بازی و کارای سنگین نه نمیخوره.
nima6286
11-12-2010, 07:54
لپ تاپ تایم لاین ایسر چه مزیتایی میتونه نسبت به 5742 داشته باشه که 5742 رو کنار بزنه و انتخاب بشه
ashekofeh
11-12-2010, 09:09
Acer Aspire 5742G
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz
+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
خب خیلی تفاوت دارن .. کلا کانفیگ 5742 قویتره ولی خب اساس طراحی متفاوته و شما باید هدف از خرید رو مشخص کنید..
4820 اگه منظورتون باشه که باید بگم به درد استفاده ی طولانی مدت و حمل میخوره و به درد بازی و کارای سنگین نه نمیخوره.
سلام
میشه بپرسم طراحی 5742 برای چه کاری هست؟ وچرا اسپیکرش مونو هست؟
این مونو بودن چقدر در کیفیت و بلندی صدا تاثیر داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.